Overleg gebruiker:Aleichem/Archief1

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Overleg
Welkom op mijn overlegpagina! Post hier je comments, je kritiek of je complimenten op mijn editing op Wikipedia!

Hoogspanningslijnen[brontekst bewerken]

Maak jij dan uit dat ze wél vervuilend zijn? Het gaat hier om een beschrijving van de lijn.

Horizonvervuiling is een subjectief begrip (al zijn velen die mening wel toegedaan dat weet ik ook wel) maar dat moet je m.i. hier buiten beschouwing laten. De skyline van Amsterdam is ook horizonvervuiling en in de 16e eeuw vond men de windmolens horizonvervuiling. Zo kan je eindeloos blijven discussiëren.

Als je het toch wilt noemen vermeld de hoogspanningslijnen dan onder het item horizonvervuiling. --GerardHogervorst 5 jul 2005 13:40 (CEST)

Bedankt[brontekst bewerken]

Is gedaan. Waerth©2005|overleg 5 jul 2005 14:50 (CEST)

interwiki[brontekst bewerken]

Hoi Dijkgraaf311, en (een verlaat) welkom van mij op wikipedia! Ik heb een kleine tip voor je: ik zie dat je in je editsamenvattingen af en toe de term "interwiki's" gebruikt, terwijl je links binnen wikipedia aanmaakt. Interwiki's zijn links naar anderstalige wikipedia's (zie Wikipedia:Interwiki). Als je in je editsamenvatting wil aangeven dat je een link naar een artikel hier op de Nederlandse wikipedia hebt gemaakt, kan dat bijvoorbeeld met "wikilink" (zie ook Help:Samenvatting, al is die pagina niet helemaal compleet). Veel wikiplezier nog! Smile Hartelijke groeten, Cicero 5 jul 2005 19:21 (CEST)

bevrijdingsdag[brontekst bewerken]

Geachte driehonderd en elfde Dijkgraaf. Sorry, maar de wijzigingen waren al vertrokken, en pas dan heb ik mij aangemeld; volgende keer beter; gegroet; Door de wol geverfd 6 jul 2005 10:01 (CEST)

Wtc[brontekst bewerken]

Hoi, bij aangemelde gebruikers (zoals die Wtc) gebruiken we niet het sjabloon {{waarschuwing}} (of {{ws}}), maar {{waarschuwing-gebruiker}}. Leuk dat je al meehelpt aan de vandalismebestrijding! Ucucha|... 6 jul 2005 10:51 (CEST)

Blindengeleidehond en geleidehond[brontekst bewerken]

Risico van het vak ;-). Ik zag namelijk dat beide termen gebruikt worden, maar dat kortweg 'geleidehond' meer officieel wordt gebruikt. Ik zal de door je genoemde hondenrassen overnemen en een redirect maken van blindengeleidehond, dan blijven de links ook goed werken. Oke? Arthur 6 jul 2005 13:45 (CEST)

{{:ws}} en {{:nuweg}}[brontekst bewerken]

Je hebt op de overlegpagina van 145.52.122.160 {ws} getypt. Ik neem aan dat je hem/haar een waarschuwing wilt geven. Het juiste sjabloon daarvoor is

Warning icon.png Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

, type dus waarschuwing met daarvoor en daarachter twee accolades. Oja, het sjabloon Magweg bestaat niet, ook al heb je dat per ongeluk meerdere malen gebruikt. Groeten, Tubantia 6 jul 2005 16:12 (CEST)

ja ik ben er achter dat het {{:nuweg}} is (zonder dubbele punt)
Nou ik lees dus zelf ook te weinig, zie ik wel. Nouja, {{waarschuwing}} of {{ws}} dus, met twee accolades :) Groeten, Tubantia 6 jul 2005 16:29 (CEST)
bij WIU wordt de pagina over 2 weken weggemikt

Vestdijk[brontekst bewerken]

Ik zou het proefschrift van Vestdijk bij de essays plaatsen, omdat het non-fictie betreft. Ik heb hem daar ook toegevoegd. Ben je het daar mee eens? Groeten, Karbargenbok 6 jul 2005 17:00 (CEST)

Aartsengel[brontekst bewerken]

Ja das waar... Maar het lijkt me dat je het op deze manier moet lezen. Of het juist is, weet ik ook niet, ik vind het alleen wel erg aannemelijk, zoals het er nu staat. Groeten, Tubantia 6 jul 2005 18:22 (CEST)

Politieke partijen[brontekst bewerken]

Dijkgraaf, ik zie dat je de tekst over het Vlaams Belang hebt gewijzigd met de toevoeging van rechtse tot extreem-rechtse. Er is een discussie gaande, en Gebruiker:Bartsieck ondersteunt het idee dat het beter is om juist niet links en rechts te benoemen, maar je te beperken tot de ideologische grond van een partij. Argumenten daarvoor heb ik gegeven op Wikipedia:Overleg_gewenst, onderaan. Ik zou het juist willen vermijden om (extreem)rechts/links te gebruiken. De Belgische PVDA is ook niet extreem-links volgens de Wiki.

