Gebruiker:Sumurai8/archief/2

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Dit is een archief. Vragen kun je stellen op mijn overleg. Wijzigingen in dit archief worden NIET op prijs gesteld en worden gezien als vandalisme.

Verwijderingsnominatie Afbeelding:Handtekening sumurai8.GIF[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Sumurai8/archief/2, je hebt één of meerdere afbeeldingen, Afbeelding:Handtekening sumurai8.GIF, geüpload welke zijn genomineerd voor verwijdering. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20070208 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze afbeelding is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --Erwin85Bot 9 feb 2007 16:45 (CET)

Verwijderingsnominatie Afbeelding:Kaart Polen Westpommeren-Swidwinski.png[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Sumurai8/archief/2, je hebt één of meerdere afbeeldingen, Afbeelding:Kaart Polen Westpommeren-Swidwinski.png, geüpload welke zijn genomineerd voor verwijdering. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20070215 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze afbeelding is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --Erwin85Bot 16 feb 2007 08:41 (CET)

PvdW: Bedankt voor je stem[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Sumurai8/archief/2,
bedankt voor je stem. Het portaal Latijn is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Kameraad Pjotr 18 feb 2007 13:43 (CET)

Bedankt[bewerken | brontekst bewerken]

Bedankt voor je steun Johanna83 19 feb 2007 12:28 (CET)

Als je het maar weet ;) Sumurai8 Einde van dit overleg?

PvdW kandidaat schaatsen!![bewerken | brontekst bewerken]

Goed dat je het Portaal: Schaatsen kandidaat gesteld hebt! Ik probeer diverse schaatsartikelen te schrijven of uit te breiden. Zoals de Wereldbeker schaatsen 2006-2007 en het Europese Kampioenschappen schaatsen 2007. Ik ga zeker stemmen op schaatsen als hij kandidaat wordt en anders gaat mijn stem naar het Portaal: Wielersport! Okobuki

Portaal:Heelal[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo, iemand heeft het portaal heelal op de verwijderlijst gezet omdat het volgens hem niet van de grond komt en dat de opmaak en inhoud matig zijn. Mijn vraag is nu of je nog van plan bent om verder aan dit portaal te werken of eventueel nieuwe medewerkers te zoeken. Anders is het denk ik inderdaad beter om het hele portaal te verwijderen. - Ronaldvd 10 mrt 2007 10:17 (CET)

Ik werk af en toe aan het portaal. De laatste tijd werd het een beetje onderbroken. Ik zal wat andere leden proberen te werven voor het heelal; Wikipedia:Wikipedianen naar expertise... Ik zal kijken :( Sum U ?rai8? Need a tool?
Ik werd gevraagd om wat te helpen bij het opstarten van het portaal heelal. Bij het zoeken naar beginnetjes (zie Portaal:Heelal/beginnetje) viel het me op dat die nogal eens gemarkeerd zijn als Beginnetje astronomie wat weer verbonden is met het Portaal:Astronomie. Het lijkt me wenselijk om duidelijker een onderscheid te maken wat onder welk portaal valt. Als dat niet lukt is samenvoegen waarschijnlijk beter. Groetjes, Robotje 14 mrt 2007 13:17 (CET)

Portaal:Heelal[bewerken | brontekst bewerken]

Domo aregado. Knijntje143 en Chæmera doen ook mee met het project Poortaal:Heelal.

--Chæmera 15 mrt 2007 11:35 (CET)

Koude Oorlog[bewerken | brontekst bewerken]

Haha, ik zou niet weten wanneer ik dat heb gezegd. Het idee spookt in ieder geval wel in mijn gedachten rond.

