Overleg gebruiker:Multichill/Archief/jan 2008

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search

Merkwaardig gedrag[bewerken]

Hoi, even een vraagje - waarom lopen tegenwoordig mods en anderen goede licenties van foto's aan te passen? Ik dacht dat de uploader zelf de licentie mocht bepalen. Als dat niet zo is, sinds wanneer is dit soort aanpassingen geen vandalisme, maar ok? Kamu 1 jan 2008 17:21 (CET)

Ik pas eigenlijk nooit licenties aan, ik voeg alleen regelmatig self toe om te verduidelijken dat de uploader de maker is van de foto, maar dat is niet de licentie aanpassen. Misschien heb je een voorbeeld waar dit volgens jou is gebeurd? Dan kan ik er eens naar kijken. Multichill 1 jan 2008 17:23 (CET)
Je hebt het vandaag nog gedaan bij een foto van Quistnix. Kamu 1 jan 2008 17:32 (CET)
Ik neem aan dat je deze edit bedoelt. Quistnix is de maker van het werk en verspreiding is toegestaan onder de cc-by-sa-2.5. Wat zou daar mis mee zijn volgens jou? Multichill 1 jan 2008 17:36 (CET)
De vraag is niet wat ik vind, maar wat er volgens jou mis was met de versie van Quistnix. Jij paste de licentie aan, ik niet. Kamu 1 jan 2008 17:45 (CET)

Je bent nog vergeten a) antwoord te geven wat er mis was met de licentie zoals gegeven door Quistnix en b) de klus af te maken. De foto is naar commons gekwakt en hier verwijdert - maar op Commons niet gecategoriseerd. Als jij dit soort acties onderneem, maak ze dan ook af. Kamu 3 jan 2008 02:09 (CET)

licentie foto[bewerken]

Hoi, kan jij eens naar Afbeelding:Swwiki.jpg kijken. Het lijkt mij dat die niet is toegestaan. Ik weet niet of die al 'goedgekeurd' is op commons. Larzzz 2 jan 2008 22:53 (CET)

Dat lijkt me niet te kloppen. Als ik het linkje volg dan staat er de volgende tekst "Simon ' The Wizard of Oz' Whitlock neemt het in Dinteloord onder meer op tegen ex-wereldkampioen Jelle Klaasen uit Breda. foto Sean Demspey/ EPA". Nergens iets over GFDL, lijkt me een reguliere persfoto en dan helaas niet vrij. Multichill 2 jan 2008 22:56 (CET)
Inderdaad. Afbeelding:Canada map.jpg is van dezelfde gebruiker. Hij zet erbij self-made, maar ik vind hem hier terug. Zo lijkt het vrij gemakkelijk om afbeeldingen op commons te zetten. Larzzz 2 jan 2008 23:10 (CET)
Ik heb beide afbeeldingen op de verwijderlijst gezet. Zo te zien heeft de gebuiker een historie. Multichill 2 jan 2008 23:27 (CET)
Bedankt. Ik zal volgende keer kijken of ik zelf kan nomineren voor verwijdering. Larzzz 2 jan 2008 23:42 (CET)
Ik denk dat er toch iets mis is gegaan, want ze zijn nog steeds niet verwijderd. Larzzz 2 apr 2008 16:43 (CEST)

bedankt voor het vergallen van mijn plezier[bewerken]

Beste,

Wil je even laten weten dat ik hier niet meer terugkom in dit klote project de zogenaamd "vrije" encyclopedie waarin conventies met voeten worden getreden. Als compromis tussen V1/V-1 en Fi 103 had ik voor die bewuste pagina Vergeltungswaffe 1 al voorgestel maar als dat dan niet wordt opgepikt tsja. Afkortingen in de titel horen niet volgens geldende conventies hier.

