Overleg gebruiker:UsagiM

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

ARCHIEF: Genseiryu Karatedo

Hallo UsagiM, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van het Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.051.498 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".


Welkom[brontekst bewerken]

Konnichi wa, UsagiM, ook welkom bij wikipedia! Je hebt een interessante site over Karate! Ik hoop dat je veel over budo aan wikipedia wilt toevoegen. FlyingbirdFby0.jpg 3 apr 2005 00:11 (CEST)
Konnichi wa Flying Bird-san! Bedankt voor je bijdrage, ook over sensei (met name over o-sensei). Ik ga hier nog het een en ander voor uitzoeken. Ik leer zelf Japans en dan wil ik dit soort dingen graag precies weten... Wat betreft toevoegingen over budo: ik zou graag willen, maar heb het eigenlijk al druk genoeg met mijn eigen site die ook dynamisch is en moet blijven. Ben al blij dat ik iets over Gensei-Ryu heb kunnen schrijven! -- UsagiM Overleg 3 apr 2005 01:34 (CEST)
Inmiddels ben ik meer te weten gekomen. Lees: Overleg:Morihei Ueshiba. -- UsagiM Overleg 4 mei 2005 23:13 (CEST)

Dankjewel voor je correcties, UsagiM! En nog een verlaat welkom op Wikipedia!!!

Graag gedaan hoor Gidonb! --UsagiM Overleg 25 mei 2005 12:57 (CEST)


Bangkok[brontekst bewerken]

Als je eens in Bangkok komt in je professie als verkeersvlieger (welk toestel gebruikt de klm op de route naar hier?) moet je me maar eens een belletje geven. 05 1222025 of 02 6911280. WâërÞ©2005|overleg 11 jul 2005 18:59 (CEST)

Ik kom zeker af en toe in Bangkok (B747-400), al heb ik het nu voor de komende 4 weken niet op mijn schema staan. Lijkt me zeker leuk om je daar dan eens te ontmoeten! Dan ik je ook nog wel wat meer vertellen over deze hele situatie... Als je me niet meer "silly" vindt tenminste... En ik denk dat je me vast wel wat leuke plekjes kan laten zien daaro. Heb Patpong, de nightbazaar en Kowsan road nu wel vaak genoeg gezien... ;-) -- UsagiM Overleg 11 jul 2005 19:13 (CEST)
Ja Bangkok is groter dan dat. En het e.e.a. rustig bespreken hier op de grond van gezicht tot gezicht werkt beter. WâërÞ©2005|overleg 11 jul 2005 19:32 (CEST)
Volledig mee eens. Moet dan wel een BKK op mijn schema hebben. Laat het je dan wel weten! Bedankt nog voor je email. Ik stel dit erg op prijs! Hopelijk is nu één en ander wat duidelijker... MVG! -- UsagiM Overleg] 12 jul 2005 00:28 (CEST)


Gefeliciteerd[brontekst bewerken]

Ook nog van harte gefeliciteerd dan! En veel plezier vandaag! WâërÞ©2005|overleg 13 jul 2005 12:13 (CEST)

Dank je Walter! Zeg, ik lees trouwens op b:ja:利用者:Waerth dat je Steward bent?!? Voor welke maatschappij? -- UsagiM Overleg 13 jul 2005 12:37 (CEST)
Wikimedia ;) geen luchtvaartmaatschappij .... zie Wikipedia:Steward WâërÞ©2005|overleg 13 jul 2005 12:49 (CEST)
Haha! Ja, zo leer ik ook weer wat... Wist dat nog niet! (Vond je ook al niet het type voor een luchtvaart-steward ;-) No offense!) -- UsagiM Overleg 13 jul 2005 13:21 (CEST)
Hoi UsagiM, hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag! Ook een fijne dag toegewenst!!! Groet, gidonb 13 jul 2005 13:08 (CEST)

supplement[brontekst bewerken]

Bedankt voor het oplossen van mijn overlegprobleem! :-) Sietske Reageren? 12 aug 2005 21:30 (CEST)

No problem! "Wiskundige problemen" los ik gráág op... ;-) -- UsagiM Overleg 13 aug 2005 00:16 (CEST)

Kickboksen[brontekst bewerken]

Hoi. Als je verbeteringen/aanvullingen hebt voor het artikel over kickboksen, graag! Henrico 17 aug 2005 23:06 (CEST)

