Wikipedia:Etalage/Aanmelding kandidaten/Aanmeldingen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Aanmeldingen[bewerken]

Een nieuw artikel nomineren[bewerken]

NOMINEER EEN NIEUW ARTIKEL REVIEW OPMAAK
Fairytale bookmark silverstar.svg
Icoon voor de Reviewsectie van Wikipedia
=== [[Onderwerp]] ===
==== Voor opname [[Onderwerp]] ====
# ...

==== Tegen opname [[Onderwerp]] ====
# ...

==== Commentaar [[Onderwerp]] ====
# ...

Meld een artikel aan voor opname in de Etalage of nomineer een artikel voor verwijdering uit de Etalage. Een artikel maakt meer kans als het in de Review door andere gebruikers is geëvalueerd. Gebruik bovenstaande opmaak voor je nominatie. Geef een inleiding bij de nominatie en plaats een link naar de review. Vervang [[Onderwerp]] door het juiste onderwerp.

Nieuwe nominaties[bewerken]

Zonhoven[bewerken]

Zonhoven is een uitgebreid artikel over een relatief kleine Belgische gemeente. Ik heb het afgelopen half jaar veel gewerkt aan dit artikel en uitgebreid met nieuwe informatie, een betere opmaak en voldoende bronnen. Het artikel bevindt zich momenteel in de review waarvoor ik de gebruikers die me tips en verbeteringen gaven wil bedanken. Ik vind dit artikel Etalage-noemenswaardig omdat het de nodige informatie en juiste afbeeldingen bevat en zeer uitgebreid is voor een ietwat kleinere plaats. Ø11 (overleg) 23 mrt 2018 13:59 (CET)

Voor opname Zonhoven[bewerken]

  1. ...

Tegen opname Zonhoven[bewerken]

  1. ...

Commentaar Zonhoven[bewerken]

  • Centraal ligt klinkt promotioneel (beter iets als in het midden van). Het is niet duidelijk wat het centrum is. — Zanaq (?) 23 mrt 2018 14:10 (CET)