Overleg gebruiker:Kattenkruid/Archief september 2009

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Archief
2004 t/m 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015
alle maanden

januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

2015 2016 2017 2018 2019 2020

Dynamic Parcel Distribution[brontekst bewerken]

U heeft mijn pagina Dynamic Parcel Distribution verwijderd. Ik ben hier echter nog druk mee bezig. Als ik de volledige inhoud up tot date heb gemaakt, dan zal de pagina Direct Parcel Distributions daarmee wel komen te vervallen. Dit is namelijk de oude naam van de organisatie en bovendien bevat het slechts summiere en wat gedateerde info.

Alvast bedankt dat u mij meer dan enkele uren de tijd geeft om e.e.a. aan te vullen.

met vriendelijke groet,

N.C. den Haan

Signum artiest[brontekst bewerken]

Wel over de almachtige tiesto ? Wel over Armada ?

Maar een fijn stel Dj's niet ?

Het was objectief, sorry dat ik ging slapen en het nog niet af was. Iemand zei het nog, het is hier allemaal een pot nat.

Signum mag niet, tiesto wel. Waarom tiesto wel ? en signum niet ?

Het gaat om die mannekes he.

Achja als je zonder deftige reden andere hun artikel uit de lucht smijt omdat het 'niet goed genoeg' is voor jou stop ik ook met mijn kennis te 'delen'.

--78.23.213.169 6 sep 2009 12:00 (CEST)

Mijn Beste,
Met Triesto heeft het niets te maken. Het artikel over Signum bevatte slechts een infobox, meer niet. Je bent van harte uitgenodigd om een volwaardige pagina over Signum aan te maken, zie ook Wikipedia:Relevantie#Bands/Artiesten. Vr. gr., Kattenkruid 6 sep 2009 15:13 (CEST)

Informatiepagina?[brontekst bewerken]

Is het mogelijk om op wikipedia; een informatieve pagina te hebben voor een bedrijf? Vele bedrijven hebben dat toch? (artikel borgmanemporia) MVG, gebruiker Borgmanemporia

Zelfpromotie wordt op Wikipedia niet gewaardeerd, en in dit geval bevatte het geen enkele informatie. Groeten, Kattenkruid 6 sep 2009 15:45 (CEST)

Dus het moet een volwaardige volledige informatieve pagina zijn? (misschien kan u een goed voorbeeld laten zien?) met uw goed vinden; werk ik dan aan een volwaardige volledige informatieve pagina. MVG, gebruiker Borgmanemporia

In principe wel, als het bedrijf relevant genoeg is en het artikel zakelijk, neutraal , niet te kort en niet te lang is. Zelfpromo wordt op Wikipedia stevig tegen het licht gehouden. U dient een verzoek voor hernoeming van account in te dienen omdat een bedrijfsnaam als gebruikersnaam niet is toegestaan. Vr. gr., Kattenkruid 6 sep 2009 16:33 (CEST)

user-sandboxsite: Galeria Chwaly Polskiej Ekonomii[brontekst bewerken]

Hello. I do not understand Dutch. Has that been you, who erased my user-subsite/sandbox-site about GCPE, which I just yesterday prepared to work with ? rgds --Wistula 9 sep 2009 17:32 (CEST)

Witam serdecznie,
Welcome to the Dutch Wikipedia. Contributions in the English (or any other language) will be deleted. Your sandbox-page should have been named Gebruiker:Wistula/Galeria Chwały Polskiej Ekonomii and not Utilisateur:Wistula/Galeria Chwały Polskiej Ekonomii for both technical and linguistic reasons. Placed under the right title, you can work on your page in peace. Pozdrawiam, Kattenkruid 9 sep 2009 23:51 (CEST)
Okay, my mistake, Thanks. --Wistula 11 sep 2009 12:48 (CEST)

Hurflapje[brontekst bewerken]

Goedendag kattenkruid,

Waarom is de pagina over het hurflapje verwijderd? Hij was weliswaar nog niet volledig maar wel een beginnetje.

Groet, Wim.

