Overleg gebruiker:Michiel1972/Archief/okt 2004

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Categorie[bewerken]

Hoi Michiel, wanneer je een categorie op een biografiepagina aanmaakt, zou je dat dan willen doen volgens de syntax [[categorie:CategorieNaam|Achternaam Voornaam]]. Dat laatste stuk zorgt ervoor dat de categoriepagina het artikel op de achternaam van de persoon sorteert, in plaats van op de voornaam. Sander Spek 2 jul 2004 09:59 (CEST)

Ingrijpende wijzigingen in structuur van de Thailand categorien![bewerken]

Ik zag dat je ingrijpende wijzigingen had gedaan binnen de structuur van de Thailand categorien waar ik het absoluut mee oneens ben. Ik heb het dus weer terug gedraait voor nu. Gaarne even aangeven waarom je het oneens was met de structuur zoals ik die had aangemaakt. Daar is een reden voor. Ik ben afhankelijk van een internet cafe en nu erg druk met mijn werk. Dus ik zal reageren op je redenen maar niet meteen. Bedankt. Walter Waerth 3 jul 2004 12:05 (CEST)

[(c)-info-prob][bewerken]

De afbeelding(en) Singapore_lrt.jpg, Singapore-bukit1x.jpg, Fracx100.jpg, Invoegen.jpg, Weefvak.jpg, Bertladen.jpg, Fun_diagram.jpg is/zijn op de verwijderlijst geplaatst omdat deze niet voldoet/voldoen aan het beleid voor het gebruik van afbeeldingen. Dit komt misschien onsympatiek over. Ter vermindering van de administratieve last wordt er echter gebruik gemaakt van de verwijderlijst. Voelt u zich vrij om de beschrijving zo aan te passen dat blijkt dat de afbeelding voldoet aan het beleid voor het gebruik van afbeeldingen. Vergeet wel niet de afbeelding dan van de verwijderlijst te halen! Meestal is het probleem dat je gewoon vergeten bent wat bij te vermelden bij de afbeelding (zoals: 'zelf gemaakt' of 'is publiek domein en op die website gevonden'). In dat geval: pas de pagina van de afbeelding(en) gewoon aan zodat deze informatie er wel bijstaat, en haal de afbeelding(en) van de verwijderlijst. WilinckxBot 4 jul 2004 00:51 (CEST)


Even wachten met de veranderingen weer terugdraaien[bewerken]

Beste Michiel, je hebt zojuist weer alles teruggedraait in de artikelen voor OV in Thailand! Je had misschien even mijn reactie kunnen afwachten na jouw wederreactie. Ik woon in Thailand en er is tijdsverschil tussen NL en bij jullie. Daarnaast werk ik vanuit een internetcafe wat me 1 Euro per uur kost. Zie ook hier voor gevoerd overleg over mijn aanpak: Overleg categorie:Thailand, Overleg Wikipedia:Categorieën#Nederlandse wielrenner of Nederlander en Wielrenner voor mijn argumenten en tegenargumenten.

De categorie OV in Thailand linkte ik naar de categorie OV om een top-bottom approach te hebben in de categorie structuur. Een categorie kan zoveel subcategorien hebben als nodig is! Dat stoort niet! 20 categorienverwijzingen in een artikel is superstorend. Ik was bezig met een goed navigeerbaar geheel te creeeren en een intilligente oplossing te bedenken. Een categorie met teveel artikelen erin wordt onoverzichtelijk in mijn opinie. Vandaar de structuur met subcategorien. Waerth 4 jul 2004 12:49 (CEST)

Categorisatie[bewerken]

Hoi Michiel, ik zie dat je druk bent met het maken van categorieën die een combinatie zijn van een nationaliteit en een beroep. Over de wenselijkheid daarvan is niet iedereen het eens (zelf heb ik ook de nodige bedenkingen). Misschien zinvol om Overleg Categorie:Persoon, Overleg Wikipedia:Categorieën en Overleg Categorie:Schrijver even te lezen en eventueel jouw mening toe te voegen. Groeten, RonaldW 5 jul 2004 22:03 (CEST)

