Gebruiker:Gertjan R./Archief: Overleg 2

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Email[bewerken | brontekst bewerken]

Ik kan me niet herinneren een email ontvangen te hebben, op welk adres zou het binnen moeten zijn gekomen? - André Engels 11 feb 2005 00:25 (CET)

Via de wikipedia e-mail functie... C&T 11 feb 2005 13:00 (CET)

Portaal[bewerken | brontekst bewerken]

Bedankt voor de input :) Er rest mij helaas nog een paar vragen - ik heb er meer en meer hoe langer ik hier rondzwerf, lijkt het... Op de lijst horen toch enkel _nieuw_ aangemaakte paginas? En belangrijke mensen... De oude koningen, lijsten over koningen en dergelijke? Ben in dubio. Een stad of provincie oid daarentegen lijken meer duidelijk... Ik zal iig wat ik nieuw schrijf hieraan toevoegen - en mocht ik andere tingen tegenkomen ook die... Noorse 13 feb 2005 22:12 (CET)

Oki - bedankt voor jouw uitleg - ik heb me opgegeven als "vrijwilliger" voor Noorwegen - hopelijk kijken jullie ook mee over mijn schouder :) Noorse 15 feb 2005 14:36 (CET)

Motie van wantrouwen[bewerken | brontekst bewerken]

Beste C&T, ik heb je opmerking over het vervangen van het moderatorsteam in de Kroeg geplaatst. Dit om reden dat ik het een ongefundeerde motie van wantrouwen vind, waarover ik graag de mening van de gemeenschap wil weten. 2005Theo @ 16 feb 2005 19:05 (CET)

Stel je buurvrouw is bezig met haar stoep te vegen en terwijl ze bezig is veegt ze ook gelijk de jouw. Jij vindt echter dat het beter en schoner kan. Zeg je dan ook tegen haar dat ze je stoep beter moet vegen of pak je dan een bezem? -xndr 16 feb 2005 19:08 (CET)

Talen[bewerken | brontekst bewerken]

Hoi heb je zin om al je Taiwanese talen op Taiwan van A tot Z en China van A tot Z toe te voegen? Het zijn er erg veel namelijk! Wae®thtm©2005 26 feb 2005 22:59 (CET)

Okay, erg graag zelf. Niet verwonderd zijn als ik ze vandaag niet meer (allemaal) doe. Groeten, C&T 26 feb 2005 23:07 (CET)
Noot: er zijn 21 talen en ongeveer 40 dialecten die een lemma hebben op wikipedia door mij gemaakt. Er zijn nu 19 ingangen op het A-Z van Taiwan, ik zal morgen de talen doen, ik vroeg me alleen het volgende af: Als ik alle dialecten ook zou vermelden, zal de lijst voor ongeveer 75% uit talen en dialecten bestaan waar bijna niemand ooit van hoorde, het is een eer mocht ik die allemaal mogen vermelden maar ik denk dat dat beter nog wat rust (tot er meer andere termen op de lijst staan, misschien morgen alleen al de talen)? C&T 26 feb 2005 23:15 (CET)
Alles wat met Taiwan te maken heeft mag op de lijst alle talen steden dorpen gehuchten enz. Maar vergeet ze niet ook op het overkoepelende China van A tot Z te zetten daar horen ze ook namelijk! En dan bestaat de lijst maar voor 99% uit talen, het gaat over Taiwan immers :) Wae®thtm©2005 26 feb 2005 23:19 (CET)
OK. Ik maak er zeker werk van, vandaag, morgen of overmorgen. Ik moet er trouwens ook nog eens werk van maken om ze toe te voegen op onze lijsten van talen en dialecten, doe ik ook later wel nog. C&T 27 feb 2005 15:15 (CET)

Arrondissement Gent - Werk in uitvoering[bewerken | brontekst bewerken]

Sinds enkele maanden staat onder het artikel Arrondissement Gent het 'Werk in Uitvoering' sjabloon. Bij het nalopen van oude artiekelen met dat sjabloon kwam ik dit artikel tegen. Ik sluit niet uit dat dit per ongeluk is blijven staan (het wiu2-sjabloon was dan wellicht een betere keus geweest). Net zoals 25 andere oude artikelen met al lange tijd een wiu-sjabloon, staat dit artikel nu op de lijst Wikipedia:Te verwijderen pagina's. Als dat onjuist is, graag daar reageren. Robotje 1 mrt 2005 07:09 (CET)

cat[bewerken | brontekst bewerken]

Ga je weer categorieen aanmaken zonder verdere inhoud, van onbekende firma's? Overdreven en niet de bedoeling van categorieen. Zodra je meer dan 3 modellen er in kan passen is het acceptabel, anders is het te voorbarig Michiel1972 1 mrt 2005 22:07 (CET)

OK, ik maak geen categorieën meer aan voor merken waar ik niet van plan ben modellen van te beschrijven in nieuwe artikelen. Australian Kitcars was zo'n merk en dus een twijfelgeval. Ik zal automerken waarbij ik niet van plan ben artikelen over modellen te maken dan alleen categoriseren met Australisch bedrijf en Automerk voor de Australische. Overigens, let wel: Ook wanneer er maar over één enkel model van het merk een artikel wordt gemaakt, moet de categorie worden gemaakt anders is het artikel over het model niet categoriseerbaar. C&T 2 mrt 2005 13:27 (CET)

Taiwan[bewerken | brontekst bewerken]

En ook op Taiwan van A tot Z he!!!!! niet vergeten Wae®thtm©2005 2 mrt 2005 22:05 (CET)

Wordt aan gewerkt... Groeten C&T 4 mrt 2005 18:26 (CET)

Logo's[bewerken | brontekst bewerken]

C&T, dat is een vergissing, ik doe niets met logo's. Welke lijst is dat? Erik Zachte 3 apr 2005 18:24 (CEST)

wiktionary[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo C&T, ik zag dat je op Sloveens een wikt sjabloon plaatste. Misschien weet je iets meer van de wiktionary, ik vraag me af waarom er van een Sorbische taal gesproken wordt, terwijl de verschillen tussen bijv. Hoog- en Laag-Sorbisch (opper- / nedersorbisch) vaak gruwelijk groot zijn. Idee? Besednjak 9 apr 2005 14:46 (CEST)

Sorry maar ik plaatste het wikt-sjabloon niet maar het interWiki-sjabloon. Dat laatste is een sjabloon dat linkt naar de Sloveense wikipedia. Groeten, C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 9 apr 2005 14:50 (CEST)
Ter informatie, Gebruiker:GerardM plaatste op Sloveens het Sjabloon:wikt en dat is tevens de auteur van wikt:Sloveens dat me volledig correct lijkt te zijn... Snap je vraag niet zo goed. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 9 apr 2005 14:52 (CEST)
sorry, ik heb het interwiki sjabloon en wikt sjabloon door elkaar gehaald. Ik ga naar GerardM Besednjak 9 apr 2005 14:55 (CEST)

Hotels[bewerken | brontekst bewerken]

Hoi C&T, ik heb zojuist twee artikelen van je op de verwijderlijst gezet, Vaiaku Lagi Hotel en Meneng Hotel. Enerzijds omdat het m.i. nogal reclamepraatjes waren voor beide hotels, anderzijds omdat me bij het lezen van de artikelen niet meteen duidelijk was waar die hotels stonden en waarom ze belangrijk genoeg waren voor een eigen artikel. Ik wilde het jou graag even persoonlijk vertellen, zodat je de artikelen nog een beetje kunt verbeteren. Sietske 10 apr 2005 01:54 (CEST)

Ik wou je graag vragen waarom je ze op de verwijderlijst plaatste en vriendelijk verzoeken zeker de artikelen bij onze collega's van de Duitse, Engelse en Noorse wikipedia's te checken. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 10 apr 2005 11:03 (CEST)
Sommige artikelen die je vindt met de interwiki's zijn zelfs korter. Daar wordt ook geen commentaar op gegeven. Overigens, Sietske, ik ben blij dat je zegt dat er potentie in zit, maar dat leek me al meer dan duidelijk. De artikelen zijn prima en niet minder goed dan een gemiddeld artikel. Verder is het trouwens zo dat elk hotel, hoe klein ook, een artikel mag. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 10 apr 2005 11:12 (CEST)
Ahum elk hotel???? Alleen al in Pattaya zijn er een paarduizend. Waerth©2005|overleg 10 apr 2005 11:15 (CEST)
Als ik besluit om een artikel te maken over één van die duizend en dat artikel voldoet aan de normen kan niemand mij tegenhouden, of wel (niet dat ik van plan ben nog meer artikelen te maken voor het ogenblik hoor)? C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 10 apr 2005 11:17 (CEST)
Mijn eerste reactie toen ik de artikelen las, was: "Wat? Krijgen hotels tegenwoordig ook al een eigen lemma?" Maargoed, dezelfde soort discussies zijn ook gevoerd over historische motorfietsen, studieverenigingen, schoolkranten... Ik begrijp je gepikeerdheid en ik zal de nominaties verwijderen. Sietske 10 apr 2005 12:24 (CEST)
Bedankt. Anderzijds begrijp ik ook wel een beetje je reactie. Je bent hier ook nog niet zo lang, en hebt misschien nog geen van het tiental hotel-lemma's gezien. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 10 apr 2005 12:25 (CEST)

