Overleg gebruiker:Ype/archief 1

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search

Hallo Ype en

Hallo Ype, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.933.984 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
WikiEditor-Toolbar-signature-nl.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

--Cicero 28 jan 2005 14:15 (CET)

Dank je wel.

Ik weet nog niet goed hoe alles werkt hier, maar ik heb in ieder geval al enigzins geprobeerd de categorie psychologie aan te vullen. Ik zal naarmate ik wat meer leer hoe het hier werkt wel wat betere en volledigere informatie proberen te verstrekken, maar eerst nog maar even een beetje uitvinden hoe het precies werkt. :)

--Ype 28 jan 2005 14:21 (CET)

Lijstjes[bewerken]

Hoi Ype, naar aanleiding van je vraag op Wikipedia:Overleg gewenst:
Er zijn verschillende navigatiemogelijkheden binnen Wikipedia; de ene Wikipediaan heeft een voorkeur voor het gebruik van een categorie als startpunt, een ander gebruikt liever een lijstje. De een geeft aan dat het voordeel van een categorie is dat hier "automatisch" een artikel aan toegevoegd wordt als onderaan het artikel [[Categorie:Categorienaam]] geplaatst wordt. Een nadeel van een categorie is echter dat er altijd alfabetisch gesorteerd wordt en dat als er teveel artikelen in komen, deze vaak opgesplitst wordt en je daardoor het overzicht kunt verliezen. Dat kan soms ook wel gebeuren met een lijst (zoals de biografielijst), maar gebeurt toch om de een of andere manier minder snel...
Een voordeel van een lijst is dat je er meer informatie aan toe kunt voegen: in een categorie staat "slechts" de naam van het artikel genoemd, terwijl je in een lijst (bijv. met personen) ook andere gegevens, zoals de geboortedatum kunt opnemen... Een ander voordeel van een lijst kan ook zijn dat er nog niet bestaande artikelen in opgenomen kunnen worden. Zo zijn er nog wel meer argumenten voor en tegen de verschillende mogelijkheden te verzinnen en omdat niet iedereen dezelfde voorkeur heeft, worden er dus verschillende systemen naast en door elkaar gebruikt. Daardoor kan het soms voorkomen dat er overlap is tussen bepaalde systemen; idealiter zou het zou moeten zijn dat alle artikelen die er zijn zowel in een categorie als op een lijst (als die er is!) staan... Puck 30 jan 2005 16:32 (CET)

Apollo (BSG)[bewerken]

Ahum .... ik had in de edit neergezet: tt opslag werk in uitvoering. Dat betekend tussentijdse opslag ik ben nog bezig. Maar geeft niets is makkelijk te herstellen. En nog welkom hier. Wae®thtm©2005 3 feb 2005 15:15 (CET)

Oh, sorry. Ja, ik vatte hem nog niet helemaal dus ik dacht gewoon dat je het was vergeten. :) Maar iig weer wat geleerd, dus bedankt.

Precies .... ook fan? Wae®thtm©2005 3 feb 2005 15:15 (CET)

Nee, ik kijk gewoon af en toe wat pagina's af. :)

Toch niet...[bewerken]

Toch niet Ype Driessen?? Die grappige cartoontjes tekent over Daniel Dennett

Euhm, nee, nooit van gehoord. Ype 21 feb 2005 20:24 (CET)

Heej ik heb hem al gevonden --> google op Ype Driessen ;) MethoxyRoxy 24 feb 2005 10:50 (CET)

Heej we komen uit hetzelfde jaar :) MethoxyRoxy 28 feb 2005 19:04 (CET)

Groningen... neej nog nooit geweest ook :) MethoxyRoxy 28 feb 2005 21:00 (CET)

hmm ik ben ook niet zo studentiekoos (ik drink zelfs niet). Ken je Leiden? Ik denk dat Groningen daar wel een beetje op lijkt. MethoxyRoxy 28 feb 2005 21:15 (CET)

ik kom uit het idyllische Purmerend. maar ik woon nu in het minder idyllische Almere. Allebei niet echt aanraders als je wat wilt beleven. hoeveel jaar moet je nog? MethoxyRoxy