Van mij mag je wat bewerken als je dat wil. Wat zou je willen toevoegen/verwijderen aan dit artikel?The Fly 4 jun 2007 17:29 (CEST)

Het gaat om het portaal... Je hebt het ooit (geen idee wanneer) aangegeven op wikiproject:portalen. Voor het gemak antwoord ik hier even. Sumurai8 4 jun 2007 19:51 (CEST)

Gronings[bewerken | brontekst bewerken]

Dus wat jij wilt beweren is dat ik promotie aan het maken ben voor woordenboeken? Dat is de grootste onzin die ik ooit heb gehoord, maar dat terzijde. Ik vind dat woordenboeken gewoon informatie geeft over de bepaalde taal/dialect. Als het lemma uitgebreid zou worden zoals ik verzocht had, dan zou het meer de informatieve functie benadrukken, maar gezien dat nog niet is gebeurd... Ik ben het dus niet met je eens dat het als bron gebruikt moet worden, want die woorden zijn niet afkomstig uit die woordenboeken; sommige woorden worden anders vertaald in de woordenboeken. 81.205.234.85 7 jun 2007 19:54 (CEST)

Oke, dat is goed. Anders zetten we de woordenboeken onder het kopje media.
Van het Gronings bestaan ook verschillende woordenboeken. Voorbeelden hiervan zijn "Nieuw Groninger Woordenboek" van K. Ter
Laan en "Zakwoordenboek Gronings - Nederlands / Nederlands - Gronings" van Simon Reker. Het eerste officiële Groninger 
woordenboek werd samengesteld door K. Ter Laan. Dit woordenboek werd de basis voor elk woordenboek en spelsysteem van die 
het Gronings sindsdien kent.

Op deze manier? Trouwens, zoveel woordenboeken van het Gronings bestaan er niet. 81.205.234.85 7 jun 2007 20:09 (CEST)

Ik zou het persoonlijk zonder kader doen. Het tweede stukje zou zeker kunnen. Iemand die ergens de spits voor afbijt mag altijd in Wikipedia. Ik zal jouw stukje onder een apart kopje plaatsen en kijken wat de reacties zijn. BTW: zou je niet eens een account aanmaken? Het bied bijvoorbeeld de voordelen van plaatjes uploaden, titels wijzigen en pagina's volgen. Zo kan je dus ook zien als iemand z'n overleg wijzigt. Hierdoor kan het overleg op een pagina blijven. GRUMBL, bij deze laat ik je ook weten dat er een knop Toon bewerking ter controle onder de tekst staat. Ik moet nu steeds m'n antwoord kopiëren naar jouw huidige versie. Sumurai8 7 jun 2007 20:19 (CEST)

Ja, ik ben al aangemeld, ik ben Gebruiker:Gruna_1, maar mijn computer zorgt ervoor dat ik niet aangemeld kan blijven. En ik heb geen zin om me steeds aan te melden, vandaar. Ik weet verder dus wel hoe wikipedia werkt enzo. Dat kader had ik er even omheen gezet om die tekst van de rest van mijn tekst te scheiden. 81.205.234.85 7 jun 2007 20:25 (CEST)

Vandaar Gruna 1 7 jun 2007 20:26 (CEST)
Je bedoeld dat je steeds je ww in moet typen?
Ja, maar als ik als anonieme gebruiker ook pagina's kan bewerken is het ook goed ja. Gruna 1 7 jun 2007 20:47 (CEST)
Ooit wel gedacht aan die arme mods die alle anonieme bewerkingen moeten nalopen op vandalisme. Ze lopen nu al iets van een maand of meer achter...

PvdW: Bedankt voor je stem[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Sumurai8/archief/2,
bedankt voor je stem. Het portaal Atletiek is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Kameraad Pjotr 10 jun 2007 11:49 (CEST)

Verzoek foto`s[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo Sumurai8, ik zag net dat je in Uithoorn woont en ik wil je vragen of je misschien wilt proberen om een paar foto`s van jouw woonplaats te maken. Dit zou Wikipedia erg helpen. Deze informatie komt vanaf Wikipedia:Wikipedianen naar woonplaats. Alvast bedankt! Crazyphunk 2 jul 2007 19:11 (CEST)

Ik zal eens kijken. Ik heb nog ergens een foto die ik gemaakt heb met geschiedenis.. anders moet ik de wijk door. Oja, ik heb ook nog het gemeentehuis ;) . Overigens, ik woon in een deelgemeente van Uithoorn.