Portaal:Landen & Volken[bewerken | brontekst bewerken]

C&T, het Portaal:Landen & Volken is van een nieuwe layout voorzien. Ik hoop dat je het een verbetering vindt :-) Aan een nieuw logo wordt ook gewerkt. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, wil je ze dan [[Overleg:Portaal:Landen & Volken#Nieuwe layout|hier]] neerzetten. Ook hartelijk bedankt voor je bijdragen aan het portaal. Groeten, WHB 13 apr 2005 10:50 (CEST)

Gefeliciteerd[bewerken | brontekst bewerken]

C&T, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! cicero 13 apr 2005 13:10 (CEST)

Van mij ook dan maar :)
Ik zag net dat je een stem van Jgmiddel had verwijderd in het stemlokaal (als reden noem je: - anonieme (?) stem - stem van Jgmiddel). Maar deze is gewoon een al een tijd geregistreerde gebruiker, die volgens de regels gewoon mag stemmen, ook al heeft deze persoon nog amper edits gedaan. Bearsuit 13 apr 2005 17:20 (CEST)
Jgmiddel had toch nog maar 3 edits vóór hij stemde? En Dedalus vertelde aan me (en aan Jg zelf) dat je er 100 moet hebben... Zie Overleg_gebruiker:Jgmiddel. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 13 apr 2005 17:48 (CEST)
Toch oké, heb Jgmiddels stem teruggeplaatst door opmerking van Oscar (ik neem aan dat die er door meer ervaring meer vanaf weet dan Dedalus) op bovengenoemde overlegpagina. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 13 apr 2005 17:53 (CEST)
Prima, ik snap nu ook het misverstand. Het is inderdaad erg warrig allemaal. Voel je vooral niet aangevallen, ik vermoedde al dat er geen kwade opzet was en had het daarom maar hier, een beetje uit het zich, gepost. Bearsuit 13 apr 2005 18:27 (CEST)

Rover[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo Cars en Travel, het faillissement van Rover en MG lijkt me inderdaad een formaliteit, maar (theoretisch) kan het nog worden afgewend tijdens een surseance. Er zou zich nog een kandidaat koper kunnen melden. Die Chinese club schijnt nu af te wachten totdat het faillissement wordt uitgesproken, zodat ze dan de bezittingen op kunnen kopen. Er bestaat dan een redelijke kans dat Rover alsnog als merk blijft bestaan. Groet, Derk.

OK, ik moet toegeven dat ik geen specialist ben in economie en die dingen. In het artikel wordt momenteel nog niet uitdrukkelijk gezegd dat het bedrijf officieel failliet is. Groeten, C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 16 apr 2005 15:27 (CEST)

Wel, surseance is eigenlijk niet meer dan uitstel van betaling, een fase waarin (althans in Nederland) een bedrijf aankondigt geen betalingen te kunnen doen, en waar (weer in Nederland) een bewindvoerder wordt aangesteld om de directie te ondersteunen uit de problemen te komen. Surseance is regelmatig een fase die voorafgaat aan faillissement, maar bij faillissement wordt het beheer over het bedrijf overgenomen door een bewindvoerder (curator) die tracht uit de overgebleven middelen zoveel mogelijk schuldeisers schadeloos te stellen. Hierbij kunnen onder andere geregistreerde merken worden verkocht, en daarop baseer ik dat het merk Rover wel zou kunnen blijven bestaan na faillissement. Het bedrijf is dan ter ziele... groet, Derk.

Oké. Ondertekenen doe je overigens door vier tildes achterelkaar te plaatsen... Groeten C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 16 apr 2005 15:55 (CEST)

Ehhmm... wat zijn tildes?

Ik heb het al gevonden! Groet, Derk 16 apr 2005 16:07 (CEST)

Nog een keer lastigvallen, sorry, op Wikipedia:Overleg gewenst heb ik een vraag/voorstel gezet over allerlei Rover pagina's, zou je daar eens naar willen kijken of het klopt wat ik heb voorgesteld? Groet, Derk 16 apr 2005 16:09 (CEST)

Tildes zijn dit: ~~~~ dat zijn er dus vier, die de ondertekening vormen. Hier dus niet voor het voorbeeld, omdat ik "nowiki" rond de tildes zette, wat ervoor zorgt dat ze hier om je het voorbeeld te tonen de ondertekening niet vormen. Na het punt op het einde van deze zin zet ik vier tildes en als je daarna dit bewerkt zal je zien dat dat automatisch is veranderd in mijn ondertekening. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 17 apr 2005 09:23 (CEST)
Excuseer, had even niet gezien dat je het al had gevonden... Groeten C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 17 apr 2005 09:33 (CEST)

Škoda Fabia[bewerken | brontekst bewerken]

Nog maar even bij jou aankloppen. Het Škoda Fabia artikel heb ik nog wat links in kunnen maken, nu is het pas echt een onleesbaar kerstboomartikel geworden. Kunnen we gewoon terug naar het bescheiden artikel? Groet, Derk 17 apr 2005 21:58 (CEST)

Zoiets los je niet op op die manier. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 17 apr 2005 22:45 (CEST)
Nee, je hebt gelijk. Mijn excuses. Derk 18 apr 2005 09:04 (CEST)

Ik vond overigens wel dat je er veel te veel links aan had toegevoegd, maar zal dat een volgende keer anders communiceren. Derk 18 apr 2005 09:04 (CEST)

OK. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 18 apr 2005 17:47 (CEST)

Wikix[bewerken | brontekst bewerken]

Geachte Cars en Travel, Ik denk dat je beschuldigingen op je overlegpagina aan het adres van GerardM, Elly en Waerth noch getuigen van tact, noch waar zijn, noch de wikiquette respecteren. Ik zou je adviseren het weg te halen. Ik denk niet dat het goed is om allerlei complottheorieën te verzinnen. De situatie is al erg genoeg.

Groet,

Ucucha 22 apr 2005 17:44 (CEST)

Ik denk er wel nog eens over na. Ik heb er nog bijgezet dat moest ik mensen ten onrechte beschuldigen, wat het geval kan zijn bij maximum 2 mensen die ik niet eens noem, mijn excuses aanbied. Gelieve als je hier reageert het kopje "Wikix" in de samenvattingsbalk weg te halen, anders komen er nog veel te veel mensen zagen, je kent dat. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 22 apr 2005 17:51 (CEST)
En dacht je nu werkelijk dat niemand je beschuldigingen zag. Bedankt he ;) Waerth©2005|overleg 22 apr 2005 17:56 (CEST)
Nee ik dacht dat absoluut niet. Ik wou alleen chaos vermijden. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 22 apr 2005 17:57 (CEST)
Ik zie geen enkele reden om dit in de doofpot te stoppen en laat de titel daarom gewoon staan. Ucucha 22 apr 2005 18:00 (CEST)
Ik wil dit helemaal niet in de doofpot stoppen, anders zou ik het ook niet als eerste kopje op mijn overlegpagina plaatsen. Zie mijn antwoord aan Waerth. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 22 apr 2005 18:02 (CEST)
Ja als je chaos wil vermijden moet je vooral in het openbaar mensen hiervan beschuldigen. Werkt goed. Zoek de woorden smaad en laster eens op in je woordenboek, kan je ze gelijk toevoegen aan wikiwoordenboek. Zal de door jou een verbanning gewenste Gerard leuk vinden. Misschien dat je eens een stemming in het Wikipedia:Stemlokaal moet opzetten? Waerth©2005|overleg 22 apr 2005 18:04 (CEST)
Met GerardM heb ik iets minder problemen dan met jou en Elly, om eerlijk te zijn. GerardMs enige fout is m.i. dat hij een stemming begon over een verbanning van 6 maand of meer (!). GerardM pleegde immers nog geen vandalisme. Je weet trouwens goed genoeg dat ik buiten de Wikix-kwestie ook met jou geen problemen heb. Dat je dat nu moeilijk wilt begrijpen, daar kan ik best bij. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 22 apr 2005 18:08 (CEST)
Wat betreft dat smaad en laster: Wat er over Wikix gezegd werd lijkt me toch veel erger, en we zijn allemaal maar mensen. Ja toch? C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 22 apr 2005 18:09 (CEST)

Aangezien je mijn hints niet begreep ik ... hieronder in kort Nederlands. Ik spreek geen westvlaams om het duidelijker voor je te maken:

Ik zie graag:

  • 3 verontschuldigingen
  • dat je de tekst verwijderd

Waerth©2005|overleg 22 apr 2005 18:21 (CEST)