Ik kan daar waarschijnlijk alleen hooguit wat taalfouten (schrijf- en stijlfouten) verbeteren. Inhoudelijk zal ik er niet veel aan toe kunnen bijdragen... Ik ben karateka, een wereld van verschil met kickboksen (met alle respect hoor!)... Maar ik zal er eens een blik op werpen, al is het maar uit mijn algemene interesse voor alle vechtsporten... -- UsagiM Overleg 17 aug 2005 23:16 (CEST)
Ik was al bang dat het gevoelig lag, haha. Ik vermoedde echter, zie ook je laatste zin, dat je er wel iets van weet...Henrico 17 aug 2005 23:18 (CEST)
Gevoelig? Hoezo? Ik bedoelde alleen maar te zeggen dat mijn kennis over kickboksen op een schaal van 0 tot 10 misschien ergens rond de 2 ligt... Vind het dus wat te veel eer om juist mij te vragen om verbeteringen/aanvullingen... Heb wel in een diep donker verleden (toen ik nog jong en onbezonnen was) een blauwe maandag Muay-Thai gedaan... Ik zie trouwens dat je zelf al een aardige bijdrage hebt geleverd aan kickboksen. Je weet er duidelijk meer van af dan ik... Wel denk ik, dat àls ik aan kickboksen zou doen, zou vallen over de opmerking dat het soms in verband wordt gebracht met de georganiseerde misdaad... Hier is het gebaseerd op slechts één gebeurtenis met een oud-kickbokser. Zijn er meer voorbeelden? En weet je ook iets over K-1 en Ernesto Hoost? Dat zou je dan ook kunnen opnemen in het artikel (en zelfs nieuwe artikelen van kunnen maken)... Succes! -- UsagiM Overleg 17 aug 2005 23:39 (CEST)
Ik ben geen kenner, maar met basiskennis, een sportencyclopedie en internetsites kom je een eind. De laatste alinea is misschien toch wel 'tricky'. Ook over Ben Salah deden allerlei geruchten de ronde, maar het is misschien (voorlopig) verstandiger om die alinea weg te halen. Dank. Henrico 18 aug 2005 00:00 (CEST)
Geen dank. Vanwaar al die kennis over die criminelen? Opgedaan bij je voormalige werkgever ANP??? Met jouw kennis zou je misschien bijdragen kunnen leveren aan artikelen over criminelen... Idee? -- UsagiM Overleg 18 aug 2005 00:07 (CEST)
Mwah, nieuwsjunkje en het betere zoek- en vindwerk...:-) Henrico 18 aug 2005 09:14 (CEST)

Limburgse Wikipedia[brontekst bewerken]

UsagiM. zie voor mijn reactie op je bericht in de Kroeg aldaar. Ik zou je graag aan de Limburgse Wikipedia zien bijdragen. Maastrichts is niet anders dan Limburgs, het is een van de honderden dialecten ervan. De Belgisch en Nederlands-Limburgse dialecten worden allemaal (behalve misschien de meest afwijkende) toegelaten. Steinbach Velim, non opto 1 sep 2005 20:05 (CEST)

Ho, ho! Nou moet ik je eeeeeeeven terugfluiten! Maastrichts en Limburgs zijn twee verschillende talen/dialecten (dat zeg je wel min of meer in De Kroeg, maar hier klinkt het anders)! Je mag misschien wel zeggen dat Maastrichts één van de vele Limburgse dialecten is, maar het is absoluut NIET hetzelfde. Het Maastrichts wijkt méér af van het "Limburgs" dan de meeste andere dialecten (Kerkraads even daargelaten). Maar ik begrijp heus wel wat je bedoelt hoor. Het zou ook van de gekke zijn om voor ieder dialect een Wikipedia te maken. Straks wil er nog iemand een Aamyse (uit Amby) Wiki of een Wyckse Wiki (klinkt wel goed trouwens!). Alle gekheid op een stokje, ik begrijp dat je dus ook in het Mestreechs mag schrijven op li.wiki? Misschien dat ik dat dan nog wel eens doe... Bedaank jóng en hoienhè! UsagiM Overleg 2 sep 2005 00:10 (CEST)

Ik bedoelde alleen maar dat het Limburgs niet bestaat, en dat Maastrichts net zo goed binnen het Limburgs valt als het Roermonds, Venloos, Hasselts etc. etc. dus in die zin is er geen verschil: Maastrichts is een representatief voorbeeld van Limburgs; aanzienlijk meer zelfs dan bijvoorbeeld Venloos, wat al aardig naar het Nederlands toegaat. aar om kort te gaan, op de Limburgse Wikipedia gaan we voorzichtig om met de verschillen tussen de dialecten, en idd., desnoods gebruiken we meer dialecten door elkaar, en sinds kort hebben we sjablonen om dat aan te geven. Meh good, merci alvas! Iech zeen oet nao dien stökskes! Steinbach Velim, non opto 2 sep 2005 10:04 (CEST)