Blokje maken?[bewerken | brontekst bewerken]

Zie pagina Overleg gebruiker:213.84.195.76 Romaine 23 okt 2007 14:26 (CEST)

Beste Romaine,
Alleen moderators kunnen mensen blokkeren. Ik ben een van de vele gebruikers die anonieme wijzigingen controleert. Als je vind dat een gebruiker/IP geblokkeerd moet worden, kun je dat met behulp van de link 'verzoek om blokkade' in het {ws} (waarschuwingssjabloon) zelf aangeven. Kopieer het IP, en volg de verborgen wijzigingen uit die daar verder vermeld staan. Ik hoop je zo voldoende geïnformeerd te hebben. Als je nog vragen hebt, hoor i k die graag op mijn overleg-pagina; Ik kan namelijk niet alle overlegpagina's bijhouden waar ik ooit op heb gepost.
Dit bericht is een antwoord op jouw bericht/mededeling op mijn overleg. Sumurai8 Einde van dit overleg?
Jou stukje van mijn overleg hierbij gezet, is overzichtelijker. De reden waarom ik het op jou overlegpagina postte was omdat ik zag dat je onlangs (toen) een anonieme gebruiker waarschuwde met blokkering als die nog 1 keer vandaliseerde, wat gebeurde... Een andere moderator was er ook al snel bij. Groetjes! Romaine 31 okt 2007 19:31 (CET)
Ik waarschuw ze altijd eerst ;) .. Dan weten ze waar ze aan toe zijn en sommigen laten zich daardoor stoppen... Sumurai8Antwoord hieronder

Overleg gebruiker:84.129.142.37[bewerken | brontekst bewerken]

STOP. wil je niet de nieuwe gebruikers nodeloos afschrikken, zoals de dreigende taal op Overleg gebruiker:84.129.142.37. Deze gebruiker heeft nog geen vier bijdragen gedaan. Zulke waarschuwingen zijn pas gepast bij tientallen kleine wijzigingen, nadat de gebruiker enige ervaring heeft opgedaan, en ook dan niet meteen dreigen met blokkade, maar vriendelijk wijzen op de voorschouwknop. Groetjes. — Zanaq (?) 9 nov 2007 19:39 (CET)

Oke, ik zal er om denken... Sumurai8 Einde van dit overleg?

Begcat[bewerken | brontekst bewerken]

Hoi Sumurai8/archief/2,

Ik zag, dat je bij op het artikel Paul Ryan Stenbeck enkel {beg} had toegevoegd zonder de categorie ervan aan te geven. Vandaar mijn vriendelijke verzoek: zou je bij het toevoegen van een {beg} sjabloon ook kunnen denken aan de categorie daarvan? Met enkel {beg} komt het artikel namelijk op een grote hoop en moet het alsnog weer gecategoriseerd worden. Ik vermaak me er prima mee, daar niet van :p maar het is makkelijker als alles in 1x goed gebeurt natuurlijk.

Op Gebruiker:Brimz/monobook.js staat een scriptje, waarmee je met één druk op de knop het beginnetjes-sjabloon kunt toevoegen, samen met de categorie en de datum. Dit scriptje kun je heel simpel kopiëren naar je eigen naamruimte (dus Gebruiker:Sumurai8/archief/2/monobook.js). Als je dit niet wilt, kun je voor de juiste en bestaande categoriën ook altijd even spieken in Categorie:Beginnetje. Daar staan ze allemaal op een rijtje. Alvast bedankt voor je medewerking!

Tip: gebruik het {xbeg}-sjabloon; daarin kun je zowel de begcat als de datum van plaatsing kwijt. Vriendelijke groeten, brimz 12 nov 2007 17:31 (CET)

Normaal gesproken voeg ik de categorie toe, maar ik wist niet welke categorie het handigst was... ik zal dat scriptje even kopiëren, dan kan dat een stuk makkelijker... Sum U ?rai8? Need a tool?

