Overleg gebruiker:Arthur 69

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Slag bij Marathon[bewerken]

Hallo Arthur. Ik zag je toevoeging aan het artikel over de Slag bij Marathon. Je zegt daarin dat John Stuart Mill een beroemde uitspraak deed over de betekenis van de veldslag, maar zegt er niet bij wàt die uitspraak was. Als geïnteresseerde in geschiedenis, maar niet als kenner van de Griekse geschiedenis, ken ik die uitspraak helaas echter niet. Kun je die uitspraak misschien toevoegen, hopelijk zelfs met vermelding van een bron, zoals al eerder ook een bron is gegeven naar het werk van Edward Creasy? Hartelijk dank en met vriendelijke groet, JanCK Sinnbild Radfahrer, StVO 1992.svg (overleg) 1 dec 2017 11:37 (CET)

Filips van Hessen-Kassel[bewerken]

Beste Arthur 69,

In het Nederlandstalige artikel Filips van Hessen-Kassel last ik het volgende: Zij kregen de volgende kinderen: Schon vor Errichtung des NS-Staates war Prinz Philipp aktiver Nationalsozialist. Er war bereits 1930 in die NSDAP. Nach der nationalsozialistischen Machtübernahme wurde er 1933 von seinem langjährigen Freund Hermann Göring toen ik ging zoeken zag ik dat jij het had toegevoegd: [1]

Mag ik je vragen wat precies de bedoeling is van zo'n Duitse tekst tussen opsomming van kinderen van Frederik Karel van Hessen samen met Mafalda van Italië? Naar mijn mening (maar ik kan het verkeerd hebben) staat dit op de verkeerde plek of kan het worden geschrapt.

Groet, Oesermaatra0069 11 apr 2018 12:00 (CEST)

Beste Arthur 69,
Ik zie dat je het al hebt aangepast. Dank daarvoor. Oesermaatra0069 14 apr 2018 16:49 (CEST)

Herinnering: Deel je feedback in de Wikimedia-enquête[bewerken]

WMF Surveys, 13 apr 2018 03:32 (CEST)

Opstand burgerij Sint-Omaars[bewerken]

Beste Arthur 69, Dank voor je toevoeging van de opstand van de burgerij in 1306 te Sint-Omaars. Voor dergelijke bewering heb je echter wel een bron nodig. Ik heb dan ook sjabloon:bron? toegevoegd. Kan je dit invullen en zodat de sjabloon weer weg kan. Dank. Otto Cusanus (overleg) 22 okt 2018 12:03 (CEST)

Survey bewerkers Nederlandstalige Wikipedia 2018[bewerken]

Dit jaar organiseert Wikimedia Nederland voor de derde keer een survey onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Misschien heb je de banner al voorbij zien komen. Er zijn in 2013 en 2015 soortgelijke surveys gehouden. Doel van de survey is om meningen van de bewerkers te peilen (bijvoorbeeld over de werksfeer) en inzicht te krijgen in de samenstelling van de gemeenschap.

Naar aanleiding van suggesties in De Kroeg benaderen we de meest actieve bewerkers persoonlijk om te vragen mee te doen. We zijn erg geïnteresseerd in je mening. Meedoen kan tot 17 december. Hier vind je de link naar de survey.

Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland 7 dec 2018 05:33 (CET)

Leopold II van België[bewerken]

Beste Arthur 69,

Uit Leopold II van België verwijderde je de gegevens over het niet bezoeken van Congo door Leopold II van België met de opmerking: niet relevant. Hij KON Congo gewoon NIET BEZOEKEN, wegens zijn politieke verplichtingen in België en het risico dat hij er zou kunnen overlijden aan een tropische ziekte. Geen enkel minister zou dit aanvaard hebben. Moest hij het land in een chaos storten wanneer hij er zou overlijden zonder dat er een goed vorbereide opvolger voor de troon was?. Ik denk dat het dan juist relevant is om op te merken dat Leopold II Congo niet bezocht heeft, maar ook om daarbij te vermelden waarom hij dat niet heeft kunnen doen. Het is toch opmerkelijk dat een bestuurder een (heel) groot deel van zijn rijk niet bezoekt. Het zou prettig zijn als je daarbij meteen met onafhankelijke bronnen jouw toelichting onderbouwt. Met vriendelijke groet, RonnieV 10 dec 2018 09:26 (CET)

Edward De Maesschalck[bewerken]

Was je nog van plan het artikel Edward De Maesschalck uit te breiden? Op dit moment is het te mager om te kunnen blijven en zal op korte termijn zeker een andere gebruiker het artikel nomineren ter beoordeling. Mbch331 (Overleg) 28 dec 2018 20:13 (CET)

Hallo Arthur 69, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Edward De Maesschalck. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia.Rode raaf (overleg) 29 dec 2018 07:36 (CET)

Melding beoordelingsnominatie Brenda Bakke[bewerken]

Hallo Arthur 69, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Brenda Bakke. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Gelukkig nieuwjaar overigens. Mvg, Flag of Belgium (civil).svg TheDragonhunter | Vragen? 31 dec 2018 20:56 (CET)

Valérie Kaprisky[bewerken]

Hallo Arthur 96, ik heb de pagina Valérie Kaprisky hernoemd vanaf Valéry Kaprisky. Toen kreeg ik opeens ook alle anderstalige Wiki-artikelen te zien, en zag ik dat je de Engelstalige versie hebt gebruikt voor jouw artikel. Het is echter wenselijk om bij een vertaling dit ook als zodanig te vermelden: zie deze pagina voor uitleg over het te gebruiken sjabloon. Een tip voor de volgende keer :-) Thieu1972 (overleg) 6 jan 2019 20:02 (CET)

Karel de Grote[bewerken]

Uw bewerking op Karel de Grote heb ik ongedaan gemaakt. Volgens Wthjmkuiper is deze bijdrage onjuist. Hij schrijft op de overlegpagina: De zin: "Een nationaal gevoel zou in Frankrijk echter pas ontstaan tijdens de regering van Lodewijk XIV en vooral na de Franse revolutie." is mijns inziens onjuist. Wie vertrouwd is met de middeleewse epiek rond Charlemagne, weet dat daarin een sterk nationaal gevoel beleden wordt: wij Fransen, onze koning, ons land enz. Dit leest men al in het Chanson de Roland dat mogelijk nog 11e-eeuws is. Het is niet verstandig om dit nationale gevoel op één lijn te stellen met het 'nationalisme' dat opkomt in de loop van de 18e eeuw, maar er is wel degelijk sprake van een 'nationaal gevoel'. Heeft u een betrouwbare bron voor uw bewering? Zonder die bron kan de informatie niet blijven staan, daarom heb ik de zin weggehaald. Alvast bedankt voor uw reactie, Floortje Désirée (overleg) 10 apr 2019 18:14 (CEST)