Overleg gebruiker:JZ85/Archief4

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 14 jaar geleden door Hwdenie in het onderwerp Galapogosalabatros
Berichtenarchief vanaf 28 maart 2009 tot 19 september 2009. Klik hier als je mij wilt schrijven of een vraag hebt.

Overleg sjabloon:Infobox achtbaan

Hoi JZ85, Ik weet niet of je de pagina op je volglijst had staan, maar ik heb gereageerd. Overleg sjabloon:Infobox achtbaan. Tis maar even dat je het weet ;). Groetjes, Mezelf14 25 mrt 2009 20:46 (CET)

Hij staat op m'n volglijst maar was gisteren niet meer online. Inmiddels ben ik een plannetje aan het maken om het een en ander gestructureerd aan te pakken, het is zonde om alleen die afbeelding aan te passen, dan kunnen we ze beter meteen even helemaal nalopen. Voor de opzet zie Gebruiker:JZ85/Todo. Groeten, JZ85overleg 26 mrt 2009 09:57 (CET)
Wat ik mij even afvroeg, kan ik de afbeeldingen codes al wijzigen? Want ik wou graag z.s.m. beginnen met de lijst af te werken :).
Ook wou ik even zeggen dat ik van plan ben om na Astroworld Six Flags Great America te doen, dus weer alle achtbanen eigen pagina. Ik zag dat je er namelijk meebezig was, t'is maar even dat je het weet ;).
Groetjes, Mezelf14 28 mrt 2009 19:23 (CET)
Hoi Mezelf14,
we moeten nog even wachten met de lijst want ik heb uitgevonden dat we niet alle artikelen hebben die de infobox gebruiken. Alle artikelen in de Categorie:Achtbaan hebben er 1 maar sommige andere attracties buiten deze categorie hebben er ook 1. Die moeten uiteraard ook gemaakt worden. Ik ga dus eerst een complete lijst maken en dan wil ik inderdaad zo snel mogelijk beginnen. Leuk dat je Six Flags Great America gaat doen hierna. Ik heb al een navigatiesjabloon gemaakt op een kladblok hier trouwens (Gebruiker:JZ85/Kladblok4) en heb me toen ook vast verdiept in alle namen en de andere gegevens in de tabellen.
Groeten, JZ85overleg 30 mrt 2009 08:17 (CEST)
Ik heb de lijst inmiddels geupdate. Het sjabloon staat ter test op Gebruiker:JZ85/Kladblok6. JZ85overleg 31 mrt 2009 10:07 (CEST)

Betreffende verwijdering Albert Dyserynckstadion

Beste JZ85,

Morgen loop de periode voor verwijdering ten einde. Ik heb ontdekt dat ik degene die het artikel op Wikipedia plaatste, nl. WikiFalcon, ken van een internetforum. We hebben erover gesproken en hij gaf toe dat hij mijn tekst inderdaad heeft overgenomen (zie zijn bericht op mijn overlegpagina, als je die kunt raadplegen) maar was zich van geen kwaad bewust. Hij vroeg me om het artikel vrij te geven, hij zou er dan een bronvermelding (dus geen link!) onder plaatsen. Klopt het dat ik hiervoor een verklaring moet sturen naar info-nl@wikimedia.org?

Mvg, Chimaera 31 mrt 2009 22:31 (CEST)

Zie mijn overlegpagina. Opgelost. MoiraMoira overleg 31 mrt 2009 22:50 (CEST)
Hi Chimaera2000,
fijn om te horen dat de onduidelijkheid over de bron is opgelost. Je kunt teksten en foto's vrijgeven via WP:OTRS. Bedankt voor je constructieve overleg en ik hoop dat je besluit verder bij te dragen op Wikipedia aan de historische stadions.
Met vriendelijke groet, JZ85overleg 1 apr 2009 08:29 (CEST)

Wimpel voor de bijdrage aan de Duitse gemeentewapens

Met dank! Groucho NL overleg 5 apr 2009 21:53 (CEST)

Bedankt Groucho! Ik had graag nog geholpen met de rest van de lijst maar andere wikizaken namen al mijn aandacht helaas. JZ85overleg 6 apr 2009 08:13 (CEST)

Achtbaan

Mezelf14 14 apr 2009 22:16 (CEST)

Dankjewel Mezelf14!
Als je hulp nodig hebt bij een artikel moet je maar even een berichtje droppen. Ik ben binnenkort een tijdje minder actief helaas maar ik zal m'n OP in de gaten proberen te houden.
Groeten, JZ85overleg 15 apr 2009 08:27 (CEST)

FYI

Dag Jeroen, ik wou je op de hoogte stellen dat ik BNP Paribas-Fortis heb teruggeplaatst naar verzoek op WP:TERUG. Dit ivm de veranderde situatie. Met vriendelijke groet, Taketa (overleg) 2 mei 2009 20:53 (CEST)

Bedankt voor de notificatie! Uiteraard geen probleem. Groeten, JZ85overleg 19 mei 2009 13:12 (CEST)

Hard plassertje

Dag. N.a.v. deze opmerking op de op van dAb: dAb verwees naar deze edit. Kennelijk is een opmerking over de vullingsgraad der genitalia van medewikipedisten bon ton tegenwoordig, het gaat dus niet aan om dAb daarover te kapittelen. Collegiale groet, Balko Kabo 19 mei 2009 22:40 (CEST)

Beste Balko,
dat hij aan die edit refereerde is me niet opgevallen aangezien ik de bewuste edit niet gezien had nog. Uiteraard geldt hier wat mij betreft "Wat u niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet"! Oftewel: men zou dAb dus ook niet zo moeten bejegenen inderdaad! Bedankt voor je bericht. JZ85overleg 20 mei 2009 08:25 (CEST)

Max van Aerschot

Beste JZ85,

Enige tijd geleden heb ik een tekst toegevoegd over Max van Aerschot. Deze tekst is aangepast door Wikipedianen en misstond (dacht ik) niet tussen de vermeldingen van andere architecten. Desondanks is de tekst toch verwijderd. Is er een mogelijkheid om de tekst over Max van Aerschot - wellicht in aangepaste vorm - toch te plaatsen? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 82.95.157.153 (overleg · bijdragen) 22 mei 2009 16:33 (CEST)

Hoi, het betrof hier een zelfpromotietekst die bij vlagen best nog ronkend en borstklopperig was. Het klassieke probleem als je over jezelf een lemma gaat schrijven. De verwijderreden was "werk in uitvoering" wat aangeeft dat je mogelijk wel opnamewaardig werd bevonden maar de vraag is of je het zelf wel moet willen herpogen om een heleboel redenen (distantie, neutraliteit, je naam als architect als men in de gaten krijgt dat je jezelf op Wikipedia hebt geplaatst enz.). In theorie kan je dus nogmaals een lemma gaan maken maar bezint eer ge begint. Met vriendelijke groet, MoiraMoira overleg 22 mei 2009 16:36 (CEST)
Beste 82.95.157.153, collega MoiraMoira heeft het mooi samengevat. Ter verdere informatie heb ik op jouw overlegpagina (hier) een infobericht geplaatst waar je meer informatie kunt vinden over Wikipedia en de conventies waaraan een artikel moet voldoen.
Groeten, JZ85overleg 22 mei 2009 18:27 (CEST)

Nieuwe reactie

Beste JZ85, Ter informatie: op mijn overlegpagina heb ik een gewijzigde reactie voor je. In hoge achting, Phasker 23 mei 2009 14:05 (CEST)