Groeten, Torero 7 jul 2005 08:47 (CEST)

ik heb het alleen maar overgenomen van het vlaams blok, groet michiel Dijkgraaf311 7 jul 2005 08:51 (CEST)
Ok, maar wat vind je van het plan? Dus ook om het bij het Vlaams Blok weg te halen, en bij alle partijen. Het zijn nietszeggende en toch beladen termen. Een encylopedie in het huidige politieke landschap onwaardig, denk ik. Torero 7 jul 2005 08:53 (CEST)
Señor Torero is op een dozijn lokaties een "discussie" aan het voeren. Zeer verwarrend. Hoe kan iets nou nietszeggend èn beladen zijn? Misschien is een discussie nuttig over wat precies het scala van extreem links naar extreem rechts inhoudt. _Johjak 7 jul 2005 13:42 (CEST)

Goedele e.a.[brontekst bewerken]

Goedele_van_Brussel: inderdaad, hij gaat door een aantal lemmata met grote voortvarendheid, zie hier: [1]. Sommige informatie wordt grondig veranderd. Zolang het maar beter wordt. Misschien laten uitrazen en controleren op juistheid. En als jij het beter weet, stuur hem dan een berichtje op zijn overlegpagina om te overleggen. Hij verandert zelfs titels (wel of geen verlies van geschiedenis?), maar niet de categories of andere lijsten. En weet je van het vinden van "Referenties" (zie linkerkolom onder "hulpmiddelen")? Misschien kun je hem er op wijzen dat er meer te doen is dan alleen maar tekst wijzigen. Iemand die een wijziging doorvoert kan het beste overzien wat de gevolgen zijn. Sterkte._Johjak 7 jul 2005 13:34 (CEST)

Ik kan de wijzigingen van Gebruiker:Witger en zijn ip Gebruiker:84.194.132.149 niet echt op juistheid controleren, maar van vandalisme is naar mijn idee beslist geen sprake. Rücksichtlos terugdraaien lijkt me geen goede zaak. Overleg op de overlegpagina van het artikel wel. - Wikipediaanse Hapsnurker 7 jul 2005 15:51 (CEST)

Lijst met te verwijderen pagina's[brontekst bewerken]

Zou je de pagina's die je aanmerkt/aangemerkt hebt met {{wiu}}, {{weg}} of {{zb}} ook willen vermelden op de Lijst met te verwijderen pagina's?. Dank! Groeten Tubantia 7 jul 2005 16:58 (CEST)

Goed bezig[brontekst bewerken]

Hallo Dijkgraaf, je bent goed bezig, maar zou je niet beter eerst iets af kunnen maken voor je aan een nieuw project begint? Groet, Ad 8 jul 2005 15:55 (CEST)

Je maakte Coventry aan zonder het echt af te maken, anderen deden dat, en Greater London bleef een Engelstalige pagina, vervolgens heb je een paar beginnetjes aangemaakt, die je net zo goed af had kunnen maken. Maar goed, dank zij jouw edits kwam ik op 2 nieuwe artikelen, want van het een komt het ander: Lady Godiva, n.a.v. Coventry, en Domesday Book. So far so good. Groet, Ad 8 jul 2005 19:53 (CEST)
Als ik iets met 'Greater London, North East England ,North West England,Yorkshire and the Humber, West Midlands, East Midlands, East of England, South West England en South East England

wil gaan doen, moet ik die namen dan zo laten of vertalen? groet Dijkgraaf311 8 jul 2005 21:10 (CEST)

Ik zou de oorspronkelijke, dus Engelse, termen gebruiken. Ad 8 jul 2005 21:19 (CEST)

Lijst van bisschoppen van Luik[brontekst bewerken]

Hallo Dijkgraaf,
De verklaring komt mij plausibel voor. Zo maar laten dunkt me. Als het echt onjuist is komt er vanzelf iemand die er (nog) meer van weet en het "hersteld".
groeten, я!k 8 jul 2005 20:29 (CEST)

Greater London[brontekst bewerken]

Hallo, ik merk op dat de tekst bij Greater London in het Engels staat. De inhoud zal waarschijnlijk gekopiëerd zijn. Het is wel de bedoeling dat je in de Nederlandse Wikipedia de dingen in het Nederlands zegt. Anders heeft een Belg of Nederlander er weinig aan. Snap je?. De inhoud is nog tamelijk uitgebreid. Als je al een deel kan vertalen, zou het al goed zijn. Kevinv 9 jul 2005 08:01 (CEST)

Nieuwe naam[brontekst bewerken]

Hallo, ik heb je gebruikersnaam aangepast op je verzoek. Suggestie; gebruik een tijdje als sig. "Dijkgraaf311 Aleichem" zodat iedereen weet wie je bent. Groet, --Walter 9 jul 2005 15:28 (CEST)

Vandalisme?[brontekst bewerken]

Beste Aleichem, waarom heb je mijn bewerking van Islam tenietgedaan en als vandalisme aangemerkt? Ik heb broodnodige toevoeging gegeven bij het plaatje.