Eigenlijk dat ik mezelf niet begrijp is de oorzaak van mijn interesse. En dat ik mensen om me heen niet snap. Of wel snap (en niet snap hoe ze zo kunnen zijn). MethoxyRoxy

sja de grote vraag des levens is natuurlijk wel... een beetje hooggegrepen (maar het zou wel leuk zijn). maar ja als je niks probeert kom je ook nergens.
grappig trouwens want ik wil na HLO (nog 1 jaar stage na dit) neurosciences aan de vrije universiteit gaan doen.
grtjs, MethoxyRoxy

neej het is een aparte studie: http://www.cncr.vu.nl/Neurosciences/ProgramE.html MethoxyRoxy

ja vind ik ook maar ik moet nog een premaster jaar doen omdat ik van HLO kom en dat sluit niet echt aan :( ...en amsterdam is natuurlijk ook gezellig

(waarom doe je dan nog eerst psychologie?)

nja dat kan je van mijn voorkennis niet zeggen; het valideren van een gaschromatograaf is niet erg relevant :s ik vind het ook jammer dat ik heb gekozen om HLO af te maken ipv met mijn P naar de uni


Basale ganglia[bewerken]

Hee je hebt ze toegevoegd! cool! MethoxyRoxy 5 mrt 2005 13:19 (CET)

Parameter[bewerken]

Heeft parameter in de populatie-statistiek een andere betekenis dan de algemene wiskundige betekenis (namelijk input van een functie) ?? Taka 26 mrt 2005 15:52 (CET)

Blokkade[bewerken]

Wikipedia:Vergaderruimte even stemmen aub. Waerth©2005|overleg 30 mrt 2005 11:21 (CEST)

Hoi Ype,

bedankt voor het doorlezen en verbeteren van de pagina over de scala rerum.

Maxim 3 apr 2005 02:51 (CEST)

dp[bewerken]

Als je een doorverwijspagina maakt, kun je er {{dp}} aan toevoegen.

Groeten, Rex 6 apr 2005 19:04 (CEST)

Okay, bedankt. En ook nog voor het terugveranderen van mijn pagina trouwens. :) Ype 6 apr 2005 19:08 (CEST)

Oh ja, dat is waar ook. Ik haal nu dat dp-sjabloon hier weer weg, want anders wordt jouw overlegpagina bij de doorverwijspagina's ingedeeld. :-) Rex 6 apr 2005 19:09 (CEST)

Dj Jose[bewerken]

Hoi Ype, bij Dj Jose deed je iets wat niet hoort; je kopieerde de tekst naar een nieuw lemma DJ Jose. Hierdoor ging de voorgeschiedenis weg (lijkt alsof jij de eerste auteur bent). Gebruik de title wijzigen functie zodat de voorgeschiedenis intact blijf (heb ik al gedaan in dit geval) groet Michiel1972 8 apr 2005 21:13 (CEST)

Oh, sorry, ik zag dat de DJ's verder met twee keer een hoofdletter werden genoemd, dus vandaar, maar ik zal er aan denken de volgende keer Ype 8 apr 2005 21:15 (CEST)

tip[bewerken]

Hoi Ype, ik heb een tip voor je: als je een persoon categoriseert, kun je zorgen dat die in de categorie op achternaam gesorteerd wordt door [[Categorie|Achternaam]] of eventueel [[Categorie|Achternaam, Voornaam]] te gebruiken.
Bij bijv. Anne Cutler wordt dat dan:
[[Categorie:Australisch wetenschapper|Cutler]]. Groetjes, cicero 20 apr 2005 12:07 (CEST)

Ochja, dat wist ik ook wel ja, maar even vergeten, mijn excuses en bedankt voor de herinnering Ype 20 apr 2005 12:08 (CEST)