Ik kan alleen ingaan op dat tweede, zij het op termijn. Op Meta las ik trouwens dat Kiwix' account inderdaad hoogstwaarschijnlijk niet door Wikix werd gemaakt. Ook al ben jij het waarschijnlijk niet die de accounts maakte, heb ik het wel bij het rechte eind. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 22 apr 2005 19:00 (CEST)
Ik zie heel erg graag op hele korte termijn op minimaal 3 gebruikerspagina's erg diepgaande verontschuldigingen verschijnen. Waerth©2005|overleg 22 apr 2005 19:09 (CEST)
Sorry maar je zou moeten trachten te begrijpen dat ik mij niet verontschuldig, eenvoudigweg omdat ik niet 100 % zeker ben van het feit dat de 3 gebruikers de Wikix-accounts niet aanmaakten. Ook al zijn zij het niet, kan ik nog altijd niet verontschuldigen. Ik schreef tenslotte gewoon mijn mening neer, die, zij het misschien ietsiepietsie overdreven, uiteindelijk de waarheid is... C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 22 apr 2005 19:23 (CEST)

VERPLAATST VAN Gebruiker:Cars en travel, een gebruikerspagina, waar het dus ongebruikelijk is dat er door anderen dan de desbetreffende gebruiker wordt geëdit:

Met bovenstaande geef je dus te kennen dat je er nog een jerrycan benzine bij hebt gehaald :-(
Quistnix 22 apr 2005 18:21 (CEST)
Één jerrycan maar? Ucucha 22 apr 2005 18:25 (CEST)
Misschien tien jerrycans, in verhouding tot de olietankers die andere gebruikers loosden. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 22 apr 2005 19:06 (CEST)
Opgelet mensen, ik ben een vandaal blijkbaar, waarschijnlijk ben ik seniel want ik kan mij niet meer herinneren ergens iets geschrapt te hebben of ergens schunnige en beledigende tekst te hebben toegevoegd. Maar op verzoek van Quistnix staat hieronder de tekst die ik op mijn gebruikerspagina heb doorgehaald:
"

Ik stuurde een mail naar Wikix waarin ik duidelijk maakte dat het voor de Wikipedia-gemeenschap gezonder zou zijn mochten GerardM, Ellyen Waerth worden geblokkeerd, dan als Wikix zou worden geblokkeerd. Wat Wikix antwoordde is uiteraard briefgeheim. Wel kan ik concluderen dat heel het Wikix-gedoe één grote bezigheidstherapie voorstelt. De gebruikersaccounts Kiwix en dergelijke, die zijn gecreëerd als parodie op Wikix, zijn niet aangemaakt door Wikix zelf maar door een saboteur, waarschijnlijkde kans bestaat dat het gaat om één van de drietwee bovengenoemde personen of iemand anders bekends uit de Wikipedia-gemeenschap die hem eens wou amuseren. Wie dat is zal voor altijd (?) een raadsel blijven, maar ik verafschuw alle gebruikers, een vijftal bekende Wikipedianen, die door mij als verdacht worden gezien de accounts te hebben aangemaakt én die meehielpen wat benzine op het Wikix-brandje te gooien.

Mocht ik hiermee bepaalde personen echt ten onrechte beschuldigen, wil ik graag toch mijn excuses aanbieden. Maar bovenstaande paragraaf moest me gewoon van het hart en ik vindt mijn eigen gebruikerspagina daarvoor de juiste plek.

C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 22 apr 2005 17:36 (CEST)

Bij nader inzien is bovenstaande tekst ietwat nuanceerbaar. Er is ronduit weinig kans dat het om één van de twee - en voorheen drie - gebruikers gaat, wel is er nog altijd zeer veel kans dat het om iemand anders bekends uit de Wikipedia-gemeenschap gaat. Let goed op de data na overlegstukjes, zo kan u weten of de mening van bepaalde gebruikers na of voor de nuancering plaatsvonden. De doorhalingen en verbeteringen vonden nu plaats. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 23 apr 2005 16:53 (CEST)

"
Je schrijft o.a. het volgende: Op Meta las ik trouwens dat Kiwix' account inderdaad hoogstwaarschijnlijk niet door Wikix werd gemaakt. Waar op Meta kan ik dit vinden? Niet dat het je harde beschuldigingen kan rechtvaardigen. Hans (JePe) 22 apr 2005 19:21 (CEST)
Op [1]. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 22 apr 2005 19:25 (CEST)
Ooooooooooh daar op meta, zeg dat dan. Heb je al in de history gekeken? :-) -- Jeroen ... 22 apr 2005 19:34 (CEST)
Ik weet niet welke informatie je persoonlijk nog van Wikix hebt gekregen maar de informatie op meta overtuigt in het geheel niet. Tijdelijk je modem weer even afstoffen om een blokkade te omzeilen lijkt me zeer logisch. Danielm 22 apr 2005 19:44 (CEST)
Ik kan je geen ongelijk geven maar denk er het mijne over. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 22 apr 2005 19:45 (CEST)

Gezien de IP-adressen van Kiwix lijkt het mij sowieso uitgesloten dat het Waerth is, los daarvan geloof ik ook helemaal niet dat het één van die drie is geweest. Er zijn wel gebruikers die ik hiertoe in staat acht, maar niet deze drie. Jcb 22 apr 2005 19:54 (CEST)

Daar heb je waarschijnlijk gelijk in maar ik wil erg graag weten wie je nog verdenkt. Het zou zonde zijn dat ik die drie gebruikers moet blijven verdacht vinden, louter omdat ik niet weet wie het anders zou kunnen zijn. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 22 apr 2005 19:56 (CEST)
Ik verdenk niemand, er zijn wel gebruikers die ik ertoe in staat acht. En als ik al iemand verdacht, dan ging ik dat nog niet hier melden. Jcb 22 apr 2005 20:15 (CEST)

Beste C&T. Ik lees wat je over me schrijft. Ik ben nog niet eerder zo beschuldigd door jou. Dus vraag ik me af hoe je dit in je gedachten komt, en ik wil graag de gelegenheid krijgen als er misverstanden zijn die recht te zetten. Ik hoop dat je contact met me opneemt via de mail via mijn gebruikerspagina, want ik wil graag weten wat je tegen me hebt, dat je zulke dingen van mij denkt. Die wil ik dan graag rechtzetten. Ik verzeker je dat ik geen enkele ix account heb aangemaakt! Elly 22 apr 2005 23:42 (CEST)

bovenstaande zojuist gelezen hebbende, verdenk ik cars en travel er van dat hij zich waarschijnlijk (wederom, het is niet de eerste keer, alleen blijft dit keer een excuus achterwege!?) niet realiseert wat hij doet en schrijft, en dat is dan ook het enige dat voor hem pleit. mocht dit niet het geval zijn, dan is er hier sprake van opzettelijke verdachtmakingen door middel van ernstige beschuldigingen zonder steekhoudend bewijs, hetgeen in de wet als "laster" wordt aangemerkt. en dat is een ernstig vergrijp... oscar 23 apr 2005 01:20 (CEST)

Het is je misschien niet opgevallen Oscar, maar ik heb de tekst op mijn gebruikerspagina allang verwijderd. En op mijn overlegpagina mocht het staan, hoorde ik van Quistnix, daar wordt het trouwens toch op termijn gearchiveerd. Verder kan ik moeilijk op je ingaan, Oscar, want ik noemde je niet in mijn mening. Zoals ik al meerdere keren trouwens zij, is dat wat jij en Waerth over Wikix zeiden minstens net zo erg was. @Elly: Komt in orde. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 23 apr 2005 11:26 (CEST)

Jongensboek: ja; Wikipedia: nee[bewerken | brontekst bewerken]

Beste C&T, het is goed dat het nu van je gebruikerspagina af is. Maar de schade naar de mensen toe is helaas toch gedaan. Ik ben van nature niet geneigd openlijk de confrontatie te zoeken, ben niet actief momenteel en heb geen reden iets tegen je te hebben, maar dit gedoe kan ik echt niet aanzien. In je verdachtmaking schreef je namelijk iets zó merkwaardigs! Wie dat is zal voor altijd (?) een raadsel blijven, maar ik verafschuw alle gebruikers, een vijftal bekende Wikipedianen, die door mij als verdacht worden gezien de accounts te hebben aangemaakt én die meehielpen wat benzine op het Wikix-brandje te gooien.
Los van dat Wikix-brandje, en los van het feit of jouw verdenkingen van enig belang zijn, dit betekent dat je zegt dat je voor altijd (?) de medewerkers waar jij een verdenking tegen hebt verafschuwt?? Wat een wonderlijke uitspraak. Wat is dit voor scholierenmentaliteit? En moeten de 'verdachten' stuk voor stuk op hun knieën naar jou toe komen kruipen met de verklaring dat ze geen sokpoppen hebben aangemaakt? Dat Elly dat nog zo beleefd deed pleit voor haar, maar jij bent hiermee wel beschamend bezig, zeg. Je kunt wat mij betreft maar twee kanten op: ofwel met harde bewijzen komen voor je verdachtmakingen. Ofwel je excuus maken en hierover verder zwijgen. Dat staat los van het feit wie en wat de waarheid is in het Wikix-geval. Het staat ook los van het feit dat de gebruikers die jij 'verdenkt' ook wel eens fouten maken, net als jij en ik. Maar dit soort vage, openlijke verdachtmakingen zijn puur stemmingmakerij en interessant doen. Leuk voor een jongensboek, Bob Evers of zo, maar op een virtuele gemeenschap als Wikipedia doet het alleen maar schade. Ga alsjeblieft weer mooie artikelen schrijven, C&T. Groeten, Amarant 23 apr 2005 20:00 (CEST)

