Overleg gebruiker:Gewoon de beste

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Warning icon.svg Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 19 apr 2021 18:58 (CEST) aanmaken knip- en plak artikel
  2. 19 apr 2021 18:58 (CEST) geklieder op Wikipedia:Ongelijke redirects

Nominatie van Kruisdaalder[bron bewerken]

Beste Gewoon de beste, welkom op Wikipedia. Ik heb uw/je artikel Kruisdaalder voor directe verwijdering voorgedragen omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia.

copyviourl;http://resources.huygens.knaw.nl/pdf/vocglossarium/VOCGlossarium.pdf;http://resources.huygens.knaw.nl/pdf/vocglossarium/VOCGlossarium.pdf; Meer informatie is na te lezen op Wikipedia:Vijf zuilen, een samenvatting van richtlijnen die het karakter van Wikipedia bepalen. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers en eventueel de Wikipedia:Snelcursus voor de volgende keer?

Met vriendelijke groeten, The Banner Overleg 19 apr 2021 19:04 (CEST)

Directe verwijdering van Kruisdaalder[bron bewerken]

Beste Gewoon de beste, welkom op Wikipedia. Ik heb uw/je artikel Kruisdaalder helaas (direct) moeten verwijderen, omdat het in de aanwezige vorm niet geschikt was voor Wikipedia.

Deze directe verwijdering heeft de volgende reden:

Meer informatie is na te lezen op Wikipedia:Vijf zuilen, een samenvatting van richtlijnen die het karakter van Wikipedia bepalen. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers.

Met vriendelijke groeten,

Sum?urai8? 19 apr 2021 19:09 (CEST)

Grote zuurstofcatastrofe[bron bewerken]

Hallo Gewoon de beste, ik zag dat u een artikel hebt geschreven over Grote zuurstofcatastrofe. Ik vind dat dit artikel niet of nog niet geschikt is voor Wikipedia. Op de beoordelingslijst kunt u een omschrijving vinden van mijn bezwaren en daar ook op reageren. De komende twee weken kan iedereen, ook uzelf, zijn of haar mening geven over dit artikel. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst of het artikel op Wikipedia blijft staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. - vriendelijke groet, vis ←  Oncorhynchus mykiss mid res 150dpi.jpg  → overleg 22 apr 2021 23:39 (CEST)

Beoordelingsnominatie van Boheems-Moravische Hoogvlakte[bron bewerken]

Hallo Gewoon de beste, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Boheems-Moravische Hoogvlakte. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. De info bij aanmaak duidt op overname van ENWP maar de tekst lijkt er in de verste verte niet op. Geen idee waar dit bronloze artikel dan wel zijn info vandaan heeft. Verplichte licentie-sjabloon bij overname mist ook. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Met vriendelijke groet, The Banner Overleg 23 apr 2021 22:05 (CEST)

Opmerking[bron bewerken]

Ik zag de door jou gestarte artikelen over Bounce and collect en Hair challenge voorbij komen. De beschrijving is zeer summier en ik kan er geen encyclopedische relevantie uithalen. Een van de zoveel miljoenen games in een online winkel. Heb je überhaupt wel eens naar vergelijkbare pagina's over andere computerspellen gekeken? Dit kun je als voorbeeld gebruiken. Als deze pagina's niet sterk worden verbeterd, vrees ik dat ze verwijderd gaan worden. Ondanks je gebruikersnaam valt er nog veel te verbeteren. Bekijk ook de pagina Help:Tips voor het schrijven van een goed artikel. Mvg, Verdel (overleg) 16 mei 2021 17:40 (CEST)

Beoordelingsnominatie van Hair challenge[bron bewerken]

Hallo Gewoon de beste, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Hair challenge. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Bronloos artikel waarin niets inhoudelijks over het onderwerp, een videogame, wordt geschreven. In deze staat niet te behouden. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Met vriendelijke groet, StuivertjeWisselen (overleg) 16 mei 2021 20:14 (CEST)

Beoordelingsnominatie van Bounce and collect[bron bewerken]

Hallo Gewoon de beste, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Bounce and collect. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Bronloos artikel waarin nauwelijks iets inhoudelijks over het onderwerp, een videogame, wordt geschreven. In deze staat niet te behouden. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Met vriendelijke groet, StuivertjeWisselen (overleg) 16 mei 2021 20:15 (CEST)

Palacio de las cadenas[bron bewerken]

Als je nog bezig bent met Palacio de las cadenas, vergeet niet de verplichte licentiemelding toe te voegen. De meest simpele methode is het gebruik van het sjabloon "Licentievermelding anderstalige Wikipedia": {{Licentievermelding anderstalige Wikipedia|taal=|titel=|oldid=|datum=}} Plaats dit bij de bronvermelding en vul de puntjes in. Daarmee voldoe je op simpele wijzen aan de eisen. The Banner Overleg 13 jun 2021 16:21 (CEST) Beste Banner

Even voor de duidelijkheid: Ik dacht dat als je een artikel aanmaakt of bewerkt, je automatisch zegt dat iedereen die informatie mag gebruiken? (dacht ik toch) Gewoon de beste 21:16 CEST 13/06/2021