Wim Klinkenberg[brontekst bewerken]

Het heet Boemerang. IK heb het al aangevuld in het artikel.Groet. Garmtkl 10 jul 2005 08:31 (CEST)


PSP[brontekst bewerken]

Wat bedoel je met "Ik vond mijn versie beter"? --Garmtkl 10 jul 2005 10:33 (CEST)

Batterij[brontekst bewerken]

Hoi Aleichem, Waarom heb je deze wijzigingen doorgevoerd: [2]? De interne links die eerst correct waren, verwijzen nu naar doorverwijspagina's en dat is echt niet handig. Sterker nog, er zijn mensen die heel erg hun best doen om dat soort links op te lossen. Ook de eerste regel vond ik nuttig. Ik draai je wijziging terug. Ik hoop dat je dit in het verleden niet nog vaker hebt gedaan. Groeten, Gaillimh Cailín 10 jul 2005 10:40 (CEST)

Medea[brontekst bewerken]

Hallo Michiel, ik denk dat 80.100.97.46 Medea van de Lijst van films (2000-2009) verwijderd had omdat het geen film maar een televisieserie is. Het lijkt me dus geen vandalisme. Bij de andere bijdragen van deze gebruiker kan ik ook geen vandalisme bespeuren. Groeten, Alex1 10 jul 2005 14:55 (CEST)

Een bijdrage of overleg over Van Gogh kan ik niet vinden, hebben we het over dezelfde gebruiker? Kun je een link geven? Alex1 10 jul 2005 23:59 (CEST)

dat kan ik de kroeg of op irc gebeurd zijn, dat weet ik niet meer. maar van gogh ligt op dit mment nogal gevoelig, daarom. groet Aleichem 11 jul 2005 00:02 (CEST)

en-interwiki[brontekst bewerken]

Hoi,

Je hebt de neiging om engelse intewiki's bij je nieuwe artikelen over te slaan. ws komt dit omdat je de interwiki's juist van de engelse wikipedia copieert. De engelse interwiki's zijn natuurlijk wel belangrijk. Ik heb er een paar toegeveoegd. Bedankt verder voor je mooie artikelen. groetjes--joep zander 11 jul 2005 09:41 (CEST)

crack[brontekst bewerken]

if you do not have a clue about chemical and political things around drugs, leave the crack article alone!

+ crack[brontekst bewerken]

i will search a people who speaks nl and will update the crack article. it is not complete. second, it has nothing to do if crack is harder than cocaine to categorize it as "hard drug" - this was done by human, not by the drug!

  • Yeah, well, better a good Dutch article without this information than an inreadable article. The original article tells you that as crack is a variant of cocaine, it is also a hard drug. Tubantia 11 jul 2005 16:39 (CEST).

militaire rechtbank[brontekst bewerken]

Die zit dacht ik wel zeker te weten nog steeds in het Arnhemse gerechtsgebouw ja. groet --joep zander 15 jul 2005 14:16 (CEST)

prins bernhard[brontekst bewerken]

Voor mijn reactie op jouw opmerking, zie Overleg gebruiker:Aart-Teun Aart-Teun 15 jul 2005 18:38 (CEST)

Kleine wijzigingen[brontekst bewerken]

Hallo Aleichem, het viel me op dat je je meeste wijzigingen als "klein" markeert, terwijl ze dat niet zijn. Kleine wijzigingen zijn bijvoorbeeld het verbeteren van spelfouten of het toevoegen van een enkele wikilink, elke inhoudelijke wijziging/toevoeging is een "grote" wijziging, bijvoorbeeld jouw toevoegingen op naakt van 15:41 en 15:55 vandaag, en je toevoeging op rechtbank van 14:20 vandaag. Zou je er op willen letten dat je dergelijke wijzigingen niet als "klein" markeert? Alvast bedankt! Fruggo 15 jul 2005 20:54 (CEST)

Cereals[brontekst bewerken]

zie ontbijt - overleg

Sholom Aleichem[brontekst bewerken]

Hoi Aleichem. Vraagje: is Aleichem eigenlijk afgeleid van Sholom Aleichem? Dat namelijk een artikel dat in 6 Wikipedia's aanwezig is, en bij ons echt ontbreekt (hint hint). Vriendelijke groet, gidonb 24 jul 2005 00:41 (CEST)

hallo gidonb, nee, mijn eigelijke naam is michiel, maar dat is meestal overal bezet, dus ben ik wat met de letters gaan spelen. ik zal wél even op de andere wiki's kijken. groet Aleichem 24 jul 2005 00:44 (CEST)
maar in ieder geval : Shalom Aleichem

Hallein (district)[brontekst bewerken]

Hoi Aleichem,

Alsnog ook welkom namens mij op de wikipedia! Ik hoop dat je je kennis goed kwijt zult kunnen hier. Even een opmerking, ik zag dat je op de pagina over Hallein de volgende tekst had geplaatst: "alle gegevens met betrekking tot inwoners zijn van 15 Mei 2001". Zou je ook een bronvermelding op de pagina erbij kunnen geven van waar je die getallen hebt?