Paz[bewerken]

Prima werk. Groet, gidonb 28 apr 2005 02:02 (CEST)

Moderatorschap[bewerken]

Hoi Ype, ik zie dat je behoorlijk actief bent in vandalismebestrijding. Aanmelden voor moderatorschap maakt dit een stuk gemakkelijker. Terugdraaien van vandalisme gaat sneller en je hoeft onzinpagina's niet meer steeds te nomineren voor directe verwijdering maar kunt ze dan zelf verwijderen. Je voldoet ook inmiddels aan de eis van 3 maanden actieve bijdragen dus wat weerhoudt je? Vriendelijke groet. Chris 2 mei 2005 20:44 (CEST)

Hoi. Bedankt voor je vertrouwen in me, maar ik denk dat het misschien beter is om eerst nog even beter bekend te raken met de gang van zaken alhier, want ik heb nog steeds het gevoel dat ik van veel zaken niet veel afweet om er een goed beeld van te kunnen vormen en dus een goede beslissing over te maken. Ype 2 mei 2005 20:49 (CEST)
Geen dank. Ik vertrouw in principe iedere aangemelde gebruiker het moderatorschap toe zolang die geen narigheid heeft veroorzaakt en accoord gaat met de richtlijnen van moderatorschap.... maar zoals met alles beslist de gemeenschap natuurlijk. Zolang je het gevoel hebt dat er nog teveel zaken zijn waar je onvoldoende ervaring mee hebt dan is het misschien inderdaad beter om nog even te wachten. Chris 2 mei 2005 20:59 (CEST)

Kopjes[bewerken]

Hoi Ype,
Ik zie dat je bezig bent om spaties tussen de == in de kopjes te zetten. Mag ik je er op wijzen dat het voor de weergave helemaal niets uit maakt of er spaties tussen staan. Kan je misschien onnodig werk besparen. Groet, Jeroen ... 5 mei 2005 14:46 (CEST)

Maar wel voor het wijzigen van pagina's toch? Dat maakt het iets makkelijker allemaal misschien. Ach, ik doe dat ook alleen maar als ik toch al iets aan een pagina wijzig, maar toch bedankt. Ype 6 mei 2005 01:29 (CEST)

edits[bewerken]

Ype, mooi werk doe je hier. Bedankt voor je inzet voor de "kleine-edits". Gezien je actieve vandalismebestrijding kun je trouwens aar beter moderator worden. Besednjak 24 mei 2005 23:40 (CEST)

Dank je wel. Ik denk dat ik me maar ga aanmelden als moderator na mijn tentamenperiode, alleen ik weet nog steeds niet of ik al genoeg op de hoogte ben van de zaken hier, dus ik zal dan eerst me maar goed gaan inlezen. Ype 25 mei 2005 16:59 (CEST)

En natuurlijk veel succes met de tentamens! Besednjak 25 mei 2005 17:06 (CEST)

kleine wijzigingn[bewerken]

Hoi Ype, Ik zag dat je wat aanvullingen hebt gemaakt op verschillende kabinetten. Aanvulling zijn echter geen kleine wijzigingen. Alleen aanmaken van links of spelfouten verbeteren zijn dat. Groeten Luijt 25 mei 2005 18:26 (CEST)

Ja, alleen heb ik enkel de informatie die in het boxje stond even extra in verhaalvorm bij het artikel geplaatst, dus is het ook niet echt een aanvulling. Ype 25 mei 2005 18:27 (CEST)

August Heinrich Hoffmann von Fallersleben[bewerken]

Door je wijziging lijkt het alsof de lijst van werken compleet is, wat volgens mij niet zo is. Ik vind de wijziging niet zo handig. Of is de lijst wél compleet? Groeten Känsterle 25 mei 2005 20:31 (CEST)