Maar nogmaals bedankt voor het vergallen van mijn plezier bij deze "vrije" encyclopedie- Bramvr 2 jan 2008 23:00 (CET)

Beste Bramvr, ik heb deze drie pagina's hersteld in de orginele situatie omdat er nog overleg gaande was, de geschiedenis van een van de pagina's zoek was en er een hoop dubbele redirects waren ontstaan. Nadat het overleg is afgerond kunnen de pagina's eventueel hernoemd worden. Multichill 2 jan 2008 23:05 (CET)

BotMultichill (fr)[bewerken]

Hello

Why did your bot remove the link "no:Châtelet (Paris Metro)" ?

The page does still exist on the NO: wikipedia

Eric - 6 jan 2008 19:24 (CET)

The whole Châtelet / Les Halles situation is somewhat difficult. The fr wikipedia has different articles for fr:Gare de Châtelet - Les Halles (the train station), fr:Châtelet (métro de Paris) (the first metro station) & fr:Les Halles (métro de Paris) (the second metro station). no:Châtelet (Paris Metro) links to fr:Châtelet (métro de Paris) so it cant be linked to fr:Gare de Châtelet - Les Halles. Multichill 6 jan 2008 21:30 (CET)

Molens in Gouda[bewerken]

Beste Multichill, Je hebt bij het artikel "Molens in Gouda" het verzoek tot plaatsing van coördinaten geplaatst. Welke coördinanaten bedoel je? Het gaat om vier verschillende plaatsen (zie: bijbehorende foto's), die niet allemaal direct bij elkaar in de buurt liggen. Het heeft m.i. geen zin om de coördinaten van Gouda te gebruiken, want dat voegt niets specifieks toe aan het verhaal. Met vr. groet, --Gouwenaar 12 jan 2008 12:27 (CET)

Foutje. Even iets te snel gekeken. Hier kunnen natuurlijk geen coördinaten op. Bedankt voor je berichtje. Multichill 12 jan 2008 12:30 (CET)
Graag gedaan. Met vr. groet, --Gouwenaar 12 jan 2008 18:12 (CET)

Auteur afbeeldingen? van Overrepen[bewerken]

Zijn idd zeer oude afbeeldingen die afkomstig en gemaakt waren door mijn schoonvader.

Groetjes, Noël

Reactie op Overleg gebruiker:RSCAfancom#Auteur afbeeldingen?. Multichill 13 jan 2008 18:19 (CET)

Overleg Eindhoven[bewerken]

Ik zag dat je mijn laatste bijdrage aan de discussie hebt gewist, zonder opgaaf van redenen. Wat is er aan de hand? AJW 13 jan 2008 22:43 (CET)

En weer teruggeplaatst, ook zonder commentaar... ?? Wammes Waggel 13 jan 2008 22:58 (CET)
(na bwc) Dat vraag ik me ook af. Ik vermoed dat ik per ongeluk ergens op terugdraaien heb geklikt. Rond die tijd heb ik wel een berichtje op je overleg gezet. Vreemd. Ik heb het weer goed gezet. Multichill 13 jan 2008 22:59 (CET)

Bot[bewerken]

Als jij graag wilt dat er aan artikelen coördinaten worden toegevoegd heb ik een paar suggesties voor je waar je aan zou kunnen werken voordat je botje overal sjablonen opplemt.

  • Het artikel Coördinaat dat gelinkt is vanuit de uitleg zodanig updaten dat geografische coördinaten er een goede uitleg krijgen.
  • De betreffende sjablonen {{Coördinaat}} en {{Coördinaat_dec}} etc. zodanig bijwerken dat er via deze sjablonen een fatsoenlijke uitleg beschikbaar is over WTF de bedoeling is van parameters "type:" en "region" etc., analoog aan bijvoorbeeld de:Wikipedia:WikiProjekt_Georeferenzierung#Type-Angabe

Eerst randvoorwaarden in orde hebben, daarna pas bij mensen komen zeuren om dingen te doen - lijkt mij. Vriendelijk groetengedoe - Pudding 12 jan 2008 01:54 (CET)

