Gebruiker:Elegias/Archief

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie


Werkruimte
Overlegpagina Artikelen Profiel Gebruikerspagina Gebruikersbox Prijzenkast Werkruimte Handtekening

   Archief

Welkom op mijn Archiefzolder. Wil je wat natrekken, of vind je het gewoon leuk om in andermans privézaken te rommelen, dan ben je hier op de juiste plek. ---- Sjorskingma vraagje? 25 apr 2009 18:12 (CEST)
Mijn archief


Welkom[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo gebruiker, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.510 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Newah[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo Sjorskingma, ik zie dat je een artikel over het volk Newah hebt aangemaakt. Prima! Ik moet je wel vragen geen letterlijke vertalingen uit een vertaalmachine op wikipedia te plaatsen, zorg ervoor dat de tekst wat klopt. Ik heb voor jou het artikel al wat uitgebreid en de tekst aanvaardbaar gemaakt. Probeer jij dat in het vervolg ook te doen? Bovendien moet je opletten dat je niet Newar, maar Newah schrijft. Groeten van C (o) 7 dec 2008 16:26 (CET)

Verwijderingsnominatie Bhuli[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Sjorskingma, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Bhuli. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20081208 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 9 dec 2008 01:13 (CET)

Dokus[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo Sjorskingma, leuk dat je veel bijdragen levert aan de strips van Dokus. Hou je er rekening mee dat niet op iedere pagina álle andere strips moeten vermeld worden. Eventueel wel de voorganger en de opvolger. Groeten van C (o) 23 dec 2008 17:47 (CET)

Zojuist aangemaakte 86.85.221.195[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Sjorskingma,

Zojuist heeft u in de hoofdnaamruimte het artikel 86.85.221.195 aangemaakt waarop een link naar uw gebruikerspagina te vinden was. Ik heb deze pagina voor directe verwijdering genomineerd. Omdat dit op de pagina Gebruiker:86.85.221.195 thuishoort. De inhoud heb ik daarheen verplaatst.

Groeten, Bas 26 dec 2008 22:26 (CET)

Verwijderingsnominatie Graanmalerij De Eendracht[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Sjorskingma, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Graanmalerij De Eendracht. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20081228 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 29 dec 2008 01:06 (CET)

Zwartkoplori[bewerken | brontekst bewerken]

Hoi. Als je {{wiu}} plakt op een artikel, zoals Zwartkoplori, is het de bedoeling dit ook te melden op de verwijderlijst. Daarnaast is het handig een reden op te geven met {{wiu|reden}}, de aanmaker op de hoogte te stellen (eventueel mbv {{vvn}}, en het feit dat het sjabloon geplakt wordt te vermelden in de bewerkingssamenvatting. Groetjes. — Zanaq (?) 2 mrt 2009 20:50 (CET)

Rie Reinderhoff[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Sjorskingma, indien je meer informatie over Rie Reinderhoff kan vinden, zou ik dat ten zeerste toejuichen. Ik kan namelijk niets meer over haar vinden !. Doe je best ! De wiu is dan overbodig. Boekenliefhebber overleg 8 apr 2009 16:38 (CEST)

Verwijderingsnominatie Asshole[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Sjorskingma. Ik heb uw verwijderingsnominatie verplaatst van Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20090403 naar Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20090418. De eerste was de deelpagina van op 3 april genomineerde pagina's (vandaag te verwijderen), de laatstgenoemde is de deelpagina van vandaag genomineerde pagina's (te verwijderen over twee weken). Vriendelijke groet, Spraakverwarring 18 apr 2009 14:32 (CEST)

Nuweg[bewerken | brontekst bewerken]

Dag Sjorskingma, ik zag dat je het artikel Marc Broux ter directe verwijdering had genomineerd. Dank voor het opmerken. Je had echter in het artikel het wiu sjabloon gezet. Het sjabloon {{nuweg}} is in dit soort gevallen effectiever. Moderatoren kunnen dan direct zien dat het artikel genomineerd is. Met vriendelijke groet, Taketa (overleg) 20 apr 2009 20:45 (CEST)

Dag Sjors, een kleine aanvulling: een artikeltje zoals over Inconnu bevat alleen maar een beetje reclame en mag, wat mij betreft, gewoon {{nuweg}}. Ik heb jouw toevoeging dan ook veranderd. Groeten - Paul-MD 21 apr 2009 15:06 (CEST)
PS Ik denk dat er iets mis is met je handtekening. Waarschijnlijk moet je een afsluitcode voor het kleurtje toevoegen. Paul-MD 21 apr 2009 15:08 (CEST)

Ster ontvangen[bewerken | brontekst bewerken]

Dag Sjorskingma, hier ook nog even mijn dank voor de tweede ster die ik nu ook onderaan op mijn pagina heb gezet. Vriendelijke groet van Boekenliefhebber overleg 22 apr 2009 09:40 (CEST)