Bestand:Groningen stad wapen.svg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Oorspronkelijk bestand(SVG-bestand, nominaal 601 × 409 pixels, bestandsgrootte: 166 kB)

Commons-logo.svg

Beschrijving

Kunstenaar
Original by User:Arch
Wapen
English: Dutch municipality of Groningen city.
Blazoenering
English: Or, an eagle double-headed sable, over all an inescutcheon argent a fess vert
Beschrijving
Originally designed by Nico Bulder.
Datum 2010
Bron SVG is own work.

Licentie

Green copyright.svg
Wapen van een Nederlands overheidslichaam

Deze afbeelding is een wapen van een (voormalig) Nederlands overheidslichaam; zoals een gemeente, provincie, waterschap of bisdom. Deze wapens staan geregistreerd in het officiële register van de Hoge Raad van Adel [1], en was/wordt gebruikt door het desbetreffende overheidlichaam aan wie het wapen per Koninklijk Besluit is verleend. Het is iedereen toegestaan een afbeelding van het wapen te gebruiken, zolang aan enkele voorwaarden is voldaan, zie de Ministeriële circulaire memo MinBiZa (Dutch).

Volgens de Nederlandse wetgeving het gebruik van een wapen is dus vrij toegestaan en daarom in het publiek Domein. Iedereen kan een wapen tekenen (op papier of electronisch) in zijn/haar eigen stijl gebaseerd op de beschrijving van het Koninklijk Besluit. Een dergelijk wapen geldt als het wapen van het overheidslichaam en kan ook zo genoemd worden binnen de restricties van bovenstaande circulaire. Echter, op iedere afzonderlijke tekening ligt auteursrecht van de maker van die tekening. Gebruik van een dergelijke tekening vereist dus toestemming van de rechthebbende; de tekenaar, niet het overheidslichaam.

Deutsch | English | Nederlands | +/−

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie11 mei 2014 17:19Miniatuurafbeelding voor de versie van 11 mei 2014 om 17:19601 × 409 (166 kB)Archmedusimproved
12 aug 2010 07:15Miniatuurafbeelding voor de versie van 12 aug 2010 om 07:151.511 × 966 (190 kB)Arch== Summary == {{Information |Description = Coat of arms of the Dutch municipality of Groningen city. |Source = SVG is own work. |Date = 2010 |Author = Original by User:Arch |Permission = {{PD-NL-gemeentewapen}} }} == Licensing == {{PD-self}} [[Cate

Meer dan 100 pagina's gebruiken dit bestand. De volgende lijst geeft alleen de eerste 100 pagina's weer die dit bestand gebruiken. Er is ook een volledige lijst beschikbaar.

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand:

Globaal gebruik van dit bestand bekijken.

Metadata