Bedankt voor de linkfix in Sjabloon:Geen_coördinaten/editintro. Ik heb op {{Coördinaten_dec}} ook maar even een verwijzing naar Help:Externe_kaarten toegevoegd. Die had ik van de week namelijk zelf niet direct gevonden omdat Coördinaten_dec het eerste was wat ik aangeklikte (en ik bovendien onder de titel "Externe kaarten" nou niet echt direct uitleg over parameters voor een coördinaten sjabloon verwacht). Ik hoop dat al onze lezer die immers ook uitgenodigd worden om coördinaten toe te voegen nu iets minder het bos in worden gestuurd (al zullen de meesten er nog steeds geen hol van begrijpen ben ik bang). Groets - Pudding 15 jan 2008 01:55 (CET)

Landgoederen[bewerken]

Ter info. Ik kom nog wel eens door Krimpen aan den IJssel. Daar is pas een wijk aangelegd, waarvan de straatnamen beginnen met Landgoed. Over inflatie gesproken. "Ik woon in Landgoed ......." enz. --Stunteltje 18 jan 2008 10:55 (CET)

Coördinaten[bewerken]

Tip: veel foto's op commons (m.n. die van Michiel1972, Dolfy en mij) bevatten al coördinaten, die kun je zo overnemen. Vooral nu je in Hoorn (en omgeving ?) bezig bent scheelt dat een hoop opzoekwerk... ;-) - Erik Baas 18 jan 2008 18:30 (CET)

Aanvulling: hetzelfde geldt voor veel gebouwen in Amsterdam, en ook vele stations in NH, ZH en UT. Verder was ik nog niet gekomen... - Erik Baas 18 jan 2008 18:33 (CET)
Ja, soms kijk ik wel eens bij foto's, maar ik zie daar niet zo vaak coördinaten bij staan, maar ik zal het in de gaten houden. Bedankt voor de tip. Ik ben van plan om eerst dicht bij huis te beginnen, dus hou Categorie:Bouwwerk in Noord-Holland in de gaten Knipogende smiley. Ik ben ook een tooltje op de toolserver aan het maken om makkelijk lijstjes te maken van artikelen die nog coördinaten missen (bijvoorbeeld per categorie). Multichill 18 jan 2008 18:38 (CET)

Van Hoensbroeck[bewerken]

Hallo, ik zag dat je bij Christian Bier geprotesteerd hebt tegen het weghalen van onze upload Afbeelding:434px-Hoensbroech-Wappen.gif, overgezet vanaf de:Bild:Hoensbroech-Wappen.gif. Volgens de beschrijving bij dit plaatje is het een vrije en ingekleurde bewerking naar een afbeelding waarvan het auteursrecht al is verlopen. Dan moet het toch gewoon te plaatsen zijn op het Nederlandse zusterartikel over dezelfde familie. Klopt zijn motivering wel en vergist Christian zich niet? Ik ben alvast zo vrij geweest de afbeelding weer terug te zetten. AJW 18 jan 2008 22:12 (CET)

Aantallen[bewerken]

Ik zou je willen vragen je opmerking recht te zetten op Wikipedia:Verzoekpagina voor bots‎ over dat ik teveel waarde aan de aantallen zou hechten. Je hoeft alleen maar te kijken in mijn logboek om te weten dat ik mij ook met controle werkzaamheden bezighoudt. Of naar de variatie aan bewerkingssoorten, dat ik van alles doe. Of naar de artikelen die ik schrijf en dat er bijna drie etalageartikelen tussen zitten en een portaal die binnen anderhalve week nadat hij klaar was al Portaal van de Week was. Het ergert mij een beetje dat mensen die goed werk voor Wikipedia leveren in een zucht even weggezet worden. Het ging daar vast niet over mij: heb het daar dan ook niet over mij. Het lijkt me niet meer dan redelijk. Davin 18 jan 2008 20:58 (CET)

