Overleg gebruiker:Wouter1718

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Wouter1718, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.062.871 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Beste Wouter 1718, hartelijk welkom op wikipedia!! Bedankt voor het aanmaken van Biatlon op de Olympische Winterspelen 2014 en Schansspringen op de Olympische Winterspelen 2014. Een kleine tip voor de toekomst: voeg categorieën en interwiki toe (zoals je hier kunt zien). Voor meer informatie en vragen over wintersport en de Olympische Spelen kun je terecht op de overlegpagina van het wintersportproject en die van het Portaal:Olympische Spelen. Met vriendelijke groet en veel plezier op wikipedia, Steven8585 (overleg) 9 feb 2013 14:50 (CET)

  • Beste Wouter, ook voor Volgens Robert moest iemand anders een categorie toe voegen. Om de kwaliteit van Wikipedia hoog te houden is er een klein legertje bots maar ook mensen die tijd spendeerd om dit soort kleine maar belangrijke zaken op te ruimen. Als schrijver van het artikel kan jij dit veel sneller en efficiënter. Op die manier kunnen we allemaal samen voor nog meer en betere inhoud. SvenDK (overleg) 1 mrt 2013 22:29 (CET)

Olympische Winterspelen 2014[brontekst bewerken]

Hallo Wouter1718, ik heb alle artikelen omtrent de Olympische Winterspelen 2014 voor beoordeling genomineerd. Je kan de beoordeling hier bekijken en bespreken. Met vriendelijke groet, Dqfn13 (overleg) 11 feb 2013 23:38 (CET)

Beoordelingsnominatie van o.a. Freestyleskiën op de Olympische Winterspelen 2014[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. De genomineerde artikelen zijn: Freestyleskiën op de Olympische Winterspelen 2014 door Dqfn13, Bobsleeën op de Olympische Winterspelen 2014 door Dqfn13. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20130211 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 12 feb 2013 01:06 (CET)

Junior Eurovisiesongfestival 2013[brontekst bewerken]

Ik heb je bewerking op Junior Eurovisiesongfestival 2013 wederom teruggedraaid. De door jou opgegeven bron bevestigd jouw bewering niet. Er wordt niet over Israel gesproken in jouw bron. Als je een bron toevoegt, dan moet die wel kloppen. Mbch331 (Overleg) 22 okt 2013 08:04 (CEST)

Nederland op het Junior Eurovisiesongfestival[brontekst bewerken]

Kan je mij vertellen wat je bron is voor je wijziging op Nederland op het Junior Eurovisiesongfestival? Ik heb nog geen bevestiging gezien dat er een editie in 2014 komt, en het is bij JESC niet standaard dat de winnaar automatisch het organiserende land is volgend jaar. Dit jaar is het toeval dat het wel zo is. Mbch331 (Overleg) 3 dec 2013 09:31 (CET)

Avondetappe[brontekst bewerken]

Beste Wouter1718,

Bedankt voor de samenwerking op de pagina van de Avondetappe.

Gebruiker456.