Wikipedia:Etalage/Aanmelding kandidaten/Aanmeldingen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Aanmeldingen[bewerken]

Een nieuw artikel nomineren[bewerken]

NOMINEER EEN NIEUW ARTIKEL REVIEW OPMAAK
Icoon voor het nomineren van een nieuw artikel
Icoon voor de Reviewsectie van Wikipedia
=== [[onderwerp]] ===
==== Voor opname [[onderwerp]] ====
#...

==== Tegen opname [[onderwerp]] ====
#...

==== Commentaar [[onderwerp]] ====
#...


Klik hier om een nieuw artikel te nomineren voor opname in de Etalage. Klik hier om een nieuw artikel te nomineren voor verwijdering uit de Etalage. Een artikel maakt meer kans in de Etalage te komen nadat het in de Review door andere gebruikers is geëvalueerd. Gebruik bovenstaande opmaak voor je nominatie. Geef ook een korte introductie bij de nominatie en een link naar de review. Vervang [[onderwerp]] door een link naar het te etalageren onderwerp.

Nieuwe nominaties[bewerken]

SBV Vitesse[bewerken]

Nominatie door Basnoordwijk.

Voor opname SBV Vitesse[bewerken]

  1. ...

Tegen opname SBV Vitesse[bewerken]

  1. The Banner Overleg 6 dec 2017 17:37 (CET)
  2. ...

Commentaar SBV Vitesse[bewerken]

Ik geef even mee dat het artikel eerder al (in 2013) werd genomineerd. Toen was vraag naar een reviewronde; dat lijkt me nog altijd zinvol. Groetjes, Flag of California.svg DimiTalen 2 nov 2017 09:24 (CET)

Ziet er op zich mooi en best compleet uit, maar van dit soort formuleringen is het sterk de vraag of ze in een encyclopedie horen: In een interview met De Telegraaf haalt Zjordania hard uit naar het beleid van de voorbije maanden van zijn oude club met onder andere Chelsea FC. Volgens Zjordania dicteert Chelsea het beleid bij Vitesse. Zelfs zo zeer, dat de club uit Londen heeft bepaald dat Vitesse geen kampioen mag worden. Verder val ik bij dit soort onderwerpen altijd weer een beetje over de vlaggetjes, felgekleurde tabellen e.d. Maar dat is vooral persoonlijke smaak, natuurlijk, anderen vinden dit weer geen enkel probleem. De Wikischim (overleg) 11 nov 2017 11:04 (CET)

Bevat wat pov "...kwam er een einde aan een fantastische periode voor Vitesse..." leest soms als een sportverslag, onder kopje "Hertog" geen woord van kritiek over zijn inzet. Niet iedereen zal inzet van levende have waarderen. Nee, dit is nog bij lange na geen etalage materiaal. Rode raaf (overleg) 11 nov 2017 11:19 (CET)
Op zich hoeft fantastisch in deze context niet per se een POV-visie uit te drukken. Maar beter is het idd. om waar mogelijk voor een neutraler synoniem te kiezen, zoals "[zeer] succesvol". De Wikischim (overleg) 11 nov 2017 11:23 (CET)
Eens. Als kleine aanvulling nog de volgende punten die misschien voor verbetering vatbaar zijn, opmaak erg druk. Tabellen, namenlijsten zoals "Voormalige jeugdspelers", "Overige bekende en prominente namen" of "Vitesse-trainers vanaf 1914" (kan ziets niet beter op een subpagina?) nodigen niet tot lezen uit. Maar, dat is mijn bescheiden mening. Rode raaf (overleg) 11 nov 2017 11:26 (CET)
Ik blijf werkelijk hangen in het kopje "geschiedenis", het leest niet lekker. Met name "1892 - 1922 Kampioen van het oosten". Genoemd kopje is best wel een groot tekstdeel dat amper van bronnen voorzien en zou w.m.b. een iets duidelijkere afbakening mogen hebben tussen het cricket- en voetbal gedeelte. Terloops lees ik: "Op 27 augustus 1900 werd in de bestuursvergadering besloten de clubkleuren te wijzigen in geel en zwart." waar uitleg daarover pas halverwege het artikel volgt onder kopje "Tenue en clubkleuren". Misschien dit artikel eerst in de review plaatsen? Rode raaf (overleg) 11 nov 2017 11:40 (CET)

Ik raad aan deze nominatie nog even terug te trekken. — Zanaq (?) 11 nov 2017 15:14 (CET)

Dat lijkt me inderdaad een goed plan. @Basnoordwijk: zou je dit artikel eventueel willen aanmelden in de Review? :-) Dat geeft ons wat meer tijd om het eens kritisch te bekijken. Alvast bedankt! Flag of California.svg DimiTalen 11 nov 2017 15:56 (CET)