Poeh hee, met welk been ben jij uit bed gestapt? Ik relativeer het alleen een beetje. Ik vind dat er teveel waarde wordt gehecht aan die aantallen niets meer en niets minder. Je zoekt er veel te veel achter. Multichill 18 jan 2008 21:13 (CET)
all right Davin 19 jan 2008 16:59 (CET)

Vervangen sjabloon:Maldives Island door sjabloon:infobox Eiland[bewerken]

Goedemorgen Multichill, heb je [[1]] al naar kunnen kijken? Koektrommel 19 jan 2008 11:08 (CET)

Ik heb een eerste test gedaan. Zie de verzoekpagina, graag reactie aldaar. Multichill 19 jan 2008 16:01 (CET)

interwikis onbewoonde eilanden Maldiven[bewerken]

Multichill, ik zie dat je druk bent om de interwikis van de onbewoonde eilanden van de Maldiven aan te passen. Het gaat echter niet goed. Je maakt nu overal verwijzingen naar atollen en niet meer naar de eilanden. Kijk maar eens in de geschiedenis van sv:Haa Dhaalu atollen om te zien wat je daar alemaal aanpast, maar ook in andere talen heb je hetzelfde teweeg gebracht. Ik heb er bewust voor gekozen alleen een IW op te nemen naar de gelijknamige eilanden (nu voornamelijk alleen in het Engels). De engelse variant heeft echter als nadeel dat er vaak een redirect van een eiland naar een atol wordt opgenomen. Als je die dan verder gaat volgen dan gaat het mis. Ik stel voor om al je laatste wijziginge op de IW's van de eilanden (en atollen in andere tale) terug te draaien.--Joopwiki 4 jan 2008 19:47 (CET)

Interwiki's Maldiven? Oh, je hebt die artikelen zeker net aangemaakt. Ik heb namelijk wel net m'n bot een duw gegeven om nieuwe artikelen langs te lopen. Ik zie dat je zelf de fout hebt geïntroduceerd in het voorbeeld. Je hebt het artikel Hirinaidhoo (Haa Dhaalu Atol) aangemaakt met een interwiki naar en:Hirinaidhoo, dit is een redirect naar en:Haa Dhaalu Atoll en dit artikel linkt weer met sv:Haa Dhaalu atollen. Terugdraaien heeft weinig zin (de eerstvolgende bot pikt het dan weer op). Ik denk dat je interwiki's bij deze artikelen achterwege moet laten als er geen artikelen zijn over het exact hetzelfde onderwerp in andere talen. Multichill 4 jan 2008 20:28 (CET)
Ik heb alle interwiki's op de onbewoonde eilanden verwijderd en Haa Dhaalu Atol voorzien van de juiste interwiki's dus alles klopt nu denk ik weer. Even iets anders. Ik zie dat je de categorie Onbewoond eiland in de Maldiven vanuit Sjabloon:Maldives uninhabited island erbij zet. Dit zou ik niet doen, ik zou gewoon de categorie overal onderaan het artikel zetten. Het is niet gebruikelijk om categorieën vanuit sjablonen toe te voegen, behalve bij onderhoudssjablonen. Ik zie dat het al een behoorlijke lijst is geworden. Ik kan het botmatig voor je doen. Multichill 4 jan 2008 20:45 (CET)
Bedankt voor de aanpassing. En v.w.b. het aanpassen van de categorie via bot: Graag! Maar geven even een berichtje op mijn overlegpagina zodat ik tijdelijk even stop met eilanden toevoegen.--Joopwiki 5 jan 2008 13:00 (CET)
Bedankt voor het draaien van de bot.--Joopwiki 5 jan 2008 18:52 (CET)
Graag gedaan. Mocht je ooit een verzoekje hebben dan hoor ik het wel. Multichill 5 jan 2008 18:56 (CET)
Inmiddels alle eilanden ingevoerd. Zie jij kans om een of andere slimme manier overal de coördinaten (indien van toepassing) erbij te krijgen uit het destijds genoemde pdfje? Daarnaast heb ik inmiddels de namen in lijn gebracht met de conventie. Daardoor zijn er nu vrij veel onzinnige redirects (100+) ontstaan. Hoe zijn die het eenvoudigst te weg te krijgen?--Joopwiki 19 jan 2008 20:44 (CET)
Redirects lekker laten staan, die kunnen geen kwaad. Ik zal binnenkort eens naar de coördinaten kijken. Ben nu eerst nog wat sjablonen aan het vervangen zie Wikipedia:Verzoekpagina voor bots#Vervangen sjabloon:Maldives Island door sjabloon:infobox Eiland. Multichill 19 jan 2008 23:05 (CET)
OK, bij voorbaat dank.--Joopwiki 20 jan 2008 10:44 (CET)