Bij deze ben ik nu ook actief op de Limburgse Wikipedia. Meh dat hadste al gezeen hè, Steinbach... Hoop alleen dat mijn bijdragen op de Nederlandse en Engelse Wikipedia er niet onder zullen lijden, maar dat zal toch onontkoombaar zijn. – UsagiM Overleg 29 sep 2005 22:59 (CEST)

Shotokan Karate[brontekst bewerken]

Allereerst mijn excuses voor het "verbeteren" van je gebruikers pagina, maar de link voor doorschakelen naar de overlegpagina was anders dan ik denk dat je van plan was.
Verder: als karate expert, kun je eens kijken naar de pagina shotokan karate? Een deel van het verhaal gaat over karate in het algemeen. Dit zou naar lemma karate kunnen? Een deel gaat over shotokan karate, en stelt weinig voor als ik naar de engelse site kijk: en:shotokan. Verder is er al een subsection onder karate dat shotokan heet. Mijn voorstel is dat dit lemma óf verbeterd moet worden, óf weg.——Johjak 10 okt 2005 13:32 (CEST)

De link was wèl correct. Het opent een pagina met een box om een mededeling te kunnen schrijven (als het goed is, bij mij werkt het wel, zojuist nog getest zoals je in de geschiedenis kan zien). Tenzij het ineens not done is op Wikipedia, heb ik het weer teruggezet. Ik wil zeker nog even naar Shotokan karate gaan kijken, ook naar Karate in het algemeen had ik al in de planning, maar momenteel ben ik bezig met de aanschaf van een huis en sta erg onder druk (regelen hypotheek, notaris, etc.). Zal de komende tijd dus weinig hier te vinden zijn... Maar t.z.t. ga ik ernaar kijken! MvG, – UsagiM Overleg 14 okt 2005 13:17 (CEST)
Overigens ben ik van mening dat voor iedere stijl een apart lemma moet komen. Karate moet heel algemeen blijven, met verwijzingen naar die stijlen. Er zijn gewoon te veel stijlen om ze allemaal een aparte paragraaf in Karate te geven. Daarbij zullen sommige grote stijlen (Shotokan, Wado, Kyokushin, Shorin ryu, etc.) straks misschien te veel en te uitgebreide informatie gaan schrijven, waardoor een nieuw lemma sowieso noodzakelijk wordt. Daarom, net zoals de Engelse Wikipedia, gewoon een algemeen verhaal over karate en aparte lemma's voor verschillende stijlen... – UsagiM Overleg 14 okt 2005 13:22 (CEST)


Verwijderingsnominatie Afbeelding:Purperslak.jpg, Afbeelding:Radicaal ma.png, Afbeelding:Genseiryu Karate WGKF agreement.jpg, Afbeelding:CrystalPalaceMast(large).jpg, Afbeelding:Lambertprojectie2.jpg en Afbeelding:Lambertprojectie1.jpg[brontekst bewerken]

Beste UsagiM, je hebt één of meerdere afbeeldingen, Afbeelding:Purperslak.jpg, Afbeelding:Radicaal ma.png, Afbeelding:Genseiryu Karate WGKF agreement.jpg, Afbeelding:CrystalPalaceMast(large).jpg, Afbeelding:Lambertprojectie2.jpg en Afbeelding:Lambertprojectie1.jpg, geüpload welke zijn genomineerd voor verwijdering. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. --Erwin85Bot 19 jan 2007 09:11 (CET)

Afbeeldingen[brontekst bewerken]

Hallo UsagiM, ik heb je wijzigingen op 3 afbeeldingen en op WP:VA (gedeeltelijk) teruggedraaid. De reden daarvoor is dat de informatie bij de afbeeldingen onvolledig is en niet aansluit bij het beleid voor het gebruik van media op deze wiki. Voor zover ik kan overzien komt het materiaal dat je hebt toegevoegd wel in aanmerking voor behoud. Kijk alsjeblieft op H:WAAROMVA voor wat er dan moet gebeuren. Groet, Siebrand (overleg) 29 jan 2007 13:07 (CET)

