Overleg Wikipedia:Wikiproject/Gendergap/Resultaten

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Toegevoegd[brontekst bewerken]

Deze week iets van 30 vrouwen die Eredivisie voetballen toegevoegd, speelster van vv Alkmaar, Excelsior Barendrecht, ADO Den Haag (tien jaar terug hadden we nog een echt fan die die artikelen destijds aanmaakte, toen de Eredivisie net nieuw was). Ik heb geen zin al deze (vaak korte) artikelen op de lijst te zetten, evenals de NK-schaatsen-deelneemsters die ik rond de kerst aanmaakte, en alle grandslam-tennisspeelsters die de afgelopen 12? jaar zijn toegevoegd. Die tennisspeelsters doe ik sowieso niet alleen, daar worden mijn beginnetjes vaak (op termijn) verder uitgewerkt door o.a. Pommée, vooral als deze vrouwen net iets succesvoller zijn dan ook een keer een wildcard voor een grand slam gekregen. Maar wel wil ik iedereen op dit project een hart onder de riem steken, en aangeven dat er meer binnenkomt dan wat er op deze lijst wordt gemeld. Edoderoo (overleg) 20 aug 2020 09:11 (CEST)

Ik vraag me ook af, ik heb vorig jaar een hele serie skeletonracers aangemaakt en ook al verschillende vrouwelijke actrices. En andere series waar vrouwelijke sporters worden beschreven. Geeft de lijst met resultaten enkel degene weer die hier vermeld worden en die dus speciaal voor dit project geschreven worden of ook andere zoals degene bv die Edoderoo en andere aanmaken zonder specifiek ze hier te melden? Want dan geeft dat wel een vertekend beeld. Themanwithnowifi (overleg) 27 jan 2021 10:20 (CET)

Zelfrapportage Hansmuller[brontekst bewerken]

Hallo,

Ik zie dat onder "aangevulde artikelen" Hansmuller zijn bewerkingen bijschrijft op het artikel Belle van Zuylen. Dit zijn echter omstreden bewerkingen waar op de overlegpagina aldaar uitgebreid over is gediscussiëerd en die vervolgens terug zijn gedraaid. Ik begrijp 100% dat de zelfrapportage van de resultaten van het gendergap project gebaseerd zijn op wp:agf en dus dat jullie de toevoegingen van anderen niet nalopen, en daarom geef ik even een kleine "heads up". - netraaM • 27 jan 2021 12:48 (CET)