Schaken[bewerken]

Hallo Michiel, ik zie dat je de "categorie:Nederlandse schaker" aangemaakt hebt en omdat ik al een paar maanden bezig ben de namen van zoveel mogelijk min of meer bekende schakers te verzamelen, wil ik je vragen dit terug te draaien. Het zijn er totaal namelijk niet zoveel en als daar dan ook nog de categorieën (Nederlandse schaker) en (Nederlandse Schaakster) afgaan, worden de beide pagina's voor het mooi te klein. "Schaker" en "Schaakster" voldoen net...! mvrgroet (Jaapvanderkooij 9 jul 2004 14:02 (CEST))

afbeeldingen[bewerken]

Wil je aub de copyrightinformatie bijschrijven bij Afbeelding:Singapore_lrt.jpg, Afbeelding:Singapore-bukit1x.jpg, Afbeelding:Fracx100.jpg, Afbeelding:Invoegen.jpg, Afbeelding:Weefvak.jpg, Afbeelding:Bertladen.jpg en Afbeelding:Fun_diagram.jpg? Zoals al wat meer naar boven op deze overlegpagina te lezen is, staan die afbeeldingen al een tijdje op de verwijderlijst, en het zou zonden zijn moesten de afbeeldingen verwijderd worden enkel en alleen omdat er niet genoeg info bij de afbeeldingen staat terwijl de afbeeldingen zelf (of een aantal daarvan) eigenlijk wel in orde zijn. Zelfgemaakte foto's zijn geen probleem, gewoon bijschrijven dat ze zelfgemaakt zijn. Als je er niet aan uit kan laat dan aub een berichtje achter op m'n overlegpagina. Wilinckx 10 jul 2004 11:06 (CEST)

Riviersjabloon[bewerken]

Hallo Michiel,

Ik zie dat je het riviersjabloon weat ik net van de Franse wiki heb gekopieerd, al aan het toepassen bent. even nog een kleine opmerking:

Het is in principe mogelijk om een foto in te voegen (2e parameter, als ik mij niet vergis).

Verder weet ik niet of dit sjabloon in nl aanslaat, maar ik zie dat het in de Franse en Engelse wiki al volop wordt gebruikt.

Groeten, Anton - Quistnix 7 aug 2004 13:41 (CEST)


Michiel, een Waal is ook een franssprekende Belg. Waal (rivier) ? Donderwolk 7 aug 2004 23:00 (CEST)

Geografische vorm[bewerken]

Een oerwoud nog een heide zijn niet geografisch; ze zijn op zijn best een biotoop. In geografische toestanden is het de abiotische factor die bepalend is voor het fenomeen. Nog bij een heide nog een oerwoud zijn die factoren bepalend. GerardM 9 aug 2004 00:31 (CEST)

Categorisaties[bewerken]

Hallo Michiel, ik zie je veel aan de gang met de categorisaties. Na de treinen (waar ik het niet allemaal mee eens was, maar niets van heb gezegd, LennartBolks wel, zag ik), ga je nu aan de gang met natuurkunde. Daar ben ik het ook niet allemaal mee eens. Namelijk behoudswet hoort naar mijn mening echt onder de algemene natuurkunde ipv. onder de mechanica (bijv. behoud van lading bijvoorbeeld hoort echt niet onder mechanica), hetzelfde geldt voor zwaartekracht, juist een van de fundamentele natuurkundige krachten. Verdere onderverdeling is prima, maar misschien kan je eerst eens kijken hoe ze dit op en: hebben gedaan bijvoorbeeld, en in elk geval de fundamentele artikelen ook bij de algemene cat. natuurkunde laten staan. Groeten, Elly 14 aug 2004 08:16 (CEST)


Hallo Michiel, ik zie je ook veel met categorisaties aan de gang. Ik kan mij meestal in jouw ideeën vinden. Over natuurkunde en aanverwante categorieën denk ik dat de techniek (als praktische toepassing) uit de theoretische natuurkunde moet worden weggetrokken. Anders worden technische zaken vanuit categorie Alles nagenoeg onvindbaar, is mijn gedachte. Groeten, Quistnix 16 aug 2004 13:51 (CEST)

