Overleg gebruiker:Migiloviz

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Virtual Paradise[bewerken]

Ja zag het was iets aan het uploaden dus niets gebeurt verder, bedankt voor het verbeteren van de "kopjes". Ben nieuw hier namelijk dus moet nog een beetje wennen.

mvg Michael

Hallo Migiloviz, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.932.177 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
WikiEditor-Toolbar-signature-nl.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Emmelie 27 jul 2006 16:46 (CEST)

Marters[bewerken]

Hoi, ik heb de wijziging van de titel weer teruggedraaid. Er zijn enkele uitzonderingen waarbij artikelen wél in het meervoud mogen. Dit is zo'n uitzondering, omdat het hier om een taxonomische groep gaat. Zie dit artikel. De Klauw 3 sep 2006 21:50 (CEST)


Vandalismebestrijding[bewerken]

Hoi Migiloviz, fijn dat je meehelpt met vandalismebestrijding! Dank je wel! Maar als je vandalisme aantreft en verandert, is het gemakkelijker als je op de overlegpagina van de herrieschopper een dossier aanlegt, zodat andere gebruikers in één oogopslag kunnen zien wat een vandalist op zijn geweten heeft. Je kan gebruikmaken van de volgende sjablonen: {{zb}}, {{puber}} of {{ws}}. Onder één van deze sjablonen zet je wat deze persoon heeft gedaan, bijvoorbeeld dat hij een pagina heeft leeggehaald of dat hij op een pagina gekliederd heeft. Dit komt er dan bijvoorbeeld zo uit te zien:

{{puber}}

#1 mei 2006 10:14 geklieder op ''Paginanaam''

Je kan het beste de tijd uit de de geschiedenis van het artikel halen, zodat dit ook de echte tijd is dat iemand iets heeft gedaan. Dit is voor andere gebruikers beter na te kijken. Zet de paginnaam schuingedrukt neer, dit valt op, maar de "dader" kan niet zo gemakkelijk teruggaan naar het artikel om nog eens vandalisme te plegen. Dit wordt dan:

Zandbakw.jpg Welkom op Wikipedia!

Wikipedia is bedoeld als een vrij beschikbare, vrij bewerkbare en neutrale encyclopedie voor iedereen. Hoewel iedereen van harte is uitgenodigd om Wikipedia te bewerken, vond een medewerker van de encyclopedie een of meer van uw bewerkingen niet constructief. Deze bewerking(en) is/zijn daarom teruggedraaid of verwijderd. Experimenteren en oefenen met bewerken kan in een speciaal daarvoor bedoelde pagina, die de Wikipedia-zandbak wordt genoemd. Klik hier om naar de zandbak te gaan.
Zie ook: welkom voor nieuwkomers.

  1. 1 mei 2006 10:14 geklieder op Paginanaam

Ik hoop dat je hier wat aan hebt. Voor meer tekst en uitleg kun je ook nog op de pagina over vandalismebestrijdingen op m'n overlegpagina terecht. Succes!

Goed bezig met vandalismebestrijding! Er staan hierboven nog wat tips, om het wat makkelijker te maken! Adnergje (overleg) 5 sep 2006 18:31 (CEST)


Torhout[bewerken]

SanderK heeft 'm inmiddels geblokt. De verzoekpagina hiervoor is Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/IPBlok (afkorting: WP:VMB). – gpvos (overleg) 8 sep 2006 19:31 (CEST)

Gewoon zomaar[bewerken]

Bosje bloemen.png

Hoi Migiloviz, ik vind dat je goed bezig bent, je blijft geduldig en beleefd en geeft goede uitleg. Vandaar dit complimentje. Keep up the good work! «Niels» zeg het eens.. 12 sep 2006 02:31 (CEST)

pbr-sjabloon[bewerken]

Hoi Migiloviz, na dat compliment van Niels durf ik het bijna niet meer vragen maar kan je deze edit eens uitleggen? Verbieden kan ik je dat natuurlijk niet, maar overleg dit gewoon met mij. Een {ws} plaatsen leek mij hier niet onredelijk. Ik had de gebruiker bijna al een blok gegeven. Laten we als vandaalbestrijders elkaar niet in de wielen rijden. Groeten en succes verder hier, Willem° 12 sep 2006 02:49 (CEST)