Léon-Bernard Giot[bewerken | brontekst bewerken]

vind jij het niet dom naar iest door te verwijzen wat niet bestaat ([1])? 129.125.157.64 22 nov 2007 13:29 (CET)

Zie jouw overleg! We zijn te snel met antwoorden :P Sum U ?rai8? Need a tool?
mijn overleg is rood, maar ik heb wel gezien waar je het hebt neergezet. Het is wel duidelijk nu voor me. 129.125.157.64 22 nov 2007 13:56 (CET)
Het leek erop :D Sumurai8 Einde van dit overleg?

bedankt (2)[bewerken | brontekst bewerken]

voor jouw berichtje op mijn OP, al zie ik niet goed ter ere van welke heilige dat nu opduikt. heb ik ergens tegen gestoten? Door de wol geverfd 25 nov 2007 21:24 (CET)

Ik vind het nogal lullig als gebruikers andere gebruikers als het ware wegpesten (geen strobreed uit de weg gaan of middelen). Ook laat ik zien dat niet alle 'noorderlingen' zijn zoals een aantal... Ik kwam op je OP, omdat ik iemand anders z'n OP las... en toen las ik het berichtje dat je weg was (en net weer terug)... Ik laat dus alleen maar zien dat ik niet gediend ben van mensen die het leven van andere mensen op wikipedia onmogelijk maken, en laat hiermee blijken dat ik het leuk vind om (een van de weinige) zuiderlingen tegen te komen... Genoeg uitgelegd??? Sum U ?rai8? Need a tool?
Meer dan genoeg, dank je wel. Ik apprecieer immers ook Noorderlingen, zoals ik al op mijn "was weg"-berichtje schreef. Ik zal je naam (in gedachte) toevoegen bij de weinige die er al staan. Hartelijke groet,Door de wol geverfd 27 nov 2007 21:56 (CET)
PS, wat bedoel je met die groene controleerd ook bij je handtekening? Is dat "gecontroleerd" of "controleert"? Bevestig ik hiermee het cliché dat Vlamingen dom zijn, omdat ik het niet meteen snap? Door de wol geverfd 27 nov 2007 21:59 (CET)

UniPartners[bewerken | brontekst bewerken]

Sumurai8,

Het sjabloon dat weggehaald is om 15.15u is niet meer door dezelfde gebruiker (namelijk ik) gedaan. Ik heb dit eerst tweemaal gedaan omdat ik nieuw was met wikipedia. Ik heb inmiddels overleg gehad met MoiraMoira en begrepen hoe het in zijn werk gaat. Daarom heb ik vervolgens niets meer gedaan aan de sjablonen. Daarom vind ik het opmerkelijk dat je nu aangeeft dat het sjabloon weer verwijderd is, want dat is dan niet door mij gebeurd.

Met vriendelijke groet, Simon

Mijn fout, ik maakte een telfout... Het sjabloon is er drie keer af gehaald met jouw IP, maar er zitten iets meer mensen achter jouw IP dan jij alleen. Ik heb geloof ik voor een vierde keer toegevoegd, die is niet nodig (ik zal die verwijderen)... Sumurai8 26 nov 2007 15:40 (CET)
Edit: Het sjabloon is exact 3 keer op je IP-OverlegPag. Wss is het iemand geweest die mijn berichtje heeft gelezen aldaar. Sumurai8 26 nov 2007 15:44 (CET)

koudbloed[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Sumurai8, ik heb je wijziging op Shire (paard)‎ teruggedraaid. Koudbloed is een andere term dan koudbloedig. M.v.g. Theo Assen 10 dec 2007 21:54 (CET)

Tabel[bewerken | brontekst bewerken]

Vraagje. Je staat genoteerd als expert op tabellen. Ik heb een zeer simpele tabel gebakken op Binnenvaart, maar hij wil maar niet de uitvoering krijgen die op de Help pagina beloofd wordt. Zou je even willen kijken welke fout ik maak ? --Stunteltje 5 jan 2008 09:43 (CET)

Ik zal er naar kijken... Sum U ?rai8? Need a tool?

