Overleg gebruiker:Bthv/Archief2

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

DEZE PAGINA NIET BEWERKEN[brontekst bewerken]

Dank[brontekst bewerken]

Beste BTHV. Dankjewel voor je steun voor mijn kandidatuur voor het moderatorschap! Ik ben heel blij met het vertrouwen dat ik ontving. Komende tijd zal ik mijn extra knopjes moeten leren gebruiken en ik wil iedereen graag oproepen om mij daarbij kritisch te volgen. Mocht je ooit denken 'nou Mig, dat kon ook wel ff anders', stuur me dan een mailtje of drop het op mijn overleg. Nogmaals dank en groet, MigGroningen 11 okt 2006 20:35 (CEST)

Tja, ik zie goede bewerkingen, dus dan zit het wel snor in mijn ogen... βłĢБ™ iets te melden? 12 okt 2006 16:11 (CEST)

WikipediA[brontekst bewerken]

Is het nou toevallig of expres, dat je Wikipedia met een hoofdletter A schrijft? Emmelie 12 okt 2006 16:15 (CEST)

Dat is expres, zie het logo ;) Ik doe het niet overal, maar vooral op mijn eigen pagina. βłĢБ™ iets te melden? 12 okt 2006 16:25 (CEST)
Aah oke, Emmelie was nieuwsgierig ;) Emmelie 12 okt 2006 16:31 (CEST)
Dat mag ;) βłĢБ™ iets te melden? 12 okt 2006 16:32 (CEST)

Waarschuwing[brontekst bewerken]

Bedankt voor de waarschuwing, Bthv. U blijkt de nodige dosis humor te bezitten. --De Zwijger 14 okt 2006 19:57 (CEST)

Ik wordt geacht kordaat op te treden, als iedereen uw humor had was wikipedia zo vervuild. βłĢБ™ iets te melden? 14 okt 2006 19:59 (CEST)
Jawohl ! --De Zwijger 14 okt 2006 20:00 (CEST)

Verzoek tot markeren als gecontroleerd.[brontekst bewerken]

Hallo Bthv, zou je, na een rv, ook het artikel willen markeren als gecontroleerd? Anders we (ik nu) dubbel werk, bvd, groet, --EdwinB 15 okt 2006 10:24 (CEST)

Ik denk dat ik er een vergeten ben, normaal doe ik dat wel. βłĢБ™ iets te melden? 15 okt 2006 14:27 (CEST)

Autisme[brontekst bewerken]

Hey Bthv,

Ik heb je laatste edit op Autisme teruggedraaid. Ik begon even te twijfelen, maar heb het even nagezocht en volgens mijn informatie valt Rett onder ASS en is het geen co-morbide stoornis van Autisme. Mocht jij andere info hebben, hoor ik het uiteraard graag.... Grz, Cyriellie 15 okt 2006 14:06 (CEST)

Ik heb zelf contact met iemand die dus het syndroom van rett heeft, en niet valt onder AS, maar eerder onder PDD-NOS, dus leek het me een gerechtvaardigde uitbreiding. βłĢБ™ iets te melden? 15 okt 2006 14:26 (CEST)

Even kijken hoor, hoe ik het diagrammetje in mijn boek het duidelijkst uit kan leggen (ik had dit al eens beschreven in het artikel autisme, maar iemand heeft het er -vast terecht- uitgehaald... :-). De DSM-IV kent de categorie "Pervasieve Ontwikkelingsstoornissen", oftewel het PDD. Deze wordt ook wel ASS genoemd en is vervolgens onderverdeeld in:

  1. De Autistische Stoornis
  2. De stoornis van Asperger
  3. PDD-NOS
  4. Syndroom van Rett
  5. Desintegratieve stoornis

Deze 5 zullen dus overeenkomsten hebben, maar vallen niet onder elkaar. Co-morbide is dus ook niet mogelijk: als iemand van meerdere stoornissen symptomen heeft, zal iemand niet in het volledige beeld passen en (maar dit is mijn gok) in de categorie PDD-NOS ingedeeld worden. Cyriellie 15 okt 2006 14:58 (CEST)