Naam verandere[brontekst bewerken]

Beste Kattenkruid,

hoe kan ik mijn accuoutnaam verandere ik heb het geprobeert maar het lukt mij niet. Kun jij helpen hoe het moet.

Groetjes,

LEGO

Hoi, je kunt een verzoek doen op Wikipedia:Verzoek voor hernoeming van account. Succes en groeten. Kattenkruid 13 sep 2009 04:01 (CEST)

Dank[brontekst bewerken]

Hoi Kattenkruid, toch effe geschrokken van dit. Dank voor het reverten! Groeten, C (o) 13 sep 2009 09:16 (CEST)

Hoi Kattenkruid en Cappacio, ter informering zodat je het van mij hoort en niet dadelijk ergens leest. Ik heb de blokkering van dit ip teruggebracht tot 1 dag. Dit omdat deze gebruiker geen constant ip schijnt te gebruiken, we moeten niet de verkeerde persoon blokkeren, en dit uiteindelijk toch een eerste vergrijp is. Ik heb uitleg gegeven in de blokkeringssamenvatting en op Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/IPBlok. Mvg, Taketa (overleg) 13 sep 2009 12:32 (CEST)
Ik vind het prima. Ik twijfelde al aan de termijn. Onbepaalde tijd was in dit geval ook nog niet bepaalde termijn. Ik vroeg me al af of het een dynamisch adres was. Ik ben ook nog niet zo vertrouwd met de IPblok-pagina. Dat is voor een volgende keer. Gr., Kattenkruid 13 sep 2009 13:58 (CEST)

Rob Smink[brontekst bewerken]

Reklame maken was niet mijn insteek toen ik deze bijdrage startte. Wellicht kan deze worden aangepast. Een plaats in de wikipedia is m.i. relevant. Bijvoorbeeld omdat zijn aanpak uniek is. Graag hoor ik je reactie. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door JaapGroenewold (overleg · bijdragen)

Hoi, Rob,
Het artikel las als een cv. Bovendien bleek uit het artikel geen relevantie en was er sprake van [http://www.horeca-opleiding.nl/cv.php auteursrechtenschending. Vr. gr., Kattenkruid 14 sep 2009 13:51 (CEST)

Hallo[brontekst bewerken]

waarom wordt mijn pagina over sjors witt verwijderd? Alleen maar omdat het niet meer NEC is maar de NEC / FC OSS voetbalschool? Dan verander ik dat toch? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Rh26-11 (overleg · bijdragen)

Zie Wikipedia:Relevantie#Sporters. Kattenkruid 16 sep 2009 14:54 (CEST)

Wat doe je met een hersenschudding?[brontekst bewerken]

Je moet vooral proberen niet te denken, je moet best in een donkere kamer gaan zitten, je moet je eigen laten verwennen door de mensen om je heen, en het belangrijkste is dat je veel en hard moet schijten in een klein doorschijnend potje, want anders gaan uw hersencellen zich verdoven door het niet meer genoeg te werken, dus doe je best en veel genees plezier!!!! – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 81.244.155.131 (overleg · bijdragen)

Hallo,
hoe interessant het ook mag wezen, dat is geen encyclopedische informatie.
Groeten, MrBlueSky 16 sep 2009 14:50 (CEST)
Het nivo van deze anonieme bijdrager is bijzonder laag. Kattenkruid 16 sep 2009 14:54 (CEST)

Afromen (economie)[brontekst bewerken]

Hoi, ik zag dat je het door Mexicano als "nuweg" genomineerde artikel Afromen (economie) hebt verwijderd. Ik heb bij Mexicano even een berichtje achtergelaten dat het artikel m.i. onterecht als "nuweg" was bestempeld, en vind dus ook dat het onterecht is verwijderd. Maar goed, dat is mij ook al eens gebeurd, shit happens zullen we maar zeggen ;-) vind je het goed dat ik het terugplaats en er een "wiu" of woordenboekdefinitie van maak? Misschien komt er nog een econoom langs die er wat van kan maken. Hartelijke groet! eVe Roept u maar! 20 sep 2009 18:58 (CEST)

