WWE Money in the Bank

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Money in the Bank is een jaarlijks professioneel worstel-pay-per-viewevenement dat geproduceerd en georganiseerd wordt door WWE. Het Money in the Bank werd voor het eerst georganiseerd in 2010. In dit event strijden diverse worstelaars er voor om de "Money in the Bank" koffer te pakken te krijgen (hierin zit namelijk een WWE championship of een World Heavyweight championship naar keuze contract). De koffer hangt hoog boven de ring, hierdoor is dit ook een ladder match, diegene die de koffer van de ophanging afgehaald heeft is de winnaar.

Chronologie[bewerken]

Editie Datum Stad Main Event Winnaar(s)
2010 18 juli 2010 Vlag van Verenigde Staten Kansas City (Missouri) Sheamus (c) vs. John Cena in een Steel Cage match voor het WWE Championship[1]. Sheamus (c)
2011 17 juli 2011 Vlag van Verenigde Staten Rosemont (Illinois) John Cena (c) vs. CM Punk in een een-op-een match voor het WWE Championship.[2]. CM Punk (nc)
2012 15 juli 2012 Vlag van Verenigde Staten Phoenix (Arizona) John Cena vs. Chris Jericho vs. Kane vs. The Miz vs. Big Show in een Money in the Bank ladder match. John Cena
2013 14 juli 2013 Vlag van Verenigde Staten Philadelphia (Pennsylvania) CM Punk vs. Rob Van Dam vs. Daniel Bryan vs. Randy Orton vs. Christian vs. Kane vs. Sheamus in een Money in the Bank Ladder Match voor een WWE Championship-wedstrijd Randy Orton

Externe links[bewerken]

Bronnen, noten en/of referenties