Overleg gebruiker:213.236.112.126

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
LET OP: Er is ook een gebruikerspagina met info
Waarschuwing organisatie Waarschuwing - vanuit deze organisatie is vandalisme gepleegd op Wikipedia
Pro-Rail BNS, Utrecht (NL)

Beste anonieme gebruiker, momenteel surft u via het netwerk van uw organisatie. Iemand heeft vanaf hier vandalisme gepleegd op Wikipedia. Door het mogelijk grote aantal gebruikers achter dit IP-adres is het mogelijk dat deze waarschuwing voor iemand anders bedoeld is. Als u niets met het vandalisme te maken hebt moedigen wij u aan uw verworven kennis op Wikipedia te plaatsen. Voel u vrij en ga uw gang!

Maar: als u iemand bent die bewust fouten of beledigende opmerkingen in Wikipedia-artikelen maakte, dan geldt deze waarschuwing.
Wanneer het vandalisme doorgaat kan besloten worden de internetaansluiting te blokkeren. Iedereen die via deze aansluiting inlogt kan dan niets meer wijzigen. Het lezen van de encyclopedie is wel nog mogelijk. Wilt u niet gestoord worden door de blokkades dan kunt u een gebruikersnaam aanmaken (niet via dit IP-adres). Verantwoordelijken binnen deze organisatie kunnen hier verdere informatie krijgen: Informatie voor beheerders van publieke computers.

Standaardbrief in geval van vandalisme 

Direct e-mailen: Standaardbrief in geval van vandalisme (invullen: e-mailadres bedrijf, eigen naam en gebruikerspagina)

Geachte heer, mevrouw,

Deze e-mail ontvangt u in verband met vandalisme op Wikipedia (https://nl.wikipedia.org) gepleegd vanaf het IP-adres (het unieke kenteken op internet) van uw bedrijf.

Wikipedia is, zoals u vermoedelijk bekend is, een encyclopedie op het internet. Bezoekers kunnen hierop niet alleen artikelen raadplegen, maar ook wijzigingen in artikelen aanbrengen en nieuwe artikelen aanmaken.

Ik heb als vrijwilliger van de internetencyclopedie Wikipedia geconstateerd dat in de afgelopen tijd herhaald vandalisme is gepleegd op Wikipedia vanaf een IP-adres dat aan uw bedrijf toebehoort. Dit vandalisme is inmiddels teruggedraaid, maar de frequentie en/of de aard van het vandalisme heeft ons doen besluiten om uw bedrijf meerdere malen te blokkeren. Dit betekent dat ook goedwillende medewerkers niet meer kunnen bewerken op Wikipedia. Het raadplegen van Wikipedia en het uitprinten van artikelen blijft wel mogelijk. De lengte van de blokkades vindt u op het dossier van het IP-adres van uw bedrijf.

Het dossier van het IP-adres van uw bedrijf staat op <https://nl.wikipedia.org/wiki/Overleg_gebruiker:213.236.112.126>.
Meer informatie kunt u vinden op <https://nl.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Informatie_voor_beheerders_van_publieke_computers>.

Dergelijk vandalisme vanuit uw organisatie kan leiden tot negatieve publiciteit. Ik kan me voorstellen dat uw bedrijf dit graag vermijdt.

Met vriendelijke groet, namens de Nederlandstalige Wikipedia-gemeenschap,

NAAM, medewerker Nederlandstalige Wikipedia

(https://nl.wikipedia.org/wiki/Gebruiker:GEBRUIKERSNAAM)
Dossier 2006-2011 
  1. 28 jan 2006 16:23 (CET) geoefen op Diana
  2. 6 aug 2007 22:04 (CEST) linkspam op Bodegraven
  3. 28 nov 2007 14:52 (CET) promolinkspam op Systeemkunde
  4. 12 mrt 2009 10:44 (CET) Geklieder op Luis Alberto Suárez
  5. 23 jun 2009 17:17 (CET) Onzintoevoeging op Frankfurt am Main
  6. 2 sep 2009 12:55 (CEST) aanmaken advertentie lemma DigiRent
  7. 18 feb 2010 10:08 (CET) zonder enige uitleg/toelichting gegevens verwijderen op pagina Nederlandse Spoorwegen
  8. 30 mei 2010 15:51 (CEST) Deels leeghalen pagina Kredietcrisis
  9. 30 mei 2010 16:05 (CEST) Nogmaals
  10. 7 sep 2011 13:36 (CEST) knopjesgeoefen op pagina Imanuelle Grives
  1. 2 feb 2012 20:01 (CET) Ongewenste bewerking op pagina Herbalife
  2. 20 mrt 2012 14:56 (CET) Ongewenste bewerking op pagina Ötzi
  3. 22 mrt 2012 10:58 Ongewenste bewerking op pagina Vossloh G 2000
  4. 31 mei 2012 09:58 (CEST) Ongewenste bewerking op pagina Elvis Presley
    • blok - 1 dag via rangeblok
  5. 10 okt 2013 11:43 (CEST) Ongewenste bewerking op pagina José Mourinho
  6. 2 dec 2015 11:23 (CET) Aanmaken onzinpagina
  7. 2 dec 2016 11:23 (CET) Ongewenste bewerking op pagina Rijn
    • blok - 1 dag
  8. 10 mrt 2017 16:50 (CET) Geklieder op pagina M&M's
  9. 10 apr 2017 13:00 (CEST) Linkspam op pagina Nieuws
  10. 27 apr 2019 10:53 (CEST) Toevoegen persoon zonder lemma op Lijst van officieren in de Orde van Oranje-Nassau ondanks duidelijke aanwijzing in het bewerkingsscherm om zoiets NIET te doen
  11. 19 nov 2019 08:33 (CET) Aanmaken onzinpagina