Andries van Hoogenhuysen

Mag ik vragen waarom mijn artikel over deze persoon is verwijderd. Dit is een belangrijk boekdrukker geweest, waarvan vele boeken over de hele wereld in bibliotheken worden bewaard. Graag zou ik willen vragen het artikel terug te plaatsen, zodat ik het eventueel kan verbeteren. Misschien dat je mbt het layouten van de pagina nog tips of hulp kunt bieden. Bij voorbaat dank, met vriendelijke groet, Martijn Zwebe 28 mei 2009 19:43 (CEST)

Beste Martijn,
ik had het artikel verwijderd aangezien het nog niet voldeed aan de conventies en soms wat gefragementeerd was. Ik zal het voor je terugplaatsen met daarbij dus een automatische hernominatie voor verwijdering zodat je twee weken de tijd hebt. Het is aan te raden om te kijken naar vergelijkbare artikelen en de opmaak en opbouw daarvan over te nemen.
Groeten, JZ85overleg 29 mei 2009 09:03 (CEST)

Vraagje

Hallo JZ85,

Een vraagje, heb je het uitklapsjabloon over waarbenjij.nu op de TvP gelezen?

Met vriendelijke groet,

Kwiki overleg 29 mei 2009 12:45 (CEST)

Hoi Kwiki,
ik heb het uitklapsjabloon gelezen inderdaad. Ik heb waarbenje.nu toch behouden ondanks je goede betoog. De reden hiervoor is dat het commercie aspect naar mijn mening voldoende is verwijderd en er duidelijk zeer uiteenlopende meningen bestaan over de E waarde. Overigens wil ik je graag bedanken voor je uitgebreide analyse en ben ik zeker van mening dat het lemma bij gebruik als promovehikel alsnog moet verdwijnen.
Groeten, JZ85overleg 29 mei 2009 12:52 (CEST)
Hallo!
Dankjewel voor je uitgebreide reactie en compliment! Ik vroeg het voor alle zekerheid toch nog maar even na omdat iemand anders er over heen had gekeken. Ik ben zo vrij geweest om de bezoekersaantallen van het artikel te verwijderen (dat was mijn voornaamste "promobezwaar", ook vanwege de onbewijsbaarheid) maar iedereen die dat wil kan dat natuurlijk weer reverten. Als de PR afdeling van dat bedrijf zich nu koest houdt dan komt t wel goed Knipoog. Ik ga nog wel even op zoek naar bronnen om het artikel wat completer te maken, want het heeft nog geen bronnen.
Met vriendelijke groet,
Kwiki overleg 29 mei 2009 13:24 (CEST)
Hoi Kwiki,
geen probleem natuurlijk dat je er even naar vraagt! Uiteindelijk ben ik als mod van dienst gewoon rommelopruimer en dan is het essentieel om alles goed gelezen te hebben. Bronnen zouden inderdaad het artikel verbeteren.
Groeten, JZ85overleg 29 mei 2009 13:27 (CEST)

Yale

Overleg http://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Yale_(magazijn-_en_heftrucks)&action=edit&redlink=1 Geachte heer/mevrouw JZ85, Onbegrijpelijk dat wikipedia in nederland er anders over denkt als in andere landen. Nadat het door Phasker was aangemerkt om te verwijderen, is er vervolgens nog een foto (met auteursrecht van Yale) aan toegevoegd, namen van oprichters aangegeven en een positieve reactie door derden hebben kennelijk u niet het juiste gevoel gegeven. Voor uw infortmatie verwijs ik u graag naar de andere wiki site's waar dit te vinden is. Mocht dit nog steeds onvoldoende zijn, dan hoor ik graag uw argumenten waarom. U zult begrijpen dat ik voorzichtig ben geweest met het verder uitbouwen van deze pagina omdat ik eerst wilde weten of het wel kon blijven staan. Zie - kijk maar op http://en.wikipedia.org/wiki/Yale_Materials_Handling_Corporation http://en.wikipedia.org/wiki/Lift_truck Met vriendelijke groet, Emiel Altink--Wynmalen 29 mei 2009 13:41 (CEST)

Beste Wynmalen,
Yale (magazijn- en heftrucks) is door mij verwijderd als WIU wat staat voor Werk In Uitvoering. Het artikel was dus gewoon nog niet af qua opmaak en indeling. Ik kan het artikel terugzetten voor nog eens 2 weken zodat u het kunt verbeteren qua layout en opmaak, houd hierbij wel goed in de gaten dat het artikel niet promotioneel wordt natuurlijk. Mocht u het artikel terugwillen om het te verbeteren dan kunt u hier een bericht achterlaten.
Met vriendelijke groet, JZ85overleg 29 mei 2009 13:47 (CEST)

Beste JZ85, Graag het artikel terugzetten voor verbetering en aanvulling komende 2 weken. Met vriendelijke groet, Emiel Altink --Wynmalen 2 jun 2009 08:02 (CEST)

Beste Wynmalen, het artikel is teruggeplaatst en is dus ook weer op de verwijderlijst geplaatst. Over 2 weken zal de moderator van dienst een beslissing nemen. Groeten, JZ85overleg 2 jun 2009 08:48 (CEST)

knopje

Dag JZ85, ik ben zo vrij geweest een knopje van je te stelen. Denk je dat je nog grote wijzigingen gaat doorvoeren? Anders steel ik em even naar m'n eigen naamruimte toe ;). Groet Silver Spoon Sokpop 3 jun 2009 10:16 (CEST)

Ik denk dat ie zo wel klaar is. Ik heb hem geklust op basis van jouw knopje voor user edit stats overigens Glimlach. Groeten, JZ85overleg 3 jun 2009 10:22 (CEST)

auteursrechtenschendin?

Ik heb je bijdrage op Godfried Bomans helaas ongedaan gemaakt aangezien het een auteursrechtenschending betrof van [1]. Met vriendelijke groet, JZ85 overleg 4 jun 2009 13:47 (CEST)

Ik denk gewoon dat je niet veel te doen had en dat dit de werkelijke reden is! Geen groet, --De Hulk 4 jun 2009 18:58 (CEST)

Helaas lijk je hier voorbij te gaan aan de ernst van de zaak! Auteursrechtenschendingen kunnen Wikipedia in juridische problemen brengen en worden daarom verwijderd. Ik hoop dat je met deze wetenschap in de hand nu mee wilt helpen auteursrechtenschendingen te voorkomen. Overigens heb ik meer dan genoeg te doen Glimlach en vind ik jouw reactie op je eigen overlegpagina betreurenswaardig. JZ85overleg 5 jun 2009 10:08 (CEST)

Foto's Disneyworld

Beste Jeroen,

N.a.v. het toevoegen van een foto op de pagina van Blizzard Beach heb ik een vraagje.

Ik zie dat je een vijftal foto's geupload hebt over bepaalde parken en evenementen in Disneyworld in Florida. Heb je misschien nog meer foto's van Disneyworld die je kunt uploaden? Bijvoorbeeld de pagina van Typhoon Lagoon heb ik flink uitgebreid (bedankt overigens voor het verbeteren van de spellingsfout in Humunga Kowabunga :) ), en omdat hij nu zo lang is ziet hij er zonder foto's wat kaal uit. Heb jij misschien nog wat foto's die de Disneyworld-pagina's zouden kunnen opfleuren?

Ik hoor het wel!