Verder: ik heb geprobeerd (en als je deze tekst meteen leest, ben ik er nog mee bezig) om de tekst wat meer helder te maken voor de lezer die niet zo bekend is met de Europese geografie. Probeer bij het schrijven in gedachten te houden dat er ook Surinamers mee kunnen lezen, en andere Nederlandssprekenden voor wie de kaart van Europa vrij onbekend is.

Groetjes, Sietske | Reageren? 25 jul 2005 12:04 (CEST)

inwonersgegevens had ik van de duitse wiki. verder zal ik me meer proberen in te leven in (marsbewoners???) groet Aleichem 25 jul 2005 12:22 (CEST)
Haha... ja, ik heb het inderdaad wat overdreven, zag ik toen ik ging bewerken... mijn excuses als ik je helderheid te veel in twijfel getrokken heb. Ik heb aan je tekstje toegevoegd dat Salzburg in Oostenrijk lag, dat moet voldoende zijn. :-) Sietske | Reageren? 25 jul 2005 12:30 (CEST)

Limburg[brontekst bewerken]

Aleichem,

De discussie over Nederlands-Limburg of Limburg (Nederland) is in maart verleden jaar (met nog een kleine oprisping dit jaar) gevoerd. Niemand vond het kennelijk uiteindelijk nodig (of vond onvoldoende argumenten) om de titel te wijzigen. Aangezien ik bezig ben om de links naar doorverwijspagina's zoveel mogelijk om te zetten naar de directe pagina (dus dat kan ook Belgisch-Limburg, of Hertogdom Limburg enz. zijn) zie je dus ineens veel wijzigingen. Overigens zie je dit niet in de tekst, het staat verborgen in de link. Dus de link Limburg blijft gewoon Limburg maar verwijst door naar de betreffende pagina. Uiteraard nodig ik je van harte uit om de discussie over de naamgeving van Nederlands-Limburg of Limburg (Nederland) weer aan te zwengelen. Vriendelijke groet, --kwibus 27 jul 2005 13:13 (CEST)

Jongen, gaat het zo wel naar het zin? Jammer dat je niet even gereageerd hebt.--kwibus 30 jul 2005 00:38 (CEST)


Ter informatie[brontekst bewerken]

Beste Aleichem,

Bedankt voor het uploaden van afbeeldingen naar Wikipedia. Een medegebruiker heeft echter één of meer door u geuploade afbeeldingen genomineerd voor verwijdering.

Op de lijst met te verwijderen afbeeldingen staan alle afbeeldingen met de reden voor het verwijderverzoek. Over twee weken wordt de afbeelding verwijderd, tenzij nieuwe informatie wordt toegevoegd die wijst op een toegestane licentie. Voeg nieuwe informatie alstublieft toe bij de afbeelding zelf, en schrijf een korte toelichting op de genoemde lijst.

Voor verdere informatie en een antwoord op de meestgestelde vragen, zie "Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst?".

Voor alle duidelijkheid, bij iedere afbeelding moet:

  • De bron en maker vermeld worden (bijvoorbeeld een webadres, naam of boek).
  • Een geldige licentie aangegeven worden of de voorwaarden waaronder de maker de afbeelding heeft vrijgegeven.

Afbeeldingen op en.wikipedia onder fairuse licentie zijn op NL niet toegestaan Michiel1972 28 jul 2005 23:09 (CEST)

Welkom[brontekst bewerken]

Bedankt voor je welkom op mijn IP adres, maar om het een of ander werd ik tijdens het aanmaken van de pagina uitgelogd. Dus het is voor niets :) ChAoZ 29 jul 2005 10:08 (CEST)

snel[brontekst bewerken]

Goh, dat was snel: om 19:49 voegde ik Andrés Segovia toe aan de gewenste kunst- en cultuurartikelen, en om 20:22 had jij al een artikel over hem geschreven! Smile cicero 29 jul 2005 20:39 (CEST)

nou, dat valt wel mee, ik zag je het toevoegen en ik heb het alleen maar vertaald uit het engels. Françoise Hardy is er nu ook. groet Aleichem 29 jul 2005 20:50 (CEST)

Ter informatie[brontekst bewerken]

Beste Aleichem,

Bedankt voor het uploaden van afbeeldingen naar Wikipedia. Een medegebruiker heeft echter één of meer door u geuploade afbeeldingen genomineerd voor verwijdering.

Op de lijst met te verwijderen afbeeldingen staan alle afbeeldingen met de reden voor het verwijderverzoek. Over twee weken wordt de afbeelding verwijderd, tenzij nieuwe informatie wordt toegevoegd die wijst op een toegestane licentie. Voeg nieuwe informatie alstublieft toe bij de afbeelding zelf, en schrijf een korte toelichting op de genoemde lijst.

Voor verdere informatie en een antwoord op de meestgestelde vragen, zie "Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst?".

Voor alle duidelijkheid, bij iedere afbeelding moet:

  • De bron en maker vermeld worden (bijvoorbeeld een webadres, naam of boek).
  • Een geldige licentie aangegeven worden of de voorwaarden waaronder de maker de afbeelding heeft vrijgegeven.

