Overleg gebruiker:Dickelbers

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Hallo Dick, je kunt me mailen op: jdverstrate -at- planet.nl Wellicht kan ik je helpen. 2A02:A451:D270:0:E5E1:3334:CF31:2180 14 nov 2016 23:25 (CET)

Beste Dickelbers, ik kan je wellicht helpen met de lijst van Social Sofa's. Ken je de andere opstellers van de lijst ook?

Hartelijke groet, Johan Verstrate

Johan Verstrate, altijd mooi als de lijst wordt aangevuld zodat er een totaal overzucht komt.

Andere opstellers van de lijst ken ik niet

Vriendelijke groet

Dick elbers

2A02:A451:D270:0:98E3:8558:59BB:608 4 nov 2016 21:58 (CET)


Hallo Dickelbers, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.931.810 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
WikiEditor-Toolbar-signature-nl.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. U kunt hier uw opmerkingen over dit bericht achterlaten.

Veel plezier ;). SNRbot 18 sep 2007 20:33 (CEST)

Bewerking van Elbersdorf[bewerken]

Beste Dickelbers,
Ik zie dat je zeer kort na elkaar veel kleine bewerkingen aan het doen bent op Elbersdorf. Mogelijk ben je niet op de hoogte van de mogelijkheid om een bewerking te bekijken via de knop 'Toon bewerkingen ter controle'. Daarop kun je zien hoe een tussentijds resultaat er uit ziet, en dan desgewenst nog een andere wijziging maken. Het heeft de voorkeur dat je dan - als je het gevoel hebt dat je zo'n beetje klaar bent - alles in één keer wijzigt.
In Wikipedia wordt namelijk bij elke aparte wijziging - al is het maar een spatie - de hele vorige versie opgeslagen. Dat kost veel geheugenruimte. Bovendien wordt elke losse wijziging voorgelegd ter beoordeling. Zo kwam ik er ook op, want ik had al 5x kort achter elkaar een wijziging van je in dit lemma goedgekeurd.

Vriendelijke groet en succes met je verdere bewerkingen! Erik Wannee (overleg) 8 sep 2011 10:33 (CEST)

Bedankt, dat wist ik niet, zal er voortaan rekening mee houden. Volgens mij is die nu wel klaar. Dickelbers (overleg) 8 sep 2011 12:01 (CEST)

Polterabend[bewerken]

Beste gebruiker, ik heb je artikel Polterabend voor directe verwijdering voorgedragen omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Denk er ook om dat je geen reclame mag maken, geen auteursrechten mag schenden en dat je altijd objectief moet blijven. Onderteken met vier tildes (~~~~). Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Mexicano (overleg) 4 okt 2011 20:09 (CEST)

Bedank Mexicano, ik heb de pagina aangepast, en eigen tekst er neer gezet. Dickelbers (overleg)
Ik heb het gezien en de nominatie op de verwijderpagina verwijderd. Veel succes verder. Mexicano (overleg) 4 okt 2011 20:50 (CEST)

Mooi artikel[bewerken]

Hallo Dickelbers, Ik zag dit artikel langskomen: Ostrogklooster. Mooi werk! :-) Romaine 6 mrt 2012 22:29 (CET)

Bedankt Romaine Dutchy450 (overleg) 7 mrt 2012 18:13 (CET)

POV[bewerken]

Hallo Dickelbers, ik zie regelmatig artikelen van uw hand voorbijkomen. Ze zijn goed geschreven, maar ik wil u toch met klem vragen om POV-gedeelten achterwege te laten. POV betekent point of view en verwijst naar het feit dat aneutrale standpunten worden ingenomen in het artikel. Een voorbeeld is het recente artikel Bekir Pasha Aquaduct van uw hand: u spreekt over onder andere Het mooie aquaduct en over de mooie bogen van het aquaduct en over De mooie ligging van het aquaduct. Dit soort toevoegingen is goed voor in een reisgids, maar niet voor een encyclopedie. Wilt u alstublieft dit soort zaken niet meer toevoegen? Wat voor de één mooi is, is dat niet voor de ander en Wikipedia legt hier dan ook geen smaakvoorkeuren op. Dat geldt overigens voor alle andere artikelen ook, die ik ook met regelmaat controleer. Alvast bedankt om hierop te letten! Vriendelijke groet, C (o) 11 mrt 2012 10:13 (CET)

Spreek in je artikelen ook niet de lezers rechtstreeks aan (gebruik dan liever 'men' in plaats van 'je' of 'we')! Dat heb ik hier voor u dienen te corrigeren. - C (o) 11 mrt 2012 10:18 (CET)

Panagidia Galaktotrofousaklooster[bewerken]

Hallo Dickelbers, Aan de foto's te zien ben je er geweest. Kun je me vertellen waar dit klooster gelegen is? Er ontbreken namelijk coördinaten en die zou ik graag toevoegen aan het artikel. Alvast bedankt! Groetjes - Romaine 17 mrt 2012 20:05 (CET)