Nulletje![bewerken]

Blokkeer me maar, want zoals je al had kunnen lezen ( moeilijk voor een sukkel) hou ik het hier voor gezien. - De voorgaande niet ondertekende opmerking werd toegevoegd door Mathildesophia (overleg|bijdragen) 21 jan 2008 01:10

Uitgevoerd Uitgevoerd Je verzoek is uitgevoerd door .Koen, Multichill 21 jan 2008 13:02 (CET)

Afbeeldingen Spoorjan[bewerken]

Hoi, Multichill, Ik zag dat je een bericht op de OP van Spoorjan geplaatst had. Waar zag jij die afbeeldingen dan die hij geplaatst had? Ik zag wel dat hij aan het uitproberen was. Groet, --Okido 22 jan 2008 00:49 (CET) Sorry, ik heb er overheen gekeken. Het is 'de hefinrichting' op EuroNight zeker. --Okido 22 jan 2008 01:03 (CET)

Dat zag ik hier. Multichill 22 jan 2008 18:03 (CET)

Coördinaten[bewerken]

Hallo Multichill, met enige verbazing constateer ik dat het "geen coördinaten"-sjabloon nog steeds op artikelen geplakt wordt. Het is volgens mij gewoon om zulk werk even te staken als er tegelijk een verwijderdiscussie aan de gang is, zeker als er zovelen aan deelnemen. Mijn twijfel aan de toegevoegde waarde van het sjabloon staat erbij, en meermaals de tip om de functionaliteit via de overlegpagina te laten werken. Ik denk dat een bot, zonder aan de artikelen zelf te komen, eenvoudig een lijst of categorie kan maken van álle bouwwerken/straten/plaatsen/landen waar het "wel coördinaten"-sjabloon ontbreekt. Daar zou ik dan privéwoningen zonder publieke functie (bijv. het Catshuis) uit filteren en dan heb je een lijst om je vingers bij af te likken. Ivory 23 jan 2008 21:43 (CET)