Hallo Michiel, je houdt van categoriseren, je bent er dag en nacht mee bezig. Maar nogmaals het nu, echt dringende verzoek, om het alleen te doen bij dingen waar je echt verstand van hebt. Atoomfysica is TOTAAL iets anders dan kernfysica bijvoorbeeld. Waarom maak je dan een redirect, die niet eens werkt ook. Ik ben echt van mening dat je mijn eerdere werk aan de natuurkunde (Ik wil niet opscheppen, maar ik ben toevallig natuurkundige) aan het verzieken bent. Idem schilderkunst wat mijn hobby is en waar ik ook veel van weet. Bovendien is er een hele discussie gaande over categorisaties, zie bovenin de recente wijzigingen. Dus gewoon graag stoppen en andere nuttige dingen gaan doen, ik en anderen worden aan het werk gezet om dingen te herstellen, daar hebben wij gewoon geen zin in. Je kan ook wel wat beleefdheid tonen om eens antwoord te geven svp. Elly 18 aug 2004 00:00 (CEST)

Hallo Michiel, misschien is het beter om geen nieuwe categorie in het leven te roepen voor minder dan tien artikelen, en geen bestaande categorieën op te splitsen dals die minder dan 75 artikelen bevatten. Ik probeer mij zelf ruwweg aan die aantallen te houden: op die manier blijft alles overzichtelijk. Quistnix 18 aug 2004 16:58 (CEST)

Is het misschien zo dat als je een nieuw bericht hebt, je dit alleen de eerste keer te zien krijgt, maar als je dan een wijziging aanbrengt je de "u heeft een nieuw bericht"-melding niet meer ziet en vervolgens niet door hebt dat er zoveel berichten onbeantwoord staan te wachten? Puck 18 aug 2004 00:09 (CEST) Zie verder: Overleg gebruiker:Puckly

Er is ook een Categorie:Metal!

Ik wilde net een berichtje achterlaten over de broodkruimel, maar je hebt 'm al gevonden zie ik... :-) Puck 20 aug 2004 19:48 (CEST)

Beste, als ik over tingsha schrijf en daarbij verwijs naar gedementeerde mensen komt dat doordat deze kleine instrumentjes vaak gebruikt worden bij 'oriêntatie in de ruimte' en tijdens het snoezelen. De waarschuwing is op haar plaats...maar wat de boer niet kent eet hij niet. Graag terugzetten. --Geert Verbeke 20 aug 2004 22:47 (CEST)


Hoi,

Hebben we geen categorie geologie? Ik zou Pangea namelijk daarin plaatsen.

Danielm 21 aug 2004 21:35 (CEST)


Ik heb altijd een berichtje geplaatst als je wat deed waar ik niet blij mee was. Maar nu mijn complimenten voor de tree/broodkruimelnavigatie die je doet samen met Puckly! Waerth 22 aug 2004 21:20 (CEST)

Palau de la Música Catalana[bewerken]

Beste,
De Palau de la Música Catalana is geen paleis, maar een concertzaal. Het hoort zeker niet onder de categorie paleis (alhoewel de naam palau verwarrend naar paleis doet denken maar hier in feite muziektempel betekent). Ik zal deze categorie dan ook verwijderen bij het artikel. Misschien is het beter onder architectuur te catalogeren. Nochtans heb ik veel respect voor het werk dat U levert bij het catalogeren van de artikelen. bernard_bill5 22 aug 2004 23:40 (CEST)


Dag Michiel,

Ik heb een item geschreven over supervisie, intervisie en organisatieontwikkeling. Ik heb daarvoor teksten van mijn eigen website gebruikt (www.zelfontplooiing.nl) Die teksten heb ikzelf geschreven. Ik zie dat jij de pagina's gaat verwijderen. Dat vindt ik jammer. Wil je ze weer van de lijst halen? Thea van der Gun thea@zelfontplooiingg.nl


Zie: Overleg categorie:Recreatie

Hoi[bewerken]

Hoi Michiel

toch maar proberen of je misschien wel antwoordt ;-)

Ik weet niet zeker of ik Wikipedia nu wel goed snap, maar klopt het dat jij bezig bent met die pagina's over Ghana? Ben jij daar geweest?