Hmm... Ik begreep juist van haar dat zij zowel autistisch is (PDD-NOS) in combinatie met het Syndrrom van RETT. Beiden zijn pervasieve ontwikkelingsstoornissen, en beide aangeboren. Het leek me dan ook dat deze stoornissen in dit geval co-morbide zijn/waren... Ik kan me uiteraard ook vergissen. βłĢБ™ iets te melden? 15 okt 2006 15:00 (CEST)
Het zou wel apart zijn, aangezien ik hier lees dat Rett haast uitsluitend voorkomt in combinatie met een (ernstige) verstandelijke beperking. Weet je zeker dat het dit syndroom was? Cyriellie 15 okt 2006 15:05 (CEST)
Ja, dat weet ik zeker... En met die zware verstandelijke achterstand valt het met haar wel mee. Ze is slimmer dan menig ander, maar goed, dat terzijde. βłĢБ™ iets te melden? 15 okt 2006 15:07 (CEST)
(Ik had de naam even gelinkt naar het artikel, omdat het stukje over de verstandelijk beperking ook daarin genoemd wordt ;-). Vind je het wel oké om het zo te laten dan? Cyriellie 15 okt 2006 15:11 (CEST)
Is ook prima, het ging me er meer om dat het artikel genoemd moest worden omdat het in bepaalde gevallen in een adem met autisme genoemd wordt. βłĢБ™ iets te melden? 15 okt 2006 15:43 (CEST)

PvdW: Bedankt voor je stem[brontekst bewerken]

Beste Bthv, bedankt voor je stem. Het portaal Californië is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina. Groeten, Erwin85 15 okt 2006 18:59 (CEST)

Dit bericht is automatisch geplaatst door Erwin85Bot, zie Gebruiker:Erwin85/Bot/Opdrachten.

Vraag[brontekst bewerken]

Sorry, maar wat doe je, als je een anonieme wijziging OK hebt bevonden? Ik wil nl. wel helpen, maar hoe? (blijkbaar markeren als gecontroleerd, maar hoe?) Lievenme 22 okt 2006 21:54 (CEST)

Ik heb even geen idee waar je op doelt, gelieve je nader te verklaren. βłĢБ™ iets te melden? 22 okt 2006 22:03 (CEST)
Ik bedoel die laatste 10 anonieme wijzigingen , die jij ons vraagt te controleren. Hoe melden wij dat die goed zijn bevonden? Lievenme 24 okt 2006 20:35 (CEST)

Als je op (wijz) klikt, zie je een link bij de wijziging rechts [markeer als gecontroleerd]... ff klikken, klaar. βłĢБ™ iets te melden? 25 okt 2006 02:04 (CEST)

ik ben wschl hardleers. waar vind ik die (wijz)?wat ik doe? ik vergelijk die laatste versie met de voorlaatste. en wat dan?Lievenme 26 okt 2006 08:54 (CEST)
OK OK!! die (wijz) vind ik inderdaad terug links van elk van de "laatste 10 anonieme wijzigingen". dus geen probleem meer. bedankt. Lievenme 26 okt 2006 09:02 (CEST)

Duidelijk werd hoe je een wijziging goedkeurt. Maar wat als je die gebruiker op vandalisme betrapt? Hoe leg je hem dan het zwijgen op? En hoe draai je die ongewenste wijziging terug? Lievenme 26 okt 2006 09:09 (CEST)