Amarant, mag ik me hier bij aansluiten? Snoop 23 apr 2005 20:25 (CEST)
Jazeker wel, Snoop, retorische vraag, maar wel aardig :-) Amarant 23 apr 2005 20:36 (CEST)
Ik stuurde reeds een mail naar Elly met onder meer mijn excuses en bijkomende uitleg en verantwoording. Meer kan ik echt niet, ik ga ook niet bezig blíjven. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 23 apr 2005 21:50 (CEST)
Dank voor je antwoord, en 't klinkt goed, C&T, dan heb je dat nu ook publiekelijk gezegd, wat excuses aan Elly betreft. Maar je hebt nóg twee mensen met naam en toenaam publiekelijk beschuldigd....nog altijd zonder énig hard bewijs. Het gaat er niet om dat je je menig niet mag uiten, het gaat erom dat je je eigen collega's door vage verdachtmaking hebt beschadigd. Zoiets heet laster en dat is het heikele punt. Heb je geen bewijs, hou je vermoedens dan toch voor je! Niemand heeft er namelijk iets aan, integendeel. Ik ga ook niet bezig blijven klinkt me trouwens raar in de oren, want het is jóuw rommel, dus: wil je die ajb nog even opruimen? Dank je! Groeten Amarant 23 apr 2005 23:23 (CEST)
Ik heb tevens correspondentie met Waerth. Over GerardM zien we later wel. Als hij komt met klachten, zal ik hem wel duidelijk maken dat die beschuldigingen er alleen zijn omdat hij zo'n grove stemming opstartte. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 24 apr 2005 10:05 (CEST)

Denk asjeblieft eerst na[bewerken | brontekst bewerken]

"ik wordt (sic!) ronduit afgeperst: een blokkade als ik mijn mening zeg". Ja, ligt dat aan de moderatoren of eerder aan je mening? C&T, je verlaagt jezelf toch niet tot het niveau van bepaalde trollen door de mensen die zoveel deden en doen voor dit project, ja zonder wie dit project amper bestaan had, voor radioactieve rotte vis uit te maken? Ik dacht toch dat ik je beter kende...Steinbach 23 apr 2005 22:02 (CEST)

Je kent me ook beter. Ik maakte die mensen niet uit, ik verdacht ze gewoon. In veel mindere mate verdenk ik ze trouwens nog altijd. En gelieve eerst even bovenstaande discussie te lezen, want ik moet hier steeds alles opnieuw zeggen... Groeten C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 23 apr 2005 22:07 (CEST)

ster voor buitengewone diensten[bewerken | brontekst bewerken]

Hoi C&T, ik hoop dat ik je met een ster voor buitengewone diensten mag voorzien. Ik vind je austronesische talenproject magnifiek. (ik hoop dat mijn edit op je gebruikerspagina niet vervelend vindt, mocht dat wel zo zijn mijn excuses) Besednjak 24 apr 2005 21:39 (CEST)

Oh nee, ik vind het absoluut niet vervelend maar ben heel erg vereerd, zeker na al die kritiek op mijn persoon van anderen. Ik wil je tevens niet teleurstellen rond dat project, dat ligt nu al een aantal maandjes stil, maar binnen enkele weken wil ik graag actief die werken verderzetten want er is nog maar een hele kleine fractie gebeurd van dat project. Alles wordt trouwens eerst en vooral opnieuw gedaan want de nieuwe Ethnologue, die de taalfamilies en andere gegevens voorschrijft, is uit en de classificatie is totaal anders. Groeten en bedankt, C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 24 apr 2005 22:02 (CEST)
Fijn dat je mijn waardering voor je vele werk op waarde schat. En ik kijk uit naar de komende nieuwe bijdragen voor het austronesische talenproject. Besednjak 24 apr 2005 22:05 (CEST)

Overleg[bewerken | brontekst bewerken]

Kijk even op: Overleg sjabloon:Italiaanse Automerken Waerth©2005|overleg 6 mei 2005 16:03 (CEST)

Bedankt voor de link, ik heb hem bijgeplaatst op: Gebruiker:Waerth/Handigelinksvooriedereen Waerth©2005|overleg 6 mei 2005 16:34 (CEST)

Austronesisch[bewerken | brontekst bewerken]

Ik heb op Pteropus tonganus een lijst met inheemse namen voor deze vleermuis gezet. De bron is Flannery, T.F. 1995. Mammals of the South-west Pacific and Moluccan Islands. Reed Books. Misschien vind je het interessant. Ucucha 13 mei 2005 22:56 (CEST)

OK en bedankt. Ik heb wel Niué in Niue veranderd, Niué is de Franse naam. Groeten, C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 14 mei 2005 13:31 (CEST)

verwijderde sjablonen[bewerken | brontekst bewerken]

Hoi C&T. Omdat er kennelijk een meerderheid is, heb ik twee sjablonen verwijderd. Misschien wil je er nog wat mee doen direkt op de artikelen pagina's, daarom de source hier. Elly 23 mei 2005 00:09 (CEST):

Sjabloon:D-Atayal

Dialecten van het Atayal

<<< Atayalische talen

Sqoleq | Ts'Ole'
en circa 32 andere

Sjabloon:Atayalisch

Atayalische talen
<<< Formosaanse talen
Atayal | Taroko
Bedankt Elly, maar ik heb het er toch moeilijk mee. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 26 mei 2005 20:41 (CEST)

dialecten[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo C&T, ik denk dat je jezelf en mij veel ergenissen kan besparen met interwiki links en doorverwijspagina als je bij de dialectnamen er wat vaker dialect achter zet. Zie bijv. Dialecten van de wereld - T. Daar kwam ik op via Tanga. Ik denk dat elke gevulde link daar dus geen artikel over een dialect is. Niet gecontroleerd hoe dat met A tot en met Z is maar ik vrees hetzelfde. Als je er voortaan standaard dialect achter zet, zoals Tanga (dialect) voorkom je zeer veel fouten. misschien wel 100000 ergenissen en ook veel minder misselijkheid. Elly 25 jun 2005 23:19 (CEST)

Ik was van plan dat nog in de toekomst te doen, maar zag tot mijn blijdschap dat vooral Ucucha en zijn bot daar al wat hadden aan gewerkt. In ieder geval zal ik in de toekomst nog eens alle blauwe én rode links nalopen op Dialecten van de wereld (A-Z). C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 26 jun 2005 17:36 (CEST)
Overigens, als je dat wil mag je van mij gerust je bot inzetten, zolang er maar doorverwezen wordt naar Tanga (dialect) en niet naar Tanga (taal) zoals bij Robbot... C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 26 jun 2005 17:38 (CEST)

Beginnetjes[bewerken | brontekst bewerken]

Hoi!
ik ben even op eigen houtje begonnen om een overzicht van de aardrijkskundige beginnetjes op te stellen. (Ben de onoverzichtelijkheid van de verzamelzak beginnetjes zat..).
Ze zijn hier (Geografische Beginnetjes) te vinden, ik ben nu al bij de P :)
Als je nog ideeen of hints of wat dan ook heb - laat je me het ajb weten? Ik hoop hiermee alleen de beginnetjes toegankelijker te maken voor mensen die aan landen, plaatsen etc graag werken :)
Groeten Noorse 26 jun 2005 23:50 (CEST)
P.S. Ik heb dit berichtje ook bij Walter Holden-Belmont neergepend :)

In orde, bedankt voor de informatie. Fana (Palau) zal ik straks even uitbreiden. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 27 jun 2005 14:29 (CEST)

Hawaiï, over het aantal i's[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo C&T, ik zie dat je mijn toevoeging op Wikipedia:Wikipedianen naar taalvaardigheid hebt gewijzigd en in overeenstemming hebt gebracht met wat hier al op Wikipedia staat. Ik wist echter precies wat ik deed: de inheemse naam is ook met dubbel i: Hawai'i, dus met een duidelijke glottisslag. Als liefhebber van Polynesische talen zul je dat toch wel weten. Mij lijkt overal Hawaiï en Hawaiïaans een betere spelling - wat vind je zelf? Steinbach 1 jul 2005 22:47 (CEST)

Steinbach we hebben ooit een discussie over Hawaï gehad waarbij eruit kwam dat die spelling met 1x ï de Nederlandse spelling was. Ik kan die discussie zo gauw niet terugvinden maar gelieve niet de zaak overhoop te gooien. Waerth©2005|overleg 2 jul 2005 04:18 (CEST)
Ik wist het eerlijk gezegd niet 100 % zeker, maar toch bijna en ik steunde inderdaad op hetgeen Waerth hier vertelt. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 2 jul 2005 20:45 (CEST)

Zuid-West-eilanden[bewerken | brontekst bewerken]