En thanks... die lijst winkels was idd een grapje, maar ik zal voortaan maar goed rekening houden met humorloze mensen ;-)

doeiii! Twinkle10 31 aug 2004 01:43 (CEST)

Historische stad ??[bewerken]

Wat bedoel je met een historische stad ? Zijn Wenen, Rome, Istanboel, Jeruzalem ook historische steden?? GerardM 31 aug 2004 22:21 (CEST)

Foutje[bewerken]

Hoi Michiel, heb een foutje gemaakt...denk dat ik een overbodige categorie Categorie:Eten en drinken heb aangemaakt.

Stokbrood kan beter ergens onder Categorie:Kookkunst worden geplaatst. Ik was niet wakker.

Groeten, Quistnix 7 sep 2004 11:02 (CEST)


Hoi. Gezien je een categoriseerspecialist bent... Wil je mijn gebruikerspagina eens bekijken? Met enkele van mijn artikels heb ik moeite met het cat... O.a. Ferdinand Verbiest gezien hij geboren is voor België's onafhankelijkheid. Groeten. Donderwolk 8 sep 2004 13:40 (CEST)


Hoi Michiel, ik weet niet of je je volglijst gebruikt en wat daar allemaal op staat, maar zou je eens willen kijken naar Overleg Wikipedia:Categorieën/Lijsten en Overleg Wikipedia:Categorieën/Redirects? - Puck 12 sep 2004 02:02 (CEST)

Koning der Belgen![bewerken]

Hoi...er bestaat geen koning van België. Wel een "Koning der Belgen" (dan laat ik even in het midden of er wel Belgen bestaan). Quistnix 15 sep 2004 10:12 (CEST)

oh..maar wat is het essentiele verschil tussen de 2 formuleringen? Voor mij zeggen ze hetzelfde..? Nouja, als ik meer reacties krijg dat het echt niet kan zal ik de cat naam aanpassen. Michiel1972 15 sep 2004 10:15 (CEST)
"Koning der Belgen" houdt het koningschap over een volk in; "Koning der Nederlanden" het koningschap over een natie. Deze voorbeelden zijn beide officiële titels. Quistnix 15 sep 2004 10:31 (CEST)
Het komt inderdaad precies met zulke titels. Neem Kaiser Wilhelm I, die "Keizer van Duitsland", of "Keizer der Duitsen" wou worden, maar tot zijn ergernis alleen "Duits Keizer" werd. Maar wat België aangaat: De familie heet "Van België", sommige worden koning van het land België, maar die hebben dan de titel "Koning der Belgen". Dit is al zo sinds het ontstaan van het land. Het lijkt met opzet zo gedaan te zijn, maar welk motief daarvoor geweest is is niet klaar. Zo impliceert "Koning van België" misschien meer koninklijke invloed op 's lands koers dan goed is voor een bufferstaat tussen Nederland en Frankrijk. En misschien zou Nederland, dat zo fel tegen een zelfstandig België was, wat makkelijker een titel accepteren die niet impliceerde dat die staat bestond. Maar waarschijnlijk lag het er gewoon aan dat er tevoren helemaal geen land België geweest was. "België" was vroeger waarschijnlijk gewoon een aanduiding voor wat wij nu "De Nederlanden" noemen, van Luxemburg naar het Noorden en Westen. Die titel zal dan ook waarschijnlijk al aan Willem I vergeven geweest zijn. Aliter 16 sep 2004 18:55 (CEST)

Kabeltram[bewerken]

Ik had de categori:en van Kabeltram (rails) overgenomen van die van Tram. Als je de een veranderd, moet je dan de ander nietook veranderen? Tenslotte is het verschil tussen kabeltrams en elektrische trams alleen de aandrijving. De functie is hetzelfde. Aliter 16 sep 2004 18:55 (CEST)