Blij te horen dat er al wat dingen gelukt zijn. Ik zal je vraag even beantwoorden: Als je een vandalist betrapt, dan pak ik meestal kladblok erbij, en noteer (lees: kopieer) de gebruikersnaam of IP, voor latere zorg. Vervolgens klik ik op 'geschiedenis' om vervolgens te klikken op 'huidig' bij de laatste correcte versie. dan klik ik linksboven op (bewerk). Dan krijg je een melding: Waarschuwing! U bent bezig een oude versie van deze pagina te bewerken. Wanneer u uw bewerking opslaat, gaan alle wijzigingen die na deze versie gedaan zijn verloren. (bewerk huidige versie), in het geval van vandalisme mag je deze negeren. Sla deze versie op, en voila, vandalisme ongedaan gemaakt. Het is ietwat omslachtig, maar dat werkt wel. LET OP: Vergeet vooral niet in de samenvattingsbalk in te vullen dat je vandalisme hebt hersteld!
Nu je dat hebt gedaan, ga je naar de gebruikerspagina. Ondanks dat je net een versie hebt teruggezet, staat de vandaal nog stgeeds tussen de geschiedenis, dus kan je mooi op zijn overleg klikken. plaats daar een mooie { {ws}} (als dit er al staat, dan voeg je alleen een regel toe, zoals beschreven:) en voeg daar een regel onder met de volgende tekst: " #~~~~~ vandalisme op ''pagina met vandalisme'' " (zonder de quotes " uiteraard). Let vooral op de 5 tildes, en maak van de titel GEEN interlemma, anders is de vandaal er zo weer actief!! Als dat is gedaan, ben je klaar.
Tref je nou een pagina aan van iemand die al minimaal 3x is gepakt voor vandalisme, dan kan je een blokkade aanvragen, of een verzoek doen tot blokkade. De link staat in het WS-sjabloon dat er al staat, of dat je net geplaatst hebt. βłĢБ™ iets te melden? 26 okt 2006 15:05 (CEST)

Bedankt Bthv, dat ziet er duidelijk uit. zo vlug mogelijk probeer ik het. Lievenme 26 okt 2006 20:55 (CEST)

Schrappen toegevoegde pagina[brontekst bewerken]

Hallo Bthv,

Ik begrijp niet, waarom je pagina http://nl.wikipedia.org/wiki/Wiltshire_horn hebt geschrapt. De pagina zou in strijd zijn met het auteursrecht, maar dat is niet juist. De tekst is ontleend aan debetreffende pagina van de VSS (www.vssschapen.nl) en opgesteld door de secretaris van de Holland Wiltshirehornclub. Voor het overnemen van deze tekst heb ik haar toestemming. Wat moet er nog meer gebeuren? mvg Paul Tienkamp (gebruikersnaam: Tienkamp)26 okt 2006 19:01

Nou wat je bijvoorbeeld zou kunnen doen, is dat even vermelden op de overlegpagina. En dan nog: dat kan iedereen zeggen... niet om lullig te doen, maar je moet met keiharde feiten komen omtrent het copyright, zolang we dat niet hebben, blijft de { {auteur}} gehandhaafd. βłĢБ™ iets te melden? 26 okt 2006 19:30 (CEST)

PvdW: Bedankt voor je stem[brontekst bewerken]

Beste Bthv, bedankt voor je stem. Het portaal San Francisco is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina. Groeten, Erwin85 27 okt 2006 11:14 (CEST)

Dit bericht is automatisch geplaatst door Erwin85Bot, zie Gebruiker:Erwin85/Bot/Opdrachten.

Bestand:Patronen1.gif e.a.[brontekst bewerken]

Ter informatie[brontekst bewerken]

Beste Bthv,

Bedankt voor het uploaden van afbeeldingen naar Wikipedia. Een medegebruiker heeft echter één of meer door u geuploade afbeeldingen genomineerd voor verwijdering.

Op de lijst met te verwijderen afbeeldingen staan alle afbeeldingen met de reden voor het verwijderverzoek. Over twee weken wordt de afbeelding verwijderd, tenzij nieuwe informatie wordt toegevoegd die wijst op een toegestane licentie. Voeg nieuwe informatie alstublieft toe bij de afbeelding zelf, en schrijf een korte toelichting op de genoemde lijst.

Voor verdere informatie en een antwoord op de meestgestelde vragen, zie "Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst?".

