Overleg gebruiker:American Eagle~nlwiki

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search

Taalvaardigheid

nl-4 Deze gebruiker spreekt Nederlands op moedertaalniveau.
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
fr-2 Cette personne peut contribuer avec un niveau intermédiaire de français.

Welkom op de overlegpagina van American Eagle

Vragen zijn welkom, antwoorden ook.

Hallo American Eagle~nlwiki, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.934.325 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
WikiEditor-Toolbar-signature-nl.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Nog veel succes hier... Als je vragen hebt kan je ze steeds stellen op mijn overlegpagina. --Jolien 17 dec 2006 19:16 (CET)

Dankuzeer. --American Eagle 19 dec 2006 10:44 (CET)

Handtekening[bewerken]

Ik zag gisteren dat je een sjabloon met je handtekening aangemaakt had. Wel, als je wilt dat deze werkt, moet je nog ietsje meer doen. Waarschijnlijk kan dit je nog wel verder helpen.

Succes ermee -- 31 dec 2006 10:40 (CET)

Dankuzeer, zal ik zeker eens uitproberen. *American Eagle 31 dec 2006 10:41 (CET)
Ik zit met een probleempje. Mijn (can I help you?) vanachter kan ik niet van kleur veranderen. Die blijft however paars. Wat doe ik daar aan? Sjablonen en van die opmaaktechnieken, daar kan ik echt niets van *American Eagle 31 dec 2006 10:48 (CET)

Misschien ervoor eens dit <span style="color:teal"> plaatsen, de kleur (hier nu teal) kan je dan gewoon veranderen en erachter </span> plaatsen

Dit lijkt niet te slagen. *American Eagle 31 dec 2006 11:03 (CET)
Heb ik gemerkt, heb wel al gevonden hoe het op te lossen... Kijk binnen 2 minuten er maar eens naar... -- 31 dec 2006 11:06 (CET)
Dankuzeer. *American Eagle 31 dec 2006 11:07 (CET)

Als je de laatste stap reeds uitgevoerd hebt, zou het nu goed moeten zijn. -- 31 dec 2006 11:09 (CET) Denk ik althans :)

Dankuwel, ziet er goed uit. American Eagle 31 dec 2006 11:22 (CET)

PvdW: Bedankt voor je stem[bewerken]

Beste American Eagle~nlwiki,
bedankt voor je stem. Het portaal Islam is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Kameraad Pjotr 14 jan 2007 20:36 (CET)

PvdW: Bedankt voor je stem[bewerken]

Beste American Eagle~nlwiki,
bedankt voor je stem. Het portaal Canada is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Kameraad Pjotr 28 jan 2007 11:49 (CET)

Wikiwards[bewerken]

He American Eagle, mooi werk geleverd voor de Wikiwards! Als je zin hebt mag je dit blijven doen hoor! Flag of California.svg DimiTalen 11 feb 2007 18:00 (CET) Ik ben trouwens momenteel aan het werken aan een nieuw coördinatie-systeem. Ik hou je op de hoogte.

Wel, dat is zeer zeker graag gedaan. Ik zou het graag verder doen, laat me maar iets weten als het zover is. I would be pleased to. American Eagle 16 feb 2007 20:07 (CET)

PvdW: Bedankt voor je stem[bewerken]

Beste American Eagle~nlwiki,
bedankt voor je stem. Het portaal Latijn is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Kameraad Pjotr 18 feb 2007 13:40 (CET)

Notificatie van CommonsTicker[bewerken]

De onderstaande afbeelding(en), die gebruikt worden op deze pagina (of overlegpagina), zijn verwijderd of genomineerd voor verwijdering op Commons. Als de afbeelding verwijderd is, haal dan de afbeelding van de betreffende pagina. Indien je het niet eens bent met de nominatie of verwijdering kun je op Commons een reactie plaatsen op de verwijderlijst, of op de overlegpagina van de verwijderende admin.

-- CommonsTicker 22 feb 2007 07:14 (CET)

SHUT UP[bewerken]

Spreek en gebruik je moederstaal, anders verleer je het nog ;) Verrekijkerpraatjes?Deze gebruiker doet gewoonlijk heel vervelend tegen trollen! 25 feb 2007 19:41 (CET)

Excuseer??? American Eagle 25 feb 2007 19:42 (CET)
Vanwaar deze beledigingen? American Eagle 25 feb 2007 19:45 (CET)

Ken jij mij beter dan ik jou?[bewerken]

Aanvallen? Waar alsjeblieft... Jij stelde een vraag ik antwoorde. Ik zeg hoe het zit, wat is daar een aanval aan? En wie kleefde mij dat zachte etiket op? Voor zo ver ik mag geloven ken ik jou niet buiten deze Wikipedia? Op deze Wikipedia heb ik mezelf zeker geen zacht karakter aangemeten. Tenzij ik dat onbewust gedaan zou hebben? -- 25 feb 2007 20:06 (CET)