Ja, ik heb het eigenlijk nu net zitten lezen. Wist niet dat er wat veranderd was. Dus ik begrijp dat je nu niet meer gewoon afbeeldingen van anderstalige wiki's mag gebruiken? Tja, dan wordt het wel moeilijker om wiki's in het Nederlands te maken. Is nou niet echt bevorderend voor de Nederlandse Wikipedia. Maar wet is wet, het is niet anders. Ook ik moet me dan eraan houden.
Wat bedoel je met "gedeeltelijk" teruggedraaid? Volgens mij heb je het helemaal teruggedraaid... Ik kan en zal nog achter die schriftelijke toestemming aan gaan voor het gebruik van Afbeelding:Genseiryu_Karate_WGKF_agreement.jpg, maar dat zal nog even duren... Heb en ga nu net op vakantie!!! Lukt ècht niet meer binnen 2 weken... Groeten, – UsagiM Overleg 29 jan 2007 13:15 (CET)
Natuurlijk mag je wel afbeeldingen van andere wiki's gebruiken (!). Als je maar alle informatie overneemt. Op H:WAAROMVA staat een link naar CommonsHelper waarmee dat eenvoudig gaat. Denk er wel aan dat uploaden op Wikimedia Commons beter is als je het van een andere wiki haalt. Ik zal ervoor zorgen dat je voor de afbeelding waarvoor je toestemming gaat regelen twee weken extra krijgt. Fijne vakantie en tot daarna! Groet, Siebrand (overleg) 29 jan 2007 13:41 (CET)
Muchas gracias!! – UsagiM Overleg 29 jan 2007 14:27 (CET)
WAAROM is de afbeelding nu TOCH weg??? Ik dacht dat ik nog even in de gelegenheid was gesteld om de gevraagde bewijsstukken te verzamelen??? Mag een mens nog niet eens meer even op vakantie gaan??? Enfin, ik heb nu een officiële brief van de directeur-generaal van de WGKF die zijn goedkeuring geeft voor het gebruik van de afbeelding op Wikipedia. Ik ga deze dus meteen terugzetten! – UsagiM Overleg 23 feb 2007 17:19 (CET)
Hoi UsagiM, de normale termijn is 2 weken. Die was reeds met twee weken verlengd. Toen er op 17/2 nog geen antwoord was ontvangen, is de afbeelding verwijderd. Ik heb hem nu teruggeplaatst en ga ervan uit dat nogmaals twee weken voldoende moet zijn. Groet en succes, Siebrand (overleg) 23 feb 2007 17:26 (CET)
Ik HEB de toestemming reeds... Wat moet ik ermee doen? Inscannen en naar je opsturen??? – UsagiM Overleg 23 feb 2007 17:28 (CET)
Check H:WAAROMVA, vraag 7 voor de uitleg over hoe te regelen. Groet, Siebrand (overleg) 23 feb 2007 17:30 (CET)

Beste UsagiM, het is niet de bedoeling om verwijdernominaties van de verwijderlijst te wissen. Als je bezwaren of commentaar hebt op een nominatie, dan kunje dat bij de nominatie aangeven. Ik heb je verwijdering ongedaan gemaakt. Tjipke de Vries 23 feb 2007 17:33 (CET)

De afbeelding staat ook op een andere site. Het is een stuk simpeler gewoon daarheen te verwijzen en dat heb ik bij deze dan ook gedaan in het betreffende artikel. Dit geneuzel om een bewijsstuk voor een simpel pamfletje waarvan iedereen kan zien dat het JUIST om tekst gaat dit zichzelf GRAAG wil verspeiden en waarvan de schrijvers cq. ondertekenaars dit JUIST gráág zouden zien, duurt al veel te lang en heeft mij en andere betrokken al veel te veel van onze kostbare tijd gekost! Case closed! Osu! – UsagiM Overleg 24 feb 2007 02:58 (CET)

mythe[brontekst bewerken]

Hoi UsagM, ik kan je niet veel meer vertellen over de mythes, maar aangezien je duits schijnt te kunnen, wil je ik aanbevelen "katana" eens op de duitse wikipedia in te geven, daar staat veel meer info als op de nederlandse wikipedia. En dat is overigens niet voor het eerst... Groetjes uit Zwitserland, Marloes van Deursen

Ai, beetje late reactie van mij. Sorry! Ik doe niet veel meer op de Nederlandse Wikipedia, in ieder geval niet onder mijn eigen naam. Maar in ieder geval bedankt voor de tip. Ik zal er eens kijken! Overigens is de Duitse Wikipedia natúúrlijk groter en uitgebreider dan de Nederlandse, omdat er ook veel meer Duitstaligen zijn èn omdat veel Duitsers geen of slecht Engels beheersen. De afhankelijkheid van een Duitstalige Wikipedia is dus ook veel groter dan die van een Nederlandse. Wij kijken hier veel makkelijker even op de Engelse site dan de gemiddelde Duitser... Maarreh, Zwitserland? Leuk! Heb zelf ook nog een jaartje in Genève gewoond! Groeten uit Nederland! ;-) – UsagiM Overleg 27 okt 2007 21:56 (CEST)