hoi, Diana is Romeins voor Artemis en die stond er al in ;-) groet, oscar 28 jan 2006 16:23 (CET)[reageer]

U hebt zojuist de raming van de kosten van de Betuweroute verlaagd van 10 tot 20 miljard tot 4,7 miljard euro. Als belastingbetaler ben ik daar blij om, maar hebt u hier ook een bron voor? Met vriendelijke groet, MartinD 30 aug 2006 12:56 (CEST)[reageer]

Zie [1] >> Veel gestelde vragen >> financiën. Maar misschien niet geheel onverdachte bron... Groet, Paul (Pbech 30 aug 2006 15:36 (CEST))[reageer]
Maar in elk geval een traceerbare bron, als ze het daar mis hebben dan kunnen we t.z.t. citeren uit de stukken van de parlementaire enquete die vast nog wel zal volgen;) Bedankt! MartinD 30 aug 2006 15:38 (CEST)[reageer]

Veel edits[brontekst bewerken]

Beste anonieme gebruiker,

Bedankt voor je bijdragen op het artikel pothoofd. Je hebt hier meerdere bewerkingen op dezelfde pagina kort na elkaar gedaan.
Elke keer een pagina opslaan maakt de bewerkingsgeschiedenis van een artikel onoverzichtelijk, daarom is het handig als je meerdere bewerkingen aan een artikel in één keer doet.

Door boven het artikel op bewerk te klikken (in plaats van boven een kopje) is het hele artikel in één keer te bewerken.
Door eerst op Toon bewerking ter controle te klikken, kun je zien hoe het artikel er na jouw wijzigingen uitziet. Je kan deze knop meerdere keren gebruiken, voordat je op de knop Pagina opslaan drukt. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers voor meer informatie. Bedankt voor je begrip! **Man!agO** 22 jan 2007 18:29 (CET)[reageer]

Opgelet! Externe link(s)

Beste anonieme gebruiker, De externe link(s) die u heeft geplaatst in een of meer artikelen, waaronder Bodegraven, zijn verwijderd.

Wij waarderen uw bijdragen aan Wikipedia. Het streven is echter het aantal externe links op Wikipedia tot een minimum te beperken. Wikipedia is in de eerste plaats een encyclopedie, en geen verzameling van links naar andere websites. We zien relevante encyclopedische informatie liever in de artikelen zelf verwerkt en nodigen u uit hieraan bij te dragen. Als de link die u toevoegde relevante zaken bevat, kunt u die informatie gebruiken in het lemma. We vragen uw begrip hiervoor.

Het zonder overleg en argumentatie weer plaatsen van de link(s) kan gezien worden als vandalisme. U kunt links als deze aanmelden bij een van de vele startpagina's en linkpagina's op het internet. Zie ook: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers en Wikipedia:Wanneer extern linken.


Engels English version

Gelieve geen anonieme bewerking op gebruikerspaginas te doen, en ook niet aangemeld als het niet je eigen pagina is. Obarskyr 6 aug 2007 23:04 (CEST)[reageer]

Verwijderingsnominatie van o.a. Inhumans[brontekst bewerken]

Beste gebruiker, één of meerdere pagina's die vanaf dit ip-adres zijn gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Inhumans en Medusa (Marvel). De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20070901 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 2 sep 2007 02:01 (CEST)[reageer]

Verwijderingsnominatie Nighthawk[brontekst bewerken]

Beste gebruiker, één of meerdere pagina's die vanaf dit ip-adres zijn gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Nighthawk. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20070917 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 18 sep 2007 02:26 (CEST)[reageer]

Systeemkunde[brontekst bewerken]

Opgelet! Externe link(s)

Beste anonieme gebruiker, De externe link(s) die u heeft geplaatst in een of meer artikelen, waaronder Systeemkunde, zijn verwijderd.

Wij waarderen uw bijdragen aan Wikipedia. Het streven is echter het aantal externe links op Wikipedia tot een minimum te beperken. Wikipedia is in de eerste plaats een encyclopedie, en geen verzameling van links naar andere websites. We zien relevante encyclopedische informatie liever in de artikelen zelf verwerkt en nodigen u uit hieraan bij te dragen. Als de link die u toevoegde relevante zaken bevat, kunt u die informatie gebruiken in het lemma. We vragen uw begrip hiervoor.

