Gebruiker:Henna/De kroegOnderwerp

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Klik hiernaast voor naar onder  Naar inhoud
Naar onder
Zie WP:K

Welkom in de kroeg van de Nederlandstalige Wikipedia

In de kroeg kunt u gezellig babbelen en discussiëren over van alles en nog wat, over wikipedia of over iets anders. Verhitte discussies kunnen het beste plaatsnemen in het achterkamertje of privéoverleg via IRC (javaversie: hier), privéberichten of iets dergelijks.

Bedenk vooral koel te blijven als het er heet aan toegaat en voorkom persoonlijk aanvallen, zie ook de wikiquettepagina. Als u in een verhit debat bent met iemand en u komt er niet uit, dan kunt u het beste een verzoek doen bij de vrijwillige bemiddelaars en de conflictoplossingspagina's lezen. Vermijd indien mogelijk terugkerende discussies.

Welcome, willkommen, bienvenue, etc.

This is the tavern ("village pump") of the Dutch wikipedia. Feel free to ask any questions. You can chat at IRC.

Dies ist die Kneipe ("Fragen zur Wikipedia") der niederländischen Wikipedia. Sie können uns hier etwas fragen. Chatmöglichkeit gibt es auf IRC.

Ceci est la taverne ("Le bistro") du wikipédia néerlandais. Si vous avez des questions, vous pouvez les poser ici. Le chat IRC se trouve ici.

Enkele handige hulpmiddelen

Voor de boekenwurmen:

Andere zaken:

Het menu:

Een van onze specialiteiten is kletskoek, iedereen vermaakt zich er prima mee! Daarnaast hebben wij ook andere versnaperingen bijvoorbeeld een fruitige rode wijn of een frisse witte wijn, verschillende biersoorten uit België en Nederland en zelfs exotischere drankjes zoals ouzo, arak en sake. Er is ook gedacht aan de minderjarigen en niet-alcoholisten, zo hebben wij verschillende soorten frisdrank en thee.

Wijntje...
Wijntje...

Onze kok is gespecialiseerd in Thaise gerechten en voorziet u graag van een pittige Somtam maar ook een patatje oorlog is verkrijgbaar. Als toetje hebben we softijs met spikkeltjes.

Sinds begin april 2005 zijn er ook borrelnootjes te koop aan de bar.

Op de 1e verdieping is nu ook een schaakcafé als u een lekker partijtje wilt schaken.

In de kelder bevindt zich het taalcafé, iedereen in het algemeen, en taalkundigen in het bijzonder: van harte welkom.

Nota: de champagne is bijna op, bij het 100.000e-artikelfeest is er heel wat verzopen. We zullen ruim op tijd bestellen voor het volgende jubileum.

Korte mededelingen