Michiel, wil je eens kijken naar Kennedytunnel? Staat in de categorie Antwerpen onder de C en ik zie niet waar de fout zit. Donderwolk 16 sep 2004 20:40 (CEST)

Vreemd ja. Maar met sorteer [ .. |Kennedy ] toch goed op plaats gekomen nu. Michiel1972 16 sep 2004 20:46 (CEST)
OK. Prima. Groeten. Donderwolk 16 sep 2004 20:48 (CEST)

Bedankt voor je hulp! Blijf me volgen, scheelt me werk :p Wae®thtm©2004 16 sep 2004 23:03 (CEST)

Ik moet wel volgen, komen zoveel nwe cats bij, wil altijd graag weten wat ze betekenen :) Michiel1972 16 sep 2004 23:05 (CEST)

Tnx Duimomhoog.png - Puck 19 sep 2004 15:25 (CEST)

Fiets(en)stalling[bewerken]

Dag Michiel de Categorieënman,
Ik zag dat je je ook met de fietsenstalling bemoeid hebt. Zinvolle aanvulling. Ik was het volstrekt niet eens met het idee om dit artikel op de lijst van te verwijderen pags te zetten. Stel je voor! Een typisch Nederlands verschijnsel, waar heel veel mensen (wo ikzelf) heel vaak gebruik van maken! Afijn. Dat gevaar is gekeerd, gelukkig. Nu had ik 1 vraagje: je refereert aan "onderzoek" waaruit blijkt, etc.....
Kun je terugvinden welk onderzoek dat was? Heb je een bron ofzo? Dat lijkt me a. leuk om te vermelden (in een noot, of op de Overlegpag. ofzo) en b. ik wil er zelf ook iets meer over weten.

Groet en succes met het categoriseren! (je bent bij ons thuis een soort levende legende: is Michiel al langs geweest? dat werk! Hou vol!) Dick Bos 22 sep 2004 10:43 (CEST)

Hoi Michiel, ik heb bij punaise toch iets toegevoegd door de anonieme auteur over de andere uitvinder. Als jij zeker weet dat die toevoeging niet correct is, kan je het wellicht verplaatsen naar de overlegpagina, of even aan mij laten weten? Elly 23 sep 2004 11:50 (CEST)

Sorry, ik was abuis, negeer svp. de vorige opmerking, want het was inderdaad onjuist wat die gebruiker deed. Elly 23 sep 2004 11:54 (CEST)

7e eeuw[bewerken]

Michiel1972, volgens mij heeft je robot de categorieën van de 7e eeuw overgeslagen (601 t/m 700). Deze twee (en 699) heb ik zojuist met de hand gedaan. Kun jij de overigen met de robot doen? HenkvD 23 sep 2004 21:17 (CEST)

Ja, die was ik vergeten...RobotMichiel1972 23 sep 2004 22:33 (CEST)

Categorie:Papier[bewerken]

Nieuwe categorie "aangemaakt"; maar ik weet niet zo goed waar ik die nu onder moet brengen... techniek? schriftelijke communicatie? boom? - Puck 23 sep 2004 22:20 (CEST)

Robot[bewerken]

Michiel, kun jij me vertellen hoe ik gebruik kan maken van een robot? Ch®isE 23 sep 2004 22:50 (CEST)

Wijziging van Categorie[bewerken]

Voorlopig vind ik in de gewijzigde categorie niet de informatie die ik er had ingestopt. Ik hoop alleen dat u weet wat u doet, en dat ik niet vele uren vergeefs heb gewerkt. Ik vind het eerlijk gezegd niet leuk wat u doet.--Napoleon Vier 25 sep 2004 00:35 (CEST)

Excuseer: het blijkt nu wel te werken. Ik liet me even gaan! Vergeet het, hoor ;-)--Napoleon Vier 25 sep 2004 00:39 (CEST)

Moordenaar[bewerken]

