Overleg gebruiker:Jan Heselmans

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 8 jaar geleden door Sjoerddebruin in het onderwerp Blokkade
Hallo Jan Heselmans, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.775 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Verwijderingsnominatie van Zwembad Reeshof Ongeval Baby
Hallo Jan Heselmans, het door u aangemaakte artikel Zwembad Reeshof Ongeval Baby is ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat Erik Wannee het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. De discussie vindt u hier: Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20140622. De reden voor de nominatie is hieronder te vinden.
  • Er wordt getwijfeld aan de encyclopedische relevantie van (het onderwerp van) dit artikel. Zie ook wikipedia:relevantie.
  • De titel van het artikel is taalkundig onjuist; het artikel heeft geen encyclopedische lay-out en Wikipedia is bovendien geen actieplatform.

Wellicht is het aan te raden eerst de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Denk er ook om dat reclame hier ongewenst is, niet zomaar teksten van andere bronnen mogen worden overgenomen overnemen en dat de inhoud altijd objectief moet zijn. Heeft u verder nog vragen over de nominatie dan verwijs ik u naar deze pagina of naar de Helpdesk.

Jullie hebben er helemaal niets van begrepen. Waar haal je vandaan dat dit iets met mijn eigen bedrijf te maken heeft? Waar staat dat?

Een gerechtelijke uitspraak? De rechters wachten op het onderzoek van de overheid, in dit geval de provincie Noord Brabant.

En natuurlijk zijn er geen onafhankelijke bronnen als de overheid dit in de doofpot stopt met leugens en laster. De enige onafhankelijke bron ben ikzelf. En dit artikel ga ik zeker weer terugplaatsen, iedere keer een screenshot en iedere keer dat het weer verwijderd wordt, is een bewijs dat Atsje en al die anderen meewerken aan deze illegale doofpotcultuur, een schending van de Grondwet met leugens en laster.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Jan Heselmans (overleg · bijdragen) 14 feb 2016 10:55 (CET)Reageren

Zwembad Reeshof Ongeval Baby[brontekst bewerken]

Meneer Heselmans,

Het aanmaken van een pagina met daarin contactinformatie en waar men een "gecensureerd" artikel kan raadplegen is absoluut niet de bedoeling en ik heb dit dan ook voorgedragen om terstond te worden verwijderd. De moderator die uw artikel verwijderd heeft is Gebruiker:Kattenkruid en u kunt met haar in overleg treden op haar overlegpagina, of u kunt een bericht plaatsen op de helpdesk.

Het artikel betrof overigens kennelijk eigen bevindingen uit onderzoek gedaan door uw bedrijf en hoort om die reden al niet in een encyclopedie thuis.

Met vriendelijke groet,

Woody|(?) 22 jun 2014 20:25 (CEST)Reageren

Wat bedoelen jullie met 'gecensureerd'? Door wie? Hiervan heb ik ook een screenshot gemaakt om e.e.a. door te geven aan Knoops, de advocaat van de gemeente Tilburg. Voor het aankomende requisitoir dit voorjaar. Dus jullie werken mee aan censuur over 55 doden en honderden gewonden. Allemaal in de doofpot. En nee, er zijn geen andere onafhankelijke bronnen behalve dan ikzelf. Zo werkt dat bij een doofpotcultuur. Maar ik heb natuurlijk wel een sterk groeiende groep aanhangers, wetenschappers, technici, enz.. Dus het bewijsmateriaal is allemaal zekergesteld (voor mijn eigen veiligheid).

Reeshof (2)[brontekst bewerken]

Dag Jan Heselmans. Uw bijdrage aan de pagina Reeshof bevatte bronloze aantijgingen die niet door een rechterlijke uitspraak worden ondersteund. Uw toevoeging is daarom verwijderd. U bent al eerder aangesproken op soortgelijke bewerkingen en verzoek u hiermee te stoppen. Het nogmaals toevoegen van soortgelijke inhoud zal dan ook als vandalisme worden beschouwd. Atsje (overleg) 14 feb 2016 09:16 (CET)Reageren

(vraag verplaatst van de OP van Gebruiker Atsje naar hier. Atsje (overleg) 14 feb 2016 09:50 (CET) )Beste Atsje, Waarom heb jij mijn bijdrage over het ongeval in zwembad de Reeshof in Tilburg "de absolute doofpotcultuur" weggehaald?Reageren
Hoofdzaak is dat uw bijdrage bronloos was. Bij een beschuldiging van doofpotcultuur is een neutrale bron die de vermeende doofpotcultuur beschrijft onmisbaar. In dit geval graag in de vorm van een gerechtelijke uitspraak. Als zo'n bron echter ontbreekt worden niet de feiten beschreven en dient de info dus te worden verwijderd. Een encyclopedie als Wikipedia beschrijft feiten die gestoeld zijn op bronnen. Immers, iedereen is onschuldig tot het tegendeel is bewezen. Atsje (overleg) 14 feb 2016 10:02 (CET)Reageren

Blokkade[brontekst bewerken]

Goedemorgen,

Ik heb u zojuist een blokkade voor onbepaalde tijd opgelegd wegens sokpopmisbruik. Door het opnieuw plaatsen van een bewerking met een (ander) IP-adres of gebruikersnaam wekt u onterecht de indruk dat er meer steun is voor een bepaald voorstel of standpunt. U kunt gebruik maken van de ontsnappingsclausule, zie voor verdere instructies hier.

Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Sjoerd de Bruin (overleg) 16 feb 2016 09:25 (CET)Reageren