Het zonder overleg en argumentatie weer plaatsen van de link(s) kan gezien worden als vandalisme. U kunt links als deze aanmelden bij een van de vele startpagina's en linkpagina's op het internet. Zie ook: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers en Wikipedia:Wanneer extern linken.


Engels English version

Lijst van hondenrassen[brontekst bewerken]

Beste gebruiker, ik heb uw wijzigingen op Lijst van hondenrassen ongedaan gemaakt. Een ras hoeft slecht in de sectie te staan waar het toe behoort. GijsvdL 8 mrt 2008 18:12 (CET)[reageer]

Hallo, ik heb uw artikel Liftid verwijderd omdat het een compleet Engelstalige tekstdump was. Op de Nederlandstalige Wikipedia horen (uiteraard) slechts Nederlandstalige artikelen thuis. Dank voor uw begrip en vriendelijke groet, eVe Roept u maar! 9 sep 2008 10:36 (CEST)[reageer]

Hallo anonieme gebruiker, ik heb uw artikel VVZA verwijderd, omdat het geen enkele nutige informatie geeft (enkel een tabelletje met niet-gelinkte namen). Dank voor uw begrip en vriendelijke groet, C (o) 22 dec 2008 09:04 (CET)[reageer]

Ik twijfelde aan de encyclopedische waarde van het vermelden dat inwoners van Apen Apen worden genoemd en heb het daarom verwijderd. Matthias92 (overleg) 15 jan 2009 15:21 (CET)[reageer]

Todos beheer[brontekst bewerken]

Hallo anonieme gebruiker, ik heb je artikel Todos beheer ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! RJB overleg 24 mrt 2009 16:19 (CET)[reageer]

Werk in uitvoering[brontekst bewerken]

als er nog een lemma gewerkt gaat worden de komende tijd en het is nog niet af, dan kunt u beter het wiu2 sjabloon plaatsen in plaats van de tekst werk in uitvoering in het lemma te plaatsen. mvg, Agora 11 aug 2009 10:18 (CEST)[reageer]

Hallo. het wordt stevig afgeraden, en niet voor niets, artikelen te bewerken waarbij men nauw betrokken is. Natuurlijk geldt dit in uw geval zeker voor het lemma ProRail. Tevens is het niet de bedoeling bestaande informatie te verwijderen en zonder enige aanleiding grote stukken te herschrijven. Niet meer doen, s.v.p. Dank. Kleuske (overleg) 27 feb 2012 13:37 (CET)[reageer]

Externe links op David Lynch[brontekst bewerken]

Opgelet! Externe link(s)

Beste anonieme gebruiker, De externe link(s) die u heeft geplaatst in een of meer artikelen, waaronder David Lynch, zijn verwijderd.

Wij waarderen uw bijdragen aan Wikipedia. Het streven is echter het aantal externe links op Wikipedia tot een minimum te beperken. Wikipedia is in de eerste plaats een encyclopedie, en geen verzameling van links naar andere websites. We zien relevante encyclopedische informatie liever in de artikelen zelf verwerkt en nodigen u uit hieraan bij te dragen. Als de link die u toevoegde relevante zaken bevat, kunt u die informatie gebruiken in het lemma. We vragen uw begrip hiervoor.

Het zonder overleg en argumentatie weer plaatsen van de link(s) kan gezien worden als vandalisme. U kunt links als deze aanmelden bij een van de vele startpagina's en linkpagina's op het internet. Zie ook: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers en Wikipedia:Wanneer extern linken.


Engels English version

MoiraMoira overleg 27 dec 2012 13:46 (CET)[reageer]

Hoi, vergeet de volgende keer niet de valuta van een budget toe te voegen. Bedankt voor het bijdragen aan deze artikelen. Kulter20 (overleg) 30 jan 2014 08:09 (CET)[reageer]

Heeft u een bron voor het wijzigen van een diersoort op Bonifatiusroute? Indien zo doe de wijziging dan gerust opnieuw en voeg die toe in het kopje samenvatting alstublieft. Met vriendelijke groet, MoiraMoira overleg 13 jun 2014 12:04 (CEST)[reageer]

kerstboom gerbrandytoren[brontekst bewerken]

Ik heb je wijzigingen ongedaan gemaakt wegens een auteursrechtenprobleem. Sonty (overleg) 14 dec 2015 13:35 (CET)[reageer]

Chroom(VI)oxide[brontekst bewerken]

Ook hier is de tekst letterlijk overgenomen van andere sites. Graag alleen in eigen bewoordingen toevoegingen doen, met bronvermelding. - Inertia6084 - Overleg 13 mei 2016 21:58 (CEST)[reageer]

Beoordelingsnominatie Chalet Stollenburg[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Chalet Stollenburg dat is genomineerd door Magere Hein. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20181101 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 2 nov 2018 01:05 (CET)[reageer]