Amsterdam Trade Bank: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
k Alfa-Bank
Oskardebot (overleg | bijdragen)
kGeen bewerkingssamenvatting
Regel 16: Regel 16:
'''Amsterdam Trade Bank N.V.''' (ATB) is een Nederlandse bank. De bank is een 100% dochter van de Russische [[Alfa-Bank]].
'''Amsterdam Trade Bank N.V.''' (ATB) is een Nederlandse bank. De bank is een 100% dochter van de Russische [[Alfa-Bank]].


De Amsterdam Trade Bank is in [[1994]] opgericht en is gespecialiseerd in handelsfinanciering met [[Rusland]] en landen uit de voormalige [[Sovjet-Unie]]. De Amsterdam Trade Bank assisteert Europese ondernemingen die zaken willen doen met Rusland door midden van de relaties met het moederbedrijf de Alfa bank in Moskou.
De Amsterdam Trade Bank is in [[1994]] opgericht en gespecialiseerd in handelsfinanciering met [[Rusland]] en landen uit de voormalige [[Sovjet-Unie]]. De Amsterdam Trade Bank assisteert Europese ondernemingen die zaken willen doen met Rusland door middel van de relaties met het moederbedrijf de Alfa-Bank in Moskou.


De Amsterdam Trade Bank valt onder het toezicht van [[De Nederlandsche Bank]]. Het moederbedrijf Alfa Bank is de grootste particuliere commerciële bank uit de Russische Federatie met meer dan 100 filialen.
De Amsterdam Trade Bank valt onder het toezicht van [[De Nederlandsche Bank]]. Het moederbedrijf Alfa-Bank is de grootste particuliere commerciële bank in de Russische Federatie met meer dan 100 filialen.


==Zie ook==
==Zie ook==

Versie van 18 aug 2015 21:20

Amsterdam Trade Bank
Oprichting 1994
Hoofdkantoor Herengracht 475
1017 BS Amsterdam
Producten handelsfinanciering
Industrie financiële dienstverlening
Website www.atbank.nl
Portaal  Portaalicoon   Economie

Amsterdam Trade Bank N.V. (ATB) is een Nederlandse bank. De bank is een 100% dochter van de Russische Alfa-Bank.

De Amsterdam Trade Bank is in 1994 opgericht en gespecialiseerd in handelsfinanciering met Rusland en landen uit de voormalige Sovjet-Unie. De Amsterdam Trade Bank assisteert Europese ondernemingen die zaken willen doen met Rusland door middel van de relaties met het moederbedrijf de Alfa-Bank in Moskou.

De Amsterdam Trade Bank valt onder het toezicht van De Nederlandsche Bank. Het moederbedrijf Alfa-Bank is de grootste particuliere commerciële bank in de Russische Federatie met meer dan 100 filialen.

Zie ook