Naar inhoud springen

Lijst van rijksmonumenten in West Betuwe

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

De gemeente West Betuwe telt 281 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister; hieronder een overzicht. Zie ook de gemeentelijke monumenten in West Betuwe.

De plaats Acquoy telt 13 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Acquoy voor een overzicht.

De plaats Asperen telt 7 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Asperen voor een overzicht.

De plaats Beesd telt 56 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Beesd voor een overzicht.

De plaats Buurmalsen telt 8 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Buurmalsen voor een overzicht.

De plaats Deil telt 12 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Deil voor een overzicht.

De plaats Enspijk telt 3 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister.

De plaats Est telt 1 inschrijving in het rijksmonumentenregister.

De plaats Geldermalsen telt 14 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Geldermalsen voor een overzicht.

De plaats Gellicum telt 4 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister.

De plaats Haaften telt 2 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister.

De plaats Heesselt telt 8 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Heesselt voor een overzicht.

De plaats Hellouw telt 3 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister.

De plaats Herwijnen telt 31 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Herwijnen voor een overzicht.

De plaats Heukelum telt 13 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Heukelum voor een overzicht.

De plaats Meteren telt 3 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister.

De plaats Neerijnen telt 16 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Neerijnen voor een overzicht.

De plaats Ophemert telt 15 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Ophemert voor een overzicht.

De plaats Opijnen telt 12 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Opijnen voor een overzicht.

De plaats Rhenoy telt 2 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister.

De plaats Rumpt telt 13 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Rumpt voor een overzicht.

De plaats Spijk telt 8 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Spijk (West Betuwe) voor een overzicht.

De plaats Tricht telt 8 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Tricht voor een overzicht.

De plaats Tuil telt 7 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Tuil voor een overzicht.

De plaats Varik telt 9 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Varik voor een overzicht.

De plaats Vuren telt 2 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Vuren voor een overzicht.

De plaats Waardenburg telt 13 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Waardenburg voor een overzicht.


Zie de categorie Rijksmonumenten in West Betuwe van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.