Overleg gebruiker:Veronica538

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 2 jaar geleden door StuivertjeWisselen in het onderwerp Beoordelingsnominatie van EMG Duitsland
Hallo Veronica538, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.158.347 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. Je kunt hier je opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SieBot 3 mrt 2008 16:20 (CET)Reageren

Naamgeving afbeeldingen[brontekst bewerken]

Beste Veronica538,

Onlangs heb je de afbeelding Afbeelding:IMG 2941.JPG geüpload. Dank daarvoor, maar tegelijk een verzoek om de afbeelding nog eens te uploaden met dan een andere naam. Zoals te lezen in het beleid voor gebruik van media, moet uit de naam van een afbeelding blijken wat erop te zien is. Deze foto zou je dus bijvoorbeeld "Loc 5537 Motzenroute.JPG" kunnen noemen. Ook is het verstandig een omschrijving bij te voegen; je kunt zoiets schrijven als "Zelfgemaakte foto, 13 mei 2024: Loc 5537 Motzenroute". Sowieso dien je altijd het volledige informatiesjabloon te gebruiken en in te vullen, bijvoorbeeld:

{{Information
|Description= Zelfgemaakte foto van Loc 5537 Motzenroute
|Source= Eigen foto
|Date= 13 mei 2024
|Author= Veronica538
|Permission= Ja
|other_versions=
}}

Zodra je de afbeelding opnieuw hebt geüpload, kun je bovenaan de oude afbeelding op "bewerk" drukken en daar deze tekst plaatsen:

{{afbnuweg|Vervangen door afbeelding met correcte naam}}

De afbeelding zal dan snel worden verwijderd. Denk er wel aan dat je de afbeelding ook vervangt in de artikelen waarin 'ie voorkomt. Alvast bedankt!

Vriendelijke groeten, Erik'80 · 9 mei 2008 14:48 (CEST)Reageren

Ahrtalbahn‎[brontekst bewerken]

Beste Veronica538, Ga je ook het opgebroken deel van de Ahrtalbahn nog beschrijven? Zo niet dan zet ik hem in mijn lijstje nog te doen.--Joopwiki 15 mei 2008 13:27 (CEST)Reageren

Commons[brontekst bewerken]

Really sorry but I cannot speak dutch so I cannot help you. Try with english, italian or german, thanks, --Filnik 16 mei 2008 16:52 (CEST)Reageren

UIC-X-Rijtuigen van de DB[brontekst bewerken]

Hallo Veronica538,

Sorry dat ik je wijziging terugdraaide, maar je maakte ook andere wijzigingen ongedaan en ik had net de goede oplossing voor het probleem gevonden. Als het goed is ziet de infobox er nu goed uit.

Groeten, Jelte (WebBoy) 20 mei 2008 19:17 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie Orap[brontekst bewerken]

Beste Veronica538, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Orap. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080921 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 22 sep 2008 02:06 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie Stacey Rookhuizen[brontekst bewerken]

Beste Veronica538, ik heb je artikel Stacey Rookhuizen ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd, omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Denk er ook om dat je geen reclame mag maken, niet zomaar teksten van andere bronnen mag overnemen en dat je altijd objectief moet blijven.

Op de lijst met te verwijderen artikelen staan alle genomineerde artikelen met de reden voor het verwijderverzoek. Over twee weken wordt het artikel verwijderd, tenzij het dusdanig wordt aangepast dat het verzoek door een medegebruiker kan worden ingetrokken. Wanneer je denkt dat het artikel compleet in orde is, vermeld dat dan op de genoemde lijst.

Voor vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk of (als je er echt niet uitkomt) onderaan mijn overlegpagina.

Vriendelijke groeten,

Erik'80 · 20 dec 2008 01:28 (CET)Reageren

P.S. Ik vind overigens wel dat dit lemma behouden moet blijven: deze vrouw verdient zekr een eigen artikel. Met de huidige auteursrechtenschendingen is dat helaas niet mogelijk, dus wanneer je het lemma met eigen tekst kunt herschrijven dan zou dat erg fijn zijn!

  • Beste Erik1980, Het artikel zoals het er nu staat is in verre van af. Natuurlijk erken ik dat er grote delen van het interview in Volkskrant Banen is gebruikt, maar het was (en is nog steeds) de bedoeling deze tekst dusdanig aan te passen met eigen passages en bevindingen. Vooral nu mijn partner een dezer dagen zelf een intervieuw heeft met Stacey. Veronica538 20 dec 2008 17:33 (CET)Reageren

Teksten die zijn overgenomen van andere websites, kunnen niet worden vrijgegeven onder de GFDL. Om die reden kun over het algemeen het beste enkel zelfgeschreven teksten gebruiken. De nominatie van het rtikel blijft gehandhaafd; eventueel kunnen de gekopieerde delen eruit worden verwijderd in afwachting van de verdere uitbreiding. MvGr Erik'80 · 21 dec 2008 18:25 (CET)Reageren