Voor alle duidelijkheid, bij iedere afbeelding moet:

  • De bron en maker vermeld worden (bijvoorbeeld een webadres, naam of boek).
  • Een geldige licentie aangegeven worden of de voorwaarden waaronder de maker de afbeelding heeft vrijgegeven. Siebrand (overleg) 20 nov 2006 21:54 (CET)
Bestand:Vallei der koninginnen.gif, Bestand:Skeet fieldb.gif
Ik heb een aantal afbeeldingen achterhaald en becommentariseerd. βłĢБ™ iets te melden? 21 nov 2006 11:59 (CET)
Hi, na je uitleg laat ik de afbeelding staan. Wel wil ik even iets rechtzetten: Je zegt: geen auteursrecht, want zelf gemaakt. Dat is niet juist: op wat je zelf gemaakt hebt, rust wel auteursrecht, namelijk dat van jou. De auteurswet kent jou al maker automatisch het auteursrecht toe, je hoeft dat niet zoals vroeger uitdrukkelijk te claimen.
Wel moet je nog vermelden onder welke licentie iedereen deze afbeelding mag gebruiken. Onze hoofdsmaken zijn {{eigenwerk}} en de vele varianten van {{CC-BY-SA}}}. Door een van die twee te vermelden, met de vermelding dat je de foto zelf genomen hebt, zijn alle problemen opgelost. Teun Spaans 9 dec 2006 10:29 (CET)

Basken[brontekst bewerken]

"De Basken zien zichzelf als onafhankelijk, doch hebben sinds hun bekende cultuuroorsprong (1e eeuw vóór Christus) nog nooit langdurig een echte autonome status gehad."

Autonome status heeft Baskenland (regio) natuurlijk wel, sterker, er is geen deelstaat in Europa met verdergaande autonomie dan Euskadi. Maar ik neem aan dat je doelt op regelrechte onafhankelijkheid. Ook dan is het oude koninkrijk Navarra te beschouwen als een voormalige, volledig onafhankelijke, Baskische staat. wat zijn jouw ideeën hierover? Baljeu 21 mrt 2007 17:31 (CET)

btw.. grappige en zeer vrije vertaling van 'Cogito ergo Sum' op je userpage

Notificatie van CommonsTicker[brontekst bewerken]

De onderstaande afbeelding(en), die gebruikt worden op deze pagina (of overlegpagina), zijn verwijderd of genomineerd voor verwijdering op Commons. Als de afbeelding verwijderd is, haal dan de afbeelding van de betreffende pagina. Indien je het niet eens bent met de nominatie of verwijdering kun je op Commons een reactie plaatsen op de verwijderlijst, of op de overlegpagina van de verwijderende admin.

-- CommonsTicker 11 apr 2007 12:21 (CEST)

hallo Bthv,[brontekst bewerken]

je duidelijke antwoord op mijn "vraag" (zie jouw overleg-archief2), verdient dat niet vermeld te worden bij de "uitnodiging om laatste 10 anonieme bewerkingen te controleren"? Ik vermoed dat nog heel wat goedwillende gebruikers deze uitleg, die nu verloren is in je archief, zouden kunnen gebruiken. Lievenme10 mei 2007 10:42 (CEST)

Uiteraard is mijn archief voor iedereen toegankelijk ;) βłĢБ™ iets te melden? 11 mei 2007 15:00 (CEST)

Dit is een grappig antwoord, maar ik bedoelde het ernstig!! Lievenme 30 mei 2007 17:51 (CEST)

Nominatie WatWasWaar[brontekst bewerken]

Beste Bthv. Graag zou ik willen weten of de veranderingen die zijn doorgevoerd bij WatWasWaar voldoende zijn om de nominatie voor verwijdering ongedaan te maken? Ik las dat iemand anders ook gereageerd had en scherp opmerkte dat het een vergelijkbare instelling is als Genlias. Deze hebben ook een pagina. Deze heer / mevrouw heeft het inderdaad pakkend verwoord. Beide instellingen hebben namelijk een non-profit doeleinde waarbij een gebruiker zich kan verdiepen in het verleden. Enige verschil is dat het bij Genlias draait om genealogie (onderzoek naar familieverleden) en bij Watwaswaar om het verleden aan de hand van een geografisch-historische component (mijn interessegebied). Graag zou ik willen horen waarom de site dan toch genomineerd is. Helemaal als ik zie dat Google earth en maps er ook in staan?