Prima. Kattenkruid 20 sep 2009 19:37 (CEST)

Overlast door gebruiker[brontekst bewerken]

Hoi Kattenkruid, Ik zie dat je de pagina "sarcasme_evert" hebt verwijderd. Daar heb ik niets op tegen. Degene die dit ip heeft valt mij vaker lastig, is het mogelijk om zijn ip te blokkeren van verdere bewerkingen op Wikipedia? Dit om nieuwe conflicten te voorkomen. 80.101.131.223 23 sep 2009 21:28 (CEST)

Hoi,
Een blokkade kan niet op basis van dit verzoek. Over andere misdragingen kan ik niets terugvinden in zijn bijdragen. Er is een verzoekpagina voor blokkades, maar misbruik wordt bestraft. Groeten, Kattenkruid 23 sep 2009 21:35 (CEST)

Professor Ericson[brontekst bewerken]

L.S.

Heb een wiki aangemaakt van Professor Ericson. Dit heeft u verwijderd ivm auteursrechten. Echter ben ikzelf directeur van www.ericson-laboratoire.nl dus is het akkoord

Groet, – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Marque (overleg · bijdragen)

Het antwoord op deze vraag vindt u op Wikipedia:OTRS/Tekst van eigen website. Succes, Kattenkruid 25 sep 2009 14:33 (CEST)

Jaja[brontekst bewerken]

Zelfpromo ?? dacht t ff niet. Ik ben al jaren niet meer actief in dat wereldje.


Machtsmisbruik van een moderator kan je het beter noemen – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Gammapooka (overleg · bijdragen)

Je kunt een verzoek tot terugplaatsing indienen op WP:DRV. Vr. Gr., Kattenkruid 25 sep 2009 22:56 (CEST)
Naar aanleiding van de doodsbedreiging hier op volgend die ik heb weggehaald heb ik dat IP-adres geblokkeerd voor een jaar en hier een checkuserverzoek gedaan tussen bovenstaand account en IP-adres. Met vriendelijke groet, Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 26 sep 2009 17:50 (CEST)
Helaas gaf de checkuser geen verband aan. Mocht je enig idee hebben in welke richting dit te zoeken is dan hoor ik het wel. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 26 sep 2009 20:34 (CEST)

gezond zitten verwijderd[brontekst bewerken]

Hallo,

u heeft zojuist mijn pagina 'Gezond Zitten' verwijderd. Ik was er net mee begonnen. Bijschrift: geen zinvolle inhoud. Tamelijk onbehoorlijke moderating.

Voor zover mijn bijdrage aan wikipedia dan maar; ik ga lekker tv kijken.. Beterschap gewenst! – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Steefvanderkruit (overleg · bijdragen)

Veel kijkplezier,
Ik heb je artikel teruggeplaatst. Het artikel was bij nader inzien misschien eerder een geval voor de reguliere verwijderlijst dan voor directe verwijdering. Je hebt twee weken de tijd om het artikel op te knappen. Succes. Kattenkruid 27 sep 2009 23:04 (CEST)

gezond zitten[brontekst bewerken]

Hallo kattenkruid, dank voor de uitleg; ik kom later nog wel eens terug op het onderwerp want er is veel over te informeren. En de verleiding om te knippen en plakken vanuit seniore informatiebronnen is inderdaad groot. vriendelijke groet,--Steefvanderkruit 27 sep 2009 23:07 (CEST)

LOPV[brontekst bewerken]

Beste dame/heer,

Ik was net begonnen met het opzetten van het artikel omtrend de LOPV. Ik zou het erg waarderen als dit terug gezet wordt zodat ik verder kan werken aan de inhoud ervan.

Met vriendelijke groeten, Patrick

U kunt het artikel opnieuw aanmaken, ditmaal in uw eigen bewoording. Het overnemen van de tekst van http://www.lopv.nl/choice/lopv/lopv.htm is niet de bedoeling. --RenéV 27 sep 2009 23:57 (CEST)