Auteursrechtenschending Bureau Selectie- en Detentiebegeleiding[brontekst bewerken]

Hoi. Je artikel Bureau Selectie- en Detentiebegeleiding zal meteen verdwijnen omdat het (gedeeltelijk) van elders gekopieerd lijkt, zie het auteursrechtenbeleid. Groet. — Zanaq (?) 16 feb 2009 14:17 (CET)

Hetzelfde geldt helaas voor Medewerker Maatschappelijke Dienst. Groet. — Zanaq (?) 16 feb 2009 14:20 (CET)

Verwijderingsnominatie BAD afdeling[brontekst bewerken]

Beste Veronica538, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om BAD afdeling. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20090216 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 17 feb 2009 01:04 (CET)Reageren

Verwijderingsnominatie Bestand:Uitvoerformulier.jpg[brontekst bewerken]

Beste Veronica538,

Bedankt voor het uploaden van Bestand:Uitvoerformulier.jpg naar Wikipedia. Ik heb dit bestand echter ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat er nog wat onduidelijkheden over bestaan.

Op de lijst met te verwijderen bestanden staan alle genomineerde bestanden met de reden voor het verwijderverzoek. Over twee weken wordt het bestand verwijderd, tenzij nieuwe informatie wordt toegevoegd die wijst op een toegestane licentie. Voeg nieuwe informatie alstublieft toe bij het bestand zelf, en schrijf een korte toelichting op de genoemde lijst.

Indien je de afbeelding niet zelf gemaakt hebt of indien hierover onduidelijkheden bestaan, kan dit bestand enkel op Wikipedia worden gebruikt na expliciete schriftelijke toestemming. Deze kun je aantonen door middel van een e-mail aan OTRS.

Voor verdere informatie en een antwoord op de meestgestelde vragen, zie "Waarom staat mijn bestand op de verwijderlijst?" of stel je vraag eventueel onderaan mijn overlegpagina.

Voor alle duidelijkheid, bij ieder bestand moet:

  • De bron en maker vermeld worden (bijvoorbeeld een webadres, naam of boek).
  • Een geldige licentie aangegeven worden of de voorwaarden waaronder de maker het bestand heeft vrijgegeven.

Vriendelijke groeten,

Erik'80 · 23 feb 2009 10:49 (CET)Reageren

N.B. Het formulier mag misschien wel niet beschermd zijn, maar het Justitie-logo is dat in ieder geval wél...

Berekening gevangenisstraf?[brontekst bewerken]

Hoi Veronica538, zou jij een kijkje willen nemen op de overlegpagina bij het artikel over gevangenisstraf? Jouw bijdrage over een berekening is denk ik niet helemaal helder voor de onbevangen lezer. Zie jij kans om dat, op die OP of in het artikel zelf, te verduidelijken? Groet, Hettie 14 mrt 2009 17:15 (CET)Reageren

NuCommons: Bestand:Berekeningcelstraf.jpg[brontekst bewerken]

Bestand:Berekeningcelstraf.jpg is nu beschikbaar op Wikimedia Commons als Commons:File:Voorbeeld berekening celstraf.jpg. Commons is een centraal archief van vrije media die gebruikt kunnen worden op alle Wikimedia wikis. De afbeelding zal verwijderd worden van Wikipedia, maar dit heeft geen gevolg voor het gebruik in artikelen. Je kunt een afbeelding die is geüpload naar Commons op dezelfde manier gebruiken als een afbeelding geüpload naar Wikipedia, in dit geval: [[Bestand:Voorbeeld berekening celstraf.jpg]]. NB dit is een automatisch bericht. --Erwin85TBot 18 mrt 2009 11:59 (CET)Reageren

Verwijderingsnominatie Semper idem[brontekst bewerken]

Beste Veronica538, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Semper idem. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20090414 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kunt u die stellen aan de helpdesk. --E85Bot 15 apr 2009 02:01 (CEST)Reageren

Annemieke Schollaardt pedagoog[brontekst bewerken]

Beste Veronica538, ik heb Annemieke Schollaardt verwijderd uit de lijst van bekende pedagogen. Het is mooi dat ze pedagogiek heeft gestudeerd en nu bekend is als DJ maar de lijst van bekende pedagogen gaat over mensen die bekend zijn geworden binnen het vakgebied pedagogiek en niet daarbuiten. Ik vind daarom dat ze niet in dat lijstje thuishoort. Karoma .:. .ιllιlı.ıl.lılılι. .:. 18 dec 2009 18:21 (CET)Reageren

Streekomroep START[brontekst bewerken]

Hallo Veronica538, ik heb je artikel Streekomroep START ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Devon1980  Overleg 20 apr 2010 08:34 (CEST)Reageren

Tarra White[brontekst bewerken]

Hallo Veronica538, Zojuist heb ik het artikel over deze mevrouw genomineerd voor verwijdering omdat uit het artikel geen relevantie voor de encyclopedie is af te leiden. Met vriendelijke groet, LeeGer 10 sep 2016 22:38 (CEST)Reageren

