Overleg gebruiker:Kattenkruid/Archief 2020

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Archief
2004 t/m 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015
alle maanden

januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

2015 2016 2017 2018 2019 2020

Ster[brontekst bewerken]

Barnstar-life.png

Voor jou, Kattenkruid. Ik laat veel te weinig blijken dat ik mensen waardeer. Nu dus alsnog. Houd je haaks. Trijnstel (overleg) 30 dec 2019 23:09 (CET)

Ik ben ook niet zo'n sterrenuitdeler maar het wordt gewaardeerd. Bedankt voor de waardering en jouw inzet, Kattenkruid (overleg) 2 jan 2020 18:38 (CET)
Hartelijk dank voor al je inzet voor Wikipedia, altijd kalm, altijd ben je wat op de achtergrond, maar intussen doe je heel nuttig onderhoudswerk, naast de artikelen die je schrijft uit interesse. Met vriendelijke groet, Elly (overleg) 30 dec 2019 23:19 (CET)
Dank je wel. Jij ook bedankt voor je inzet. Kattenkruid (overleg) 2 jan 2020 18:38 (CET)

Sterrendag![brontekst bewerken]

Sterrendag! Het is vandaag sterrendag, de dag waarop we elkaar nog even extra bedanken voor een jaar vol enthousiasme en prachtige bijdragen. Ik wil jou bedanken voor al je bijdragen dit jaar en in het bijzonder voor je werkzaamheden als moderator.

Mrauw, Tina (overleg) 31 dec 2019 01:01 (CET)

Bedankt, Kattenkruid (overleg) 2 jan 2020 18:39 (CET)

WITS Academie[brontekst bewerken]

Hoi Kattenkruid,

Ik zag je verwijdering van WITS Academie nadat een anonieme gebruiker e.e.a. had vernield, maar volgens mij bestond dat artikel al een tijdje. Ik heb daarom de versies na de laatste verwijdering uit 2016 teruggeplaatst. Sum?urai8? 2 jan 2020 01:54 (CET)

Beste Sumurai8,
Ik heb hier inderdaad een fout gemaakt. Ik was in de veronderstelling dat het een nieuwe pagina was. Goed dat je het hebt gezien en bedankt voor het herstel. Groeten, Kattenkruid (overleg) 2 jan 2020 10:46 (CET)

Barbakan (Krakau)[brontekst bewerken]

^ Poetsje. De beste wensen en een gelukkig/productief nieuwjaar! KajMetz (overleg)

Bedankt, ik heb je een mailtje gestuurd. Kattenkruid (overleg) 2 jan 2020 19:00 (CET)

Categorie:Geschiedenis van Polen[brontekst bewerken]

Hey Kris,

Ik hoop dat het ondanks de omstandigheden goed met je gaat.

Ik heb de categorieën onder Categorie:Geschiedenis van Polen met een fluwelen handschoen (ahem) aangepakt. Ik heb diverse categorieën toegevoegd (zie > Poolse titel, Krijgsgeschiedenis van Polen‎, Polen in de Klassieke oudheid‎, Polen in de Vroege Middeleeuwen‎, Prehistorisch Polen‎ en Verdrag in Polen) en categorieën onder nieuwe of bestaande overkoepelende categorieën geschaard (zie bijv > Poolse adel, Joodse geschiedenis van Polen of Historisch land in Polen [republiek, koninkrijk, hertogdom etc.]. Dit alles om het voor de bezoeker overzichtelijker en leesbaarder te maken. Ik heb persoonlijk een bloedje hekel aan zwevende artikels of categorieën onder een grote paraplu (in dit geval dus: geschiedenis van Polen), terwijl er genoeg specialisaties te bedenken zijn. Enfin, ik hoop dat ik hier goed werk geleverd heb er geen zooitje van gemaakt hebt. Ik hoor graag van je. KajMetz (overleg) 3 jan 2020 20:41 (CET)