Jaarstijl (Meistijl)[bewerken | brontekst bewerken]

Nee, ik heb zo uit het hoofd geen idee welke bronnen ik gebruikt heb. Het meeste lijkt me overigens ook vrij algemene kennis. Maar als jullie aangeven wat het specifiek is dat jullie niet kunnen terugvinden ben ik best bereid daar eens naar op zoek te gaan als ik hier toevallig weer eens langskom. Aliter 17 jan 2008 23:23 (CET)

Het ging specifiek om meistijl, een stijl die de IP en ik bijvoorbeeld nog nooit hebben gezien of van hebben gehoord. Bedankt voor de moeite hier nog te antwoorden... ik zal het even doorbrieven op WP:I als jij het nog niet hebt gedaan. Sum U ?rai8? Need a tool? 18 jan 2008 19:24 (CET)
Gaat het om het woord, of om het verschijnsel? Aliter 14 mei 2008 02:15 (CEST)

PvdW: Bedankt voor je stem[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Sumurai8,
bedankt voor je stem. Het portaal Werk is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Kameraad Pjotr 27 jan 2008 17:36 (CET)

PvdW: Bedankt voor je stem[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Sumurai8,
bedankt voor je stem. Het portaal Religie is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Kameraad Pjotr 10 feb 2008 13:21 (CET)

Overleg:Cel (biologie)#niveau[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Sumurai, omdat jij nog niet gereageerd had op mijn bericht, zet ik even een berichtje op je overlegpagina:) Janq 11 feb 2008 13:27 (CET)

Gereageerd op betreffende pagina. Sum U ?rai8? Need a tool?
gebruiker: Janqen/kladpapier Janq 16 feb 2008 16:48 (CET)

VSL Catena[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Sumurai8, de sectie over de ZEUS verenigingen heb ik niet verwijderd omdat het niet 'encyclopedisch' was, maar omdat de sectie overbodig was aangezien deze eigenlijk een kopie was van het {{Zeus}} sjabloon. We hoeven informatie niet twee keer op een pagina hebben staan.81.207.18.101 22 feb 2008 19:23 (CET)

Ja, dat ziet er gaaf uit. Bedankt voor de constructiviteit! 81.207.18.101 22 feb 2008 21:01 (CET)

BIM[bewerken | brontekst bewerken]

Je had op BIM nuweg geplakt, en ook netjes de gebruiker op de hoogte gesteld. Echter, twee dingen missen: een reden op het artikel zelf (ik vond 'm na wat zoeken op de OP van de gebruiker: copyvio). Maar nergens staat van welke site het gekopieerd is. Ik zal het artikel nu weggooien, maar geef volgend keer een link waar je de (c)-text hebt gevonden! Mvg, EdoOverleg 22 feb 2008 21:03 (CET)

Er stond volgens mij wel degelijk: nuweg|link , dit terzijde (ik kan het niet meer bekijken :D) Sum?urai8? 25 feb 2008 12:05 (CET)

Watertoren Aalsmeer[bewerken | brontekst bewerken]

Dank voor je tip om edits in één versie op te nemen, zodat de wiki-servers minder worden belast, daar stond ik inderdaad niet bij stil. Omdat je opmerking alleen voor mij van toepassing is, haal ik hem van de overlegpagina van 145.62.32.131. Nogmaals, dank voor de zinvolle opmerking. Bij volgende edits zal ik er zeker rekening mee houden.

Ben ik blij om 😛

Sumurai8[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo Sumurai8, enige tijd geleden heb je in het sjabloon Sumurai8 aangemaakt in de sjabloonnaamruimte. De sjabloonnaamruimte is niet bedoeld voor de persoonlijke sjablonen van gebruikers en ik heb daarom Sumurai8 verplaatst naar: Gebruiker:Sumurai8/Sumurai8. Als je deze pagina wilt invoegen kun je {{Gebruiker:Sumurai8/Sumurai8}} plaatsen op de desbetreffende pagina. (Bij vragen, laat het me dan weten op mijn overlegpagina.) Groetjes - Romaine (overleg) 8 mrt 2008 22:34 (CET)

Zowel het sjabloon als de redirect zijn nu verdwenen. Toch zijn er nog pagina's die gebruik maken hiervan: Speciaal:VerwijzingenNaarHier/Sjabloon:Sumurai8 en die hebben nu een rode link staan. Romaine (overleg) 9 mrt 2008 13:29 (CET)
Ik was ermee begonnen om dit om te zetten, maar kwam tot de ontdekking dat dit wel erg veel werk was. Bovendien zijn de pagina's die het sjabloon bevatten nu opgescheept met: sjabloon:sumurai8
Het lijkt mij dan duidelijk van wie de opmerking was... Voel je vrij om de links om te zetten naar: Gebruiker:sumurai8/hndt2, maar ik vind het niet nodig... Sum U ?rai8? Need a tool?