Wat is er in hemelsnaam mis met de categorie Moordenaars? Misschien handig om eerst de discussie op de verwijderlijst af te wachten alvorens lemma's uit de categorie te verwijderen. Känsterle 25 sep 2004 16:22 (CEST)

  • Ja... alleen omdat hij genomineerd is, wil dat toch niet zeggen dat hij automatisch ook echt verwijderd wordt? Foeke 25 sep 2004 16:24 (CEST)

Tokkies[bewerken]

Waarom heb je de Tokkies onder reality-soap gezet? Ze zijn toch alleen het onderwerp van een documentaire geweest? Bart van der Pligt 25 sep 2004 17:11 (CEST)

De soap gaat idd niet meer door... zie bijvoorbeeld hier - Puck 25 sep 2004 17:14 (CEST)
Ik heb de informatie toegevoegd. Categorisering is nu ok wat mij betreft Bart van der Pligt 25 sep 2004 17:26 (CEST)

Categorie-vraag[bewerken]

Zie hier - Puck 25 sep 2004 18:42 (CEST)

en hier voor de vraag hoe we lijst-categorieën moeten gaan noemen? categorie:lijst of categorie:lijsten en categorie:lijst van personen (of personenlijst) of categorie:lijsten van personen - Puck 28 sep 2004 18:07 (CEST)

Aanhalingstekens worden vraagtekens[bewerken]

Hallo Michiel1972. De artikelen geelkopcaracara en kuifcaracara heb je recentelijk in een categorie geplaatst. Bij die wijziging zijn tevens bestaande aanhalingstekens aangepast en na die aanpassing zien die er op mijn PC met een Japans versie van Windows eruit als vraagtekens. Voor de kuifcaracara heb ik dat intussen aangepast maar voor de geelkopcaracara heb ik het nog even laten staan. Ik ben ervan overtuigd dat je dit niet met opzet gedaan. Er zijn twee mogelijkheden:

  1. Op een PC met een westers OS wordt het ook als vraagtekentjes getoond en in dat geval zal dus iedere bezoeker van die pagina's wat moeilijk leesbare zinnen zien.
  2. Intern staat er een code (voor een af andere 'smart quote') die mijn PC niet aankan, en daarom worden die tekens getoond als een vraagteken. In dat geval zal de gemiddelde bezoeker van die pagina's geen problemen hebben.

Graag een reactie. Groetjes, --Robotje 29 sep 2004 10:58 (CEST)

Bedankt voor je reactie op mijn overleg pagina. Het was mij al duidelijk dat dit niet met opzet was gedaan. Gebruik je trouwens gewoon MicroSoft Internet Explorer of wat anders om artikels te categoriseren? --Robotje 30 sep 2004 08:05 (CEST)

Fictieve categorieën nu een feit :-)[bewerken]

Hoi Michiel, Ik zie dat je druk doende bent met het oprichten van de nieuwe categorieën voor fictie en fictieve zaken. Volgens mij was het goed dat we deze ingewikkelde materie even met drie man hebben doorgenomen, anders zie je door de bomen het Smurfenbos niet meer :-) Ik denk dat de boel nu goed doordacht in elkaar steekt. Quistnix 29 sep 2004 15:45 (CEST)

Poelifinario[bewerken]

Michiel, wil je de poelifinario met rust laten, of overleggen voordat je hem in de verkeerde categorie plaatst. Bart van der Pligt 29 sep 2004 17:44 (CEST)

Volgens mij is het een 'fictief dier' en geen 'diersoort'. Althans uit de omschrijving kan ik dat niet echt eruit halen. Kan je me uitleggen waarom je denkt dat het een soort is? (zijn er meer dan 1 Poelie's? Michiel1972 29 sep 2004 17:52 (CEST)
Natuurlijk zijn er meer poelifinario's, hoe kon anders bekend zijn dat ze Kroet tegen elkaar roepen. We nemen dit toch niet al te serieus he? Maar als Bart zegt dat het een soort is dan is dat zo, en ik weet eigenlijk wel zeker dat Toon Hermans dat ook vond. Trouwens, als het een individueel dier zou zijn, schreef je poelifinario met een hoofdletter, en er staat ook in het artikel dat het een soort is.... Kortom, allemaal de groeten met hele een brede glimlach, Elly 29 sep 2004 18:08 (CEST). Is trouwens de grijns die overblijft als de kat in Alice in Wonderland is verdwenen ook fictief of echt?
Ik denk idd dat Bart gelijk heeft... Puck