Beste Aleichem,

Ik snap jouw reactie niet op Genseiryu International Karatedo Federation. Wie valt hier nou iemand lastig ik geef een aanzet om een ongefundeerde mening in het het artikel te bewijzen. En geef aan dat ik hier op dit moment geen 100% bewijs voor heb. lijkt me redelijk bescheiden en netjes. En wat is mijn obsessie?--212.127.137.2 30 jul 2005 20:57 (CEST)

anoniem, ik word gewoon moe van een discussie voor mij om niets draait. Ga smane op de mat staan ofzo, maar laat de wikipedia hier even buiten. Veel mensen verspillen nu hun tijd aan het rechtbreien van en meningsvorming over de kwestie. Aleichem 30 jul 2005 21:00 (CEST)

Aleichem, Ik begrijp wat je bedoelt. Er was een hevige discussie aan de gang en pjetter heeft het aardig opgelost. Ik vind dat ik geen discussie heb aangewakkerd maar slechts iets heb aangegeven. Dat het voor jou geen interessante discussie is ligt waarschijnlijk aan het feit dat jij deze sport of stijl niet beoefend. Wij als Genseiryu beoefenaars denken dat het de moeite waard is dat de artikelen wel de waarheid weergeven en als er meningen zijn dat het duidlijk is dat dit meningen zijn en geen feiten. Ik heb ook niets veranderd in het artikel zoals je hebt gezien. Voor mij is het schrijven over dit onderwerp geen obsessie. Ik ben wat dat betreft ook erg gericht op het praktische gedeelte van de sport. Overigens wordt Karate niet alleen als sport beschouwd maar ook als culturele en spirituele bezigheid. Wellicht toch iets om geintereseerd in te raken? Hoop je overtuigd te hebben dat mijn opzet minder verstorend was bedoelt dan je denkt, al wil ik natuurlijk wel dat de waarheid wordt geschreven.--212.127.137.2 30 jul 2005 21:20 (CEST)

Sjablonen[brontekst bewerken]

Hoi, we hebben die sjablonen nog niet voor bergen. Als je er een wil aanmaken, dan kan de Engelse inderdaad goed als voorbeeld dienen. Persoonlijk vind ik die sjablonen vaak wel handig, maar dedenk wel dat niet iedereen een groot liefhebber van dit soort sjablonen is. Groeten, RonaldW 31 jul 2005 11:49 (CEST)

Vinkhuizen[brontekst bewerken]

Bedankt voor de tip!!! Was niet op de hoogte van deze mogelijkheid. Ben dus nog een duidelijke beginneling. Ondek dus steeds meer. Gebruiker:Henkgron

Kandidaats[brontekst bewerken]

Kandidaats: dacht dat ik alle typefoutjes eruit had gehaald. Was al laat c.q. vroeg. Ge wit da ge bedank zijt ! Brabo 3 aug 2005 08:50 (CEST)

Tarrel[brontekst bewerken]

Hoi, ik ben er niet zeker, dat dit woord niet toch bestaat ... Wat betekend trouwens gezb ? Groetjes --Obarskyr 5 aug 2005 14:06 (CEST)

gezb = gezandbak. Ook al zou het bestaan, dan is het een woordenboekdefinitie, groet Aleichem 5 aug 2005 14:08 (CEST)

Wikipedia:Beleid voor gebruik van media[brontekst bewerken]

Hallo Aleichem,
Inderdaad, wat een geknooi. Volgens mij is het nu weer goed. Wil je nog even kijken of dat ook zo is (second opinion).
groeten, я!k 6 aug 2005 13:59 (CEST)

Feng Shui[brontekst bewerken]

Bij jou edits aan Feng Shui zijn al mijn verbeteringen verloren gegaan. Heb je enig idee hoe dat gekomen is? Elly 8 aug 2005 11:00 (CEST)

gebruiker: 195.241.143.215[brontekst bewerken]

Pas even op met het klakkeloos welkom heten van gebruiker:195.241.143.215. De eerste versie van Dicx was puur ter promotie van een site. Er staat nu tekst, maar het is m.i. nog steeds NE. Ik heb het voorlopig maar even op mijn volglijst gezet, want ondanks eerdere verwijdering blijft het terugkomen. RonaldB 8 aug 2005 17:06 (CEST)

Ongeluk Palermo[brontekst bewerken]

Hoi!. Ik kom in meerdere bronnen tegen dat er 16 doden zijn gevallen: 13 lichamen zijn gevonden, drie zijn vermist. Henrico 12 aug 2005 11:16 (CEST)

Hoeveelheid deeltjes[brontekst bewerken]

Ja, een Mol ken ik wel (was dat niet iets met 6*1023 ?). Maar die 0,12 kg koolstof ?????
En geloof niet direct alles wat op de Engelse Wikipedia staat. Die is wel groter, maar statistisch gesproken niet noodzakelijkerwijs beter. RonaldB 12 aug 2005 13:34 (CEST)

VOC[brontekst bewerken]