Groetjes,

--Wim Strijbosch 7 jun 2009 16:42 (CEST)

Hi Wim,
ik zal even kijken wat ik heb, ik heb aardig wat foto's gemaakt maar niet alles is even geschikt. Voor nu ben je dus vooral op zoek naar foto's van Typhoon Lagoon begrijp ik, volgens mij heb ik niet veel foto's gemaakt daar maar ik zal het even voor je nazoeken dus. Leuk dat je de Disney artikelen bijwerkt, van het Contemporary Resort heb ik trouwens nog wel foto's liggen, daar zal ik ook nog eens naar kijken.
Groeten, JZ85overleg 8 jun 2009 07:58 (CEST)
Beste Wim
Op mijn gebruikerspagina vind je 3 nieuwe foto's van Typhoon Lagoon en 1 van Disney's Contemporary Resort. Groeten, JZ85overleg 8 jun 2009 12:54 (CEST)

samenvoegen Dovenschool

Beste JZ85, van MarkW begreep ik bij een eerdere 'artikelverplaatsen' van mij dat bij het 'verplaatsen' of het samenvoegen ook de bewerkingsgeschiedenis verplaatst cq. samengevoegd moet worden ivm GFDL-voorwaarden. Is dit bewust of onbewust achterwege gelaten bij het samenvoegen van Dovenschool (Vlaams) naar Dovenschool (algemeen)? Gebruiker:Compro had de bijdragen van gebruiker:door de wol geverfd en mij in het nieuwe lemma Dovenschool (Vlaams) 'verplaatst' naar Dovenschool. Niet dat het een halszaak is voor mij, ik vraag het gewoon uit nieuwsgierigheid. --BlueKnight 11 jun 2009 22:29 (CEST)

Beste Blueknight,
goede vraag. Dat hangt er vanaf, is alles met een copy paste verplaatst dan is samenvoegen mogelijk beter ja. Als de tekst opnieuw geformuleerd is om in het lemma Dovenschool te passen dan hoeft dat samenvoegen niet. Door de instemmende reactie van door de wol geverfd op Artikelverplaatsingen heb ik misschien niet kritisch genoeg gekeken en het door jou geschreven lemma verwijderd en de DP ook weggehaald. Als je dat graag wilt kan ik vragen of iemand die veel ervaring heeft met samenvoegen er nog even naar kijkt.
Groeten, JZ85overleg 12 jun 2009 10:37 (CEST)
Helder, zaak wat mij betreft hiermee afgedaan. --BlueKnight 12 jun 2009 21:31 (CEST)

Yale (2)

Item: Yale magazijn en vorkheftrucks van dd 2 juni j.l. Dinsdagochtend vroeg zal ik het updaten. Door ziekte was ik helaas niet eerder in gelegenheid om dit eerder te doen daar het op mijn werk was opgeslagen. Morgenochtend (dinsdag 16 juni) zal ik als eerste actie mijn tekst plaatsen. Hopende op uw begrip, hoogachtend Emiel Altink (wynmalen)--Bijdragen/77.163.208.186 15 jun 2009 21:59 (CEST)

Beste 77.163.208.186/Wynmalen,
ik zie dat het artikel vanochtend is gesneuveld in de reguliere verwijdersessie: Yale (magazijn- en heftrucks) mogelijk kunt u contact op nemen met de betreffende moderator en vragen voor nogmaals 2 weken verlenging of verplaatsing naar uw eigen gebruikersruimte.
Groeten, JZ85overleg 16 jun 2009 08:37 (CEST)

GP Phasker

Waar vind ik in de richtlijnen dat het leeghalen van een GP behoort tot de normale gang van zaken als gevolg bij een blokkade? Ik doel, zoals je waarschijnlijk al begrepen hebt, op die van Phasker. Pieter2 18 jun 2009 23:51 (CEST)

Beste Pieter2,
het leeghalen van de GP van Phasker was een beslissing van de blokkerend moderator (JacobH) en die heeft daar ongetwijfeld goede redenen voor gehad. Ik heb de GP beveiligd aangezien mensen besloten hadden dat ze daar moesten gaan zandbakken met over een weer verwijderen dan wel herplaatsen. Dit is sowieso dus heb ik de GP hersteld tot het moment van de blokkade en beveiligd. Verdere inzichten in de exacte motivatie om Phaskers GP leeg te maken ken ik dus niet maar ik kan me voorstellen dat met het oog op overzichtelijkheid (omdat het gaat over een sokpopaccount) kan helpen. Gebruiker:Phasker was immers niet het hoofdaccount. Overigens valt Phaskers GP altijd te bekijken via de geschiedenis natuurlijk.
Ik ben een paar dagen weg dus voor verdere toelichting zou je wellicht contact op moeten nemen met JacobH hoewel ik me afvraag wat de uiteindelijke meerwaarde van een verdere explicatie van JacobH is.
Met vriendelijke groet, JZ85overleg 19 jun 2009 10:58 (CEST)
Beste JZ. Je antwoord is mij voldoende. Ik zal mij tot JacobH wenden omdat het zandbakkenverschijnsel waarschijnlijk mede veroorzaakt werd door zijn beslissing de pagina leeg te halen. M.v.g. Pieter2 19 jun 2009 17:11 (CEST)

Opzeggen vertrouwen

LS,

Hierbij meld ik je, dat ik 48 uur vanaf heden een afzettingsprocedure tegen je ga opstarten. De reden hiervoor is de ongefundeerde blokkade van dAb. Een blokkade is een bescherming van de encyclopedie, geen straf. Bovendien heeft dAb geen regel overtreden: de inhoud van Wikipedia mag onder licentie vrij worden overgenomen.

Groet, Diogenes 23 jun 2009 16:36 (CEST)

Bedankt voor de notificatie. JZ85overleg 23 jun 2009 16:40 (CEST)
Beste JZ85, Ik heb al op verschillende plaatsen mijn instemming betuigd met jouw keuze om een blok op te leggen aan DAB, en nu uiteraard ook door in de afzettingspeiling tegen afzetting te stemmen - het is trouwens de eerste keer dat ik een stem uitbreng. Compliment voor je moed om deze beslissing te nemen. Zo te zien steven je af op een grote meerderheid die je steunt, maar prettig is dit natuurlijk niet - wel interessant. Hartelijke groet, Theobald Tiger (overleg) 25 jun 2009 20:48 (CEST)
Beste JZ85, ik sluit me aan bij Tiger hierboven. De peiling is een overweldigende blijk van steun aan jou beslissingen. Complimenten! Cumulus | Roept u maar!. 25 jun 2009 22:47 (CEST)
De afzettingsprocedure is volgens vele verwachtingen een aanfluiting geworden tegen de motie van wantrouwen van o.a Diogenes. Hij heeft vervolgens het pand verlaten. Was deze poppenkast nou nodig, vraag ik mij af? Liep de Wikipedia gevaar? Of werd er slechts op lange tenen gestaan door DaB? Het blok zou terecht kunnen zijn, het was slechts voor drie dagen gegeven, dacht ik. Daar is (nog) niets aan de hand. Wel met de bijzonder onfraaie peiling daarna, Een afzettingsprocedure opstarten alleen voor dit feit is buitenproportioneel en onnodig. Maar ook de deblokkeringsaanvraag niet honoreren, werkte imho escalerend. En op deze manier vertrekt men dan bij Wikipedia. Men stoot zijn teen aan het kleinste steentje en schreeuwt vervolgens moord en brand. Men geeft elkaar op geen enkele wijze krediet voor zijn/haar handelen. Het blok was voorbarig, kort en waarschijnlijk wat snel. Het zou op zichzelf niet zo erg zijn, ware het niet dat er kennelijk een principieel bezwaar ontstond bij Diogenes. Men had water bij de wijn kunnen doen en het blok(je) ongedaan moeten maken. Maar als dan de standpunten verharden en men op de strepen gaat staan, krijgt men dit resultaat: (deblokkering afgewezen, belachelijke peiling afzettingsprocedure en vertrek Diogenes). Is dit wat we willen, dat men weggaat bij de minste rimpel? Als dit het peil is van de hedendaagse Wikipedia, vrees ik ergere dingen voor de toekomst. Pieter2 26 jun 2009 00:55 (CEST)
Beste Pieter2, Twee dingetjes ter relativering. Niet alleen vertrok Diogenes naar aanleiding van deze peiling, ook was hij er speciaal na zes maanden vertrokken te zijn voor teruggekomen. Dat lijkt me verder voor zijn rekening. Ten tweede spreek je hier JZ85 aan op het niet herzien van een blok, m.i. ben je dan aan het verkeerde adres. Het deblokkeringsverzoek is immers afgewezen door een andere mod. Ik zou overigens hetzelfde hebben gedaan, want er was sprake van disruptief gedrag van D.A. Borgdorff. Mvg, Lymantria overleg 26 jun 2009 09:34 (CEST)