Hoi, RoboRex is bezig "Zuid-West" te vervangen in "Zuidwest". Dat geeft problemen met de Zuid-West-eilanden. Ik heb het daar, op Hatohobei en op je gebruikerspagina al hersteld, maar ik weet niet of er nog meer schade is. Ucucha|... 2 jul 2005 17:24 (CEST)

Tja het kan nog voorkomen op Fana (Palau), Tobi (taal), Sonsorol,... Ik zal even uitsluitend die drie pagina's nakijken. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 2 jul 2005 20:46 (CEST)
Is (grotendeels?) in orde, mag ik je er wel vriendelijk op wijzen dat je niet eens de titel had veranderd. Groeten, C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 2 jul 2005 20:48 (CEST)
Eh.... ik dacht dat het hier juist wel Zuid-West-eilanden moest zijn, zodat ik het terug heb veranderd. Ucucha|... 2 jul 2005 20:54 (CEST)
Ah zo, ja dank je, sorry voor mijn misverstand. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 2 jul 2005 20:55 (CEST)
Als het van mij afhangt mag het gewoon blijven en overal gekozen worden, met een redirectje hier of daar, zelf weet ik ook niet wat precies juist is. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 2 jul 2005 20:56 (CEST)
Ik denk eigenlijk dat "Zuidwesteilanden" correct is, maar dat weet ik ook niet volledig zeker. Ucucha|... 2 jul 2005 21:01 (CEST)
Tja ik weet het ook echt niet, laten we het gewoon zo laten, we hebben van alletwee wat :-) C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 2 jul 2005 21:02 (CEST)

Baskisch[bewerken | brontekst bewerken]

Dag Cars en Travel,

Nog even over "Navarro-Labourdin Baskisch" op Dialecten van de wereld - N: Dat is echt geen officiële, aparte taal. Het is een aanduiding van een groep Baskische dialecten (Navarro-Labourdijns), die juist erg dichtbij de officiële Baskische taal staat (het algemeen Baskisch ofwel Euskara batua). De dialecten Biskaais en Souletijns staan er veel verder van af, en zouden veel meer als een aparte taal kunnen worden beschouwd. De onderverdeling in Labourdijns en Westelijk en Oostelijk Neder-Navarrees stamt verder van de dialectenonderverdeling van Lodewijk Lucien Bonaparte, maar wordt tegenwoordig als achterhaald gezien door veel taalkundigen.

Ik weet niet welke bron je hebt gebruikt, maar ik durf te stellen dat die bron dan niet klopt. Ik ben het dan ook niet eens met het splitsen van Navarro-Labourdijns en het overige Baskisch. Ik wacht overigens met eventueel terugdraaien totdat je gereageerd hebt.

Groeten, Peio 4 jul 2005 12:43 (CEST)

Ik gebruikte Ethnologue als bron. Hier wordt het Navarro-Labourdijns als aparte taal beschouwd, hier het Souletijns ook, hier staat de Baskische taalfamilie die Baskisch, Navarro-Labourdijns Baskisch en Souletijns Baskisch omvat. Je mag het van mij terugdraaien, ikzelf ben geen kenner van het Baskisch, en Ethnologue doet ALLE talen en dialecten ter wereld, dus zij zullen ook niet zoveel van Baskisch afweten dan een kenner, die jij lijkt te zijn :-) . Groeten, C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 4 jul 2005 20:05 (CEST)
Als je de hele Baskische taalfamilie wilt nalopen, check ook even Dialecten van de wereld - B en Dialecten van de wereld - S. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 4 jul 2005 20:06 (CEST)
Nog één opmerking om te vermijden dat ik je verkeerde info geef: Ik gebruikte wel voor de dialectenlijst nog de oude Ethnologue, d.i. de 14de editie. Zie dus dit voor mijn bron toen ik de dialectenlijsten opmaakte. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 4 jul 2005 20:09 (CEST)
Aha, Ethnologue. Ofschoon ik het er niet mee eens ben, kan ik hun redenering wel volgen: Baskisch wordt eerst verdeeld in Spaans-Baskisch en Frans-Baskisch, en dat laatste vervolgens verdeeld in Navarro-Labourdijns en Souletijns. Echter, als ze consequent zouden zijn geweest, dan zouden ze hetzelfde met het Baskisch van Zuid-Baskenland hebben gedaan, en in ieder geval het Biskaais afzonderlijk hebben behandeld.
De verdeling tussen Baskisch in Spanje en in Frankrijk is echter bijzonder kunstmatig, hoewel er natuurlijk een verschil is door verschillende leenwoorden (bijvoorbeeld een auto is "auto" in het noorden, "kotxe" (van het Spaans "coche") in het zuiden, en is er ook nog het puristische woord "berebil", dat niet vaak gebruikt wordt), en de opvallende uitspraak van de "rr" die de jonge Noord-Baskische spreker verraadt: men kan de rollende tongpunt-r niet zeggen; dat wordt een diep geluid achterin de mond dat natuurlijk uit het Frans komt...
Alle Baskisch-sprekenden, ook de dialectsprekers van het Souletijns en het Biskaais, beschouwen de taal die ze spreken als "Baskisch" (Baskisch noemen ze "Euskara"; de dialekten zijn de "euskalki" – een apart woord voor specifiek Baskische dialecten dus). Dat die twee dialecten behoorlijk verschillen van de centrale dialecten moet dan maar bij Baskisch worden behandeld (misschien dat ik daar zelf binnenkort aan toekom).
Ik zal de lijsten aanpassen.
Groeten, Peio 5 jul 2005 10:20 (CEST)
OK, bedankt voor de info, C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 6 jul 2005 14:45 (CEST)

Hitsparade[bewerken | brontekst bewerken]

Aangekondigt in de kroeg: Gebruiker:Waerth/Wikipedia_hitsparade_2005 daarop vind je ook de bron onderaan. Waerth©2005|overleg 6 jul 2005 21:15 (CEST)

Dank! C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 7 jul 2005 16:15 (CEST)

Auto[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo C&T, Ik ken toevallig de gebruiker die je laatst een waarschuwing gaf vanwege zijn bewerkingen op het artikel Auto. Hij is net als ik doof, maar zijn beheersing van het Nederlands is helaas niet zo goed zoals je al hebt gemerkt. Het kan daardoor lastig zijn hem bepaalde dingen duidelijk te maken. Persoonlijk vind ik dat hij om die reden eigenlijk beter niet actief kan zijn op Wikipedia, aan de andere kant vormen zijn rommelige wijzigingen in de artikelen die ik heb geschreven soms een aanleiding voor mij om het artikel verder te verbeteren en te uitbreiden. Dus ik heb iets van: laat maar begaan zolang ik maar niet al te vaak hoef te vegen ;-). Maar ik kan me goed voorstellen dat zijn overijverigheid tot irritaties kan leiden bij andere Wikipedianen. Arthur 7 jul 2005 00:15 (CEST)

OK, ik wist het niet en probeer er in het vervolg meer rekening mee te houden, ik dacht al zoiets van "wat zegt die hier allemaal"... Groeten en bedankt, C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 7 jul 2005 15:47 (CEST)

Sonsorol[bewerken | brontekst bewerken]

Hoi!
ff klein vraagje... Gezien dat Fana (Palau) was genoemd - zou het niet meer logisch zijn om dat ook door te voeren op Sonsorol? Het stond op m'n checklijst - maar ik was niet helemaal zeker... Zou jij het willen doen? Dan is het wat meer samenhang tussen de lemma's ook :)
Groeten Noorse 8 jul 2005 23:13 (CEST)

Ik wil gerust iets doorvoeren, maar ik weet niet echt wat je bedoeld, gelieve het nader uit te leggen. Groeten, C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 9 jul 2005 10:28 (CEST)
'tis niet al te lastig - ik moet maar voortaan overdag gaan schrijven :). Wat ik bedoelde was dat het lemma over Fana "Fana (Palau)" is genoemd terwijl Sonsorol alleen "Sonsorol" heet. Het lijkt mij meer logisch als ze of alle bei met (Palau) zijn - of zonder :) - wat denk jij? (ik hoop dat dit duidelijker is ;))
Hilsen Noorse 9 jul 2005 16:10 (CEST)
Ja, het is duidelijker. Wel, ik zie er eerlijk gezegd niet echt het nut niet van in, want Fana betekent nu eenmaal ook andere zaken die een wikipedia-gebruiker wenste te vermelden, wat bij Sonsorol niet het geval is. Ik zou eerlijk gezegd wachten tot we ergens een plaats of een mens of een hotel (...) weten dat ook Sonsorol heet :-) . Zo doen we het trouwens altijd hier. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 9 jul 2005 21:25 (CEST)

Zwitserse automerken[bewerken | brontekst bewerken]

In het lemma Zwitserland heb je lang geleden toegevoegd dat er in Zwitserland een 15-tal automerken zouden worden gemaakt. Dit lijkt mij zeer onwaarschijnlijk. Van waar komt die informatie?

