Overleg gebruiker:Beeline121

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 11 jaar geleden door Ronn in het onderwerp Categorie
Hallo Beeline121, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.562 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Michael 1988 (overleg) 8 apr 2013 20:36 (CEST)Reageren

Welkom + Beoordelingsnominatie Hilde Van Sumere[brontekst bewerken]

Geachte gebruiker,

Allereerst welkom op wikipedia. Ten tweede acht ik het artikel Hilde Van Sumere als een artikel dat riekt naar promotie en heb daarom het artikel genomineerd voor de beoordelingslijst. Dit betekend niet direct dat het onderwerp niet relevant is, echter is het artikel niet volledig neutraal geschreven. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel er uit hoort te zien en misschien ook deze pagina en de regels om te zien wat wel en wat niet relevant is op wikipedia en deze pagina over wat Wikipedia niet is. Zie ook de uitleg over waarom het artikel op de beoordelingslijst staat. De nominatie betekent niet dat het artikel direct wordt verwijdert maar dat je 2 weken de tijd hebt om het artikel aan te vullen, blijft het artikel in de huidige vorm of bevat het nog steeds weinig relevantie na die 2 weken dan wordt het artikel alsnog verwijdert. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de beoordelingslijst. Onderteken altijd met vier tildes (~~~~). Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk.

Veel plezier op wikipedia.

M.v.g. Michael 1988 (overleg) 8 apr 2013 20:36 (CEST)Reageren

In antwoord op uw terugkoppeling[brontekst bewerken]

Welkom op Wikipedia. Ik heb het artikel bekeken en het lijkt mij niet echt promotioneel geschreven en het onderwerp van het artikel lijkt mij verder relevant. Mensen worden echter behoorlijk triggerhappy wanneer het account en het artikel dezelfde achternaam hebben. Ik heb wel her en der wat links aan het artikel toegevoegd en onnodige enterslagen eruit gehaald.

Als u het artikel verder wil verbeteren, denk dan bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

  • Er staat in de eerste regel 'met internationaal faam'. Waaruit blijkt dit? Zijn daar bronnen voor. Als er zo'n bron is, dan kunt u die toevoegen aan het artikel met behulp van een referentie. Help:Referenties en voetnoten geeft meer informatie hoe u dat precies kunt doen. Als er geen bron is, dan kunt u die zinsnede denk ik beter weglaten.
  • Een korte biografie waarin wordt verteld wat de belangrijkste werken zijn en wanneer ze zijn gemaakt is meestal een goed idee.
  • Als er een vrije afbeelding is van een van de kunstwerken, dan kunt u een foto hiervan bij de biografie plaatsen. Hoewel het artikel geen galerij is voor alle kunst, geeft een plaatje van een van de kunstwerken de lezer een idee wat voor kunst de kunstenaar maakt. U kunt hierover meer lezen op Wikipedia:Beleid voor gebruik van media (tekst onder "In het kort") en Help:Gebruik van bestanden.
  • U kunt Sjabloon:Infobox kunstenaar toevoegen aan de pagina. Kopieer de code onder 'gebruik' en plak deze bovenaan de pagina. Vul vervolgens zoveel mogelijk parameters in.

Als u verder vragen heeft kunt u die stellen op de Help:Helpdesk. Succes!

Sum?urai8? 9 apr 2013 15:55 (CEST)Reageren

 

Hilde Van Sumere[brontekst bewerken]

In verband met uw bijdragen aan dit lemma zou ik u willen verzoeken onze regl omtrent neutraliteit nog eens grondig te lezen. Als u daarmee klaar bent, ligt het artikel over bijdragen over onderwerpen waarbij men zakelijke of persoonlijk nauw betrokken is te wachten. Na dit huiswerk zie ik uw bijdragen over andere onderwerpen met vreugde tegemoet. Tjuus, Kleuske (overleg) 11 apr 2013 12:40 (CEST)Reageren

En als u toch aan het lezen bent.. Het gebruik van afbeeldingen kent enkele voorschriften, zie daarvoor het beleid van Wikipedia. Wikipedia is daarbij overigens gebonden aan wettelijke regels. België kent geen panoramavrijheid. Gr. RONN (overleg) 11 apr 2013 12:47 (CEST)Reageren
Ik wil u vriendelijk verzoeken om de afbeeldingen in het artikel even achterwege te laten. Die zijn namelijk niet verplicht. U upload namelijk momenteel afbeeldingen waar u geen auteursrechten op hebt of waar er twijfel over is. Het beste is om eigen gemaakte foto's te uploaden (dus foto's van de beelden die u zelf hebt gemaakt en die niet van het internet afkomstig is). Michael 1988 (overleg) 15 apr 2013 19:38 (CEST)Reageren
Ik meende dat dit al was geplaatst, maar schijnbaar ging iets mis. De nominatie is doorgehaald. Dat betekend dat ik het artikel voldoende acht voor Wikipedia. Aanvulling is natuurlijk welkom, maar het "promotionele" deel is er nu in ieder geval uit. Het kan overigens zo zijn dat mogelijk een andere gebruiker het artikel opnieuw nomineert, maar daar sta ik dan buiten, want de relevantie is in mijn ogen aanwezig en er zit flink wat verbetering in vergeleken met de eerste versie. Veel plezier en succes op Wikipedia. Michael 1988 (overleg) 17 apr 2013 19:22 (CEST)Reageren

Categorie[brontekst bewerken]

Wikipedia kent een categoriestructuur. We proberen een artikel in de meest specifieke categorie op te nemen, in het geval van Hilde Van Sumere is dat Categorie:Belgisch beeldhouwer. De Categorie:Belgisch beeldhouwer is een ondercategorie van Categorie:Beeldhouwer dat weer onder Categorie:Beeldhouwkunst in de Categorie:Beeldende kunst hangt. Het is niet nodig, zelfs ongewenst, haar in de categorieën Beeldhouwkunst en Beeldende kunst op te nemen. Ik heb die bewerking daarom teruggedraaid. Zie hier voor meer informatie. Gr. RONN (overleg) 21 apr 2013 22:22 (CEST)Reageren