Vriendelijke groet

handtekening[brontekst bewerken]

Beste Bthv, kan je aub je handtekening veranderen. Deze is onleesbaar. Dank je wel, Elly 17 jan 2008 14:22 (CET)

Dat is ook de bedoeling βłĢБ™ iets te melden?

Pardon ? - Erik Baas 17 jan 2008 14:26 (CET)
Als je mijn echte handtekening ziet, dan snap je dat ik bet deze "krabbel" mijn echte handtekening heb getracht te benaderen, en dat is aardig gelukt. Motiveer anders eens waarom ik het nu, na ruim 2 jaar met dezelfde handtekening, deze spontaan moet veranderen? βłĢБ™ iets te melden? 17 jan 2008 14:39 (CET)
Motivatie: onleesbaar. Aanleiding: discussie/peiling over plaatjes in handtekeningen, en mijn mening dat het niet verboden moet worden, maar dat mensen op verzoek zo beleefd moeten zijn iets aan de leesbaarheid te doen. Dit zijn weliswaar geen plaatjes, maar is ook onleesbaar. Dus vandaar dit verzoek. Elly 17 jan 2008 14:43 (CET)
Het spijt me zeer, maar ik heb zelf niet deelgenomen aan deze discussie, en houd me hier ook verre van. Ik wil best mijn handtekening aanpassen, maar zoals je zelf al aangeeft; het is geen plaatje. En als je meer wilt weten, dan klik je op de link en kom je op mijn gebruikerspagina waar alles staat wat men moet weten. Dit heeft niets met onbeleefdheid te maken, maar alles met mijn persoonlijke "handtekening". Ik vind het argument "onleesbaar" daarom nogal subjectief, immers de computer klaagt niet, en (tot op heden) andere gebruikers ook niet. βłĢБ™ iets te melden? 17 jan 2008 14:51 (CET)
Niemand heeft het over moeten, het was een verzoek. Mijn reactie sloeg op jouw nogal botte antwoord. -  - Erik Baas (overleg)17 jan 2008 14:53 (CET)
Ik vond haar vraag ook nogal bot. Het kwam op mij over als: ik vind dat jij je handtekening aan moet passen. Dat wil ik best, maar dan moet iemand dit wel motiveren. βłĢБ™ iets te melden? 17 jan 2008 15:01 (CET)
Inderdaad was het nogal bot. Dat kwam omdat ik erg boos was over je weg-nominatie van Amstelodamum. Een eerbiedwaardige vereniging van meer dan een eeuw oud. Erg bekend onder "educated" Amsterdammers o.a. vanwege hun tijdschrift dat al even lang verschijnt. Maar goed, dat neemt niet weg dat ik het beter vriendelijk had kunnen vragen. Maar jij was dus minstens zo bot als ik... Elly 17 jan 2008 15:04 (CET)
Vandaar ook mijn reactie, maar goed, die nominatie heeft niets te maken met mijn handtekening, maar om je tegemoet te komen heb ik 'm aangepast: BigB iets te melden? 17 jan 2008 15:08 (CET)
P.S.: Neemt niet weg dat ik het artikel wel erg mager vind tot op heden... wellicht iets meer vertellen over de historie van de vereniging? Misschien wat bekende leden? of een link naar de huidige site? Kortom, het artikel kan interessant worden, maar er moet nog wel iets aan gebeuren. BigB iets te melden? 17 jan 2008 15:08 (CET)
Dank je wel, hoewel ik liever gewoon Bthv had gezien... je kan overwegen je gebruikersnaam te laten veranderen naar BigB. Groeten, Elly 17 jan 2008 17:00 (CET)
P.S. er staat inmiddels een link, de geschiedenis, de huidige activiteiten. Zie Amstelodamum. Ik was op dat moment in de race naar 400.000 artikelen verwikkeld. Elly 17 jan 2008 17:01 (CET)
Dat snap ik, ik vind het alleen zonde dat er bij die race het oog meer ligt op kwantiteit dan kwaliteit... BigB iets te melden? 18 jan 2008 20:46 (CET)

