Overleg gebruiker:NVKCwerkgroep3

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door Erik1980 in het onderwerp Verwijderingsnominatie Laboratorium zelftest
Hallo NVKCwerkgroep3, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.615 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

- WDV 16 jul 2008 11:27 (CEST)Reageren

Zie ook:

Laboratorium thuistest[brontekst bewerken]

Ten eerste welkom op wikipedia, ik heb uw artikel Laboratorium thuistest‎ genomineerd voor verwijdering. De reden hiervoor is, dat het artikel op dit moment nog niet voldoet aan de conventies van wikipedia, bovendien is het artikel gekopieerd van w w.uwbloedserieus.nl/faqzelftest.php http://www.uwbloedserieus.nl/faqzelftest.php zonder toestemming van de eigenaar van die site is dit niet toegestaan en geld het als auteursrechtenschending. Het artikel staat nu op lijst van pagina's die misschien verwijderd worden, reacties op de verwijderingsnominatie kunnen op deze lijst onder de naam van het artikel geplaatst worden. Het artikel staat twee weken op deze lijst en over twee weken valt de definitieve beslissing over het al dan niet behouden van het artikel. Nog veel succes op wikipedia. Met vriendelijke groet, WDV 16 jul 2008 11:27 (CEST)Reageren

Externe links op Klinisch chemicus[brontekst bewerken]

Opgelet! Externe link(s)

Beste NVKCwerkgroep3, De externe link(s) die u heeft geplaatst in een of meer artikelen, waaronder Klinisch chemicus, zijn verwijderd.

Wij waarderen uw bijdragen aan Wikipedia. Het streven is echter het aantal externe links op Wikipedia tot een minimum te beperken. Wikipedia is in de eerste plaats een encyclopedie, en geen verzameling van links naar andere websites. We zien relevante encyclopedische informatie liever in de artikelen zelf verwerkt en nodigen u uit hieraan bij te dragen. Als de link die u toevoegde relevante zaken bevat, kunt u die informatie gebruiken in het lemma. We vragen uw begrip hiervoor.

Het zonder overleg en argumentatie weer plaatsen van de link(s) kan gezien worden als vandalisme. U kunt links als deze aanmelden bij een van de vele startpagina's en linkpagina's op het internet. Zie ook: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers en Wikipedia:Wanneer extern linken.


Engels English version

MoiraMoira overleg 16 jul 2008 13:19 (CEST)Reageren

Beste WDW,

Ik ben zelf de auteur van het stukje over laboratorium thuistest op http://w w w.uwbloedserieus.nl/faqzelftest.php Toestemming is daarom gegarandeert en het leek mij geen probleem het een ander over te nemen. Daar is toch een encyclopedie voor? Als ik de bron vermeld is het ook niet goed....

Ik zal het opnieuw proberen.

groet, NVKC werkgroep3

Ik heb antwoord gegeven op uw vraag op Overleg gebruiker:WDVLWD#aanpassing tekst laboratorium thuistest. Met vriendelijke groet, WDV 15 aug 2008 13:23 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie van o.a. Laboratorium thuistest[brontekst bewerken]

Beste NVKCwerkgroep3, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Laboratorium thuistest en Laboratorium zelftest. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080716 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 17 jul 2008 02:04 (CEST)Reageren

Tumormarker[brontekst bewerken]

Hallo, hartelijk dank voor je artikeltje tumormarker. Ik heb het nog wat aangepast om het aan de conventies van Wikipedia te laten voldoen. Zou je ook wat gedetailleerdere informatie kunnen toevoegen? Bijvoorbeeld enkele namen van eiwitten of metabolieten die bekend zijn als tumormarker? Alvast dank! Vriendelijke groet, Josq 27 aug 2008 20:20 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie Laboratorium zelftest[brontekst bewerken]

Beste gebruiker, ik heb je artikel Laboratorium zelftest ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd, omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Denk er ook om dat je geen reclame mag maken, niet zomaar teksten van andere bronnen mag overnemen en dat je altijd objectief moet blijven.

Op de lijst met te verwijderen artikelen staan alle genomineerde artikelen met de reden voor het verwijderverzoek. Over twee weken wordt het artikel verwijderd, tenzij het dusdanig wordt aangepast dat het verzoek door een medegebruiker kan worden ingetrokken. Wanneer je denkt dat het artikel compleet in orde is, vermeld dat dan op de genoemde lijst.

Voor vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk of (als je er echt niet uitkomt) onderaan mijn overlegpagina.

Vriendelijke groeten,

Erik'80 · 27 aug 2008 20:31 (CEST)Reageren