Men mag overleg verwachten bij een deblokkeringsaanvraag door CaAl bij de blokkeerder (JZ85). Doordat dit kennelijk niet is gebeurd, volgt hieruit de gevolgtrekking dat CaAl de aanvraag naast zich neerlegde, wat niet pleit voor onderling overleggingsbereidheid. Ik zei al, er wordt te snel op strepen gestaan. Pieter2 26 jun 2009 20:11 (CEST)

(Na BWC) Beste Pieter2,
bedankt voor je bericht en de inhoudelijke overwegingen daarin, ik heb het gevoel dat dit niet direct een vraag of bericht aan mij is maar bij een paar dingen voel ik toch neiging om iets te melden. Ik voel niet erg de behoefte om te gaan discussieren over de aanleiding van de blokkade, het feit dat D.A. Borgdorff vrolijk bezig is overleg van nl.wikipedia overal heen te kopieren cross-wiki geeft wat mij betreft duidelijk aan dat mijn beslissing correct was. Niet alleen de GFDL wordt geschonden maar verscheidene wiki's staan nu vol met nederlandstalig overleg van mensen die daar nog nooit hebben bijgedragen (en dat alles on de charmante titel "VERZAMELING VAN ENIGE SPEKENDE VOORBEELDEN VAN BETUTTELING"). Dit lijkt mij zeer sterk niet de bedoeling en D.A. Borgdorff lijkt Wikipedia schijnbaar als platform te willen gebruiken om zichzelf als geslachtofferd miskend genie neer te zetten.
De deblokkeringsaanvraag is door mij niet bekeken aangezien een andere moderator die niet betrokken was bij de betreffende blokkering dan zijn/haar oordeel kan vellen, dat D.A. Borgdorff geblokkeerd bleef valt mij dus niet echt aan te rekenen. Ik ga natuurlijk niet de blok opheffen als een vorm van handjeklap, zeker niet als het hier iets betreft wat al herhaaldelijk plaatsgevonden heeft. Gewaardeerd collega Silver Spoon heeft overigens nog een zeer uitgebreide uitleg gegeven aan D.A. Borgdorff over permalinks en citeren, D.A. Borgdorff kan het wel goed doen dus maar heeft daar (bewust) niet voor gekozen. Dat hij weet wat het probleem is en dat hij niet van zins is om opbouwend mee te werken mocht helaas ook blijken uit een email die ik van hem mocht ontvangen.
Dat Diogenes vertrokken is zeer spijtig maar dat was reeds ruim voor deze blokkade zo, hij/zij is speciaal teruggekomen om deze desysop in te dienen. (zie ook hier).
Verder ben ik gewoon de zoveelste moderator die z'n klus doet. Ik blijf ook gewoon handelen binnen de richtlijnen zoals door mij geinterpreteerd in de toekomst, ik weiger m'n kop in het zand te steken omdat ik anders last krijg met D.A. Borgdorff bijvoorbeeld. Uiteraard ga ik er vanuit dat dat voor alle moderatoren geldt.
Groeten, JZ85overleg 26 jun 2009 09:40 (CEST)
Ik heb zojuist de tussenstand op 79 tegen 5 gebracht. Kwiki overleg 26 jun 2009 14:54 (CEST)
  • Beste JZ85, wat U hierboven neerzet is een niet geheel juiste voorstelling van zaken. - Zeker heb ik (pas nadat ik tot "registratie" werd gedwongen) in mijn persoonlijke naamruimten geleidelijk die Voorbeelden van betutteling verzameld, die ook door Oscar zijn gezien en onveranderd overgezet met de REDIRECT van DA Borgdorff, dat moet U óók gezien hebben. Pas toen user:MoiraMoira & user:Robotje c.s. *ineens* (Nota Bene dus) in deze = mijn persoonlijke naamruimte mijn *kopieën* ging wissen etc. heb ik dat gerevert, waarop U wéér opnieuw ging wissen én mij ten onrechte blokte, daarna met MM mij elders voor *sokpop* voor blokken voordroeg. – Eerst Toen ben ik als de wie-de-weer-ga mijn originele teksten ook elders gaan plaatsen, nadat U me mijn weerwoord tegen die Theobald Tiger (die mij met anderen als Menke aan de schandpaal bleven nagelen) ontnomen had, waardoor ik – door Uw blok dus gedwongen – naar het Buitenland mnoest uitwijken. Anders had ik dat daar nooit gezet, als Men = Moira & Robotje c.s. van mijn ruimten afgebleven was. Ik zit ook niet in hun of Uw persoonlijke kladblokjes etc. te poeren nietwaar ??? Dit moet toch even verduidelijkt worden: dat heel foute blok: niet wegens, maar waardoor en waarna deze (mijn) (re)acties ontstonden. Voor mij kunt U zonodig nog aanblijven, want ik heb verder niets tegen U, slechts ook Voor U een beste groet: D.A. Borgdorff - e.i. - 28 jun 2009 20:20 (CEST)

Blue crush

Zou je eens kunnen gaan kijken op de naam van dit artikel, ik heb het opgemaakt en aangepast, dus nu zou het in orde moeten zijn, de tekst is vertaald van de engelstalige versie van Wikipedia, dus qua objectiviteit zou dat in orde moeten zijn

Alvast Bedankt Mvg, – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door LaurensMalter (overleg · bijdragen) 2 jul 2009 12:09

Beste Laurens,
de opmaak is inderdaad verbeterd. Een paar dingen zijn mogelijk nog nuttig om toe te voegen zoals bv {{Infobox film}} en {{leeswaarschuwing}}. De cover van de dvd zal waarschijnlijk verwijderd worden aangezien die door copyright beschermd wordt. Ik zal zelf ook nog even wat aanpassen her en der en dan blijft het artikel vast behouden.
Groeten, JZ85overleg 2 jul 2009 13:07 (CEST)

Uitslag opzeggen vertrouwen

Zoals je kunt zien op Wikipedia:Afzetting moderatoren waren er 6 stemmen tegen behoud van je moderatorschap (4,5%) en 126 voor (95,5%). Daarmee heb je duidelijk meer dan de minimaal benodigde 75% steun. Je mag dus moderator blijven en in jou kan de komende 6 maanden, behoudens extreme uitzonderingsgevallen, niet opnieuw het vertrouwen worden opgezegd. Gefeliciteerd. - Robotje 2 jul 2009 16:59 (CEST)