Hiervan telde ik een elftal echte automerken, 15 is inderdaad iets overdreven, maar je zou er nog van verschieten hoeveel automerken er zijn op de wereld :-) (Er zijn er over heel de wereld momenteel bijna 1000, zonder tunings- en pantserwagenbedrijven, meestal tel ik wél de street rods-fabrikanten en de designstudio's mee; en ook de golfwagentjes en driewielers) Groeten, C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 10 jul 2005 20:31 (CEST) (gelieve te ondertekenen in het vervolg)
Een goede lijst is m.i. de volgende: Alpcar, Autos & Energies, Colani, Cree, Enzmann, Horlacher, Leblanc (supersportwagens!), Protoscar, Rinspeed, Sbarro(zie overleg:sbarro), SwissLem. Orca zou ook in Zwitserland zijn gevestigd. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 10 jul 2005 20:35 (CEST)
Ik nuanceerde mijn zin intussen op Zwitserland. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 10 jul 2005 20:39 (CEST)
OK, dank je, en nog veel wikiplezier verder. Riki 10 jul 2005 20:46 (CEST)
Graag gedaan en hetzelfde! C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 10 jul 2005 20:47 (CEST)

Wikipedianen naar woonplaats[bewerken | brontekst bewerken]

Aruba en de Nederlandse Antillen zijn onderdeel van het koninkrijk der Nederlanden en hebben als officiele taal het Nederlands. Suriname is lid van de Nederlandse taalunie. Derhalve staan zij daar. WâërÞ©2005|overleg 12 jul 2005 21:13 (CEST)

...Dus ik mag er Frankrijk niet bijplaatsen? C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 12 jul 2005 21:16 (CEST)
Nee, ik vermeld eerst de landen die lid zijn van de taalunie. Daarna de overigen. Die pagina wikipedia:wikipedianen naar woonplaats heeft niets te maken met de volgorde belgie/nederland op andere pagina's (een volgorde die alfabetisch zou moeten zijn imho) WâërÞ©2005|overleg 12 jul 2005 21:34 (CEST)
Taalunie, taalunie,... Mij lijkt het gewoon gebruiksvriendelijker dat Frankrijk ook wordt vermeld bij de Nederlandstalige landen, en het is ook gewoon correct omdat er 8 maal zoveel sprekers zijn als in de Caraïben. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 12 jul 2005 21:36 (CEST)
Is geen onderdeel van het Nederlandse taalgebied, anders kan je Thailand er ook wel inzetten. WâërÞ©2005|overleg 12 jul 2005 21:50 (CEST)
Laat maar <zucht>. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 13 jul 2005 21:25 (CEST)


Vragg[bewerken | brontekst bewerken]

Ik ben gebruiker bij de asturisch/leonesisch/mirandeese editie van Wikipedia en heb net het artikel over mijn moedertaal gezien. Asturisch is een codialect, de anderen zijn Leonesisch en Mirandees. Ik wou graag er een nieuw artikel over schrijven. Hoe heet het in het Nederlands, Leonesisch, Leons...? Dank je wel (als je ziet kan ik niet zo goed Nederlands) --Xariegu 15 jul 2005 00:28 (CEST)

Ik zie het inderdaad, maar voor een niet-Nederlander kan het er best wel goed mee door :-) Ik wil graag wel eerst even opmerken dat volgens Ethnologue, Leonees een Asturisch dialect is (inderdaad), maar Mirandees en aparte taal is... Maar als je echt zeker bent mag je het wel anders doen hoor. Asturisch = Asturisch in het Nederlands, Mirandees = Mirandees, Leonesisch = Leonees. Veel succes! Als je een artikel geschreven hebt, kan je me een seintje geven, ik loop het wel met plezier even na op fouten. Groeten, C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 15 jul 2005 13:41 (CEST)

Auteursrechten[bewerken | brontekst bewerken]

Cars en travel, zou je er rekening mee willen houden dat je ook met vertalingen auteursrechten kunt schenden? Je tekst op Elfin lijkt grotendeels letterlijk vertaald van de website van Elfin, maar dat is niet toegestaan. Fruggo 15 jul 2005 23:39 (CEST)

Daar wist ik niks van... Ik heb het trouwens vertaald van Autoindex, zij hebben dus ook auteursrechten geschonden... Ik heb trouwens ooit op Keith Haring ook een letterlijke vertaling van z'n website zien staan. Nee, ik wist echt niet dat je niet eens mocht vertalen. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 16 jul 2005 16:06 (CEST)

Zuid-Tirol[bewerken | brontekst bewerken]

Heej, een beetje surfend langs de artikelen over Zuid-Tirol laat zien dat jij toch wel ongeveer het drukst bent geweest met deze regio; ik las vanochtend op Overleg:Lijst van gemeenten in Zuid-Tirol dat er nog steeds onenigheid bestaat over de te gebruiken titels en het correct gebruiken van de geografische namen in deze regio. Ik heb er een reactie geschreven, wellicht de moeite waard. Groeten, Tubantia 18 jul 2005 17:50 (CEST)

Gezien en gereageerd, C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 18 jul 2005 18:17 (CEST)

Hoi C&T, ik heb een vraagje over de peiling: wat bedoel je precies met de antwoordmogelijkheid 'Ladinisch mag voorkomen'? Is dit niet een beetje onduidelijke categorie? Ik ben nl. wel voor het gebruik van Ladinische titels, maar dan eentalig Ladinische titels en voor de andere gemeenten Duitse titels. Tubantia wil ook Ladinische titels, maar dan drietalige en voor de andere gemeenten ook tweetalige titels. Toch zouden wij dezelfde antwoordmogelijkheid kunnen kiezen, alleen vanwege de wens voor Ladinische titels bij de Ladinische gemeenten. Dimitri 20 jul 2005 17:08 (CEST)

Als ik het goed begrijp, moet ik dan voor mijn wens voor drietalige titels ook nog een stem plaatsen bij Duits-Italiaans? Groet, Tubantia 21 jul 2005 14:16 (CEST)
Hmm, dan is het blijkbaar niet geheel duidelijk; Fransvannes heeft nl. op beide gestemd. Tubantia 21 jul 2005 14:22 (CEST)
Zoals je wellicht gezien hebt, heb ik het omstreden kopje Ladinisch moet voorkomen aangepast; volgens mij is het zo een stuk helderder voor mensen die niet geheel in de discussie zitten, en voorkom je eeuwig getouwtrek. Tubantia 21 jul 2005 15:08 (CEST)
Nu is het wel moeilijker om na verloop van tijd de winnende keuze te beslissen: Fransvannes' tweede keuze is in strijd met zijn verduidelijking onderaan. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 21 jul 2005 15:09 (CEST)
Ja misschien niet, maar door jouw uitleg begreep ik zelf niet meer waarvoor ik had gestemd. Het lijkt me niet verstandig om na deze opiniepeiling nogmaals een overleg te houden over wat we precies met de uitslag gaan doen. Voor Dmitri zouden we toch een extra keuze kunnen aanmaken, zoiets als De naamgeving voor de Zuid-Tiroolse plaatsnaamartikelen is Duits als de meerderheid Duits spreekt, Ladinisch als de meerderheid Ladinisch spreekt of iets dergelijks? Tubantia 21 jul 2005 15:22 (CEST)
Goed, ik zal niet meer aan de opiniepeiling zitten, erewoord :) Groet, Tubantia 21 jul 2005 15:31 (CEST)
Oké, mag wel, maar je kan best overleggen daarvóór :-) C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 21 jul 2005 15:39 (CEST)

Kulon-Pazeh[bewerken | brontekst bewerken]

Ik zou graag gewoon alle pagina's behouden, maar dan wel met een duidelijk verwijzing naar Kulon-Pazeh, ik heb nog eens over nagedacht, inweze moeten ze gewoon eigen pagina behouden, het geeft info wat ooit bestond natuurlijk. dat het niet erkend wordt door bepaalde instellingen vind ik niet zo van belang. Ik zal ze wat herschrijven zodat het in verleden tijd staat. Ik hoop dat je erin kan vinden, mocht er nog erg foutief staan graag even aangeven, ik doe het namelijk met wat er staat... Dolfy 19 jul 2005 13:34 (CEST)