Jij was de eerste die me hielp op Wikipedia. Zie mijn overlegpagina zelf. Zo zij het, het was trouwens niet slecht bedoeld, maar ik had dat niet verwacht en vind het wel jammer dat er voor zo'n mooi project (een project dat banden kan creeëren tussen geënerveerde Wikipedianen (zie opmerking van Verrekijker hierboven) en voor wat meer goedwillenden kan zorgen). American Eagle 25 feb 2007 20:09 (CET)
Ik was inderdaad de eerste die je hier behielp. Maar vergis je niet, men kan zich vergissen in mensen. Verder weet ik dat ik tegen Wikistad gestemd had. Omdat ik er geen nut in zie. Verder was ik zeker niet van plan om stappen te ondernemen om dit project tegen te werken. Zeker niet! In de gebruikersruimte: ok. In de officiële naamruimte: ook ok maar als er een echte, officiële en aangekondigde stemming komt. Waar iedereen weet van heeft en waarbij iedereen de kans had om mee te beslissen of dit al dan wel of niet in de off. naamruimte komt. Wees voor de rest gerust, ik kom soms erger over dan ik ben en ik bijt niet. -- 25 feb 2007 20:13 (CET)

Wikiwards[bewerken]

Mededelingen van de Wikiwards:

Meer info en kandidaturen: Gebruiker:DimiTalen/Wikiwards

Dit is een flexibel sjabloon, dat bij elke vernieuwing aan de Wikiwards, wordt aangepast.
Flag of California.svg DimiTalen 28 feb 2007 20:33 (CET)

Bericht aan het Wikistadsbestuur[bewerken]

Er is al heel wat veranderd en er is een onderverdeling gekomen. Zo zou elk lid van het bestuur het hoofd zijn van een buurtcomité. Op die link (onderaan die pagina) vind je de wijken waarvan elk een buurtcomité heeft (behalve het centrum). Als je graag van een wijk het "hoofd" zou willen zijn, maar die staat er niet tussen, kan je die er altijd aan toevoegen.
(Als je wil antwoorden, aub op Overleg gebruiker:SPQRobin/Wikistad/Wijk 5) -- SPQR-Robin 17 mrt 2007 18:31 (CET)

Nieuw bericht[bewerken]

Omdat vele Wikipedianen vinden dat het hier niet past, zal Wikistad hoogstwaarschijnlijk worden verwijderd. Maar Wikistad is nog niet verdwenen... Ik heb een "request" gedaan voor Wikistad op Wikia, zodat het hier niet meer staat. Hier is het, als er fouten in staan of je wil iets toevoegen, verander maar. Zet daar aub dat je voor bent zodat we onze eigen Wikia krijgen. (Als je wil antwoorden, aub op mijn overlegpagina) -- SPQR-Robin 20 mrt 2007 16:04 (CET)

Hippie?[bewerken]

Zo gefascineerd door hippies? Waarom eigenlijk? Jaja, nog even en er staat wel degelijk een foto van jou verkleed als hippie op je GP. Greets 17 mrt 2007 18:59 (CET)

Gewoon, you know: vrede, liefde, geluk, vrijheid, hippie. Het is één reeks. American Eagle 17 mrt 2007 19:10 (CET)
Ja, idealen op een rijtje. Ik bewonder dat je in zoiets kan blijven geloven. In deze moderne tijd is het steeds moeilijker om te blijven hopen op beter. Niet dat ik het slecht heb hoor, absoluut niet, maar toch... Kijk naar het nieuws en je denkt dat de wereld om zeep is... Soit, misschien word ik ook ooit wel hippiëin... ;) 17 mrt 2007 19:13 (CET)
Ik kan me wel vinden in AE's mening. Het zijn dan wel idealen, maar zonder idealen is het toch ook maar triest. Beter streven naar idealen (hoe moeilijk ze ook te bereiken zijn), dan ze gwn links (of rechts Glimlachende smiley) te laten liggen he. Flag of California.svg DimiTalen 17 mrt 2007 19:14 (CET)
Zeker waar Dimitri, en ik kan me ook deels vinden in die idealen... Maar ik ben denk ik, gewoon realistischer. Elke dag zie ik hier geluk, liefde, word ik omgeven door lieve mensen... maar ook elke dag hoor ik (ookal wil ik het zo min mogelijk) weer nieuws, op tv of radio waarin men zegt dat er weer zoveel dood zijn door oorlog hier, of oorlog daar. Elke dag word ik geconfronteerd met mensen die niet het beste voorhebben met mij... Vandaar. Ik kan me erin vinden, en vind het great dat AE zo positief is, maar ik denk dat wat hippies niet (meer) haalbaar is. Een quasi volledig rooskleurige wereld, everybody happy. Ookal valt er wel naar te streven. 17 mrt 2007 19:20 (CET)
En dát is juist waarom die idealen er moeten zijn; de fantastische wereld is er niet dus moeten we er wel naar streven. Flag of California.svg DimiTalen 17 mrt 2007 19:23 (CET) Ach soit, we wijken af van Wiki.
Afwijken van Wiki moet hier soms ook kunnen he... Ja, ernaar streven, ik probeer. Maar zonder me vast te pinnen op idealen. We gaan maar door, en hopen dat we goed doen. 17 mrt 2007 19:27 (CET) Je sais, ik wijk af... Sorry AE voor het vergroten van uw OP
Ik heb het ook al gemerkt dat American Eagle zoveel bezig is over hippies. :-) -- SPQR-Robin 17 mrt 2007 19:36 (CET)
Ja, gebeten door de hippie-microbe zeker!!! 17 mrt 2007 19:46 (CET)
Wel ja, gwn een beetje hippie hé. American Eagle 18 mrt 2007 15:52 (CET)