Even inhaken: het sjabloon staat, zoals het nu is, niemand in de weg; het ziet er naar uit dat het niet verwijderd gaat worden; het bewijst (mij en waarschijnlijk vele anderen) bovendien dagelijks zijn nut. Ergo, ik zie geen bezwaren. - Erik Baas 23 jan 2008 21:56 (CET)
Waarom voeren we dan toch nog die discussie, beste Erik? Ivory 23 jan 2008 22:02 (CET)
Goede vraag; stel 'm eens aan degene die er deze keer mee begon... ;-) - Erik Baas 23 jan 2008 22:13 (CET)
Wat een gezelligheid op m'n overlegpagina. Gezien het feit dat ik geen meerderheid voor verwijderen zie vond ik het wel eens tijd om Categorie:Bouwwerk in Nederland af te maken (dit lijstje). Deze inventarisatie is puur handwerk. Per artikel moet je beslissen of er wel of geen coördinaten op moeten. Catshuis vind ik een typisch geval van waar ik wel coördinaten op zou willen zien en die zitten er nu ook al op. Ik kom ook een hele hoop artikelen tegen waarbij het niet logisch is om coördinaten toe te voegen, dat zijn voornamelijk voormalige bouwwerken en bouwwerken die uit meerdere locaties bestaan. Gezien het feit dat ik nu allemaal plekken in Nederland heb gemarkeerd denk ik dat het aantal pagina's waar dit sjabloon op staat snel zal afnemen. Multichill 23 jan 2008 22:24 (CET)
Catshuis is een randgeval voor mij, ik had geen ander voorbeeld voorhanden van een privéobject dat wel E is. Ik plakte hier ook een coordinatensjabloon op een gebouw dat verdwenen is, maar wel midden in de stad op een bekende plek. Kortom, alles moet individueel beoordeeld worden, maar enige automatisering van de lijst is dus wel mogelijk. Omdat ik de kans aanwezig acht dat het "geen coord"-sjabloon in zijn huidige vorm wel zal verdwijnen, ten gunste van een sjabloon dat een melding op de artikeloverlegpagina plaatst, wil ik nogmaals terughoudendheid bepleiten zolang de discussie loopt. En het is belangrijk om de gezelligheid in het oog te houden, zeker wanneer we het niet helemaal eens zijn. Als het niet afleidt van de encyclopedieopbouw zelf, mogen we daar af en toe best wat moeite voor doen! Ivory 23 jan 2008 22:36 (CET)
Ik ben voorlopig klaar Sjabloon:Geen coördinaten/Lijst moet eerst flink slinken voordat ik weer ergens dit sjabloon massaal ga plakken. Multichill 23 jan 2008 22:40 (CET)

Discussie PD-IT[bewerken]

Hallo,

Wij hadden laatst op het sjabloon PD-IT een discussie over de 20 + regel voor Italiaanse screenshots. Heb je daar nog iets over te zeggen? Ik wil nl. van meer Italiaanse films screenshots gaan uploaden, en het zou jammer zijn als er later een hoop gezeur over komt... beter eerst het gezeur uit de lucht en dan uploaden. :) Groet, Herodotus 23 jan 2008 22:46 (CET)

Reactie aldaar. Multichill 23 jan 2008 23:16 (CET)

Vesteda Toren[bewerken]

Op Vesteda Toren had je {Geen coördinaten} geplaatst, terwijl er wél {Coördinaten} op stond. Ik hoop maar dat dat geen bot-foutje maar een menselijke fout is, anders zijn er ongetwijfeld nog veel meer... - Erik Baas 24 jan 2008 03:33 (CET)

Komt omdat daar coordinaten op stond ipv coördinaten (daar was m'n autoskip op ingesteld) en het ook nog eens onderin stond waardoor ik het niet zag. Multichill 24 jan 2008 11:56 (CET)
Even een query gedaan op de toolserver. Dan krijg ik het volgende lijstje terug:
Paar keer coordinaten ipv coördinaten en een paar keer vergeten het sjabloon geen coördinaten eraf te halen.
SELECT page_title FROM page JOIN templatelinks AS tl1 ON page_id=tl1.tl_from JOIN templatelinks AS tl2 ON tl1.tl_from=tl2.tl_from WHERE tl1.tl_title='Geen_coördinaten' AND tl2.tl_title='Coördinaten' LIMIT 50;
Empty set (3.54 sec)
Nu weer bij, maar ik zal deze query wel eens in de zoveel tijd draaien om dit soort foutjes op te loseen. Multichill 24 jan 2008 12:29 (CET)
Ai, ja, die fout gespelde naam... :-( Ik heb 'm ooit al eens willen laten verwijderen, maar "men" vond het wel "handig"; nu zie je wat er van komt... ;-) Het aantal valt gelukkig erg mee. Bij de eerste die ik checkte leek het een foutje van Michiel, ik had beter eerst wat verder kunnen kijken... Enfin, dank je voor de check en het opruimen. :-)
Run jij die query op de "live" database, of op een dump ? Ik behelp me nog wel eens met een text-search in een XML-dump, maar dat is traaaag (en geeft nooit actuele info).
- Erik Baas 24 jan 2008 14:24 (CET)
De mysql database van de toolserver dus live. Multichill 25 jan 2008 11:30 (CET)