Handtekening-test[bewerken | brontekst bewerken]

blablablabla.... zzzzz (schrik wakker) blablabla.... Sum U ?rai8? Need a tool?- datum

pro-enzym[bewerken | brontekst bewerken]

Hoi,

op je vraag op pro-enzym: "Wat is de bouw van dit enzym, wanneer werd het ontdekt?", een pro-enzym is een algemeen begrip, en hefet dus geen specifieke bouw. Ik denk niet dat er een specifieke ontdekking aan te koppelen is. Het is gewoon een stukje terminologie. Effeietsanders 12 jun 2008 16:47 (CEST)

Ondertekening[bewerken | brontekst bewerken]

Hoi Sumurai8, op Help:Helpdesk vraag je een gebruiker om te ondertekenen met vier tildes. Datzelfde bericht onderteken je zelf met alleen je naam. Volgens mij komt dat overeen met 3 tildes. Ik vraag me eigenlijk af waarom je de datum weglaat? Wimmel 25 jun 2008 12:14 (CEST)

Ik onderteken door zelf te typen (het lukte niet om m'n ondertekening met 4 tildes voor elkaar te krijgen of het werd te lang)... Ik zet iig mijn naam; het was overigens niet boos bedoeld, alleen als extra reminder... Sum U ?rai8? Need a tool?
Ok, ik snap dat het niet boos bedoelt was. Maar de combinatie viel me zo op... Wimmel 25 jun 2008 17:33 (CEST)

redirect tool[bewerken | brontekst bewerken]

Hoi Sumurai8,

Je tool werkt nog niet goed wanneer er harde returns in de wikitekst zijn opgenomen.

{|
|valign="top"|
*[[Dmitri Alenitsjev]]
*[[Oleg Salenko]]
*[[Vladimir Bystrov]]
*[[Igor Akinfeev]]
*[[Sergej Semak]]
|width="50"| 
|valign="top"|
*[[Andrei Arshavin]]
*[[Pavel Pogrebnyak]]
*[[Joeri Nikiforov]]
*[[Viktor Onopko]]
*[[Roman Pavlyuchenko]]
|}

Als je deze tekst invoert en direct alles weer laat samenvoegen komt er dit uit:

{|
|valign="top"|
*[[Dmitri Alenitsjev]]*[[Oleg Salenko]]*[[Vladimir Bystrov]]*[[Igor Akinfeev]]*[[Sergej Semak]]|width="50"| 
|valign="top"|
*[[Andrei Arshavin]]*[[Pavel Pogrebnyak]]*[[Joeri Nikiforov]]*[[Viktor Onopko]]*[[Roman Pavlyuchenko]]|}

En die tekst is ziet er dan niet goed meer uit. Kun je daar wat mee? Groeten, Miho 7 sep 2008 21:26 (CEST)

Huil, ween... mmm, even zonder gekheid, het ziet er inderdaad slecht uit. Het gebeurd zo te zien alleen als er een link aan het eind van de regel staat. Het is wel op te lossen, maar dan moet ik aan het begin van het script een stukje maken dat alle enterslagen vervangt door een code........ :(
Aan het eind kan ik dat dan wel weer terugveranderen. (Bezig... ) Sum U ?rai8? Need a tool? 16 sep 2008 08:35 (CEST)

Handtekening[bewerken | brontekst bewerken]

Ik weet niet hoe en waarom, maar je handtekening is zo ongeveer langer als een regel tekst op mijn scherm. Er staan vijf links in, oa naar AutoWikiBrowser, 2 scripts die je aan het testen bent, en het blijkt ook nog een link naar je overleg te hebben, maar die is nu goed verstopt. Zou je willen overwegen de spam uit je handtekening te halen, en de andere tekst iets duidelijker te maken? EdoOverleg 4 okt 2008 23:18 (CEST)