PvdW: Bedankt voor je stem[bewerken]

Beste American Eagle~nlwiki,
bedankt voor je stem. Het portaal Vlaggen en wapens is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Vanaf volgende week is de manier van stemmen lichtjes anders. Freestyle heeft een nieuw systeem bedacht en dat zal volgende week voor het eerst in gebruik treden. Ten gevolge daarvan zullen de nieuwe kandidaten van deze week niet in de stemming verschijnen, maar doorgeschoven worden naar volgende week.
Groeten, Kameraad Pjotr 25 mrt 2007 20:44 (CEST)

PvdW[bewerken]

Na enkele opmerkingen en onduidelijheden is er een peiling opgestart om de bekijken welk stemsysteem in de toekomst gebruikt zal worden. De peiling is te vinden op deze pagina; commentaar of het aangeven van eventuele fouten wordt op prijs gesteld.
Kameraad Pjotr 4 apr 2007 15:35 (CEST)

PvdW: Bedankt voor je stem[bewerken]

Beste American Eagle~nlwiki,
bedankt voor je stem. Het portaal Wilde Westen is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Kameraad Pjotr 15 apr 2007 11:54 (CEST)

Beste American Eagle, Een zeer geslaagde PvdW vind ik dit. Echter (hopelijk) niet te verwarren met het vroegere "Great Plains" overgenomen door Microsoft (nieuwe naam: Microsoft Dynamics GP) Succes! Aesopos 15 apr 2007 17:32 (CEST)

PvdW: Bedankt voor je stem[bewerken]

Beste American Eagle~nlwiki,
bedankt voor je stem. Het portaal Frans is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Kameraad Pjotr 23 apr 2007 19:56 (CEST)

Wikistad[bewerken]

Hey AE Je kent Wikistad vast en zeker nog? Wel, momenteel zitten we in een belangrijke fase van heel belangrijke beslissingen. Kom eens kijken en stem ook mee. Flag of California.svg DimiTalen 1 mei 2007 11:34 (CEST)

> Wikistad!
Ziet er heel goed uit, en ik zal het zeker eens grondig gaan bekijken. American Eagle 1 mei 2007 13:14 (CEST)

PvdW: Bedankt voor je stem[bewerken]

Beste American Eagle~nlwiki,
bedankt voor je stem. Het portaal Spanje is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Kameraad Pjotr 6 mei 2007 12:50 (CEST)

PvdW: Bedankt voor je stem[bewerken]

Beste American Eagle~nlwiki,
bedankt voor je stem. Het portaal Film is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Kameraad Pjotr 27 mei 2007 16:38 (CEST)

PvdW: Bedankt voor je stem[bewerken]

Beste American Eagle,
bedankt voor je stem. Het portaal Klassieke muziek is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Kameraad Pjotr 22 jul 2007 12:50 (CEST)

PvdW: Bedankt voor je stem[bewerken]

Beste American Eagle,
bedankt voor je stem. Het portaal San Francisco is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Kameraad Pjotr 30 dec 2007 20:44 (CET)

PvdW: Bedankt voor je stem[bewerken]

Beste American Eagle,
bedankt voor je stem. Het portaal Kunst & Cultuur is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Kameraad Pjotr 6 jan 2008 21:01 (CET)

PvdW: Bedankt voor je stem[bewerken]

Beste American Eagle,
bedankt voor je stem. Het portaal Californië is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Kameraad Pjotr 20 jan 2008 18:24 (CET)

Wijzigen gebruikersnaam[bewerken]

(Opmerking: Dit werd vertaald door Google Translate, dus het kan niet goed Nederlands.) Hallo, ik ben "American Eagle" op alle Wikimedia-projecten, behalve voor deze. Zou het mogelijk voor u om uw gebruikersnaam, dus ik kon mijn afwerking SUL? Ik zou het op prijs stellen volledig, en het zou erg nuttig zijn. Bedankt. :) AE (temp) 17 mei 2009 03:27 (CEST)

Uw gebruikersnaam wordt gewijzigd[bewerken]

18 mrt 2015 04:58 (CET)

Gebruikersnaam gewijzigd[bewerken]

21 apr 2015 22:51 (CEST)