Overleg gebruiker:Politeios

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Hallo Politeios, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.931.937 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
WikiEditor-Toolbar-signature-nl.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Siebrand 21 mrt 2007 19:24 (CET)

Slag bij Leuven (883)[bewerken]

Beste Politeios,
Op 4 juni 2008 heb jij het artikel Slag bij Leuven (883) aangemaakt. Waar heb je de informatie voor dit artikel vandaan? Op de overlegpagina heb ik mijn twijfels geuit over de juistheid van de informatie, zou je hier of daar willen reageren? Met vriendelijke groet, Nederlandse Leeuw (overleg) 30 jul 2012 17:28 (CEST)

Onze-Lieve-Vrouw van de Heilige Rozenkrans[bewerken]

Hallo Politeios,

Omdat je gewerkt hebt aan Onze-Lieve-Vrouw van de Heilige Rozenkrans, wil ik je attenderen op het twijfelsjabloon dat ik erboven geplaatst heb. Mijn wantrouwen betreft ook het Engelstalige artikel, waar de Nederlandse tekst grotendeels op gebaseerd is. Met vriendelijke groet, — bertux 14 mei 2013 07:38 (CEST)

Lector (liturgie)[bewerken]

Beste Politeios,

Sinds 17 juni staat op het artikel Lector (liturgie) aangegeven dat u hiermee bezig bent. U heeft sinds die datum echter geen wijzigingen meer aangebracht in het artikel. Kunt u aangeven wat precies de bedoeling is en zo mogelijk het 'meebezig'-sjabloon verwijderen?

Alvast bedankt en vriendelijke groet, Woody|(?) 5 aug 2013 16:49 (CEST)

Beoordelingsnominatie Philippe Durrieux[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Philippe Durrieux dat is genomineerd door The Banner. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20130920 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 21 sep 2013 02:04 (CEST)

Rosbach von Wolkenstein[bewerken]

Beste Politeios, Op Overleg:Rosbach von Wolkenstein heb ik enige vragen gesteld. Zou u daar even naar kunnen kijken? Alvast bedankt! Vriendelijke groet, Spraakverwarring (overleg) 12 jan 2014 18:37 (CET)

Beoordelingsnominatie Rosboch von Wolkenstein[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Rosboch von Wolkenstein dat is genomineerd door Paul Brussel. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20140113 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 14 jan 2014 01:03 (CET)

Nieuw foto- en schrijfproject: het Europees Parlement[bewerken]

Hallo Politeios, Ik zie dat je wel eens artikelen geschreven hebt over politici. Wellicht heb je daarom ook hierin interesse. In samenwerking met verschillende andere (Europese) taalversies van Wikipedia is er een project gestart om foto's te maken van leden van het Europees Parlement. Tevens is het de bedoeling dat de ontbrekende onderwerpen een artikel gaan krijgen. Gisteren heb ik een eerste inventarisatie gemaakt en daarbij bleek ook dat een aantal politieke partijen nog geen artikel hebben. Als je interesse hebt: wees welkom! De projectpagina van dit foto- en schrijfproject is te vinden op Wikipedia:Wikiproject/Europees Parlement. Wees welkom! Groetjes - Romaine 15 jan 2014 19:30 (CET)

Frans Geleyns[bewerken]

Dag Politeios,

Op 29 december 2009 heb je het artikel Frans Geleyns aangemaakt. Heb je hier ergens bronnen van, kan niets op internet vinden. Mogelijks is ook de laatste bewerking vandalisme. Kan je dit even bekijken?

Mvg, Neander (overleg) 9 mei 2014 09:50 (CEST)

Slag om Leuven (1914)[bewerken]

Hoi Politeiso,

het is me opgevallen dat de tekst zoals je die in dit artikel hebt geplaatst volkomen identiek is aan het eerste deel van de tekst hier. Had je de tekst letterlijk daarvandaan gehaald? In dat geval vrees ik dat het artikel verwijderd moet worden wegens copyvio. Of hebben zij het van hier overgenomen? Mvg, De Wikischim (overleg) 29 aug 2014 09:53 (CEST)