Spelt[brontekst bewerken]

Hallo UsagiM,

Ik heb jouw bijdrage over spelt gelezen. Ik mis daar nog iets bij. Als ik het goed heb werd spelt vroeger ook in Nederland veel verbouwd en in ieder geval door de Maatschappij van weldadigheid. Rond 1820 en later in de eerste proefkolonie (Frederiksoord). Ook in de buurt van Veenhuizen en Ommerschans is er volgens mij wel spelt verbouwd. Maar wat ik minstens zo belangrijk vind is dat er bij de koloniehof in Frederiksoord ( museum) nog steeds een proefveldje staat als voorbeeld. Lijkt mij leuk om te vermelden.

.vr. gr. Martie Veldhuizen

Nou, wat let je? Ga je gang. Iedereen is vrij om op Wikipedia de teksten aan te passen, te verbeteren of aan te vullen, zolang de wijzigingen aan het artikel op waarheid berusten. Het lijkt mij dat jij er veel meer van afweet dan ik (ik heb slechts enkele dingen vertaald van de Duitse Wiki), dus lijk jij me meer de aangewezen persoon om dit te doen! Let er wel op dat je geen teksten letterlijk overneemt van een andere site of uit een boek. Dat is wettelijk niet toegestaan. Succes! – UsagiM Overleg 27 okt 2007 21:46 (CEST)

Sensei Konno[brontekst bewerken]

Beste UsagiM,

Sensei Takahashi kwam in 1970 samen met sensei Konno naar Nederland. Sensei Takahashi ging wonen in Oogststraat. Ik dacht nummer 38. Ik woonde bij hem om de hoek in de Landbouwstraat. Ik kwam met hem in contact toen hij bij mijn vader in ijn winkel het e.e.a. kocht om zijn woning in te richten: verf, elektra, ijzerwaren enz enz.

Sensei Takahashi had in die tijd de 4e dan en sensei Konno de 2e.

Ik heb een behoorlijk aantal jaren bij hem getraind tot dat ik ging verhuizen.

Helaas ben ik niet meer woonachting in de buurt van een van zijn dojo's, maar ik heb een zoon in het betaalde voetbal en na het zien van zijn vestigingen zal ik eens kijken of ik een bezoek aan een dojo kan combineren me een uitwedstrijd. Uiteraard als sensei Takahashi aanwezig is.

Met vriendelijke groet,

Peter Houtkoop www.peterhoutkoop.nl

Hallo Peter, dank je voor je berichtje. Inmiddels heeft sensei Konno de leiding over Genseiryu Karate in Nederland. Sensei Takahashi is verder gegaan in een andere stijl, namelijk Ryounkai (een afgeleide van Genseiryu). Als je hierin geïnteresseerd bent, moet je hier kijken (maar ik weet niet of sensei Takahashi momenteel nog in Nederlands is). Als je meer geïnteresseerd bent in Genseiryu karate, dan kun je kijken op de officiële Genseiryu website voor Nederland: www.genseiryu.nl. Er zijn dojo's in Amstelveen, Anna Paulowna, Schagen, Den Helder en Uithoorn (de laatste alleen voor kinderen)... Uiteraard ben je altijd welkom, ook om mee te trainen. Osu! – UsagiM Overleg 14 dec 2009 11:03 (CET)

Verwijderingsnominatie Genseiryu Karate-do International Federation[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Genseiryu Karate-do International Federation dat is genomineerd door ErikvanB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100523 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 24 mei 2010 02:04 (CEST)

ter info[brontekst bewerken]

Op deze Wikipedia:Wikipedianen_naar_expertise#Luchtvaart pagina sta je nog vermeldt met je oude Wiki-nick. vr groetSaschaporsche 27 sep 2010 21:18 (CEST)

Thanks! Ga er meteen iets aan doen... – UsagiM Overleg 7 okt 2010 23:49 (CEST)

Uw gebruikersnaam wordt gewijzigd[brontekst bewerken]

18 mrt 2015 05:29 (CET)

Beoordelingsnominatie Soumaya Sahla[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia.

Het gaat om Soumaya Sahla dat is genomineerd door Hansmuller.

De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20190911#Soumaya Sahla en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 12 sep 2019 00:57 (CEST)

Colibri[brontekst bewerken]

zie: https://nl.wikipedia.org/wiki/Overleg:Colibri_(geslacht) HWN (overleg) 9 apr 2020 09:54 (CEST)