Het probleem als je je scripts (een beetje) wil promoten... Ik zal het aantal links beperken... Sum U ?rai8? Need a tool?
Spam... ;-) Het gaat je tegenwerken hoor, geloof me. AWB heeft trouwens geen reclame nodig, en die scripts heb ik gezien, als ze straks goed werken zijn ze leuk, maar als 0,1% van de wikipedianen hun edits ermee gaan checken mogen we al blij zijn. Als je meer verwacht, prik ik je droom hierbij graag door ;-) Maar je kunt beter een link boven op je OP zetten, dat stoort veel minder! EdoOverleg 5 okt 2008 09:09 (CEST)
Als 0,1% van de wikipedianen mijn scripts gebruiken, dan ben ik dik tevreden; Dat is toch al 1 op de 1000! Het is nu al een stuk minder spam... Sum U ?rai8? Need a tool?
Uw medewerking wordt ten zeerste gewaardeerd! EdoOverleg 5 okt 2008 10:29 (CEST)

redirect tools[bewerken | brontekst bewerken]

Hoi Sumurai8,

Je tool voor de redirects werkt op dit moment niet. Hij laadt geen wikipagina's in, maar laat nu pagina's van Freeweb zien. Groeten, Miho 5 okt 2008 13:53 (CEST)

vraagje doorverwijspagina's[bewerken | brontekst bewerken]

Ik heb een vraagje. Ik heb alle links (behalve overleg e.d.) naar de doorverwijspagina europa veranderd. Nu vroeg ik me af hoe ik zo'n 'uitgevoerd' dingetje erachter krijg, of gaat dit automatisch? Ik zag dat jij dit had gedaan...dus vraag het maar direct aan jou, hoop dat je daar geen bezwaar tegen hebt. --Liekew78 6 okt 2008 21:04 (CEST)

Door er {{done}} achter te zetten! EdoOverleg 7 okt 2008 08:17 (CEST)

Bedankt voor je reactie...maar helaas, ik ben niet zo 'wiki-slim' maar als ik op bewerk klik zie ik nergens die links (dus in dit geval Europa)staan waar dan achter moet worden gezet....--Liekew78 7 okt 2008 13:30 (CEST)

De lijst wordt eens in de zoveel tijd vanzelf geupdate, dan veranderd het toch ... Ik heb hem hier voor je aangepast. EdoOverleg 7 okt 2008 14:41 (CEST)
Leuk onderonsje op mijn overleg-pagina... Ik geloof dat je probleem nu is opgelost. En nee, ik heb er geen bezwaar tegen dat je vragen stelt. Daar ben ik voor ;) Sum U ?rai8? Need a tool?- 7 okt 2008 15:55 (CEST)

Thanks allebei, maar eigenlijk ben ik nog steeds nieuwsgierig hoe je dat nu doet. Voor het geval ik nog eens mijn verveling productief wil inzetten. Ben ik de enige die die links niet ziet als ik op bewerk klik?--Liekew78 7 okt 2008 21:48 (CEST)

Misschien heel triviaal, maar je moet naar de edit-box gaan, daar de link opzoeken, en daar de {{done}} neerzetten. Maar die edit-box heb je toch vast wel gezien toen je de DP's opgelost hebt, of heb je dat met een robot of met AWB gedaan? EdoOverleg 7 okt 2008 22:17 (CEST)

Nou ik heb die lijst op een andere pagina zitten bekijken (zonder '/data' erachter)en daar kon het dus niet. Maar ik zie dat het op 'jouw' lijstje waar je naar gelinkt had wel kan inderdaad...en dan is het heel simpel ;-) Ik sla die pagina wel ergens op ofzo. bedankt....ik zal je overlegpagina weer met rust laten sumurai8 ;-)--Liekew78 7 okt 2008 23:01 (CEST)

Joodse begraafplaatsen[bewerken | brontekst bewerken]

Helaas is dit geen punt van serieuze interesse bij mij. Ik ben strikt religieus, maar ik woon al jaren in Jeruzalem en kan je weinig vertellen over joodse begraafplaatsen in Nederland. Voor vragen over het joodse geloof kan je altijd bij mij terecht. --Daniel575 22 okt 2008 10:01 (CEST)

Helaas... het was altijd te proberen :D Sum U ?rai8? Need a tool?- 22 okt 2008 10:19 (CEST)

Tijdlijnsjablonen[bewerken | brontekst bewerken]

Hoi,

Alvast bedankt voor de omzetting. Ik wist dat het aardig ingewikkeld was, maar niet dat het zo'n ingewikkelde klus was. Ik zal de vertaling van de documentatie wel op me nemen (dat kan ik nog wel :p).