Hoi, KajMetz,
Ik zag al dat je bezig was met de categorieën. Het was me laatst al opgevallen dat de categorisatie van de Poolse stations een rommeltje is maar ik vond het de tijd niet waard om dat iets aan te doen. In sommige gevallen zou een verzoek op de verzoekpagina aan bots handig kunnen zijn. In ieder geval goed om de vergaarbak Categorie:Geschiedenis van Polen eens op te ruimen/ uit te splitsen. Ga zo door! Duim omhoog, groeten, Kattenkruid (overleg) 4 jan 2020 02:24 (CET)

irvin buitenman[brontekst bewerken]

Ik ben aan het uitproberen hoe dit werkt ik zal alle info eerst in word zetten en dan op de pagina. Kan de naam worden vrijgegeven?

Dat maakt niet uit. Wikipedia is niet bedoeld voor persoonlijke gedachten of bespiegelingen. Zie Wikipedia:Wat Wikipedia niet is. Voor dergelijke bijdragen kun je terecht op fora of sociale media. Kattenkruid (overleg) 4 jan 2020 02:16 (CET)

Met de kennis van nu[brontekst bewerken]

Hoi Kattenkruid, ter informatie: zie hier. Groet, Wutsje 13 jan 2020 23:16 (CET)

Artikel Joost Bouhof[brontekst bewerken]

Beste Kattenkruid, ik heb het artikel over Joost Bouhof op een meer neutrale manier proberen te schrijven. Hopelijk voldoet het op deze manier aan de richtlijnen van Wikipedia. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Juulzeth (overleg · bijdragen)

De inhoud van het lemma is inderdaad verbeterd. Kattenkruid (overleg) 17 jan 2020 16:27 (CET)

Safra group[brontekst bewerken]

Kattenkruid ik heb het artikrl bewerkt is het zo goed of nog niet? DeCockm (overleg) 3 feb 2020 20:19 (CET)

Het is nog steeds erg weinig. Er wordt bijvoorbeeld geen geschiedenis van het bedrijf beschreven. Kattenkruid (overleg) 3 feb 2020 20:26 (CET)

artikel rolloos[brontekst bewerken]

artikel rolloos is overeenkomstig kritiek gewijzigd. Wij vonden als familie juist de achtergrond info wel boeiend, zonder een direct bewijs te willen claimen. Verder kunnen wij alle bewijs overleggen voor de verschillende historische schrijfwijzen (allen uitgestorven), familiewapen en lidmaatschap en actieve rollen binnen (met name het) Goudse lakenkopersgilde. Wij treden graag in overleg. Maar sommige beschuldigingen ervoeren wij wel als kwetsend. Wij vertrouwen erop, dat het artikel kan blijven. groet, familie ~~rolloos rolloos

Ik probeer een wikipedia te maken?[brontekst bewerken]

Ik probeer een wikipedia te maken, om daarna mijn pagina bij te werken? Kunt u mij helpen? :-)

Welke paginas wel en niet[brontekst bewerken]

Welke pagina's[brontekst bewerken]

Excuus voor dit bericht hier maar mijn weg naar de forums of gebruikersgroepen kna ik maar niet vinden. Kun je me op weg helpen naar discussies die aangeven over welk soort pagina's er consensus is dat die niet geplaatst worden?

Ik zag dat een hoogleraar van een NL uni nog geen pagina heeft, daarna viel het me op dat sommige andere hoogleraren dat ook niet hebben, terwijl ik dacht die eerder wel gezien te hebben. Is er een lijn getrokken? Heb ik het verkeerd onthouden? Vóór ik weer eens een pagina maak die rücksichtlos wordt gesaneerd: waar kan ik informatie vinden over deze en andere culturele wikipediaconventies? Dank 21 feb 2020 13:17 (CET)<> hey waarom geen naam meer achter de tildes... ik ben Gebruiker:Jobbew

