Overleg:Badr Hari

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Niet neutraal![bewerken]

De hele Badr Hari pagina is in zijn geheel niet neutraal en niet encyclopedisch geschreven! De 20 (!!) losse gevechten die specifiek tot aan de low-kicks beschreven worden zijn niet Wikipedia-waardig. Ik vind dat 75% van de pagina verwijdert kan worden om het weer neutraal en Wikipedia-waardig te krijgen. Als jullie het hiermee eens zijn, laat a.u.b. je stem horen, met support zal ik het nodige aanpassen. "Just the facts please". Andromedaan (overleg) 28 mrt 2011 23:42 (CEST)

Notificatie van CommonsTicker[bewerken]

De onderstaande afbeelding(en), die gebruikt worden op deze pagina (of overlegpagina), zijn verwijderd of genomineerd voor verwijdering op Commons. Als de afbeelding verwijderd is, haal dan de afbeelding van de betreffende pagina. Indien je het niet eens bent met de nominatie of verwijdering kun je op Commons een reactie plaatsen op de verwijderlijst, of op de overlegpagina van de verwijderende admin.

-- CommonsTicker 10 apr 2007 04:23 (CEST)

Twijfel[bewerken]

Al heb ik dmv mijn eigen bewerking de grootste twijfel weggehaalt voelt iets aan dit artikel toch nog een beetje als een knoop in de maag. Duidelijker gezegd: als ik het lees krijg ik het idee dat ik op de officiële site of een fansite van de kickbokser zit en niet op wikipedia. Thoth 23 okt 2007 15:00 (CEST)


Beste Thoth,

Heeft u Badr ooit in actie of iets over hem gelezen? Deze jongen is namelijk echt een grootheid op het gebied van kickboksen. Dat zal iedere autoriteit op het gebied van de sport kunnen beamen. Er bestaat namelijk een kans dat Badr op 8 december k-1 zwaar gewicht kampioen kan worden. Of te wel: de beste vechtsporter op deze aarde.

Pieter Bart 24 okt 2007 18:11 (CEST)


Beste Pieter Bart,

Allemaal mooi en aardig maar dit is een neutrale encyclopedie en het is dan ook wenselijk niet alles in de woorden van een fan op te schrijven. Dat ik zelf aardig wat verbeterd heb betekend niet gelijk dat je ongeneerd een sjabloon weg kunt halen.

Vriendelijke groet,
Thoth 24 okt 2007 21:06 (CEST)

Hoi Thoth, ik denk zo dat het twijfel sjabloon niet helemaal correct is. Ik neem meteen aan dat alle feiten in dit artikel die al heel lang bijgehouden consentieus worden door fan Pieter Bart echt wel zullen kloppen. Ik deel je zorg over het soms weinig encyclopedische taalgebruik en de subjectiviteit van de verslagen maar dat los je niet op door een twijfel sjabloon. Met vriendelijke groet, Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 24 okt 2007 21:15 (CEST)
Ja je zult ook wel gelijk hebben, ik krijg gewoon altijd de kriebels als een deelschrijver van het stuk een deeltje kritiek laat verdwijnen, maar idd feitelijk zal er idd niet veel mis zijn.
Pieter Bart, mijn excuus.

Vr. Gr.
Thoth 24 okt 2007 21:23 (CEST)

Ja je hebt heus een punt hoor. Ik heb (kijk maar eens in de bewerkingsgeschiedenis) ook pogingen gedaan om het artikel een stuk encyclopedischer te krijgen. Uiteindelijk heb ik het maar opgegeven. LOL. Want Pieter mag dan wel een echte fan zijn, hij houdt alle uitslagen en gevechten heel netjes al tijden bij en onze Badr wordt steeds maar beroemder dus tsja.... ik ben geen kickbokskenner :P Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 24 okt 2007 21:27 (CEST)

ps - Pieter - kan je niet eens ergens een echt rechtenvrije foto van je idool vinden? Of natuurlijk zelf maken en die uploaden met een complete vrijgave? Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 24 okt 2007 21:31 (CEST)


Beste Moira,

Bedankt voor je steun. Ik zal eens nadenken over een foto. Mijn artikel komt trouwens bovenaan bij google.