Zo te zien heb je de parameters onvertaald gelaten? (Lijkt me prima, maar wel belangrijk om te weten voor de /doc).

CaAl 8 nov 2008 13:14 (CET)

Ja, maar ik hoop dat dat voorbeeldje nog wel een keer gaat werken; anders ga ik niet ook nog de rest overzetten... Als ik gegeten heb, ga ik misschien proberen de rest van de pagina's ook in kaart te brengen; ondertussen houd ik me nu even bezig met een testje voor 'forloop'. Sum U ?rai8? Need a tool?- 8 nov 2008 18:05 (CET)
Het werkt! Bedankt!!! Ik zal me de komende week met vertalingen bezighouden.
Groet, CaAl 15 nov 2008 12:29 (CET)

De vertaling op "Sjabloon:Grafische tijdlijn/doc" is gedaan, en het voorbeeld daar werkt. Wat echter nog niet werkt is {{include timeline}} of {{Grafische tijdlijn|help=on}}. CaAl 16 nov 2008 11:52 (CET)

Opperrabbijn[bewerken | brontekst bewerken]

Als je niet weet waar het over gaat (zoals je zelf zegt), is het misschien beter je erbuiten te houden. Ik ben al minstens 4 jaar actief op Wikipedia, in verschillende talen, en kan dit prima zelf aan. Meshulam is een beginneling die nog moet leren hoe Wikipedia werkt. Betreffende het wiu-sjabloon: "Verwijder dit sjabloon alleen wanneer dit artikel zodanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past. Geef dit aan op de evaluatiepagina door het toevoegen van de reden.". Het artikel past nu wel op Wikipedia. Het artikel bestond allang voordat Meshulam hier kwam! Wat heeft verwijderen er dus mee te maken? In het ergste geval reverten we naar de laatste versie voor Meshulam eraan begon. En het wiu-sjabloon verwijderen kan ik dus ook, zoals er duidelijk in staat. Het is een WIU-sjabloon, dat is *niet* hetzelfde als een *verwijder*sjabloon. --Daniel575 15 nov 2008 18:30 (CET)

Ik vind je opmerking bijzonder beledigend. Verder: zolang het WIU-sjabloon duidelijk zegt dat iedereen het weg mag halen zodra die pagina wel binnen de eisen van Wikipedia valt, is dat zo. 'Algemeen gebruik' kan mij weinig schelen. Mij gaat het om de kwaliteit van de artikelen hier, en om 'algemeen gebruik' dat recht tegen de vastgelegde regels van Wikipedia in gaat interesseer ik me niet. Als het je niet bevalt, stel ik voor dat je probeert het WIU-sjabloon te wijzigen. Het artikel past in de huidige versie wel degelijk binnen Wikipedia en dus is het WIU-sjabloon verwijderd. --Daniel575 15 nov 2008 19:38 (CET)

Nederlands voetbalelftal[bewerken | brontekst bewerken]

Ik dacht met "niet relevant hier" dat ik het op de verkeerde plaats in het artikel heb geschreven. En toch vind ik dat er iets over geschreven moet worden: Nederland is nu eenmaal teleurstellend op eindtoernooien. (Daar is het ook internationaal mee bekend, en het is weer eens bewezen op het EK 2008) Met de miljoenen dat Oranje waard is zouden ze toch zeker meer dan één Europese beker moeten kunnen winnen.

Sjabloon-ster[bewerken | brontekst bewerken]

je kunt hem zelf op je GP zeten als je dat wilt, gefeliciteerd! van Aleichem op 18 nov 2008 19:07 (CET)~

Bedankt :D Sum?urai8? 18 nov 2008 19:10 (CET)