Bedankt voor de afhandeling van het einde van afzettingsprocedure. Aan alle stemmers (voor en tegen) mijn dank voor het geven van hun mening en stemcommentaren. JZ85overleg 2 jul 2009 17:06 (CEST)

Copyright Violation op Wiki-Commons

Beste JZ85. Ben Wiki-gebruiker op o.a. Wiki:NL en Wiki:EN en zet zo nu en dan eigen foto's op Wiki-Commons, maar hik zoals sommige anderen tegen de nogal verwarrende regels aan van copyrights. Kreeg zojuist tot mijn grote verbazing van Wikimedia Commons twee mailtjes over foto's die n.a.v. uw melding weg zouden moeten omdat ik de copyrightregels zou hebben overtreden. Het betreft een foto van het Denmark Visitor Centre en van de Bert Bolle waterbarometer die daar staat opgesteld en die ik cadeau deed aan de gemeenschap van mijn dorp in Australië. Beide foto's maakte ik zelf en ik heb de foto's afgestaan voor algemeen gebruik aan Wikimedia Commons. Kennelijk is er iets fout gegaan en ik heb een vaag vermoeden waarom. Ik ontdekte op de Speedy Delete pagina's de URL van het Denmark Visitor Centre. Zit daar soms het probleem? Die hebben mij ooit netjes om toestemming gevraagd van mijn foto's gebruik te maken. Ik dacht dat ik daar vrij in was, het zijn uiteindelijk mijn eigen foto's. Kan het soms zijn dat zij - bij wijze van een soort automatisme - hun hele site onder copyright hebben, waardoor die foto's van mij ook daarin meedraaien? Ik kan niets anders bedenken. Wat raadt u mij aan als de beste oplossing? Ik zie twee mogelijkheden: A) De manager van het Visitor Centre verklaart dat de bewuste foto's niet onder hun copyrightregels vallen. B). De manager verwijdert de foto's (en ik geef hem een paar andere, ik heb keus genoeg). Ik vraag nu maar uw advies. Als u zo goed op de hoogte bent met copyrights dat u beeldwerk voor verwijdering voordraagt, weet u vast wel een gepaste oplossing. Bij voorbaat dank. BaroBert 6 jul 2009 11:37 (CEST)

Beste Barobert, onder aan die site staat inderdaad een copyright waardoor ik dacht dat het een copyrightschending betrof. Inmiddels heb ik nog even verder zitten zoeken en kijken en ik vond deze pagina [1] die van uzelf is. Ik denk dat de foto's dus toch geupload kunnen worden hoewel het wel wat verwarrend is met het bezoekerscentrum. Ik zal de verwijdernominaties van de bestanden afhalen en misschien kunt u aangeven bij "bron" op de betreffende pagina's op commons dat ze van die perspagina afkomen.
Ik ben overigens geen copyrightexpert maar dit lijkt me het meest "common sense" zo.
Met vriendelijke groeten, JZ85overleg 6 jul 2009 11:56 (CEST)
Beste JZ85. Ja, dit lijkt ook mij de beste oplossing, bedankt voor de tip. Er staat nu bij de 'bron' van beide foto's: Can also be found on the author's Press Page [[2]]. In orde zo? Tot ziens. BaroBert 6 jul 2009 13:59 (CEST)
Beste BaroBert,het ziet er prima uit zo! Ik ben benieuwd naar de artikelen rond barometers die u volgens uw gebruikerspagina gaat schrijven.
Groeten, JZ85overleg 6 jul 2009 15:17 (CEST)
Beste JZ85. Word nogal opgehouden door mijn boek 'De Amsterdamse Drosten' over de familie van mijn vrouw. Daar zitten jaren werk in en onlangs besloot ik Deel I gratis toegankelijk te maken op internet. Veel gaat over de geschiedenis van Amsterdam, met enkele 'krenten in de pap'. U hebt natuurlijk meer te doen, maar misschien kunt u even surfen naar: [[3]]. Ik vroeg me af er iets mee kun worden gedaan voor Wikipedia. Onderaan mijn welkompagina kunt u mij persoonlijk benaderen. Dan houd ik deze pagina verder vrij voor zakelijk Wiki-verkeer. Groeten. BaroBert 7 jul 2009 03:43 (CEST)

Ffuh Checkuh

Goeiedag! Ach, als je tijd en zin hebt, wil jij dan ff naar Joe Sample willen kijken, met of zonder bot? Thnx en heb een mooie dag! -- Maan Meis 10 jul 2009 06:22 (CEST)

Hi Maanmeis!
leuk artikel is het geworden! Ik heb nog een paar interne links toegevoegd naar termen als piano enzo voor de echte leken Knipoog. Ik heb trouwens geen bot ofzo, ik wil nog steeds eens kijken wat ik daar mee zou kunnen toevoegen aan het werk van de gemeenschap hier maar dat is er nog niet van gekomen.
Groetjes, JZ85overleg 10 jul 2009 09:32 (CEST)

muziektalent

Beste JZ85, met een groepje wikipedianen zijn we, met hulp van een moderator, bezig om diverse pagina's over muziektalent aan te passen aan wikinormen. Het gaat daarbij deze week om Valentina Tóth, Martine Mussies en Cecily Lock. Zou u zo vriendelijk willen zijn deze pagina's nog even te laten staan - en de reeds verwijderde terug te zetten - zodat wij eraan verder kunnen werken? Natuurlijk bent u van harte uitgenodigd hierbij te helpen, ik ben nog maar een beginneling en wil het graag goed doen. Vr. gr. --Janjournalistbos 14 jul 2009 16:47 (CEST)

Beste Jan, ik heb het Martine Mussies lemma verwijderd aangezien het reeds eerder als NE was beoordeeld. Overigens had ik dit bericht al letterlijk zien staan op Overleg gebruiker:Wutsje. JZ85overleg 14 jul 2009 16:50 (CEST)

Lynx

Geachte,

Mag je als bedrijf geen informatie op Wikipedia zetten ter informatie? Dit is geen reclame-doeleinde. Zo staat onze collega Binck ook op Wikipedia: http://nl.wikipedia.org/wiki/Binck

Graag hoor ik van u.