Hoi Aleichem, het dp maken van VOC was ik... sorry, ik had het inderdaad netjes moeten achterlaten.. Mocht je nog eens ontdekken dat iemand anders zijn rommel niet heeft opgeruimd in de vorm van een hoop doorverwijzingen die niet kloppen, dan kun je dat beter aanmelden op Wikipedia:Verzoekpagina voor bots dan op de verzoekpagina voor moderatoren. Het massaal een nieuwe naam geven van wikilinks gebeurt namelijk door iemand met een bot, en dat hoeft dus niet persé een moderator te zijn. Groetjes, Sietske Reageren? 15 aug 2005 10:51 (CEST)

Kickboksen[brontekst bewerken]

Hoi Michiel. Ga jij zelf verder met het artikel over kickboksen? Hoewel de tweede zin wel degelijk bestaansrecht heeft (:-)), vraagt ie om een toelichting. Henrico 17 aug 2005 13:50 (CEST)

Ik heb het artikel uitgebreid, met in de laatste alinea de risico's van het vak...Henrico 17 aug 2005 19:32 (CEST)

[brontekst bewerken]

Sorry maar sjabloon:logo is niet zo'n goed idee. Fair use logo afbeeldingen zijn niet toegestaan op NL wiki. Ik heb hem genomineerd voor verwijdering, alsmede de referenties. Michiel1972 18 aug 2005 13:27 (CEST)

Phit[brontekst bewerken]

ik vind de link op Gebruiker:LAUBO naar Belgische Wikipedia wel erg verdacht. is dit alles geen hoax? Aleichem 18 aug 2005 20:15 (CEST)

Ik had meteen het idee dat het niet klopte. Echter er is wel dat artikel in the Scientific America. Ik vind het wel erg verdacht dat er verder helemaal niets over te vinden is op het internet. Het is zeker zo dat dit nog lang geen werkende technologie is. Wat doen we er mee? ErikvD 18 aug 2005 20:45 (CEST)
ja, ik kan op de een of andere manier niet bij dat artikel van de sc am komen. was het niet het april nummer? is het geen nep-site? weer twijfel toevoegen? of alles met deze discussie op de lijst ter verwijderen paginas zetten? ik zit hier pas een maand, misschien jij langer. groet michiel Aleichem 18 aug 2005 20:50 (CEST)
Ik kan dat artikel wel open, raar het is een pdf. Als je wil kan ik hem je wel emailen, dan kun je er even naar kijken. Heb je een geldig email adress opgegeven bij je settings?ErikvD 18 aug 2005 20:53 (CEST)
ja bij mn voorkeuren. kan jij daar in kijken dan?
hoeft niet meer, ik kan hen nu wel zien? Aleichem 18 aug 2005 21:02 (CEST)
Te laat je hebt al mail :-) ErikvD 18 aug 2005 21:04 (CEST)
Ok prima!ErikvD 18 aug 2005 21:18 (CEST)
Hmm ik heb al een opmerking op de engelse talk pagina gezet. Ik zag net dat jij het artikel al hebt aangepast. Zal ik er daar ook eens een twijfel sjabloon op gooien?ErikvD 18 aug 2005 21:28 (CEST)
Ik heb er een sjabloon op gezet. Maar eens zien wat er nu gebeurd. ErikvD 18 aug 2005 21:33 (CEST)

Sjablonen[brontekst bewerken]

Ken je deze Sjablonen om naar de andere Wikimedia projecten te linken? Op de verwijderlijst van sjablonen zag ik een paar van je experimenten. Heb je nog vragen:Stel ze op mijn overlegpagina. HenkvD 19 aug 2005 01:03 (CEST)

Haarlemmermeer-aansluiting[brontekst bewerken]

voor mijn reactie, zie Overleg gebruiker:Johan Lont.

Nationaal-socialisme[brontekst bewerken]

zie Overleg:Nationaal-socialisme. Vrijwerker 20 aug 2005 19:15 (CEST)

Het Rode Kruis[brontekst bewerken]

Mag ik vragen waarom je m'n aanvullingen gewoon van de hand doet met de comment 'geklets over perzië en Iran'?

Als de aanvullingen niet correct zouden zijn, akkoord. Maar zomaar ze van de hand doen?

Het betrof ook niet enkel aanvullingen over Perzië en Iran, maar tevens data, juiste benamingen, extra info, afbeelding ander erkend symbool, etc..

Lander 21 aug 2005 08:43 (CEST)

Beste, kan je nog eventjes m'n overlegpagina bekijken betreffende dit artikel?
Dank bij voorbaat, Lander 21 aug 2005 15:13 (CEST)

Opperofficier / Leanne van den Hoek[brontekst bewerken]

Dank je voor het aanpassen van het artikel opperofficier en het herstellen van mijn fout. Je was me net voor. Oliphaunt 25 aug 2005 12:11 (CEST)

Je was me eveneens net voor met het sturen van een e-mailtje aan Defensie. Ik heb mijn mailtje er ook maar bijgezet op de overlegpagina. Ben benieuwd naar de reactie. Oliphaunt 25 aug 2005 13:59 (CEST)

Aartswoud[brontekst bewerken]