Pieter Bart 26 okt 2007 18:51 (CEST)

Jij voert correcties door naar jouw eigen smaak, ik voer ze door naar mijn smaak. Gelieve geen zinnen meer te wijzigen als het uiteindelijk neerkomt op hetzelfde. Bovendien staan jouw correcties en overleg bol van de spelfouten dus zoveel indruk wek je er niet mee.

Pieter Bart 26 okt 2007 18:43 (CEST)

Beste Pieter Bart, ik voer de wijziging door niet naar mijn smaak maar naar het anti pov streven van Wikipedia. De uitdrukking perfect geplaatst is geen neutraal oordeel. Verder siert het je absoluut niet mij persoonlijk te gaan aanvallen door over mijn spelling te gaan zitten zeuren. Ik ga normaal met jou om en verwacht hetzelfde terug. Thoth 26 okt 2007 20:33 (CEST)


Ik vind dingen klakkeloos wijzigen absoluut niet prettig en al helemaal niet als er spellings fouten in staan. Dat de stoot perfect geplaatst was bleek uit het feit dat Viney knock out ging. Derhalve is het wel neutraal. Daarnaast is het algemeen geaccepteerd jargon m.b.t. (kick) boksen. Overigens als hij niet perfect geplaatst was dan zou Viney wel blijven staan.

Pieter Bart 26 okt 2007 21:00 (CEST)

Klakkeloos? Ik geef in tegenstelling tot jouw wijzigingen toch echt overal een verklaring bij, en geloof me ik heb er echt wel over nagedacht. Aangezien het een terugplaatsing was van een vorig stuk tekst betreft zijn het niet mijn spellingsfouten (gezien jouw bijdragen aan dit artikel waarschijnlijk ook nog eens je eigen). Wat betreft de perfect geplaatste stoot, als je lang genoeg een uitputtingsslag levert kun je iemand wel omver krijgen met een kietelveertje, perfect is misschien in het jargon van de 'fan'normaal maar absoluut niet neutraal. Iedere toeschouwer kan de stoot namelijk anders klaseren dan perfect het is voledig afhankelijk van je MENING. Thoth 26 okt 2007 21:06 (CEST)

Treiteren[bewerken]

Beste Toth,

Heb je niks beters te doen dan zinloze treiterpartijtjes? Ga toch andere mensen lastig vallen met je zielige gedrag.

Kun je jezelf er toe aanzetten mij niet te gaan beledigen en gewoon notatie te nemen van mijn argumenten om daar inhoudelijk op te reageren? Met deze zinloze schelpartijen heb je straks alleen jezelf te pakken. Thoth 27 okt 2007 20:25 (CEST)
Kun je jezelf er toe aanzetten mij niet te beledigen en notie te nemen van mijn argumenten en daar inhoudelijk op reageren.

Contaminatie, tautologie en pleonasme! – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Pieter Bart (overleg · bijdragen)

Neutraliteit betwist[bewerken]

Dit is geen neutraal artikel, zie onder meer Sem Schilt, Remy Bonjasky, Peter Aerts en Errol Zimmerman, woorden als "grote" "trotse" en dergelijke zijn gebasseerd op meningen en niet op feiten, daarnaast lijkt het artikel uit een groot samenhangsel van wedstrijdverslagen te bestaan waarin absoluut niet neutraal naar Bard Hari gekeken wordt. - Taaltje (?) 18 apr 2011 01:36 (CEST)

NIET NEUTRAAL ![bewerken]

Ik ga bijna over mijn nek bij het lezen van de wiki-page over Badr Hari. Ik had het idee dat een of andere groupie het geschreven had ! Toen zag ik het kopje over de discussie hierboven en Troth heeft groot gelijk. Het feit dat je aanneemt dat Badr de K-1 waarschijnlijk ging winnen en dus de beste van de wereld is zegt al genoeg. Je wiki is een fanpage en je verteld alleen maar sappige verhalen over zijn gevechten. Onbegrijpelijk want Badr is misschien wel goed maar zeker niet de beste. Hij is wel in iets anders het beste hij is namelijk de slechtste verliezer en meest onsportieve vechter van de wereld ! Blij dat hij voorlopig niet meer vecht. Je wiki is een schande en moet worden aangepast.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door BULBLA (overleg · bijdragen)