Het ligt aan de B1 ongeveer als ik op de kaart van Cyprus kijk 33.21 34.43, het ligt vanaf de kust richting Lefkosia een paar kilometer voor de afslag naar het Stavrovouniklooster, aan de linker zijde, vlag bij grote schotels. Dutchy450 (overleg)
Is dit de locatie? Google Maps ? Romaine 18 mrt 2012 00:05 (CET)
Klopt dat is het klooster! Dutchy450 (overleg)
Dank! Ondertussen heb ik de coördinaten aan het artikel toegevoegd. Deze tool is daarvoor te gebruiken. Het is op zich de bedoeling dat alle geografische artikelen rechtsboven coördinaten hebben staan. Groetjes - Romaine 18 mrt 2012 16:37 (CET)

Grieks kenteken[bewerken]

Beste Dickelbers, zou je eens willen kijken naar nummer 1 op deze lijst. Er staan in het artikel Grieks kenteken 24 foutieve dp-links. Zou je die willen repareren? Bij voorbaat dank. Mexicano (overleg) 23 sep 2012 15:17 (CEST)

Bedankt, ik heb ze veranderd! Dutchy450 23 sep 2012 16:42(CEST)
Jij ook bedankt. Ik zie er nog eentje staan (Sparta). Overigens zie ik je vaak gebruik maken van redirects. Zoals je weet blijft die redirect achter na een titelwijziging en kan dus taal- of typefouten bevatten. Het is daarom gewenst in nieuwe artikelen direct te linken naar het juiste artikel. Om die redirects zichtbaar te maken bestaat er een eenvoudig hulpmiddeltje. Zie bv hier. Mvg, Mexicano (overleg) 23 sep 2012 17:09 (CEST)

VS kenteken[bewerken]

Beste Dickelbers, ik heb je artikel VS kenteken ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd. Vriendelijke groet, --ErikvanB (overleg) 23 sep 2012 16:15 (CEST)

Manningaburg[bewerken]

Moi Dickelbers, zouden we van de Manningaburg niet gewoon Manningaborg moeten maken? Zou eigenlijk wel passend zijn, maar ik geef toe wel een beetje eigenzinnig, in ieder geval bedankt voor een stukje geschiedenis van Oost-Friesland. Peter b (overleg) 24 nov 2012 17:47 (CET)

Moi, ja wel eigenzinnig, in het Duits is het burg, maar Nederlands borg. Goede vraag, wat is het mooiste? Dickelbers (overleg) 24 nov 2012 17:50 (CET)
Jij en ik zouden kiezen voor borg neem ik aan, maar de hoofdstroom is dat je niet zelf moet vertalen en daar valt ook wel wat voor te zeggen, dus van mij mag het ook wel burg blijven. Peter b (overleg) 24 nov 2012 18:31 (CET)

Philippsburg[bewerken]

Beste Dickelbers, je hebt de inhoud van dit lemma geknipt en geplakt in het nieuwe lemma Philippsburg (Karlsruhe), hetgeen tot gevolg heeft dat de geschiedenis van het lemma verloren is gegaan. Dergelijke zaken dienen plaats te vinden via titelwijziging waarna de ontstane redirect gewijzigd kan worden in een doorverwijspagina. Ik heb daarom hier een verzoek om verplaatsing ingediend. Vriendelijke groet, Mexicano (overleg) 1 jan 2013 10:43 (CET)

Beoordelingsnominatie Mavi Köşk[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Mavi Köşk dat is genomineerd door Koektrommel. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20130324 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 25 mrt 2013 01:05 (CET)

Hallo Dickelbers, ik zag dat je vandaag nog wat bewerkingen had gedaan aan dit artikel. Je hebt daar natuurlijk volledige vrijheid in, maar ik geef je in overweging of dit wel goedbestede tijd is. Op deze beoordelingspagina heb ik me erg negatief uitgelaten over het onderwerp van dit artikel en ik denk dat je met zeer betrouwbare bronnen zult moeten aankomen om het artikel te kunnen redden. Desgewenst wil ik wel met je in overleg treden. Met vriendelijke groet — bertux 26 mrt 2013 20:37 (CET)
hallo User talk:B222| — bertux, User:Koektrommel, Dit is een bijzonder huis in Noord Cyprus en ligt in een Turks militair gebied. Het is een museum, helaas mag je binnen niet fotograferen. Het huis is gebouwd door een oude maffia baas, met kamers en meubels in de kleuren rood, blauw en geel. Rood voor de maffia, Blauw voor vrienden en geel voor kinderen. Denk dat het wel een belangrijk gebouw is voor deze online encyclopedie. Misschien is het artikel niet perfect, maar kan altijd verder aangepast worden. User talk:Dickelbers 06 apr 2013 18:25 (CET)