Gebruiker:84.141.85.225[brontekst bewerken]

Beste Bthv, deze pagina in het kopje was aangemaakt door een geregistreerde gebruiker. Het zandbaksjabloon hoort daarom niet op die pagina, maar op de gebruikerspagina van de aanmaker. Vervolgens kan de betreffende 'gebruikerspagina' behorende bij dat IP worden genuwegd. Ik heb het verder afgehandeld. KKoolstra 21 jan 2008 10:36 (CET)

Hmm, dan heb ik blijkbaar iets over het hoofd gezien, mijn excuses, was niet helemaal wakker meer toen ik dat deed. BigB iets te melden? 21 jan 2008 14:30 (CET)
Geeft niet, had mij ook kunnen overkomen, ik wist alleen niet of je niet wist wat je het beste kon doen of dat je inderdaad niet had gezien dat het een onterecht aangemaakte pagina met onzin betrof, daarom even mijn berichtje. KKoolstra 21 jan 2008 16:43 (CET)

Leaseauto[brontekst bewerken]

Hoi. Excuus, ik heb je artikel voorgelegd aan de gemeenschap. Hier volgt een standaardbericht met mogelijk overbodige info: Hallo Bthv/Archief2, ik heb je artikel Leaseauto ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! — Zanaq (?) 21 jan 2008 11:49 (CET)

Inderdaad, nogal overbodige informatie. Ik heb artikelen op Wikipedia gelezen die minder informatie bevatten. BigB iets te melden? 21 jan 2008 14:22 (CET)
Maar het bevat tenminste een link naar de lijst van vandaag :-) Groet — Zanaq (?) 21 jan 2008 14:25 (CET)
Klopt, maar die staat standaard in mijn Wikipedia-werkbalk in mijn browser... Maar goed, ik heb mijn mening gegeven op de lijst, zoals je had verzocht. Ik ben het met je eens dat het artikel uitgebreid moet worden, maar ik het op zijn minst de moeite genomen om o.a. de fiscale gevolgen en de ontstaansgeschiedenis te noemen (=specifiek). Ik had niet veel tijd om verder te researchen, maar daar kom ik in de volgende dagen vast nog aan toe. BigB iets te melden? 21 jan 2008 14:28 (CET)
Ik zal zelf ook nog even nadenken of er misschien iets met de vorm gedaan kan worden, of dat mijn nominatie idd volkomen onzinnig en onterecht is. In elk geval dank voor je begrip :-) Groet. — Zanaq (?) 21 jan 2008 14:34 (CET)
Geen dank, we werken ten slotte met z'n allen aan een beter Wikipedia (ik jaag zelf naast mijn edit-werk ook op vandaaltjes), dus alles voor het groter goed. BigB iets te melden? 21 jan 2008 14:36 (CET)

link naar Scoutpedia.nl[brontekst bewerken]

Hallo Bthv,

Ik begrijp dat er meerdere discussies aan de gang zijn om individuele scoutinggroepen van wiki af te houden, er is perslot van rekening toch Scoutpedia. Jammer is dat er nergens verwezen mag worden naar Scoutpedia waar mensen meer informatie kunnen vinden als in Wiki is toegestaan.

groet Pascal

Hoi Pascal, er mag wel naar worden verwezen, echter als voetnoot, niet ter vervanging van een stuk bestaande tekst. Maak onderaan een sectie links aan, en zet daar de link neer. Ik ben niet van mening dat dat het artikel schaadt. BigB iets te melden? 21 jan 2008 15:12 (CET)