Markeren als gecontroleerd[bewerken]

Hoi Migiloviz, tijdens het controleren van anonieme wijzigingen ben ik een paar keer vandalisme tegen dat door jou was teruggedraaid, maar waarbij de anonieme wijziging niet als gecontroleerd was gemarkeerd. Daardoor moeten er wijzigingen "gecontroleerd" worden die in feite al teruggedraaid zijn. Zou je dat voortaan wel willen doen? Alvast bedankt, Ucucha 15 okt 2006 08:42 (CEST)

Met dank[bewerken]

Dat was een oude bekende met een dynamisch IP adres. Terroriseert ook fr:w. Zat eerst bij Belgacom nu bij Tele2. Ook dynamisch, maar misschien iets minder volatile dan bij de oude provider. Wait and see ... - mvg RonaldB 3 sep 2007 04:20 (CEST)

Dank ook voor het terugdraaien van het franstalig geklieder op mijn overlegpagina van vannacht. Alle informatie over deze nachtelijke kladderaar staat hier. Vriendelijke groet, Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 3 sep 2007 10:06 (CEST)

Evert Westra[bewerken]

Hoi Migiloviz,

Ik zag dat je het artikel Evert Westra had aangemaakt met adarboven zelf al een verwijdernominatie-sjabloon. Was dit wat j bedoelde, of had het en {wiu2} moeten zijn zoals ook op je gebruikerspagina staat?

In ieder geval heb ik het artikel in de huidige vorm op de verwijderlijst geplaatst; mocht je wiu2 bedoeld hebben dan weet je wat je te doen staat ;)

Vriendelijke groeten, Erik'80 · 3 sep 2007 16:54 (CEST)

Hoi Erik,
Bedankt voor je oplettendheid. Ik had de tekst over onze Evert van Kerkmuziek gehaald, maar omdat hij nog niet voldeed meteen genomineerd. Hij stond dus ook al op de verwijderlijst. Ik heb de verwijderlijst al ontdubbeld. Groet, Migiloviz (overleg) 3 sep 2007 17:03 (CEST)

Meerdere keren verwijderen[bewerken]

Hoi Migiloviz,

Als je een artikel wilt verwijderen, maar niet weet of het al eens eerder genomineerd is, kun je simpelweg gebruik maken van de knop "links naar deze pagina".

Groetjes, Sietske Reageren? 7 sep 2007 08:59 (CEST)

Hoi Migiloviz, ik weet niet meer over welk artikel dat ging. Maar je had in de toelichting iets gezegd als "ik dacht dat het al eerder genomineerd was, maar ik kan dat niet meer terugvinden." Vandaar dat ik dacht: dan help ik je ff... weet je 't voor de volgende keer! :-) Sietske Reageren? 8 sep 2007 18:15 (CEST)

Externe link[bewerken]

Zou je ajb willen stoppen met het toevoegen van de externe link naar salarisschalen op Ambtenaar? Je bent hier nu al herhaaldelijk op teruggedraaid en ook als referentie is deze externe link erg overbodig. Zie ook eens Wikipedia:Wanneer extern linken.
Het herhaald heen en weer draaien van versie noemen we op Wikipedia een editwar en kan uiteindelijk leiden tot beveiliging van het artikel of blokkering van de gebruiker(s). Verzoeke dus ook hierom je acties te staken en eerst het overleg voort te zetten. Vriendelijke groet, Ciell 8 sep 2007 18:14 (CEST)