Rogier Groen Directie Lynx – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 82.95.145.111 (overleg · bijdragen) 22 jul 2009 10:54

Beste 82.95.145.111,
de gebruikte tekst op het lemma was wervend en niet encyclopedisch van aard. Buiten de vraag om of Lynx encyclopedisch relevant is, zie WP:REL, was de tekst op dit lemma sowieso ongeschikt aangezien het auteursrechtenschending betrof van hier.
Met vriendelijke groet, JZ85overleg 22 jul 2009 10:58 (CEST)

Vraagje

Ik zag net je berichtje. Zou je eens wat beter kunnen uitleggen wat je precies bedoelt? Alvast bedankt voor je geduld met een nieuwe wikipediagebruiker! – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Silmarunya (overleg · bijdragen) 22 jul 2009 17:48

Beste Silmarunya,
in mijn bericht aan jou bedoelde ik een dergelijke wijziging. In de oude tekst verwezen al die [[en:....]] en [[fr:...]] dingen naar de anderstalige versies van Gondolin ook al ging het artikel waar die links in stonden over bv Balar of een ander onderwerp. Voor informatie over deze links tussen de diverse taalversies kun je overigens Help:Gebruik van interwiki-links lezen. In de jouw categorie zat gewoon een klein tikfoutje, dat is geen ramp maar iets om gewoon even op te letten Glimlach. 1 dingetje is nog wel handig om te doen: het onderwerp van het artikel dat je meestal in de eerste zin zult noemen (bv. Balar) zet je het tussen ''' tekens. '''Balar''' wordt dan dus Balar. Overigens kun je met '' tekens dingen cursief zetten: ''Gondolin'' wordt dan dus Gondolin.
Kom gerust nog eens langs met vragen! Groeten, JZ85overleg 23 jul 2009 09:27 (CEST)

Bedankt! Ik kreeg het sjabloon van een kennis die eveneens weinig ervaring had met wikipedia, je ziet wat er van komt ;). In ieder geval is het nu wel duidelijk waar ik fout zat. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Silmarunya (overleg · bijdragen) 23 jul 2009 10:14

Geen probleem hoor! Je kunt ook altijd opmaak en dergelijke afkijken bij andere artikelen Knipoog. Groeten, JZ85overleg 23 jul 2009 10:24 (CEST) PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

Nog een kleine opmerking: in het sjabloon wordt verwezen naar een plaats genaamd 'Dorthorion' verwezen (tweede rij, tweede woord). Ik ben er echter zo goed als zeker van dat dit 'DorthoNion moet zijn. Kan ik als gebruiker dit wijzigen? (Sorry voor de last die je met me hebt ;) ) – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Silmarunya (overleg · bijdragen) 23 jul 2009 10:51

Hoi Silmarunya,
dit kun je als gebruiker aanpassen door de pagina Sjabloon:Navigatie Tolkien: Beleriand aan te passen. Alles wat je in het artikel schrijft tussen {{ }} haken wordt namelijk geinterpreteerd als Sjabloon:... Als voorbeeld {{smiley}} betekend dat de pagina Sjabloon:Smiley wordt ingevoegd. Ik zal de spellingscorrectie voor je doorvoeren. Groeten, JZ85overleg 23 jul 2009 11:03 (CEST)

Hartelijk dank voor de snelle en heldere uitleg. Dankzij de duidelijke handleiding die je hier hebt neergeschreven kon in een andere fout zelf aanpassen, twee maal bedankt dus! :) – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Silmarunya (overleg · bijdragen) 23 jul 2009 17:04

Graag gedaan! Kom bij vragen gerust nog eens langs. Groeten, JZ85overleg 24 jul 2009 07:46 (CEST) PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

In strijd met conventies?

Zojuist verwijderde je mijn artikel over Sanneke van Hassel, omdat het de conventies zou schenden. Eerlijk gezegd zie ik niet in waarom dat zo is. Ik heb een korte, zakelijke biografie toegevoegd, en haar beide verhalenbundels vermeld. Meer niet. Ik schreef daar geen overbodige dingen bij, ik maakte geen reclame. Alles deugde, klopte en was ter zake. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 62.132.216.41 (overleg · bijdragen) 23 jul 2009 om 10:48

Hallo 62.132.216.41Silmarunya, de pagina is verwijderd aangezien het een direct kopie was van http://www.sannekevanhassel.nl/03/d.php. Wikipedia is een vrije encyclopedie en teksten dienen dan ook vrij van rechten te zijn. Met vriendelijke groet, Freaky Fries (Overleg) 23 jul 2009 10:57 (CEST)

lijst rijksmonumenten in nijmegen

Groet, ik zag dat je in je Lijst van rijksmonumenten in Nijmegen een rode link naar synagoge had staan, volgens mij (kan me vergissen) is dit het zelfde object als Natuurmuseum Nijmegen, zie de link naar de site van de gemeente Nijmegen (rijksmonumenten), Hendrik 27 jul 2009 15:26 (CEST)

Beste Hendrik,
ik heb volgens mij niet de rode link naar de synagoge neergezet maar voelt u zich alstublieft vrij om die aan te passen. Ik ben overigens momenteel in de al bestaande artikelen links aan het maken naar de lijst en een vermelding van het rijksmonument nummer aan het zetten. Dit maakt de artikelen ook vindbaarder via bv. Google.
Groeten, JZ85overleg 27 jul 2009 15:29 (CEST)
Ok, ik zal straks kijken of het hetzelfde object betreft, goed werk trouwens, Hendrik 27 jul 2009 15:34 (CEST)
  • Hoi, even over de Groenestraatkerk, ik ben op de groenestraat maar één kerk tegengekomen, op de Groesbeeksestraat wordt geen kerk vermeld, ik ga eerst zoeken op google , als ik de kerk niet kan vinden zal ik hem voor verwijdering aanmelden (geen bronnen), misschien weet je een andere link? Hendrik 27 jul 2009 16:25 (CEST)
Het Nijmeegs monumentenregister geeft geen kerk aan (dus is die kerk mogelijk geen monument nog) maar bij het zoeken in het register kwam ik op de Groesbeekseweg wel 2 herenhuizen tegen die melding maakten van een kerk daar zie hier. Op de coördinaten genoemd in het artikel Antonius van Paduakerk (Nijmegen) staat ook echt een kerk, deze is dus alleen geen rijksmonument (nog). De naamgeving van de Groenestraatkerk is dus niet correct aldus de registratie het monumentenregister. Groeten, JZ85overleg 27 jul 2009 16:34 (CEST)

Vraag pagina Start Foundation

Ik ontving de melding: Start foundation - weg - zelfpromotie, NE en WIU JZ85 overleg 29 jul 2009 15:35 (CEST)

Over zelfpromotie: Start Foundation is een goed doel. Als u onze pagina wilt verbieden dan moet u ook Greenpeace, Warchild, etc, verbieden. Wij hebben geen enkel commercieel doel en zijn een door de overheid erkend goed doel (Anbi).

De opmerking NE snap ik niet. Betekent dit dat jullie Wikipedia niet willen vervuilen met onbeduidende onderwerpen? Aan het roer van Start Foundation (bestuur) staat oud-premier Wim Kok en oud-CNV voorzitter Anton Westerlaken. Toch geen onbeduidende personen.

De opmerking WIU snap ik niet geheel. Betekent dit dat ik het sjabloon van de Nobelprijswinnaar niet mag gebruiken? Als ik dit verwijder is het dan opgelost? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door StartFoundation (overleg · bijdragen)

Vriendelijke groet, Remko van Riel – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door StartFoundation (overleg · bijdragen) 29 jul 2009 16:08

Beste StartFoundation,
ook goede doelen komen Wikipedia helaas vaak gebruiken om reclame te maken voor eigen winkel. Encyclopedische artikelen op Wikipedia zijn droog en zakelijk van stijl en bevatten geen meningen. Omdat u over eigen winkel schrijft (onder de ongewenste gebruikersnaam StartFoundation) en daarbij termen gebruikt als venture philantrophist ademt het een sfeer van reclame uit.
Het NE verhaal slaat op lijstjes met de raad van toezicht bv (tenzij allen zeer relevante personen). WIU betekend inderdaad onder andere het gebruik van de nobelprijswinnaarsbox en de laatste rij kopjes die slechts enkele woorden per kopje hebben.
Groeten, JZ85overleg 29 jul 2009 16:17 (CEST)