Dit stukje is zeker neutraal jullie zijn gewoon jaloers als nl's zijnde! Afz. Michiel – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 86.84.202.185 (overleg · bijdragen)

Ik ga over mijn nek van al die jaloerse nietsgunners. Badr Hari heeft bewezen de beste te zijn. Hij heeft Overeem gedegradeerd tot amateur. En Semi Schilt ook. En die Toth, joh wij weten wel waarom hij dit schrijft. Afgunst! – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 41.142.129.194 (overleg · bijdragen)

  • en ik ga over mijn nek op welke manier er hier over word gesproken. Feit is dat Badr het grootste talent is wat Nederkand heeft voortgebracht. Feit is dat hij een gedrag probleem heeft, waarmee hij buiten zichzelf om, ook de sport er mee beschadigd. Maar vraag en elke wereld topper in deze tak van sport, en dan zul je horen dat iedereen Badr Hari en Alistair Overeem de beste vind op DIT moment. ik kan het weten want ik beoefen de sport al tig jaren. Schande om zo'n lemma te verwijderen. Dat geeft mij de indruk dat diegene die het heeft ingediend, er emotioneel bij betrokken is. Ruzie met hem of zo? Fcdh.png Adonaline(overleg) 29 sep 2011 14:23 (CEST)
    • Welnee, het stuk is gewoon verre van Neutraal geschreven, en als je het daar niet mee eens bent ben je in mijn ogen ook niet helemaal objectief. - Taaltje (?) 29 sep 2011 14:37 (CEST)
  • dat het stuk niet neutraal is geschreven daar hoor je mij niet over, het gaat mij erom dat dit lemma nooit kan worden verwijdert. ik ben al bezig voor een lijst van ze gevechten dan kan het meeste weg Fcdh.png Adonaline(overleg) 29 sep 2011 14:41 (CEST)
Geen zorgen, het lemma zal nooit verwijderd worden. Jacob overleg 29 sep 2011 15:05 (CEST)

npov verwijderd[bewerken]

Het artikel is m.i. een stuk opgeknapt en neutraler geworden. Overigens mag er wat mij betreft best meer aandacht zijn voor zijn misdragingen buiten de ring - dat is voor een vechtsporter toch relevant en iets meer dan een klein voetnootje.

Jacob overleg 29 sep 2011 12:11 (CEST)

== Info over een mishandeling geschrapt, aangezien het volgens de aangehaalde bron om een "vermoeden" gaat. Dat is encyclopedisch te vaag om daarvan melding te maken. Wel kan er gemeld worden dat hij momenteel in hechtenis is genomen. Alleen dat is een feit.

Info bijwerken[bewerken]

Onder het kopje Trivia staat nog dat Badr Hari een relatie heeft met Estelle, maar die is inmiddels voorbij.

Verder svp bij het kopje Literatuur toevoegen:

Maarten Bax, Badr Hari - Mijn verhaal, Kosmos Uitgevers, 2014, ISBN 9789043915922, Autobiografie, opgetekend door Maarten Bax, waarin Badr Hari vertelt over zijn jeugd, kickboksen, zijn relaties, matchfixing en de rechtszaken. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Naut Kosmo (overleg · bijdragen) PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

Bedankt voor je suggestie! Als je denkt dat een artikel verbeterd kan worden, schroom dan niet om het zelf te doen. Wikipedia is een wiki, dus iedereen kan bijna elk artikel bewerken door simpelweg op de bewerk-knop bovenaan de pagina te klikken. Je hoeft niet eens in te loggen (hoewel er vele redenen zijn om dat wel te doen). De Wikipedia-gemeenschap moedigt je aan om niet te aarzelen om een zinvolle bijdrage te leveren. Het is niet erg als je een foutje maakt – er is een grote kans dat ze snel opgespoord en verholpen zullen worden. Als je niet zeker weet hoe je precies een pagina moet bewerken, lees dan Help:Uitleg of probeer het uit in de zandbak. Nieuwe gebruikers zijn altijd welkom. Kleuske (overleg) 8 jul 2014 13:48 (CEST)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Badr Hari. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 14 okt 2017 11:18 (CEST)