Ciell,
Sorry? Je moet even goed je feiten op een rijtje zetten voordat je iemand ergens op aanspreekt. Een anoniem 82.72.218.231 (overleg · bijdragen) voegt een nuttige link toe en die wordt vervolgens zonder verdere uitleg teruggedraaid. Let wel: het was de eerste bijdrage van deze anoniem. Geen welkom, geen uitleg, boem, terugdraaien. Vervolgens plaatst de anoniem op de overlegpagina bij Ambtenaar zelf een verzoek om uitleg. Dat is te gek voor woorden, zo jaag je de nieuwe gebruikers wel weg zeg. Ik heb de link 1 keer teruggeplaatst en direct daarna nog een keer verplaatst. Vraag dus niet aan me of ik 'ermee wil stoppen'. Ik 'ben hier dus ook niet herhaaldelijk op teruggedraaid', dus zeg ook dat niet tegen me. Ik weet wat het woord editwar betekent en wil dat voorkomen, kijk alsjeblieft even op de overlegpagina bij 'Ambtenaar'. Leg me dus ook niet uit wat een editwar is. Vraag je ook even aan GijsvdL (overleg · bijdragen) en Chaemera (overleg · bijdragen) of zij hun acties staken en het overleg afwachten? En als je er dan toch bent, vertel je ze dan meteen even dat hun onbecommentarieerde terugdraaiacties niet zo netjes zijn? Dankjewel! Migiloviz (overleg) 8 sep 2007 18:44 (CEST)
O ja, nog een dingetje: waag het niet mij nog een keer te bedreigen met een blokkade, want als je dat doet, dan kun je je dreigement meteen uitvoeren, want dan doe ik nooit meer wat aan wikipedia.Migiloviz (overleg) 8 sep 2007 18:52 (CEST)
Erg jammer dat je nu net die laatste toevoeging doet: dat het een dreigement is, is jouw interpretatie, niet mijn intentie.
Voorts inderdaad mijn excuses: ik werd overstelpt met bwc's en heb de geschiedenis daardoor niet goed gezien. We zetten echter de ref's op Wikipedia niet middenin het artikel: als er een referentie geplaatst wordt, dan graag onderaan, boven de externe links. Ciell 8 sep 2007 18:58 (CEST)
Ik moet trouwens ook zeggen dat het me lichtelijk verbaasde: ook mij was je positief actieve (voornamelijke nachtelijke, meen ik) werk opgevallen. Ciell 8 sep 2007 19:00 (CEST)
De stelling als zou ik de toevoeging van de link op Ambtenaar zonder enige uitleg hebben teruggedraaid is aantoonbaar onjuist. Ik heb in dezelfde minuut een bericht achtergelaten op de overlegpagina van de anoniem. GijsvdL 8 sep 2007 19:02 (CEST)
Ach ja, nu zie ik het ook. Sorry. Nou ja, even goeie vrienden. En of die externe link er nou wel of niet in staat, zou me eigenlijk ook aan m'n reet roesten. Succes mannen! Migiloviz (overleg) 8 sep 2007 19:11 (CEST)
Ah inderdaad, whatever. Nu weer aan het werk mannen! Knipoog Ciell 8 sep 2007 19:18 (CEST)

Bedankt[bewerken]

Voor de hulp bij trichloormethaan T is wel een kut stof maar dat is een mening :) Ramoonus 9 sep 2007 16:21 (CEST)

Zo is het maar net! Migiloviz (overleg) 9 sep 2007 16:24 (CEST)

Spatie v. Chr. weghalen[bewerken]

Nogal een klus, misschien kan je beter een botverzoek indienen op Wikipedia:Verzoekpagina voor bots. Ook handig om te verwijzen naar de bron/reden van je wijziging. Ik denk [1]? Michiel1972 12 sep 2007 01:51 (CEST)

Hé, thanks. Ik dacht: de eerste eeuw doe ik even om m'n goeie wil te tonen, en dan ga ik op zoek naar zo'n pagina, en verwijs ik inderdaad naar het groene boekje of zo. Fijn dat je beide al voor me gevonden hebt! Migiloviz (overleg) 12 sep 2007 01:55 (CEST)

Weghalen toevoeging m.b.t. het dorp Hoog Soeren[bewerken]

Beste Migiloviz,

De tekst die ik heb toegevoegd bij het dorp Hoog Soeren is door mijzelf gemaakt. Omdat ons landhuis momenteel te koop staat, is het niet vreemd dat deze tekst voorkomt in tal van sites waar wij ons landhuis promoten.