Monobook[bewerken]

Hallo Multichill,

Ik heb gezien dat botmatig het sjabloon geen coördinaten aan artikelen is toegevoegd. Een prima idee! Ik wil echter ook dit sjabloon kunnen zien en heb daarom dezelfde tekst die jij in je monobook hebt staan in mijn monobook gezet. Ik krijg na het legen van de cache echter niet het sjabloon te zien (gisteravond wel). Moet ik gewoon even wachten of zit er een foutje in mijn monobook? Roelzzz 25 jan 2008 10:59 (CET)

Volgens mij klopt het gewoon, na het legen van de cache op een pagina zou je het sjabloon moeten zien. Multichill 25 jan 2008 11:31 (CET)
Het werkt momenteel prima! Roelzzz 25 jan 2008 16:17 (CET)

by-nc-nd[bewerken]

Hallo Multichill,

Dat is nieuwe informatie voor mij? zoals ik wel eens vaker zie worden fotos wel vaker zo erg beschermd. Je kunt alles met die foto, maar alleen niet veranderen of er geld mee verdienen. Vind dat nog niet eens zo vreemd.

evt herpost ik hem wel,

GG

Nexus 25 jan 2008 20:10 (CET)

Verplaatst en reactie op Overleg gebruiker:Nexus. Multichill 25 jan 2008 20:21 (CET)

toestemming WeertFM en MSV Mike the Bike[bewerken]

Hallo Multichill

Van WeertFM heb ik dat indertijd (jaren geleden)volgens mij via mails geregeld. Van MSV Mike the Bike kan ik alleen toestemming vragen aan mezelf, want ik ben de voorzitter. Bij WeertFM kan ik nog wel even langs gaan met de toestemmingsbrief, dan komt het wel goed

--Piero 26 jan 2008 23:08 (CET)

en:User:PipepBot[bewerken]

Hi Multichill, thank you for your messages in en:Wikipedia:Administrators'_noticeboard/Incidents#Please_block_PipepBot_as_out-of-control_bot. As you wrote, I was just solving interwiki conflicts in manual mode, and I removed interwiki links to or from pages not covering the same subject. I hope the block will be removed soon. Bye. --Pipep 28 jan 2008 21:12 (CET)

Thank you again for your message. In future I will be more prudent before solving interwiki conflicts. --Pipep 28 jan 2008 21:54 (CET)
You're welcome, keep on going, just dont make such a mess like you did on en:City & en:Town Knipogende smiley. Multichill 28 jan 2008 22:15 (CET)
I wanted to reply to this message, but it seems the page can't be edited for normal users. I just see a tab "view source", no "edit" tab, even if logged in. it:User:Pipep 29 jan 2008 00:03 (CET)
The page is protected so that only people who registered more than 4 days ago (like me) can edit. Multichill 29 jan 2008 17:37 (CET)

Duimpjes[bewerken]

Sjabloon nog nodig? groet, Tjako Piano 3 pedals.jpg (overleg) 30 jan 2008 20:54 (CET)

 ;) Beter zo. Welke categorie zou jij dit zetten? Ik heb er literatuur van gemaakt, maar denk dat het onder Vlaams iets zou kunnen vallen, al zijn er ook in NL uitgaven verschenen.Tjako Piano 3 pedals.jpg (overleg) 30 jan 2008 21:03 (CET)
Ik heb Categorie:Nederlandse literatuur en Categorie:Geschiedenis van Vlaanderen erop gezet. Multichill 30 jan 2008 21:45 (CET)