Waarom heb je Aartswoud weggehaald? Yorian 25 aug 2005 13:11 (CEST) edit: ik zie het al, te groot voor ene beginnetje inderdaad.

link naar gebruikerspagina in andere talen[brontekst bewerken]

Hoi Aleichem, de links naar je gebruikerspagina in andere talen doen het niet; ze linken naar een (niet bestaand) artikel Aleichem. Je kunt er gewoon voor elke taal 'User:' tussen zetten, dus bijvoorbeeld en:User:Aleichem. Oliphaunt 25 aug 2005 16:04 (CEST)

Spelfouten verbeteren[brontekst bewerken]

Maar dan weet ik tenminste bij wie ik dat wél mag doen, en bij wie niet, trouwens, dat is nu dan toch ook héél wat anders dan "1+1=2", hé, want dat is dus wel een vaststaand feit. "De Verschrikkelijke" 25 aug 2005 17:24 (CEST)

Verw verb[brontekst bewerken]

Hoi Aleichem! Wat betekent verw verb??? Ik zag dat je in Hypoxie (medisch) alleen een linkfix had gedaan met dit als samenvatting. Laat me raden: verwijzing verbeterd???
Overigens, ik was nog bezig met dat artikel, wat je kon zien aan het sjabloon {{wiu2}}. Het is weliswaar geen officiële regel op Wikipedia, maar het zou wel aardig zijn als iemand die dit plaatst de kans krijgt om zonder bewerkingsconflict aan het artikel te kunnen werken. Daar is het tenslotte toch ook voor? Enfin, het was maar een kleine aanpassing van je en heb het gewoon overgenomen. Neem het je dus niet echt kwalijk... Overigens, {{wiu2}} is nu weg, misschien dat je er nu nog eens naar wilt kijken, heb namelijk erg veel toegevoegd aan het artikel... Alvast bedankt! Groeten! -- MarioR 25 aug 2005 22:23 (CEST)

Russiche vlag[brontekst bewerken]

http://nl.wikipedia.org/wiki/Overleg_gebruiker:MADe#Sjabloon:RuimtevaartRecord

zie overleg aldaar: Overleg_sjabloon:Navigatie ruimtevaartrecords ;) MADe 29 aug 2005 20:01 (CEST)

danke! (trouwens omgekeerd; al was het maar omdat de ussR links was ;-) MADe 30 aug 2005 17:53 (CEST)

Uiteenzetting lymfe[brontekst bewerken]

Hallo Aleichem, ik heb lymfe inderdaad behoorlijk ingekort. Dit vanwege het feit dat het artikel zowel over lymfe als het lymfatische stelsel als over lymfeknopen of lymfeklieren gaat. Daarnaast was het artikel op een aantal fronten vrij 'wollig' geschreven zonder dat het to-the-point kwam. Derhalve heb ik nu twee artikels geschreven: lymfe en lymfvatstelsel. Hiermee hoop ik een basis tot meer duidelijkheid en contrast te hebben geschapen.

Wikipedia:Wiki-af[brontekst bewerken]

Hoi, gezien je eerste redelijk positieve reactie vroeg ik me af of je zin had mee te helpen met te proberen of we iets werkends kunnen maken? WâërÞ©2005|overleg 31 aug 2005 11:39 (CEST)

Wie is de echte belg?[brontekst bewerken]

Alkmaar ligt op 15 minuten rijden van Amsterdam en maakt gewoon deel uit van de agglomeratie. Aleichem 11 sep 2005 12:45 (CEST) Nou ik doe er 45 min met de auto over hoor. Ik woon in die buurt en weet dat dus beter. En nee, met de trein duurt het ook nog 40 min naar CS. Geograaf 11 sep 2005 13:40 (CEST)

Ik neem aan dat 'Belg' hier moet slaan op een dommerik. Ik vind dat een beledigende term aan de mensen uit het land ten zuiden van het mijne (= Nederland) en beneden het peil dat ik op Wikipedia verwacht. SCHANDE!!! Sally Mens 13 sep 2005 13:40 (CEST)

afzetting[brontekst bewerken]

Mag ik je suggereren die malle poging tot afzettingsprocedure af te breken? Ik heb nog niet gezocht waar het om gaat (zie ik ook zo gauw niet staan), maar als je daarmee ook maar een kleine kans van slagen denkt te hebben moet zoiets veeeeeel zorgvuldiger. Zo maak je geen schijn van 'kans'. - Bemoeial 12 sep 2005 00:34 (CEST)

Succesvolle blunder[brontekst bewerken]

Hoi Aleichem, ik begrijp dat er inmiddels een hoop over te doen is geweest maar ik wil je toch nog vragen aan te geven wat de bedoeling was van de artikelen Succesvolle blunder, Baas en Matthijs van Boxsel. Je draait al een aantal maanden behoorlijk actief mee op Wikipedia-nl en zou dus moeten weten dat de artikelen echt onder de maat waren, of niet? Let wel: het gaat me niet om het feit of ze terecht direct zijn verwijderd of niet. Mijn vraag richt zich uitsluitend op wat jouw bedoeling was bij het opslaan van deze artikelen. Vriendelijke groet en ...... hou het hoofd koel. Chris (CE) 12 sep 2005 19:54 (CEST)