Nielz88[brontekst bewerken]

Dag Bthv, ik zag dat je op het overleg van Nielz88 hebt gezegd dat hij geen infoboxen mag verwijderen zoals van Horst (Limburg). Ik denk persoonlijk dat hij misschien aan het oefenen of niet tevreden was met het resultaat ofzo, hij heeft in ieder geval deze infobox in de eerste plaats ook zelf geplaatst. Om dan te zeggen dat hij het niet weg mag halen kan een beetje vreemd overkomen aangezien hij het dus zelf plaatste. Silver Spoon (?) 21 jan 2008 17:53 (CET)

Klopt, maar dan lijkt het me dat hij juist info aan moet vullen, en het vervolgens niet weg moet halen. IMHO ben ik van mening dat als info eenmaal is geplaatst, en deze als zodanig E-info bevat, je deze niet meer zonder meer weg moet gooien. Als je dan niet tevreden bent, maak dan achter je gebruikersaccount een sandbox aan, en kopieer het resultaat dan over. Dat is hoe ik er over denk. Niet om hem in de grond te boren, maar om te voorkomen dat er dingen verdwijnen die er wel in moeten. Het begon tenslotte best wel al ergens op te lijken. BigB iets te melden? 21 jan 2008 17:56 (CET)


Dank[brontekst bewerken]

Voor het herstellen van mijn op! MoiraMoira overleg 21 jan 2008 22:27 (CET)

Graag gedaan :) BigB iets te melden? 22 jan 2008 06:35 (CET)

Verwijderingsnominatie Leaseauto[brontekst bewerken]

Beste Bthv, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Leaseauto. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080121 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 22 jan 2008 01:06 (CET)

PvdW: Bedankt voor je stem[brontekst bewerken]

Beste Bthv,
bedankt voor je stem. Het portaal Werk is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Kameraad Pjotr 27 jan 2008 17:39 (CET)


PvdW: Bedankt voor je stem[brontekst bewerken]

Beste Bthv,
bedankt voor je stem. Het portaal Ruimtevaart is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Kameraad Pjotr 24 feb 2008 21:05 (CET)


PvdW: Bedankt voor je stem[brontekst bewerken]

Beste Bthv,
bedankt voor je stem. Het portaal Wetenschapsgeschiedenis is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Kameraad Pjotr 2 mrt 2008 20:06 (CET)

Verwijderingsnominatie Bestand:Continentale platen.gif[brontekst bewerken]

Beste Bthv, u hebt een versie van één of meerdere afbeeldingen geüpload die zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Bestand:Continentale platen.gif. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20080423 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 24 apr 2008 03:33 (CEST)

Welkom?[brontekst bewerken]

Hoi,

We hebben ook een botje dat nieuwelingen welkom heet. De gebruikers die jij nu aangesproken hebt, hebben nog geen bewerkingen gedaan en daar wacht het botje eigenlijk op. Niet dat het dus niet mag, maar als de gebruikers positief bijdragen, komt dat botje vanzelf langs... Vriendelijke groet, Ciell 15 mei 2008 00:16 (CEST)

Een aantal gebruikers had wel degelijk bewerkingen en een aantal niet... Ik zou persoonlijk liever zien dat het botje IEDEREEN, dus ook mensen die nog geen bewerkingen hebben gedaan welkom heet. Dit moedigt misschien aan tot het positief bijdragen aan Wikipedia. Maar dat is slechts mijn mening. BigB iets te melden? 15 mei 2008 00:20 (CEST)
Ik denk dat inderdaad niet iedereen dat met je eens is: een rode overlegpagina trekt namelijk de aandacht tijdens vandalismebestrijding, omdat het wijst op een nieuwe gebruiker. Daarnaast wacht het botje altijd een poosje (ik geloof twintig minuten), voordat het edit. Ik bedoelde ook geenzins dat je het niet màg doen hoor, wilde je er enkel even op wijzen dat het ook automatisch gebeurt. Vriendelijke groet, Ciell 15 mei 2008 00:26 (CEST)