Beoordelingsnominatie Tarra White[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Tarra White dat is genomineerd door LeeGer. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20160910 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 11 sep 2016 02:04 (CEST)Reageren

Beekdaelen [brontekst bewerken]

Hoi Veronica538, sinds deze edit van je op 2 januari 2019 staan er voor de lezer storende foutmeldingen in de infobox. Op zich is je aanpassing wel hoe het zou moeten worden denk ik, maar er zijn (elders) vermoedelijk nog meer aanpassingen nodig. Ik denk dan aan bijv. Sjabloon:Array Nederland gemeentes oppervlakte. Heb je enig idee wat er nog nodig is en hoe lang dat kan duren? - Robotje (overleg) 12 jan 2019 19:04 (CET)Reageren

Ik heb geen idee hoelang het CBS nodig heeft om de informatie up to date te maken. Het heeft alles te maken met de indexcode van het CBS die de benodigde informatie moet aanleveren. 14 jan 2019 09:32 (CET)

Als dat nog maanden kan duren is het wellicht beter om een deel van die edit van je tijdelijk terug te draaien. Ik stel voor om nog twee weken te wachten en als het dan nog niet opgelost is, terug te gaan naar het sjabloon 'Infobox plaats in Nederland' met als soort 'Gemeente' net als bij Vijfheerenlanden (gemeente). - Robotje (overleg) 14 jan 2019 11:44 (CET)Reageren
Na een discussie in De Kroeg heeft gebruiker Dagdeel met deze edit het andere sjabloon weer teruggezet. Op termijn kan dat natuurlijk weer teruggezet als de CBS gegevens zijn bijgewerkt. - Robotje (overleg) 17 jan 2019 19:35 (CET)Reageren
Ik heb met deze aanpassing geen enkele moeite. Waar op korte termijn wel naar gekeken moet worden zijn de onderwerpen die in de categoriëen Onderbanken, Nuth en Schinnen staan. Veel van deze onderwerpen moeten verplaatst worden naar de categorie Beekdaelen. Hier ben ik voorzichtig mee begonnen, maar zo nu en dan stuit ik op het probleem of het onderwerp toch ook in de huidige categorie van de voormalige gemeente moet blijven staan. Wie helpt mee dit probleem op te lossen? Veronica538 (overleg) 17 jan 2019 22:40 (CET) Veronica538Reageren

samenvoegen[brontekst bewerken]

Je artikel over Zinaida bestond al, maar dan onder de juiste (Nederlandse) transliteratie. Het helpt daarom, om voor je begint met een artikel, eerst op https://www.wikidata.org/ te zoeken. Je vindt dan ofwel een Nederlandstalig artikel, dat je wellicht kunt uitbreiden, of anderstalige artikelen ter inspiratie. Nu moet iemand (mag jij ook doen) de twee bestaande artikelen samenvoegen. De tijd die je tot nu toe in het artikel hebt gestoken is daarmee (mijn onbelangrijke mening) verspilde moeite. Dat hoeft niet erg te zijn, maar echt effectief vind ik het niet, vandaar bovenstaande tip(s). Succes! Edoderoo (overleg) 22 mei 2019 11:18 (CEST)Reageren

Hallo Edoderoo Ik had eerst gekeken of er nog geen Nederlands lemma bestond, maar ik had op de Russische naam gezocht, en niet op de Nederlandse transliteratie. Nee hoor, het is voor mij geen verspilde moeite geweest. Wellicht dat er in mijn lemma dingen staan die in het eerste lemma niet zijn benoemd. Ik ben nu op het werk, dus heb even geen tijd om het artikel samen te voegen. Maar bedankt voor je tips en opmerking. Veronica538 (overleg) 22 mei 2019 12:40 (CEST)Reageren
Graag gedaan. Edoderoo (overleg) 22 mei 2019 13:54 (CEST)Reageren
Uitgevoerd Uitgevoerd weinige verschillen die er waren zijn overgenomen. - ArjanHoverleg 22 mei 2019 15:07 (CEST)Reageren

Beoordelingsnominatie Anna-Maria Zimmermann[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia.

Het gaat om Anna-Maria Zimmermann dat is genomineerd door Paul Brussel.

De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20190818#Anna-Maria Zimmermann en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 19 aug 2019 00:56 (CEST)Reageren

Beoordelingsnominatie van EMG Duitsland[brontekst bewerken]

Hallo Veronica538, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over EMG Duitsland. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Bronloos artikel over een Duits facilitair bedrijf, relevantie is onduidelijk. Ook is niet helder wat het bedrijf exact doet, hoeveel mensen er werken, wat de omzet is en overige zaken die je verwacht op een bedrijfspagina. Bij eventuele verwijdering ook graag redirect Nobeo meenemen. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Met vriendelijke groet, StuivertjeWisselen (overleg) 24 nov 2021 10:40 (CET)Reageren