Aleichem, ik ben wat te opruimerig geweest, waarvoor mijn excuses. Ad 12 sep 2005 20:10 (CEST)

De Groenen[brontekst bewerken]

Kunt u niet wat minder autoritair en dictatoriaal doen? U had ook even kunnen wachten! U heeft zeker nooit last van RSI gehad anders had u wel geduld leren hebben. Ik ga hier bijna van schelden! Wie denkt u al niet dat u bent? Sally Mens 13 sep 2005 15:18 (CEST)

Geeft uzelf ook maar eens zo'n Wikipedia-waarschuwing! Mijn oren hoeven niet gewassen te worden. Sally Mens 13 sep 2005 15:29 (CEST)

U kunt ook eens kijken op Heel-Nederland hoe Lander en ik een kwestie van begripsverwarring uitgediscussieerd hebben. Daarna waren we grote maatjes voor het leven. Oja, nu bent u niet zo snel met reageren hè? Zeker uw krachten aan het sparen om al wat u niet zint uit de weg te ruimen. Jammer dat bij u geen scholierenherrie u stoort in uw bejaardenwoning of verbouwingsherrie zoals bij mij vaak het geval is. Stuk ongeduld! Sally Mens 13 sep 2005 15:43 (CEST)

Daarom:


Warning icon.png Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

Bij deze reageer ik op uw opmerking op Overleg:De Groenen (Nederland) over mijn laatste opmerking. Ik wil toch even kwijt wat ik meemaakte doordat er zonder de uitkomst van het overleg aldaar af te wachten wijzigingen op De Groenen (Nederland) gebeurde. Sander Spek, Otto ter Haar en ik waren aan het overleggen en ik heb veel argumenten ter motivatie aangedragen. Op een gegeven moment vormde er zich een beeld dat ik mijn laatste wijziging wat aan moest passen. Op dat moment kreeg ik 5 maal achtereen een bewerkingsconflict voor mijn neus, op de Groenen- en de Overleg-pagina. Als ik Mijn bijdragen bekijk zie ik hoe hectisch het er aan toe ging die middag. Ik herinner me nog de RSI-pijn later die avond en de volgende dag. U kunt vallen over de opmerking en de {ws} maar ik vind dat in het niet vallen bij de lichamelijke schade die het mij heeft aangedaan. Daarom: voortaan meer geduld en meng u gewoon in een overleg. Sally Mens 20 sep 2005 11:40 (CEST)

Sjuul Pukkel[brontekst bewerken]

Mag ik van je weten wat de reden is van een aparte overlegpagina over bovestaand onderwerp? Gebruiker:Creugers:Erik Creugers 15 sep 2005 12:35 (CEST)

ping[brontekst bewerken]

Ik heb op mijn overlegpagina op je bericht gereageerd. Verwijder gerust dit berichtje als je 't gelezen hebt. Oliphaunt 15 sep 2005 18:14 (CEST)

Bot[brontekst bewerken]

Ik ben dus tégen het met bots creëren van ondermaatse 'beginnetjes' die dan door menselijk ingrijpen op kwaliteit gebracht moeten worden._Johjak 16 sep 2005 14:02 (CEST)

peter24[brontekst bewerken]

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Peter24 17 sep 2005 12:09 (CEST) ik word nogal moe hiervan... ehm ik vroeg het trouwens aan chris Peter24 17 sep 2005 12:10 (CEST)

Creugels[brontekst bewerken]

Nee, ik ken deze meneer niet. Wel Erik Creugers. Dat is een neef van mij die mij van het bestaan van deze site op de hoogte heeft gebracht. Astrid 17 sep 2005 17:20 (CEST)

Ik ben de ex van... En jullie moeten hem kapot maken[brontekst bewerken]

Ik ben geen sokpop van creugers, maar zijn ex vriendin. Maak hem kapot hier! Gun me dat plezier! Voor de rest schrijft hij geen onzin. Maar het is een lul! (Tonie)

Sokpoppen, Soknichten en -neven ???[brontekst bewerken]

Ik snap echt werkelijk niet waar jullie mee bezig zijn. Op het moment dat iemand uit mijn familie een bijdrage (wil) gaat (gaan) leveren dreigen jullie al met een blokkade. Verrifiëer nu eerst eens de IP-adressen, en blaas dan van de hoge toren. Waarom zou mijn nicht geblokkeerd moeten worden? Mag jij me eens haarfijn uitleggen! Erik Creugers 17 sep 2005 20:42 (CEST)

Overbarige reactie[brontekst bewerken]

Hoi aleichem, gezien onze botsingen eerder als Wiki213ip en nu als geograaf moet ik je zeggen dat je weer eens overbarig reageerd met je waarschuwingssjabloon. Ik ben Geograaf en had (zoals ik zij) last van storingen in mijn account. Nu als je dat waarschuwingssjabloon weer eens weg wil halen. Dat zou fijn zijn. Geograaf uitgelogd.

Geograaf 18 sep 2005 11:45 (CEST) (voor de zekerheid)