ik heb wat dingen bekeken en ontdekt dat op Kulon-Pazeh en Pazeh wat fout stond, namelijk de sprekers, bij Kulon-Pazeh stodns dat 89 jarige spreker was van Kulon-Pazeh maar het is de laatste spreker van het Pazeh, Kulon-Pazeg wordt door nog iets grote groep van die nu ouder zijn dan 60 jaar, en die tekst stond weer bij Pazeh.. Wat opgekuist dus... :-) Dolfy 19 jul 2005 14:34 (CEST)
Het is moeilijker dan je denkt vrees ik... Het Pazeh had gewoon 1 spreker, het Kulun 0, en bij de grote opkuising van alle talen en dialecten (de herbekijking) door Ethnologue hebben ze die twee talen "bijeengelapt" omdat ze blijkbaar erg goed op elkaar lijken. Die twee "talen" kunnen waarschijnlijk WEL nog als dialecten worden gezien, maar ook dat vermeld Ethnologue niet. Het lijkt wel of ze die 2 talen willen verstoten. De andere kwestie is Papora-Hoanya (0 sprekers + 0 sprekers = uiteraard 0 sprekers). Die is begrijpelijker, zowel het Papora als het Hoanya worden door Ethnologue als dialecten van het Papora-Hoanya opgegeven. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 19 jul 2005 19:26 (CEST)
Dan lijkt me hernoemen naar dialect handiger dan het hele zwikkie weg te gooien... :-)
Pazeh en Pazeh-Kulon zou je samen kunnen voegen als 1 artikel waabij je wat duidelijk maakt wat de geschiedenis is, maar dialecten artikelen ervan zouden moeten blijven bestaan... Dolfy 19 jul 2005 19:44 (CEST)
Nee liever geen samenvoeging. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 19 jul 2005 19:45 (CEST)
Dan gewoon laten zoals het is, sjabloons en de speciefike cat kunnen inderdaad wel weg, dat kan ook anders, door gewoon tekstlinkjes/verwijzingen... Dolfy 19 jul 2005 20:01 (CEST)
OK. Liever geen samenhang met de artikelen die "officieel" wel nog kunnen. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 19 jul 2005 21:02 (CEST)
Ik heb het nu aangepast, hopelijk nu de juiste manier gedaan... Anders zegt je het maar hoor... :-) Dolfy 20 jul 2005 10:57 (CEST)
Mag ik wel zo vrij zijn mij niets aan te trekken van de artikelen die ik voor verwijdering had genomineerd, maar er wel ongeveer voor te zorgen dat ze niet meer zijn geclassificeerd en gecategoriseerd, en liefst ook niet meer van sjablonen zijn voorzien? En dat ik er wél nog op toezie dat de artikelen die ik niet voor verwijdering had genomineerd volledig correct blijven... Ik heb niets tegen je hoor, allesbehalve, maar dit is een relatief moeilijke kwestie en nu moet ik alles nog eens gaan nalopen... Ik was nu eens begonnen met de Malayo-Polynesische talen, waarvoor ik echt begon met mijn Austronesische talen-project. Groeten, C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 19 jul 2005 19:30 (CEST)

sjablonen[bewerken | brontekst bewerken]

Zou je svp niet meer opmerkingen over sjablonen op de sjabloonpagina zelf willen plaatsen maar op het overleg? Het probleem met sjablonen is namelijk dat de boodschap ook verschijnt op alle pagina's waar het wordt gebruikt. Effe iets anders 19 jul 2005 21:20 (CEST)

Net daarom dat ik erbij zette "onderstaande is een sjabloon, dat voor verwijdering is genomineerd". Zodat op al die pagina's ook duidelijk is dat dat kadertje te verwijderen is. Op de Engelse wikipedia hebben ze zulke weg-sjablonen voor op sjablonen te plaatsen. Ik heb zoiets eenvoudig nagedaan met de hand... Anders had ik gewoon {weg} gebruikt. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 19 jul 2005 21:34 (CEST)

opruimen[bewerken | brontekst bewerken]

Beste... , zojuist heb ik Wikipedia:Overleg gewenst opgeschoond. Ik zag dat jij daar ook wel eens schrijft. Mijn vraag aan jou is of je dan ook eens af en toe wilt helpen met opruimen. Hetzelfde geldt voor de Kroeg. Als je dat al regelmatig doet, kan je dit als niet geschreven beschouwen. Dit standaard berichtje stuur ik naar een aantal mensen. Elly 22 jul 2005 00:46 (CEST)

Adventra[bewerken | brontekst bewerken]

Het staat zo TWEE keer in de encyclopedie. Als je GOED leest vraag ik of dit in EEN artikel gezet kan worden!!!!!!!!!!!!!!!! Bramvr 24 jul 2005 20:36 (CEST)

Sorry ook voor mijn agresieve benadering C&T, maar als je het herschrijft (de Holden Adventra 3.6 V6 24v 4WD automaat bedoel ik) zou je dan ook de 'overbodige' zaken uit de tabel kunnen halen zoals "merk" en "type". Ik probeer ook wat gaan te doen aan opruimwerkzaamheden. Groet, Bramvr 24 jul 2005 20:46 (CEST)
Is wat mij betreft OK. Bramvr 24 jul 2005 20:52 (CEST)

Generalitat de Catalunya[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Cars & Travel,

De 'WIU' had dit artikel te danken omdat het Noorse artikel dezelfde gegevens bevatte en ook genomineerd was. Ik zal de Engelse tekst vertalen en op de Nederlandse wikipedia zetten, met verwijzing naar de lijst van presidenten (zoals op de Catalaanse pagina). Groet, Bramvr 24 jul 2005 20:51 (CEST).

Dankje[bewerken | brontekst bewerken]

Bedankt voor het weghalen van dat lijntje. (Ik zal van de kleuren afblijven al bevallen ze me niet, lekker neutraal grijs heeft mijn voorkeur...) Michiel1972 25 jul 2005 16:35 (CEST)

Oké, ik vond het lijntje - een idee van MarcoVD, hij gebruikte het op de eerste 2 autosjablonen en ik nam het overal over - aanvankelijk ook niet zó goed, maar zette het toch terug omdat het dan in één lijn was met de andere autosjablonen. Nu is het dus verwijderd op - bij mijn weten - alle andere autosjablonen. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 25 jul 2005 16:38 (CEST)
Ik heb "jouw" kleur trouwens ook aanvaard en heb de gele kleur op alle autoartikelen vervangen door grijs, maar bij de sjablonen laat ik het felle blauw liever staan omdat ik het mooier vindt en omdat alle autosjablonen zo zijn. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 25 jul 2005 16:40 (CEST)

Opiniepeiling[bewerken | brontekst bewerken]

Dank voor je bericht, ik heb gelijk gestemd. Ben wel benieuwd wat je trouwens onder Anders verstaat, volgens mij heb je immers alle mogelijke combinaties genoemd ;) Groeten, Tubantia 2 aug 2005 13:44 (CEST)

Stemlokaal[bewerken | brontekst bewerken]

Sorry dat ik zo cynisch over kwam. Maar u geeft eerst aan dat u de hele zaak niet gevolgd heeft en vervolgens komt u toch met een nogal boude stelling dat Peter Lee meer kennis heeft en voorzitter is van de Federatie. Lijkt me niet correct. Enige terughoudendheid in uw stelling was waarschijnlijk meer gewardeerd. Verder heeft de stemming betrekking op het blokkeren van Peter Lee omdat hij een oplossing in het conflict over het artikel frustreert door vandalistisch te werk te gaan. Als u van mening bent dat hij dat niet gedaan heeft dan moet u tegen stemmen en als u vind dat hij het wel gedaan heeft dan moet u voor stemmen. Welke keuze u ook maakt dat is uw keuze en te respecteren dat doe ik oomk zeker. Ik was al een tijdje aangemeld op wikipedia. Helaas kan ik geen stem uitbrengen omdat niet het aanmelden geldt maar er moet ook een bijdrage geleverd zijn. Dat is nog niet gebeurt en daarom geld mijn stem terecht niet mee, helaas. Ik zal in de toekomst proberen wat vriendelijker over te komen. Vriendelijke groeten,--DavidR 2 aug 2005 22:03 (CEST)

Correctie: ook wanneer je vindt dat hij dat wel gedaan heeft kan je tegen stemmen, en andersom. Sander Spek 3 aug 2005 08:31 (CEST)
In orde allemaal. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 3 aug 2005 20:37 (CEST)

Contacttalen[bewerken | brontekst bewerken]

Ho even! Ik breng een wijziging aan in contacttalen, ben nog bezig met een verantwoording op de overlegpagina en -bang- ik word gewaarschuwd als zou ik met vandalisme bezig zijn? Dat ontmoedigt wel elke vorm van deelname. Ik protesteer tegen de invulling die je aan je moderatorschap geeft. HWJ


Refugio die dinges[bewerken | brontekst bewerken]

(goede zaak Muijz, die dp, maar waarom je hiervan een redirect maakte naar Tre Cime di Lavaredo zie ik echt niet in. Herschreven dan maar...)

Omdat daar de informatie stond.
Ik zou nu trouwens zo langzamerhand de voornaam van de berggids weleens willen vernemen. Muijz 6 aug 2005 19:31 (CEST)
Die weet ik niet direct. Ik zal ff zoeken maar kan je niks beloven... C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 6 aug 2005 19:32 (CEST)
Neen ik kan het niet vinden. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 6 aug 2005 19:52 (CEST)

Leren afronden???[bewerken | brontekst bewerken]

Ga jij zo'n auto die laatste 100 m duwen naar de pomp? lachùh, --Algont 12 aug 2005 22:02 (CEST)

Neen, de actieradius was 675,9 km, afgerond is dat dus 676 km en geen 675 kilometer. Dat wordt gerechtvaardigd omdat er staat "ongeveer". C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 13 aug 2005 16:49 (CEST)

portaal:België[bewerken | brontekst bewerken]

aanvraag aanvaard ;-) Gewoon met mij helpen om elke week versje uitgelicht-jes en wistjedat-jes te hebben (dat staat anders zo onprofessioneel); je start maar wanneer je goesting hebt! MADe 15 aug 2005 09:28 (CEST)

Oké, ik contacteer je nog. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 29 aug 2005 20:20 (CEST)

Kattebelletje over verwijderde categorieën[bewerken | brontekst bewerken]

Hoi C&T,

Ik zie nu dat je vanaf vandaag 10 dagen niet bereikbaar bent. Hmmm... nou ja, over 10 dagen kun je bij me aankloppen voor het volgende: Ik heb vandaag een aantal lege categorieën verwijderd, die genomineerd waren op de verwijderlijst en daar intussen twee weken hadden gestaan.

