Overleg gebruiker:Grizlyy

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Vlag van het Verenigd Koninkrijk. Welcome message in English

Leer Wikipedia te begrijpen

Help mee

Persoonlijke hulp

Andere handige pagina's

Hallo Grizlyy, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan een encyclopedie die vrij beschikbaar, vrij bewerkbaar, en zo volledig en neutraal als mogelijk is. We waarderen het enorm dat ook jij hieraan wilt bijdragen!

In het menuutje hiernaast zie je enkele handige pagina's. Geen van de richtlijnen die in die pagina's beschreven staan moet overigens gezien worden als wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar. Ze zijn alleen bedoeld als houvast.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Je bericht wordt dan automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide.

Ga vooral aan de slag!

Met vriendelijke groet,
Livenws (overleg) 24 jan 2018 23:47 (CET)

Beoordelingsnominatie van Sargodha[brontekst bewerken]

Hallo Grizlyy, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Sargodha. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Paar vertaalde zinnen vanaf ENWP, zonder bronnen. (De enige bron is voor de bevolking in de infobox en die is zo te zien mee gekopieerd.) Licentievermelding ontbreekt weer eens. Is dit echt een verrijking van de encyclopedie? Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Met vriendelijke groet, The Banner Overleg 28 apr 2021 11:59 (CEST)

Kabore[brontekst bewerken]

He, wat goed dat je aan een artikel over hem begonnen bent! Toevallig was ik van de week ook aan een artikeltje over hem begonnen, maar had dat nog niet geplaatst.

Ben je van plan het artikel verder uit te breiden? Da is het misschien handiger als ik jou je gang laat gaan.

Teun Spaans 5 jun 2021 15:39 (CEST)