Lijst van rijksmonumenten in Oldambt

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
De gemeente Oldambt

De gemeente Oldambt telt 216 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Hieronder een overzicht. Zie ook het gemeentelijk monument in Oldambt.

Bad Nieuweschans[bewerken]

De plaats Bad Nieuweschans telt 47 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie de Lijst van rijksmonumenten in Bad Nieuweschans voor een overzicht.

Beerta[bewerken]

De plaats Beerta telt 13 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie de Lijst van rijksmonumenten in Beerta voor een overzicht.

Drieborg[bewerken]

De plaats Drieborg telt 1 inschrijving in het rijksmonumentenregister.

Finsterwolde[bewerken]

De plaats Finsterwolde telt 8 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie de Lijst van rijksmonumenten in Finsterwolde voor een overzicht.

Heiligerlee[bewerken]

De plaats Heiligerlee telt 1 inschrijving in het rijksmonumentenregister.

Midwolda[bewerken]

De plaats Midwolda telt 22 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie de Lijst van rijksmonumenten in Midwolda voor een overzicht.

Nieuw-Beerta[bewerken]

De plaats Nieuw-Beerta telt 11 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie de Lijst van rijksmonumenten in Nieuw-Beerta voor een overzicht.

Nieuw-Scheemda[bewerken]

De plaats Nieuw-Scheemda telt 8 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie de Lijst van rijksmonumenten in Nieuw-Scheemda voor een overzicht.

Nieuwolda[bewerken]

De plaats Nieuwolda telt 13 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie de Lijst van rijksmonumenten in Nieuwolda voor een overzicht.

Oostwold[bewerken]

De plaats Oostwold telt 17 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie de Lijst van rijksmonumenten in Oostwold voor een overzicht.

Scheemda[bewerken]

De plaats Scheemda telt 19 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie de Lijst van rijksmonumenten in Scheemda voor een overzicht.

Ulsda[bewerken]

De plaats Ulsda telt 1 inschrijving in het rijksmonumentenregister.

Westerlee[bewerken]

De plaats Westerlee telt 7 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister.

Winschoten[bewerken]

De plaats Winschoten telt 48 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie de Lijst van rijksmonumenten in Winschoten voor een overzicht.