De categorie Categorie:Portugees dialect stond daar echter ook tussen, en aangezien deze gelinkt staat op jouw gebruikerspagina, leek het me wel zo netjes om jou hiervan op de hoogte te stellen. Wanneer je weer terug bent, kun je - indien gewenst - actie ondernemen. Overigens waren ook de categoriën Categorie:Izh en Categorie:Bugatti genomineerd. Deze heb ik nog even laten staan; vooral in Bugatti verwacht ik nog artikelen naast die ene, in izh staan er intussen twee. Sietske Reageren? 15 aug 2005 14:30 (CEST)

Mij best, allemaal in orde. Ja, vroeger maakte ik wel eens cats aan waar maar één artikel in zat, nu doe ik dat niet meer behalve als ik weet dat ik in de nabije toekomst meer artikels maak voor die cat... Groeten, C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 29 aug 2005 20:21 (CEST)


Naurese wiki[bewerken | brontekst bewerken]

(na een tweeweekse vakantie in Tsjechië en Slowakije)
Pfoe, nu voel ik me wel een beetje schuldig, C&T...;) Maar goed, het gaat uiteraard vooral om dingen die al een tijdje achter ons liggen en debacle is wel een wat groot woord, maar het verhaal is bekend hè... (bijzonder onvriendelijk geüite) klachten van native speakers over de taalfouten en aanmerkingen dat veel van de artikelen over jouw eigen interessen gingen en niet erg aansloten bij de belevingwereld van de Naurezen. Afaik is daar nu al heel wat aan verbeterd, gelukkig, maar het lijkt mij wel beter dat je in het vervolg bij nieuwe Wikipedia's daarvoor uitkijkt, én probeert native speakers voor het project te winnen. Dat doe ik ook bij mijn geesteskindjes, de Saterfriese, Noordfriese, Zeeuwse etc. Wikipedia. Steinbach 20 aug 2005 12:47 (CEST)

(na een tiendaagse vakantie in Andorra) Geeft niet hoor, iedereen recht op zijn eigen mening... Nu is het misschien wel zo dat ik in het begin vooral mijn eigen interesses op die wiki zette, maar tegenwoordig hebben we reeds een groter team, er zijn actieve gebruikers uit de Verenigde Staten, Nieuw-Zeeland, Polen, Zwitserland, Noorwegen en België die regelmatig iets kleins bijdragen. Ikzelf (die uit België) ben vooralsnog de enige bureaucraat en probeer dus dagelijks aanwezig te zijn, ik voeg dagelijks een (kort) landenartikel toe en bestrijd vandalisme. Het grote probleem, dé oorzaak van alle kritiek is echter het feit dat er op heel het internet met geen woord over die verdomde GRAMMATICA wordt gerept... Niemand weet daar iets van... De Nauruaanstalige wiki staat dus in feite vol fouten. Net daarom dat ik nooit langere artikels schrijf, dat vergroot het aantal fouten gewoon. Ik wacht nog steeds op informatie van CdaMVvWgS, die kocht op internet een boek over de Nauruaanse grammatica en is de enige die ik ken vanwie we echte deftige zinnen mogen verwachten. Hij is echter al maandenlang zogoed als afwezig, ik begrijp het echt niet. Omdat hij me zelf niet contacteert zoek ik soms naar grammaticainfo op de:Nauruische Sprache maar ook daar blijft het stil... Groeten, C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 29 aug 2005 20:27 (CEST) PS Ik was zo vrij je antwoord te ontdubbelen.

dino (automerk)[bewerken | brontekst bewerken]

je hebt het lemma 'Dino'(automerk) veranderd in 'Ferrari Dino'. Dit is mijns inziens niet correct, omdat het oorspronkelijk bedoeld was als apart automerk, analoog aan bijvoorbeeld Lexus (Toyota). In de volksmond wordt wel gesproken over 'Fiat Dino' en 'Ferrari Dino' naar de fabriek waar ze gebouwd zijn, maar zelfs dit klopt niet helemaal; de motoren van de 'Ferrari Dino 206 en 246' werden gebouwd door Fiat, en de assemblage van de 'Fiat Dino 2,4' gebeurde door Ferrari. Dus loopt het allemaal eigenlijk een beetje kriskras door elkaar. Ferrari zelf heeft bij hun Dino-lijn de merknaam 'Ferrari' stug vermeden tot 1975 (toen de Dino 308 GT4 al jaren in produktie was), de wagens droegen nergens de vermelding 'Ferrari', noch het embleem met het steigerend paardje. Deze werden later toegevoegd door de handelaars of eigenaars om hun prestige te verhogen. Omgekeerd vermeldde Fiat wel onmiddellijk bij intrede van 'hun' Dino 2,0 in 1967 de merknaam 'Fiat', om de link te leggen naar hun eigen sportcoupé (de 2300) die leed onder falende verkoopscijfers en een familieband met Ferrari zou deze mogelijk kunnen opkrikken. Zodoende (na mijn hele uitleg getolereerd te hebben) moeten we wel concluderen dat het lemma 'Ferrari Dino' minder correct is dan het lemma 'Dino'. Maar dat is slechts mijn bescheiden mening. Gil heuvelmans 24 aug 2005 00:15 (CEST)

OK, je kent er meer van dan in, dan weet ik gewoonlijk genoeg :-) Je mag het van mij hernoemen, al is dit voor mij wel iets compleet nieuws. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 29 aug 2005 20:31 (CEST)

Da's het leuke aan Wikipedia (los van al het muggeziften en detailneuken): dat je zoveel van elkaar kunt leren. ikzelf had bijvoorbeeld ook nog nooit van de orca C113 gehoord tot jij erover begon. schoon machien... jammer dat hij totaal ongeschikt is voor 90% van de taken waar een auto voor is gemaakt (onmogelijk te parkeren, te brede draaicirkel, te hoog verbruik, veel te lawaaierig, onmogelijk een verkeersdrempel te nemen of een oneffen kasseibaantje, amper kofferruimte, geen achterbank...) maar wat een design zeg! En als er eens iemand een bijzit nodig heeft voor een Francochamps-ritje wil ik best wel mee! Hoe dan ook: ik heb met de Dino-lemma's voor de middenweg gekozen: zowel een 'Ferrari Dino' als een 'Fiat dino' redirect naar 'Dino(Italiaans automerk)Gil heuvelmans 6 sep 2005 03:25 (CEST)

OK, stadsgenoot :-) C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 6 sep 2005 21:15 (CEST)

Categorie:Schaker[bewerken | brontekst bewerken]

Hoi, ik zie dat je Categorie:Schaker verwijdert bij artikelen over Letse schakers. Ik dacht echter dat Jaapvanderkooij dat niet wilde, omdat hij een lijst van alle schakers op Wikipedia wilde hebben. Of dat goed is weet ik niet, maar ik wou het in ieder geval even zeggen. Ucucha|... 29 aug 2005 21:49 (CEST)

Ah dank je. Maar ja, ik deed het nu eenmaal volgens de algemene manier hier op onze editie... Ik draai ze niet terug, omdat ik het bizar vind, maar ik zal het ook nooit meer doen (cat:schaker weghalen). C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 29 aug 2005 21:52 (CEST)
Tja, bizar is het. Misschien is er een andere methode (een lijst van schakers bijvoorbeeld). Ik vind het ook geen al te goed idee. Je kan het misschien aan Jaap vragen. Ucucha|... 29 aug 2005 21:54 (CEST)
Bwa nee, ik laat die voorlopig gerust... Omdat ik zelf niet al te veel zin heb in een nieuwe discussie. Misschien maakt hij ooit wel een lijst (goed idee) of begint hij ze alleen per land te categoriseren. Cat:Baltisch schaker vind ik ook geen goed idee, je moet daarin consequenter zijn. C&T aka (BM) aka s.v.e.t. {?} 29 aug 2005 21:57 (CEST)

Belfast[bewerken | brontekst bewerken]

Dank, hartelijk dank! Ik heb meteen teksten aan de gebruikerspagina's van mijn bot toegevoegd om mensen aan te moedigen fouten te melden. Meestal werk ik kleinschalig (op 1 enkele pagina) met mijn bot, maar de laatste tijd pak ik het soms wat groter aan. En een foutje zit in een klein hoekje... – gpvos (overleg) 30 aug 2005 09:49 (CEST)

Over welke pagina gaat het eigenlijk? Ik vind niets onder Speciaal:Whatlinkshere/Belfast (dialect). – gpvos (overleg) 30 aug 2005 09:52 (CEST)