Er staat gewoon werken en daaronder een deel van zijn werken (ik heb niets toegevoegd en er stond o.a.), maar het lijkt me niet dat al zijn werken genoemd hoeven worden om onder de noemer "werken" te vallen, toch? Ype 25 mei 2005 20:35 (CEST)

Het wekt nu wel de suggestie dat het een completen lijst betreft, vind ik. Is trouwens "Werk" niet beter? Werken klinkt zo plechtig. Känsterle 25 mei 2005 21:45 (CEST)
Zo beter? Ype 25 mei 2005 21:54 (CEST)

Sorry, je zal me wel een zeur vinden, maar nee, niet echt. Wat is er mis met Werk (o.a.), zoals het er stond? Encarta doet het ook zo. Of anders Werk (selectie) ofzo? Groeten Känsterle 25 mei 2005 21:59 (CEST)

Ook prima, ik verander het wel weer terug Ype 25 mei 2005 22:02 (CEST)

link(s)[bewerken]

Hoi, ik zie dat je nu in veel pagina's "externe link" in "externe links" aan het veranderen bent, ook als het maar om 1 link gaat. Als je dat echt mooier vindt, ga gerust je gang, maar weet dan dat ik het een tijdje op nieuw aangemaakte pagina's zo heb geschreven en dat anderen het weer terugveranderden... – Bearsuit dixit 25 mei 2005 20:49 (CEST)

Oh, ik verander het alleen maar als ik ook iets anders aan een pagina verander (gewoon voor de consistensie), en als mensen het graag weer terug willen veranderen, tja... Ype 25 mei 2005 20:56 (CEST)

Checklist vandalismebestrijding[bewerken]

Hallo Ype, super al dat werk dat je doet tegen vandalismebestrijding en voor artikelcontrole.

Even kleine uitleg over de code bij recente anonieme wijzigingen, misschien helpt het:

  • Speciaal:Recentchanges&hideminor=0&hidepatrolled=1&hideliu=1&hidebots=1&limit=5000&from=20050613100000
  • bij de taalcode: 2005=jaar, 06=maand, 13=dag, 10=uur (let op de servertijd is 2 uur voor de NL-tijd, dus 10=12 uur Nederland), de rest is dan minuten en seconden.

Groeten pjetter 13 jun 2005 13:20 (CEST)

Trapvechtkwartel[bewerken]

Hoi Ype, er is (voor zover ik weet) maar één soort trapvechtkwartel, vandaar dat hij op het sjabloon in het enkelvoud stond. Ucucha|... 1 jul 2005 10:36 (CEST)

Zou kunnen, maar ik had op een vogelsite waarbij alle latijnse namen bij vermeld stonden het in meervoud gezien. En wie weet wordt er nog eens een nieuwe ontdekt. :) Ype 1 jul 2005 10:43 (CEST)
Ik denk dat je www.zoonomen.net het beste als bron kan gebruiken voor soortindelingen. Het schijnt vrij up-to-date te zijn. Ucucha|... 1 jul 2005 10:48 (CEST)
Ik had deze, gezocht op "familie ijshoenders". Ype 1 jul 2005 10:49 (CEST)
Dat lijkt me niet zo'n goede bron. Ze geven bijvoorbeeld "Otidae" in plaats van "Otididae", ze beweren dat de "Thraupinae" een familie is, ze zijn inconsequent (koerol in het enkelvoud; trapvechtkwartels in het meervoud), en dat is nog maar wat ik meteen zie. Ucucha|... 1 jul 2005 10:51 (CEST)
Oei, kijk, zoveel verstand heb ik er dus allang niet van. Ik kom niet veel verder dan de Nederlandse namen. Maar had je het al terugveranderd dan? Ype 1 jul 2005 10:54 (CEST)
Ja. Ik ben nu een artikel over 't beest aan het schrijven :-). Ucucha|... 1 jul 2005 10:55 (CEST)
Geweldig, dan heeft het toch nog een positief effect. :) Ype 1 jul 2005 10:56 (CEST)

