Overleg gebruiker:Queenwillneverdie

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search
Hallo Queenwillneverdie, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.934.395 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
WikiEditor-Toolbar-signature-nl.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

  1. 25 mrt 2010 08:52 (CET) Vandalisme op Napoleon Bonaparte
  2. 23 jun 2011 15:49 (CEST) Geklieder op pagina 81 (getal)
    • brp->hola, verjaard

Verwijderingsnominatie Bayside (fictieve plaats)[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meerdere artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Bayside (fictieve plaats) dat is genomineerd door DustSpinner. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100207 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 8 feb 2010 01:12 (CET)

Barbara Schternvart[bewerken]

Hallo Queenwillneverdie, ik heb je artikel Barbara Schternvart ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia!--Kattenkruid 20 mrt 2010 15:03 (CET)

Verwijderingsnominatie Big Pecks[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Big Pecks dat is genomineerd door Maniago. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20110625 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 26 jun 2011 02:06 (CEST)

Verwijderingsnominatie 4 4[bewerken]

Beste Queenwillneverdie, ik heb je artikel 4 4 ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd, omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Denk er ook aan dat je geen reclame mag maken, niet zomaar teksten van andere bronnen mag overnemen en dat je altijd objectief moet blijven.

Op de lijst met te verwijderen artikelen staan alle genomineerde artikelen met de reden voor het verwijderverzoek. Over twee weken wordt het artikel verwijderd, tenzij het dusdanig wordt aangepast dat het verzoek door een medegebruiker kan worden ingetrokken. Wanneer je denkt dat het artikel compleet in orde is, vermeld dat dan op de genoemde lijst. Verwijder in geen geval zelf het verwijdersjabloon uit het artikel.

Voor verdere informatie en een antwoord op de meestgestelde vragen, zie "Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst?". Heb je daarna nog vragen, dan kun je altijd terecht bij onze helpdesk of (als je er echt niet uitkomt) onderaan mijn overlegpagina.

Vriendelijke groeten,

Erik'80 · 14 aug 2011 12:47 (CEST)

Nieuwe verwijderingsnominatie 4 4[bewerken]

Beste Queenwillneverdie, ik heb je artikel 4 4 nogmaals ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd. Vriendelijke groet, --ErikvanB (overleg) 29 aug 2011 07:15 (CEST)

Verwijderingsnominatie Wattson[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Wattson dat is genomineerd door Maniago. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20110907 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 8 sep 2011 02:07 (CEST)

Raticate[bewerken]

Hoi. Ik zag dat je veel info over kaarten toevoegt, oa op Raticate. Mag ik je aanraden vooral ook te linken naar Pokémonkaart en indien van toepassing naar Pokémontype? Groetjes. — Zanaq (?) 3 jan 2012 21:22 (CET)

Ok, fijn. Dan kan men mooi doorklikken naar extra uitleg Knipogende smiley Groet. — Zanaq (?) 3 jan 2012 21:30 (CET)
Ik zit trouwens al even met het idee een pagina te schrijven met betrekking tot de Pokémontypes, waar elk type dieper uitgelicht wordt, met lijsten van Pokémon en aanvallen van die types. Goed idee of niet? --Queenwillneverdie (overleg) 8 jan 2012 11:55 (CET)
Lijkt mij prima. Overschrijf dan de redirect hier met de tekst van het artikel. Zet vervolgens bovenaan Pokémon#Pokémontype het sjabloon {{hoofdartikel|Pokémontype}}. Succes! — Zanaq (?) 8 jan 2012 12:09 (CET)

Toegankelijkheid[bewerken]

Hoi. Wil je in verband met Toegankelijkheid zeer terughoudend met kleuren omgaan. Altijd een hoog contrast houden, en liever geen informatie uitsluitend in kleuren coderen. Groetjes. — Zanaq (?) 7 jan 2012 14:06 (CET)

  • Mag ik vragen wat precies het probleem was met mijn kleurindeling op Cerulean City? De kleuren waren duidelijk en overzichtelijk, en de officiële kleuren die gebruikt worden in de videospellen waren toegepaast.--Queenwillneverdie (overleg) 7 jan 2012 17:01 (CET)
    • De kleuren waren te hard, waardoor er te weinig contrast was met de tekst. Kleurenblinden kunnen dat niet lezen, en dat donkerpaars kon ik ook bijna niet lezen. — Zanaq (?) 7 jan 2012 20:15 (CET)

Verwijderingsnominatie Apricorn[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Apricorn dat is genomineerd door Joris. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20120616 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 24 jun 2012 16:58 (CEST)

Beste Queenwillneverdie,
Ik heb mij genoodzaakt gezien dit artikel na vijf jaar alsnog voor directe verwijdering voor te dragen, omdat het een vertaling is van dit artikel op Bulbapedia en deze wiki gebruikmaakt van een licentie die niet verenigbaar is met de op Wikipedia gehanteerde licenties. Ik reken op je begrip.
Met vriendelijke groet,
Woody|(?) 24 jul 2016 22:28 (CEST)

Verwijdering 22 artikelen[bewerken]

Beste Queenwillneverdie,

Tot mijn spijt moet ik je meedelen dat ik mij genoodzaakt heb gezien 22 door jou gestarte artikelen voor directe verwijdering voor te dragen. Het ging in alle gevallen om vertalingen van artikelen afkomstig van http://bulbapedia.bulbagarden.net. Het vertalen van auteursrechtelijk beschermde teksten is slechts toegestaan met toestemming van de auteursrechthebbenden. De auteurs van Bulbapedia geven hun teksten vrij onder een Creative Commons-licentie, maar die licentie dekt geen commercieel gebruik. Bovendien hield je je niet aan de licentievoorwaarden door niet aan naamsvermelding te doen.

De volgende artikelen zijn op deze grond verwijderd of zullen nog worden verwijderd:

Ik sluit niet uit dat nog andere van je bijdragen aan de hoofdnaamruimte verwijderd zullen worden. Ik reken op je begrip.

Met vriendelijke groet,

Woody|(?) 24 jul 2016 23:32 (CEST)

PS Mocht je je vertaalwerk terug willen om elders te gebruiken, vraag dan even aan een moderator of hij je de teksten wil mailen, of dien een verzoek in op WP:VP/T.