Groet, Putman

P.S. De tekst is inmiddels weer toegevoegd

Sint-Bernard[bewerken]

Als je de naam wil veranderen graag eerst even overleggen en daarna een moderator vragen om het te verhuizen anders raken we de geschiedenis kwijt. Mvg, SanderK 27 okt 2007 23:27 (CEST)

Is al gebeurd. Is er een oplossing? Migiloviz (overleg) 27 okt 2007 23:30 (CEST)
Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Artikelverplaatsen, hier kan je een verzoek plaatsen. Mvg, SanderK 27 okt 2007 23:31 (CEST)
Ik heb het net even gelezen, het lijkt er op dat een aantal gebruikers voorkeur had voor de spelling uit het groene boekje en andere voor de versie met een hoofdletter, maar het is mij niet helemaal duidelijk of er destijds consensus is ontstaan over de spelling. SanderK 27 okt 2007 23:42 (CEST)

Reverten van paginas[bewerken]

Ik zag dat je ook anonieme wijzigingen aan het controleren was... als het vandalisme is (of zoals bij Unipartners) weghalen van een sjabloon, zou je dan een aantekening willen maken op de overlegpagina van de dat IP? Zo kunnen vandalismebestrijders zien hoe vaak iemand al heeft gevandaliseerd en of het weer tijd is voor een blok.

Hoi Samurai. Als je in m'n bijdragen kijkt zie je dat ik altijd een dossier aanleg of aanvul. In dit specifieke geval had ik een bwc'tje. Maar bedankt voor je opmerkzaamheid en complimenten voor je goeie werk! Migiloviz (overleg) 26 nov 2007 15:34 (CET)

Verwijderingsnominatie Sywert van Lienden[bewerken]

Beste Migiloviz, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Sywert van Lienden. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080210 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 11 feb 2008 01:01 (CET)

N.S.V. Ovum Novum[bewerken]

Nsv Ovum Novum Beste migiloviz,

Ik begrijp niet hoe je mij gaat blokken en beschuldigen van vandalisme als je niet eens kennis hebt van deze vereniging. De feiten zijn door mij op een advies van een mede gebruiker geobjectiveerd. Jaarclub ragnarok is de oudste nog actieve jaarclub en hij wordt geleid door De Meester (dit is de bijnaam die objectief aan hem gegeven is en zoals hij ook genoemd wordt). Ik vond het leuk dit te vermelden om aan te geven dat het zo gezellig is dat wij ook nog zulke oude leden hebben die zich inzetten voor onze vereniging. Dat hij door zijn lange staat van dienst een belangrijke positie inneemt lijkt me voorzichzelf spreken. Ik vind niet dat jij als niet lid van deze vereniging mij als wel lid kunt beschuldigen van vandalisme en deze objectief te controleren feiten het recht hebt zonder enige reactie dit alles te doen.

Op betreffende pagina werden allereerst niet-encyclopedische bijdragen geleverd. Hiervoor is gewaarschuwd en er zijn enkele IP-nummers geblokkeerd, waarna het gerotzooi even over was. De volgende dag werd er door mij een bewerkingsoorlog geconstateerd waarop de pagina beveiligd is. Probeer met je rivaal tot overeenstemming te komen. Je hebt een maand de tijd voordat de beveiliging wordt opgeheven. Ik wens je veel succes. Groeten, Migiloviz (overleg) 19 aug 2008 13:20 (CEST)

Beste Migiloviz,

Die bijdragen die jij noemt mocht je niet gewenst noemen binnen onze vereniging zijn ze dit wel. Jammer dat ik daar vanochtend pas via een collega van je achter moest komen. Die zei me van haal bijvoegelijke dingen weg. Heb het toen geobjectiveerd. Ik kreeg van jou niet eens de kans dit vanaf mijn eigen computer thuis te doen. Erg jammer en teleurstellend.

Beste niet ingelogde gebruiker,
Dit is niet jullie verenigingssite maar een encyclopedie, we schrijven hier niet 'wij noemen' etc. etc... Dat is niet encyclopedisch, als je dat al niet kunt bevatten snap ik niet hoe je in hemelsnaam jezelf student durft te noemen. Thoth 19 aug 2008 14:01 (CEST)

NSV Ovum Novum Als voorbeeld dat het wel gewoon mag http://nl.wikipedia.org/wiki/N.S.V._Carolus_Magnus ik zou ook niet weten waarom wij onze jaarclubs niet zouden mogen vermelden daar dit objectief correcte informatie is.

Wat ik graag zie is concequentie in beleid op wikipedia. Ik heb het idee dat een ieder van u er anders over denkt. Een website die eerst een jaar prima over nsv ovum novum erop staat moet ineens ernstig worden gestript terwijl op een soortgelijke pagina van nsv carolus magnus dit geen probleem is. Of wel alle studentenverenigingen jaarclubs of geen. Dat lijkt me vrij logisch?