Psychologie[bewerken]

hallo, ik studeer ook psychologie (Gent) en vind Wikipedia een grote hulp hierbij. Ik heb geprobeerd mijn medestudenten naar Wikipedia te lokken om ook wat bijdragen i.v.m. psychologie te leveren en te structureren, maar ze vinden het tot nu toe een onbetrouwbare en onvolledige site. Ze vertrouwen liever op hun klassieke, lineaire cursussen. enig idee hoe ik ze kan overtuigen? ik heb het geprobeerd met een verwijzing op de website van de Gentse studenten psychologie heelhttp://marisje.proboards4.com/index.cgi?board=lounge maar de paar reacties zijn teleurstellend. Gil heuvelmans 3 jul 2005 23:23 (CEST)

Ik heb eigenlijk nog nooit echt mensen proberen over te halen om naar wikipedia te komen. Ik vertel er wel eens wat over, en dan kunnen mensen zelf wel kijken of ze er gebruik van maken of niet. Misschien zouden we verder eerst zelf moeten proberen psychologieartikelen beter en vollediger te maken en ze dan op die artikelen te wijzen. En voor de rest, er zijn enorm veel psychologiestudenten in België en Nederland, dus er zullen ongetwijfeld sowieso wel meerdere komen om het aan te vullen. Vast niet wat je wilde horen, maar ik weet het verder ook niet. Ype 3 jul 2005 23:27 (CEST)

Schaker[bewerken]

Dag Ype, waarom heb je bij de Belgische schaker Alexandre Dgebuadze de categorie 'Schaker' weegehaald?? mvrgroet (Jaapvanderkooij 15 jul 2005 13:46 (CEST))

Dat was nog om dezelfde reden als wat ik toen op jouw overlegpagina had gezet. Maar dat is alweer meer dan een week geleden volgens mij. Ype 15 jul 2005 13:53 (CEST)
Ype, wil je zo vriendelijk zijn de categorie 'schaker' bij de Belgen terug te draaien? Deze hoort er voor het gemak toch echt bij hoor, dat heb ik niet voor niets gedaan...! Je hebt daar toch geen last van?? mvrgr (Jaapvanderkooij 16 jul 2005 10:48 (CEST))
Ik heb er niet last van nee, alleen vind ik het wel gewoon raar als enkel bij schakers de "normaal" van wikipedia anders is. Ype 16 jul 2005 20:19 (CEST)
We zijn toch geen kuddedieren,Ype en ik weet zeker dat dit systeem het makkelijkst is. mvrgr(Jaapvanderkooij 17 jul 2005 10:30 (CEST))
Maar je hoeft toch ook geen kuddedier te zijn om een opmaak consistent te houden? Het lijkt mij juist alleen maar ongewenst als iedereen diens eigen bijdragen uniek opgemaakt probeert te krijgen. Met vriendelijke groet Ype 17 jul 2005 13:47 (CEST)

Been[bewerken]

Sorry, maar ik snap het nut niet van {Been}. Alle termen staan al in dat andere Ext sjabloon..Zou ik ze weg mogen halen? Michiel1972 23 jul 2005 18:57 (CEST)

Van mij wel, ik zag het sjabloon ook maar staan bij een artikel van de inhoud ervan, dus ik dacht, dan maar bij allemaal neerzetten. Ype 23 jul 2005 18:59 (CEST)

= wordt[bewerken]

Dag Ype, waarom verander jij in de schaakpagina's de drie === in twee ==?? bij Openingen en bij Simbase... Is het niet naar je zin of doe ik het niet goed?? metvrgroet (Jaapvanderkooij 26 jul 2005 13:41 (CEST))

Misima[bewerken]

Ik heb je wijziging weer teruggedraaid. Het is toch (nuttige?) informatie. Bovendien heeft het artikel toch twee zinnen :). Ucucha|... 28 jul 2005 09:31 (CEST)

Edward L. Thorndike[bewerken]

Hoi Ype,

In het artikel over bovengenoemd persoon stond vermeld dat hij gezeten heeft op de Universiteit van Columbia. Dit laatste artikel is een redirect naar de Columbia-universiteit gevestigd te New York. Ik vroeg me echter af of beide universiteiten dezelfde zijn. Zo niet, zou je me dat dan op mijn overlegpagina kunnen melden? Dan kan ik de redirect verwijderen.