Kunsttaal[bewerken]

Verplaatst naar: Overleg categorie:Kunsttaal

Categorieën[bewerken]

Vergeet je de categorieën die weg kunnen ook niet op de verwijderlijst te plaatsen of er een redirect van te maken? :-) Puck 30 sep 2004 22:00 (CEST)

IJssellinie[bewerken]

Hoi Michiel, dank voor de ordenende werkzaamheden op IJssellinie! MartinD 3 okt 2004 12:17 (CEST)

Brilsmurf[bewerken]

Heb je nou je zin? ;-) Puck 3 okt 2004 23:29 (CEST)

LOL, ik zal er nog een foto bij doen :) Michiel1972 3 okt 2004 23:31 (CEST)
Cool Duimomhoog.png; ik heb inmiddels ook een stukje over smurfin geschreven... Puck 3 okt 2004 23:51 (CEST)

Burchten en kastelen[bewerken]

Hallo Michiel, Is een kasteel hetzelfde als een burcht? Je hebt Miramare toegevoegd aan de Categorie:Burcht, maar ik vraag me af of dat helemaal correct is. Voor mijn gevoel zijn burchten van die grijze kolossen met dikke muren, ophaalbruggen en grote kantelen, terwijl een kasteel ook meer richting 'paleis' kan gaan. Ik heb gisteren zelfs speciaal overwogen om een nieuwe categorie 'Kasteel' in het leven te roepen. Maar misschien zie ik het wel te genuanceerd... - Dinx 4 okt 2004 10:24 (CEST)

Ik zag dat ie je overlegpagina door mijn link aan de Categorie:Burcht-pagina had toegevoegd... dus dat heb ik maar weer verwijderd. En ik zal eens kijken of ik ergens grond voor mijn theorie kan vinden! - Dinx 4 okt 2004 11:18 (CEST)

Crematieoven huishoudelijke apparatuur?[bewerken]

Hallo Michiel,

Ik zag dat je bij Oven begint met te stellen dat het huishoudelijke apparatuur is, om aan het eind de crematieoven als oventype aan te duiden.

Nu weet ik niet hoe je woont...maar in de meeste huishoudens behoort de crematieoven niet tot de standaard keukenapparatuur ;-)

Groeten, Quistnix 4 okt 2004 19:02 (CEST)

Hoi, ik had er niet zo diep over nagedacht, ik heb inmiddels de struktuur wat aangepast. Bedankt dat je me wakker schudde. Michiel1972 4 okt 2004 19:11 (CEST)
Hoi, ik kon t niet laten ;-) ik heb er wat aan toegevoegd maar ik twijfel aan de juistheid ervan. De keuken is voor mij geen vertrouwd terrein. Quistnix 4 okt 2004 19:40 (CEST)


Kijkje in de keuken[bewerken]

We krijgen een aardig idee van hoe je keuken er uitziet. Ik ben benieuwd wat er volgt ;-) Ch®isE 5 okt 2004 00:27 (CEST)

Zo te zien de tenen van Michiel :-D - Quistnix 10 okt 2004 19:38 (CEST)
verder ga ik niet, wees niet bang :) - Michiel1972 10 okt 2004 19:42 (CEST)
Een hele geruststelling ;-) Quistnix 10 okt 2004 19:44 (CEST)

welkom[bewerken]

Dank je wel voor je welkom. Tarzan

Er zijn nu twee sjablonen om iemand welkom te heten: een eenvoudig sjabloon en een iets persoonlijkers sjabloon: Sjabloon:welkom en Sjabloon:Welkom2. {{welkom}} geeft nu:

Hallo Michiel1972/Archief, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.942.776 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
Signature button.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".