Beste JZ85, ik zal de pagina aanpassen naar 'droge' informatie. Ik snap alleen nog niet waarom de gebruikersnaam StartFoundation ongewenst is. Vriendelijke groet, Remko van Riel – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door StartFoundation (overleg · bijdragen)

Beste StartFoundation,
op uw overlegpagina staat een bericht waar ook een link in staat naar de naamscriteria.
Groeten, JZ85overleg 30 jul 2009 11:33 (CEST)

Bronvermelding anderstalige wiki

Hey JZ85. Vandaag vertaalde ik het artikel The Infamous uit het Engels en daarna zette jij er een bronvermelding onder. Op mijn overlegpagina zei Zanaq dat een vermelding in de bewerkingssamenvatting voldoende is. Is zo'n bronvermelding zoals jij hebt gedaan echt nodig of niet? Want dan doe ik het vanaf nu ook. Groet, Pieter19 (over leg ) 5 aug 2009 14:54 (CEST)

Beste Pieter19,
Zanaq heeft volgens mij gelijk maar om ook voor voorbijgangers duidelijk te maken waar het artikel vandaan komt in geval van onwaarheden of vragen zet ik er zelf tegenwoordig zo'n bronvermelding bij. Het is denk ik niet verplicht maar misschien wel handig om te doen Glimlach. Het is niet zo veel werk ook dus ik zou zeggen, waarom niet Knipoog.
Groeten, JZ85overleg 5 aug 2009 14:56 (CEST)
Oke, dan doe ik dat vanaf nu ook Pieter19 (over leg ) 5 aug 2009 15:16 (CEST)

Woodcoaster

Zo wordt nu eenmaal een houten achtbaan genoemd, je kunt het 'krom' Engels vinden maar ik heb het niet verzonnen (bron: discovery channel) Prikkeldraad 14 aug 2009 08:20 (CEST)

beste Prikkeldraad,
in deze kwestie lijkt discovery channel me geen bron aangezien ze daar tenenkrommend taalgebruik beheersen soms (lees: Engels-Nederlands of gewoon krom). In ieder geval dank voor het geven van een bron. Toch zou ik er voor willen kiezen om het gewoon houten achtbaan te noemen.
Groeten, JZ85overleg 16 aug 2009 09:43 (CEST)

In dit geval waren het de fans van de houten achtbaan die het woodcoasters noemde, er blijkt een hele club van te zijn in Amerika blijkbaar Prikkeldraad 25 aug 2009 12:42 (CEST)

Ah ok, ivm de uniforme naamgeving van houten achtbanen lijkt het me beter de term woodcoaster niet te gebruiken. Overigens ken ik wel de onder fans gebezigde term "woodie", van "woodcoaster" heb ik nog nooit gehoord eerlijk gezegd.
Groeten, JZ85overleg 25 aug 2009 13:06 (CEST)

Vakantie

Hallo JZ85,

Zag dat je mij 'zocht'.

Ben tot 21 augustus afwezig, maar dan weer present. Fijne vacantie gehad.


Eelco R'dam




[[Gebruiker:Eelco R'dam|]] 15 aug 2009 13:52 (CEST)--[[Gebruiker:Eelco R'dam|]] 15 aug 2009 13:52 (CEST)

OP verwijderen niet gebruikelijk?

Ik zie dat je mijn overlegpagina weer hebt teruggezet met als motivatie dat het verwijderen ervan niet gebruikelijk is. Op de Helpdesk wordt me iets anders voorgehouden, namelijk dat dat de enige goede manier is om je account (bijna) te verwijderen: Help:Helpdesk#verwijdering_account. Ook op de Engelse wikipedia is dit de gebruikelijke manier om je uit te schrijven; op deze manier is mijn Engelse overlegpagina in mei 2008 verwijderd: en:User_talk:Maartenvdbent. Ik zou graag hebben dat je mijn overlegpagina's alsnog verwijdert. Vriendelijke groeten, Maarten (overleg) 25 aug 2009 20:38 (CEST)

Beste Maarten,
hoewel ik me je verzoek levendig voor kan stellen durf ik je pagina's niet zomaar weg te gooien. Misschien kun je een berichtje op MoiraMoira's OP zetten en vragen of zij je account hernoemd naar iets anoniems. Het punt is dat sommig overleg nog wel eens gebruikt wordt namelijk. Wat je ook nog kunt doen is een verzoek zetten op: Wikipedia:Verzoekpagina_voor_moderatoren/Overige met het verzoek je OP te laten verwijderen hoewel dat inmiddels al gebeurd is. Sorry dat ik je niet meteen kon helpen maar het verwijderen van OP's is iets wat weinig voorkomt.
Groeten, JZ85overleg 26 aug 2009 10:40 (CEST)

DJ Chuckie

Beste,


Vandaag kwamen wij erachter dat de informatie over Dj Chuckie niet klopt. Nu zouden wij graag als managementbureau (Ace Agency) van Chuckie veranderingen aan willen brengen in het document. Wij beschikken over de juiste biografie die in overleg met Chuckie zelf gemaakt is. Nu probeerde wij dit vandaag te veranderen alleen wordt het artikel steeds door u weer terug gewijzigd. Op de website van Ace Agency kunt u ook de juiste biografie van Chuckie vinden. Graag zouden wij u dan ook bij deze willen vragen om gewoon de juiste biografie op de site wil zetten.


Kunt u met spoed contact hierover met mij opnemen?


Met vriendelijke groet,

– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Aiesent (overleg · bijdragen)

Beste Sietske,
als eerste heb ik even je gegevens weggehaald van deze pagina aangezien je vast niet zit te wachten op spam en dergelijke. Om op je vragen terug te komen: het aanpassen van feitelijke onjuistheden wordt uiteraard aangemoedigd maar het plaatsen van "fantalk" als "mixkoning" of "dansvloerbom" is niet de bedoeling op Wikipedia. Om te voorkomen dat je hele bijdrage wordt weggehaald iedere keer raad ik je aan je bijdrage in 2 delen te splitsen. 1. pas de feitelijk onjuistheden aan (naam, data enz.) en dan 2. voeg eventueel nieuwe informatie toe (informatie als boekingsagent, hyves en myspace zijn expliciet niet de bedoeling), denk aan bv uitgebrachte albums, singles, prijzen enz. Voor vergelijkingsmateriaal kun je kijken naar vergelijkbare artiesten.
Veel succes, kom met vragen gerust nog eens langs, JZ85overleg 27 aug 2009 19:23 (CEST)

Calamity Mine

Hey JZ85,

Ik las net je artikel over de Calamity Mine in Walibi Belgium. Ik las daar dat de capaciteit van de rit 950 personen per uur is. Maar volgend RCDB moet dit 1600 zijn. Ik weet nu niet zeker welke klopt, al lijkt 1600 mij wat realistischer.

Verder wou ik nog even zeggen dat ik waarschijnlijk de komende tijd niet super veel bezig kan zijn met de Wiki, omdat ik nu in mijn examenjaar zit en bakken met huiswerk heb :P.

Ook had ik je andere artikelen gelezen, en nagekeken op fouten maar kon niks vinden. Behalve dan de Calamity Mine. Het zijn trouwens hele leuk om te lezen artikelen!