Groetjes, Sietske | Reageren? 28 jul 2005 11:14 (CEST)

Het probleem is al opgelost. Toch bedankt voor je reactie. Sietske Reageren? 12 aug 2005 14:27 (CEST)

Checklist vandalismebestrijding[bewerken]

Hallo Ype. Waarom ik bij de checklist vandalismebestrijding alles vanaf 27 juli tot 1 augustus heb? Omdat het mij leek alsof toch niemand daar meer aan toe zou komen (er was ook niemand mee bezig). Als je denkt dat er nog mensen aan gaan werken, zet het dan gewoon terug wat mij betreft. Groetjes, Emvee 14 aug 2005 10:52 (CEST)

wederom hallo, en een vraagje over myeline[bewerken]

Hoi Ype,

Ik had net mijn stukje myeline klaar en published, zie ik myelineschede. Wat zullen we doen?

groetjes
MethoxyRoxy 25 aug 2005 16:46 (CEST)

Hallo,

Ik denk dat je het best zoveel mogelijk informatie van myeline naar myelineschede kunt overzetten en dan van myeline een redirect maakt.

Groeten, Ype 25 aug 2005 16:51 (CEST)

Ja maar ja maar..
Resultaten 1 - 10 van circa 22.600 voor myeline (0,05 seconden)
Resultaten 1 - 10 van circa 409 voor myelineschede (0,40 seconden)
m.a.w. ik denk juist dat het beter is om andersom te doen.

x
MethoxyRoxy 25 aug 2005 16:59 (CEST)

Is ook prima natuurlijk. Een goed argument. Ik kende het vooral als de tweede term, maar zo lijkt het inderdaad beter dan. Succes. Ype 25 aug 2005 17:21 (CEST)

Ok ik ga direct aan de slag. Zie dat centraal zenuwstelsel een redirect is naar zenuwstelsel en dat perifeer zenuwstelsel nog helemaal niet bestaat.. ook kijken of ik daar niet wat aan kan doen.
Groeten, MethoxyRoxy 27 aug 2005 17:01 (CEST)

Checklist nieuwe artikelen.[bewerken]

Ik heb nu al een paar keer gemerkt dat tijden die door jou als gecontroleerd zijn opgegeven, voor een groot deel nog geel zijn, en als ik vervolgens deze artikelen controleer, sommigen hiervan inderdaad niet gecontroleerd blijken te zijn. Vooral veel zijn nog niet gecategoriseerd, wat toch wel een onderdeel van de controle is. Ik wil je dan ook graag vragen om óf dit vervolgens wel te doen en ook te markeren als gecontroleerd, óf niet die tijden te vermelden die volgens jou gecontroleerd zijn.

Beste Ype, bedankt voor de terugkoppeling, alleen kan ik me er niet helemaal in herkennen. Dat er een groot deel nog geel is kan kloppen: als ik een artikel bijgewerkt heb dan open ik het niet nogmaals om mijn eigen wijzigingen goed te keuren en ik de meeste artikelen wijzig ik wel iets (heel vaak Interwiki). Zover ik weet hebben meer dan 90% van de artikelen die ik gecontroleerd heb een categorie, de rest heb ik helaas over het hoofd gezien (er staat: evt. interwiki en categorie ;). Ik zal nog eens wat historie terughalen... Groetjes, Emvee 29 aug 2005 21:26 (CEST)

Kanton[bewerken]

