Overleg gebruiker:MooMJ

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 9 okt 2018 18:54 (CEST) 2 x verwijderen van {{wiu}} uit artikel Joop van Rijsbergen
  2. 9 okt 2018 19:00 (CEST) Nog 2 x
Hallo MooMJ, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.034 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Joop van Rijsbergen dat is genomineerd door AnarchistiCookie. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20181008 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 9 okt 2018 02:03 (CEST)[reageer]

U blijft geplaatste sjablonen verwijderen op Joop van Rijsbergen. Dit is vandalisme en dat is u al duidelijk gemaakt. Een volgende keer volgt een blokkadeverzoek. Paul Brussel (overleg) 9 okt 2018 18:52 (CEST)[reageer]
Ter info. Paul Brussel (overleg) 9 okt 2018 19:00 (CEST)[reageer]

Joop van Rijsbergen[brontekst bewerken]

Beste MooMJ,

Ik zag dat je weer het wiu-sjabloon uit het artikel Joop van Rijsbergen hebt verwijderd. Zoals ik eerder al in de bewerkingssamenvatting schreef: daar krijg je gedonder mee. Het is vandalisme en doorgaand vandalisme leidt tot een blokkade. Ik heb het weer teruggezet en ik raad je aan het te laten staan.

Daarnaast helpt verwijderen niet. Op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20181008#Toegevoegd 08/10: Deel 2 staat het artikel genomineerd en dat verandert niet door het sjabloon weg te halen. Als het artikel op 22 oktober naar het oordeel van de afhandelende moderator onvoldoende verbeterd is zal zij of hij het verwijderen, met of zonder wiu-sjabloon. Als het behouden blijft, wordt ook het sjabloon verwijderd. De weg naar behoud is het artikel verbeteren en, omdat het een biografie is, je aan de richtlijn Wikipedia:Biografieën van levende personen houden (het meeste in die richtlijn geldt ook voor de doden). Zonder bronnen zal het artikel zeker sneuvelen.

Met vriendelijke groet, Magere Hein (overleg) 9 okt 2018 18:54 (CEST)[reageer]

Aangezien u ondanks vriendelijke verzoeken en waarschuwingen blijft doorgaan met het verwijderen van het sjabloon, heb ik u nu voor de duur van 1 dag geblokkeerd. Zoals hierboven ook op is opgemerkt, doet u er het verstandigste aan het artikel te verbeteren en het sjabloon te laten staan. Mvg,  IJzeren Jan 9 okt 2018 19:12 (CEST)[reageer]

Misschien een iets duidelijkere uitleg[brontekst bewerken]

Gezien de beschrijving van je laatste bewerking: herhaaldelijk bemoeienis van buiten herstellen wil ik je nog maar eens op het hart drukken, op Wikipedia kan elk artikel door letterlijk iedereen worden bewerkt, mits men zich aan de regels houdt! De bewerkingen die zijn gedaan door anderen, zijn uitsluitend bedoeld geweest om het artikel te verbeteren. Niemand heeft de wetenschap in pacht, ik niet en jij ook niet. Als er een bewerking is gedaan waar je het niet mee eens bent kun je de betreffende persoon daarop aanspreken op zijn overlegpagina. Mocht je er onderling niet uitkomen kun je altijd nog beroep doen op De kroeg waar een grotere gemeenschap in één keer aangesproken kan worden. Het heeft geen zin een "bewerkingsoorlog" te beginnen, het resultaat daarvan eindigt meestal in een jou alreeds opgelegde blokkade. Wij als Wiki-gemeenschap zijn écht wel voor rede vatbaar, zolang jij dat ook bent. Als je niet voldoende bekend bent met de regelgeving binnen Wikipedia kun je altijd nog proberen de snelcursus te volgen. In de hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd kun je voor verdere vragen ook op mijn overlegpagina terecht.

MVG: OXYGENE 7-13 (OVERLEG) 9 okt 2018 19:58 (CEST)[reageer]

Verwijdering artikel Joop van Rijsbergen[brontekst bewerken]

Beste MooMJ, bij de beoordelingssessie van 8 oktober 2018, die vandaag is afgehandeld, heb ik het door u gestarte artikel Joop van Rijsbergen verwijderd. De bronvermelding schoot te kort, waardoor de tekst onvoldoende verifieerbaar was. Ook helpen onafhankelijke bronnen bij het vaststellen van de encyclopedische relevantie van een persoon, wat hier dus niet is gelukt. Een eventueel verzoek tot terugplaatsing kunt u hier doen. Een andere moderator zal deze afweging dan opnieuw beoordelen. Vriendelijke groet, JurriaanH (overleg) 29 okt 2018 13:23 (CET)[reageer]