Groetjes, Mezelf14 28 aug 2009 22:27 (CEST)

Hi Mezelf14,
je hebt met veel aandacht gelezen dat je dat is opgevallen! Ik had de 950 van de eigen site van Walibi Belgium (die link staat in de infobox. 1600 kan ook wel maar dan hebben ze 1 trein meer waarschijnlijk.
Ik zie wel wanneer je eventueel tijd hebt, examens zijn uiteraard belangrijker!
Groeten, JZ85overleg 29 aug 2009 16:29 (CEST)

Twentsche Zweefvlieg Club

Kun je mij uitleggen waarom je deze pagina hebt verwijderd? http://nl.wikipedia.org/wiki/Twentsche_Zweefvlieg_Club Er staat iets over auteusrechten bij de reden, maar deze kan ik uberhaupt niet vatten. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Bpieper (overleg · bijdragen) 1 sep 2009 17:04

Beste Bpieper,
de inhoud van de pagina die ik hier op wiki verwijderd heb kwam van deze link. Aangezien alle tekst op wikipedia rechtenvrij is (zie WP:AUT) kon de inhoud niet blijven staan aangezien het een kopie was van een auteursrechtelijk beschermde tekst.
Kom bij vragen gerust nog eens langs, JZ85overleg 2 sep 2009 09:42 (CEST)

Jan Groen Tukker

Dag JZ85,
is de categorie Nederlands ondernemer wel van toepassing? Dit is een ambtenaar in oorlogstijd, ik zie de relatie niet. Groet, Vier Tildes 2 sep 2009 21:16 (CEST)

Hi Vier Tildes, ik was slechts bezig met het categoriseren van ongecategoriseerde artikelen. Misschien heb ik me laten misleiden door het "directeur van de Nederlandse Centrale voor Pluimvee en Eieren" wat hem in mijn ogen ondernemer maakte. Aangezien ik de man in het geheel niet ken (nog nooit van gehoord) raad ik je aan bij twijfel zeker de categorie aan te passen naar iets wat toepasselijker is.
Groeten, JZ85overleg 3 sep 2009 08:17 (CEST)

Big Dipper

Hoi, hoewel engelstalig natuurlijk zou je op Big Dipper ook de verwijzing naar "het Steelpannetje" kunnen aanbrengen dat ook wel Big Dipper heet. Met vr. gr. --Kalsermar 3 sep 2009 15:31 (CEST)

Hi Kalsermar,
ik had gekeken naar de engelse dp en die inderdaad zien staan. Aangezien ik niet thuis ben in de astronomie vroeg ik me af of die term relevant was voor de nederlandstalige wiki (net als de op en.wiki genoemde sporters). Uiteraard kunnen we/jij/ik hem toevoegen. Zoiets als "Big Dipper is de Engelse naam voor het sterrenbeeld Ursa Major ("het Steelpannetje")"??
Groeten, JZ85overleg 3 sep 2009 15:35 (CEST)
Mijn eerste taal is het engels vandaar dat ik het jouw voorlegde. Ik weet niet hoe bekend engelse termen zijn voor astronomie in het Nederlands maar ik zal hem toevoegen voor de zekerheid. Met vr. gr. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Kalsermar (overleg · bijdragen)
Ik ken de term ook in het engels maar vroeg me af of hij in Nederland ook bekend was. Opzich kan toevoegen geen kwaad als het echt ongebruikelijk is roept er wel iemand wat Glimlach. JZ85overleg 3 sep 2009 16:01 (CEST)

dank

Hallo, Bedankt voor je heldere uitleg even aan de gebruiker voor de links die werd geplaatst.was me zelf nofg even aan het beraden hoe ik dat het er het mooiste neer kon zetten! Met vriendelijke groet Peterson Overleg 14 sep 2009 11:52 (CEST)

Graag gedaan Peterson, je moet net even herinneren dat zo'n dossier ergens staat Glimlach. Groeten, JZ85overleg 14 sep 2009 11:53 (CEST)

Hoi! Dank je voor je reactie, Niels had me ook al geschreven. Ik snap de irritatie nu beter. Maar Protestant.nl is opgericht door o.a. de NCRV, maar ook door de Vrije Universtiteit en PKN. Het is geen commerciele site, echt vooral encyclopedisch en actueel van aard. Het zou wel fantastisch zijn als het op wiki mocht staan omdat het echt wel iets toevoegt aan de info op wikipedia. Het is volgens mij dus wel relevant. Heb je de site al bekeken?

Dank je voor je tijd,

Groetjes, Janneke Jscharloo 14 sep 2009 12:09 (CEST)

Hi Janneke,
ik heb de site niet bekeken, ik laat de beoordeling of een site iets bijdraagt aan de encyclopedie liever over aan de wijzingcontroleurs die meer bekend zijn met het onderwerp. Wel weet ik vrij zeker dat een account dat veel links toevoegd (zeker als eerste bewerkingen) hierop zal worden aangesproken aangezien de toevoeging aan de encyclopedie marginaal is en het snel lijkt op 'pluggen' van eigen website.
Groeten, JZ85overleg 14 sep 2009 12:48 (CEST)

Custom Coasters International

Hallo JZ85,

Ik kwam zojuist dit artikel tegen en heb al enkele dingen aangepast, zou jij er als achtbaankenner echter nog even naar willen kijken?

Mvg, Bas 14 sep 2009 18:56 (CEST)

Ik ga er morgen even naar kijken Glimlach, mijn To-Do list laat dat vandaag helaas niet toe. Groeten, JZ85overleg 14 sep 2009 19:16 (CEST)
Mooi, bedankt! - Mvg, Bas 14 sep 2009 22:44 (CEST)
Ik heb wat zitten poetsen Glimlach, in de tabel heb ik alle achtbaannamen gecheckt en de correcte link neergezet. Groeten, JZ85overleg 15 sep 2009 10:06 (CEST)
Bedankt. Mvg, Bas 15 sep 2009 16:45 (CEST)

Joseph Coymans

Je hebt gelijk. Ik ben bezig de Familie Coymans uit te zoeken, en er is toentertijd mogelijk wat misgegaan en er kan nog wel eens iets misgaan. Want zoals je misschien al hebt gezien, is het een lastige familie om iedereen uit elkaar te houden. Misschien lukt het, na enkele weken pauze, vandaag. Hartelijk dank. Taks 16 sep 2009 12:03 (CEST)

Galapogosalabatros

Beste JZ85, ik heb de taxbox gebaseerd op de Engelse versie. U zet steeds een taxbox terug waarin de auteursnaam Linneaus voorkomt en dit is echt onjuist. Deze albatros heeft een andere tax. auteur en ook een andere geslachtsnaam. Graag laten zoals het nu is. Met vriendelijke groet, --HWN 18 sep 2009 10:04 (CEST)

Beste Hwdenie,
ik vind het jammer dat u zo beschuldigend komt reclameren op mijn overlegpagina aangezien ik niets gedaan heb. Als u een blik werpt op de historie zult u zien dat ik in mijn wijzigingen niets heb veranderd aan de door u genoemde zaken:
Het zou kunnen dat u meermaals heeft geprobeerd de Taxobox aan te passen en dat deze wijzigingen in een bewerkingsconflict zijn verdwenen. Een bewerkingsconflict ontstaat doordat u versie 10 bewerkt bv en ik ondertussen versie 11 creëer door het toevoegen van een categorie. Het is dan ook slim om u ervan te verzekeren dat u na het klikken op opslaan ook echt de pagina te zien krijgt.
Veel Wikiplezier toegewenst,
JZ85overleg 18 sep 2009 10:14 (CEST)

Excuus, ik ben er van overtuigd dat ik je vals beschuldigde van geklungel met de soortauteur, ik zat zelf te klungelen. Weer wat geleerd. Succes verder & groeten --HWN 18 sep 2009 23:02 (CEST)