Smaak (voorkeur)[brontekst bewerken]

Hoi. Ik zag dat je Smaak (voorkeur) als gecontroleerd had gemarkeerd. Dat artikel is natuurlijk veel te kort. (los daarvan hoort het beginnetjessjabloon ónderaan). Ik zet het daarom op de lijst. Groetjes. — Zanaq (?) 22 mei 2008 20:59 (CEST)

Hoi Zanaq, ja sorry... Was op vandalenjacht, en ik had het vermoeden dat de maker van het betreffende artikel er nog aan bezig was, dus ik wilde ook weer niet te voorbarig zijn. Ik had het artikel inmiddels op mijn watchlist gezet in VandalFighter, dan kon ik er later nog eens naar kijken en desnoods zelf aanvullen. BigB iets te melden? 22 mei 2008 21:05 (CEST)
Ok, no problemo. (wel denk ik dat zulke voortijdige markeringen het administratieve proces bijna net zoveel verstoren als wiu2 ;-) ) Haal het wbsjabloon maar weg als je klaar bent :-) Succes! — Zanaq (?) 22 mei 2008 21:08 (CEST)

Bedankt[brontekst bewerken]

Voor het herstellen van mijn pagina, ik had het zelf even te druk met je oproep bovan aan deze pagina :) Ivar Snaaijer 22 mei 2008 21:01 (CEST)

Graag gedaan, Wikipedianen zijn tenslotte 1 voor allen en allen voor zichzelf... Nee zonder dollen; Ik zie het als mijn taak de rommel achter newbies en vandalen op te ruimen. BigB iets te melden? 22 mei 2008 21:07 (CEST)

Maagband[brontekst bewerken]

Hai, ik heb je artikel enigszins aangepast, met name zwangerschap. Goed zwanger bestaat volgens mij niet :-) en je hoeft de ...loog alleen te melden als je een maagband hebt, niet als je een dergelijk ingreep hebt gehad. Ik neem ten minste aan dat je dat bedoelde. Groeten,Ceescamel 23 mei 2008 13:12 (CEST)

Ik zie het; met inbegrip van een spelfout (Zwanegrschap), maar zoals ik had geschreven raak je niet "goed zwanger" maar is het "goed mogelijk om" een interpretatieverschil. Grammaticaal gezien was het niet fout. Toch fijn dat het artikel op prijs wordt gesteld. BigB iets te melden? 23 mei 2008 16:35 (CEST)

Rode Kruis[brontekst bewerken]

Hoihoi... Naast onze oplopende discussie over het Artikel Vaassen, vroeg ik mij eigenlijk af waarom je het rode kruis gebruikt... Na wat klikwerk kwam ik op de site van het rode kruis terecht. Hier stond tot mijn verbazing dat het rode kruis-embleem expliciet niet zomaar gebruikt mag worden... kijk voor de gein eens even op hun site > over ons > Waar wij voor staan > rode kruis embleem

Ik gebruik al jaren diverse plaatjes in mijn handtekening, en daar het een plaatje is van wikimedia commons, vrijgegeven onder de LGPL, mag ik het gewoon gebruiken. Zolang ik het maar niet MISBRUIK, en dat doe ik niet. BigB iets te melden? 24 mei 2008 21:44 (CEST)
En als aanvulling daarop: This image is ineligible for copyright and therefore in the public domain, because it consists entirely of information that is common property and contains no original authorship. zoals te lezen op wikimedia commons. BigB iets te melden? 24 mei 2008 21:45 (CEST)

Portaal van de week[brontekst bewerken]

Bedankt voor je stem. Het portaal Portaal Mexico is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina. Groet, Mig de Jong 26 mei 2008 10:52 (CEST)

DEZE PAGINA NIET BEWERKEN[brontekst bewerken]