Beste Gebruiker:Jobbew,
De richtlijnen voor relevantie staan hier. Als het goed is worden pagina's op Wikipedia niet rucksichtslos gesaneerd. Beoordelingen lopen via WP:TBP. Waarschijnlijk doel je op de pagina Sydney Leijenhorst die is verwijderd wegens auteursrechtenschending. Kattenkruid (overleg) 23 feb 2020 03:03 (CET)
Beste Gebruiker:kattenkruid,Nee joh, dat is zooo lang geleden. Sydney Leijenhorst was in de tijd dat ik volkomen nieuw was op Wikipedia dus ng niet wist dat wikipedia een heel eigen cultuur heeft. (Ik was copyrighthouder van die tekst over Leijenhorst, maar waarom nog praten over dat verhaal, dat is 100 jaar geleden) Die verwijdering heeft ten positieve juist betekent dat ik nu me iemand kon herinneren aan wie ik deze vraag kon stellen. ;-) Dank voor de links, ik zal er naar kijken!
Maar toch: Jawel de verwijderingen zijn wel degelijk rücksichtlos in de beleving van nieuwe gebruikers die niet weten dat er achter wikipedia een hele wereld zit. Dat blijk ik opmaken uit de talrijke lijsten geschokte reacties op de overlegpaginas van moderators. Zo'n verwijdering kan intimiderend zijn. Maar zo is het nu eenmaal. Elke gemeenschap heeft nu eenmaal zijn eigen normen. Als ik twijfel ga ik dus even informeren voor de zekerheid. Jobbew (overleg) 23 feb 2020 12:56 (CET) [[Gebruiker:Jobbew]
Een dagvaarding op de mat vanwege een schending van iemands auteursrecht is echt een heel stuk intimiderender. Wat dat betreft kunnen we niet streng genoeg zijn met de controle op gebruikte teksten en waar zij vandaan komen. Bij constatering daarvan kunnen artikelen inderdaad zomaar worden verwijderd, zij het steeds met (minimaal) een uitleg in het logboek. Excuus voor het inbreken. Velocitas(↑) 23 feb 2020 13:37 (CET)

Bewerking Dag van de Pakketbezorger[brontekst bewerken]

Hoi Kattenkruid,

Vanwaar de nominering van De Dag van de Pakketbezorger als 'beoordelen"? Ik zie dat BNNVARA erachter zit, die zullen toch niet zomaar lukraak dagen uitroepen? Al helemaal omdat ik het net Googlede en ook zag dat PostNL de actie steunt. Hoor graag van je. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 145.58.183.54 (overleg · bijdragen)

Hoi, 145.58.183.54,
Ik vermoed dat dit een eenmalige stunt betreft, een sympathieke stunt, dat wel. Wikipedia beschrijft fenomenen naar aanleiding van externe bronnen. Die zijn er over dit onderwerp nauwelijks. Het onderwerp kan kort benoemd worden op de pagina over het televisieprogramma. Vr. groeten, Kattenkruid (overleg) 3 mrt 2020 16:33 (CET)

Ine Vermee[brontekst bewerken]

Beste Kattenkruid,

Mijn tekst over Ine Vermee heb ik zo feitelijk mogelijk proberen te houden. Na je opmerkingen heb ik er nog eens kritisch naar gekeken en alle taal die eventueel als positief-waarderend zou kunnen overkomen geschrapt. Als zeer frequent gebruiker van Wikipedia begrijp ik heel goed hoe belangrijk het is dat het platform niet voor reclame wordt gebruikt.

Bron toegevoegd – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door KoKunst (overleg · bijdragen)

De toegevoegde bron op pagina Ine vermee is afkomstig van Uitgever: Vermee, I. en dus geen externe bron. Kattenkruid (overleg) 5 mrt 2020 13:08 (CET)

Bron aangepast. Hopelijk kunnen deze wel.

Marc Lezwijn[brontekst bewerken]

Heeft u / je een hekel aan Marc Lezwijn? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 80.114.89.253 (overleg · bijdragen)

Nee, ik ken hem niet. Kattenkruid (overleg) 11 mrt 2020 22:44 (CET)

verwijdering[brontekst bewerken]

Het was een grap en geen cyberpesten. Zie verwijderd artikel Jitse. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door EDITORBOT69 (overleg · bijdragen)

Het was niet grappig. Kattenkruid (overleg) 11 mrt 2020 22:47 (CET)