Ik was net bezig de meervoudsvorm te verbeteren van Categorie:Kantons in Frankrijk naar Categorie:Kanton in Frankrijk maar jij hersteld ze weer terug naar meervoud..waarom? Michiel1972 24 sep 2005 21:58 (CEST)

Vandalisme[bewerken]

Hey Ype, kan jij me misschien dan even een korte toelichting geven hoe die checklist precies werkt? Ik zie daar bvb staan "20 september 00:00 - 14.00 - moet nog gecontroleerd worden" terwijl "23 september 00:00 - 16:00 Gedaan". Ga je nu met de bovenste, of de onderste lijst verder werken? En als je aan een sectie begint, waar moet je dat dan even melden? groetjes, Venullian 25 sep 2005 01:46 (CEST)

Ik zal het maar op het late uur van gisteren steken zeker, 'k zie nu dat twee lijsten zijn, nieuw & anoniem ;-) Venullian 25 sep 2005 11:07 (CEST)
Hey Ype, hoe maak je een nieuwe dag aan bij de lijst van anonieme wijzigingen? Moet je die links echt allemaal zelf maken of bestaat hier een automatisch mechanisme voor? (Het is maar omdat de lijst ophoudt bij eind september). groetjes & bedankt voor het complimentje op m'n overleg ;-) Venullian 1 okt 2005 16:13 (CEST)

lege lijnen en meteoren[bewerken]

Bedankt voor het verwijderen van de vele lege lijnen in mijn edits. Ik zal er aan trachten te denken in de toekomst! ivm de het jaartal "2005" dat je hebt toegevoegd bij de data van het verschijnen van de meteorenzwermen, eigenlijk zijn die perioden 'jaarloos'. Elk jaar zowat rond hetzelfde tijdstip zijn ze zichtbaar. 'k ga ze dus terug verwijderen?! groeten, Georingo 25 sep 2005 10:16 (CEST)

Oh okay, sorry. Ik dacht omdat ze net nieuw waren en die data vlak na nu komen, dat het over dit jaar ging. Maar succes ermee. Groeten Ype 25 sep 2005 12:05 (CEST)

80.127.130.202[bewerken]

Je bent soepel, dat je deze vandaal slechts voor 1 uur aan de kant zet! MartinD 26 sep 2005 12:58 (CEST)

Ja, ik wil rustigaan beginnen. Ik had eerder al een vandaal voor 3 dagen geblokkeerd en dat was weer wat teveel van het goed, dus ik moet nog even wennen aan het afstemmen van de blok op het vandalisme. Ik zag tevens ook dat het lijkt alsof vooral in de schoolpauses vandalisme komt, dus het zou goed kunnen dat dat hier ook het geval is. In dat geval is een uur ruim voldoende. Ype 26 sep 2005 13:02 (CEST)

De provocatie van het voldongen feit[bewerken]

Waarom volg jij een politiek van voldongen feiten als er ergens een lopende discussie over is? Josh 12 okt 2005 12:27 (CEST)

Eric Clapton[bewerken]

Hoi Ype,

Er was door een anoniem een nieuwe externe link toegevoegd. Die heb jij weggehaald. Ik zou graag willen weten waarom. Het was namelijk de url van de officiele fanclub. Het lijkt mij dan terecht om de onofficiele fanclub uit de linklijst te verwijderen. PatrickVanM 16 okt 2005 21:56 (CEST)

Categorie:Plaats in Zwitserland[bewerken]

Ype, ik heb deze cat voor verwijdering voorgedragen, omdat hij overbodig is. Tot op heden werden plaatsen in Zwitserland onder de kantons gecategoriseerd. Groeten pjetter 16 okt 2005 23:24 (CEST)

Er zijn denk ik al meer dan 200 plaatsen in Zwitserland beschreven, dat is dus een verschil met andere landen, waar deze categorie nog wel overzichtelijk zou zij. Groeten pjetter 16 okt 2005 23:30 (CEST)