Programma's van Nickelodeon uitgezonden in België en Nederland

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Samenvoegen naar Ten minste één Wikipediagebruiker vindt dat de inhoud van dit artikel ingevoegd zou moeten worden in Lijst van programma's op Nickelodeon, of dat er een duidelijkere afbakening tussen beide artikelen dient te worden gemaakt. Als de tekst wordt ingevoegd, dient dit artikel een redirect te worden (hier melden).

Nickelodeon maakt eigen televisieseries. Opmerkelijk is dat deze televisieserie. nooit tekenfilms zijn. Deze televisieprogramma's worden heden opgenomen in het Nick on Sunset-theater in Hollywood, Los Angeles. Het betreft voornamelijk programma's, bedacht door het productieteam onder leiding van Dan Schneider of Steve Hoefer. De programma's worden meestal geëxporteerd naar de internationale Nickelodeonconcerns, waaronder Nederland en Duitsland.

Televisieseries[bewerken]

Uitgezonden in Nederland en Vlaanderen[bewerken]

Sinds de zomer van 2010 zijn Nickelodeon Nederland & Nickelodeon Vlaanderen geen geheel meer met verschillende reclames.

Uitgezonden in Nederland[bewerken]

1rightarrow blue.svg Zie Programma's van Nickelodeon uitgezonden in Nederland voor het hoofdartikel over dit onderwerp.

Uitgezonden in Vlaanderen[bewerken]

1rightarrow blue.svg Zie Programma's van Nickelodeon uitgezonden in Vlaanderen voor het hoofdartikel over dit onderwerp.

Zie ook[bewerken]

Externe links[bewerken]