Overleg gebruiker:Alessio Vervaeke

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Alessio Vervaeke, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van het Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.022.362 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Leestip[brontekst bewerken]

Dag Alessio Vervaeke, welkom! Graag wijs ik je even op de pagina's Help:Tips voor het vertalen van een artikel vanaf een andere Wikipedia en WP:Toon bewerking ter controle, mogelijk heb je er wat aan. Mvg, Encycloon (overleg) 30 sep 2018 18:57 (CEST)

24K Magic World Tour ‎[brontekst bewerken]

Beste Alessio Vervaeke,

Bedankt voor je bijdragen op het artikel 24K Magic World Tour . Je hebt hier kort na elkaar op dezelfde pagina meerdere bewerkingen gedaan. Iedere bewerking telkens apart opslaan maakt de bewerkingsgeschiedenis van een pagina echter onoverzichtelijk en vergroot bovendien de kans op bewerkingsconflicten. Daarom is het handiger meerdere bewerkingen in één keer te doen. Ook worden bijdragen van IP-gebruikers op een controlelijst geplaatst, waarmee de controle onnodig op kan lopen.

Door bovenaan de pagina op bewerken te klikken (in plaats van boven een kopje) is die in één keer te bewerken. Door daarna eerst op Toon bewerking ter controle te klikken, kun je zien hoe de pagina er na jouw wijzigingen uitziet. Omdat het bewerkingsveld helemaal onderaan de pagina aanwezig blijft, kun je door deze knop te gebruiken meerdere bewerkingen doen, vóórdat je op de knop Wijzigingen publiceren drukt. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers voor meer informatie. Bedankt voor je begrip!

Brol Tour[brontekst bewerken]

Op Brol Tour heb je links naar doorverwijspagina's toegevoegd. Je moet altijd alle links controleren, dat de link blauw kleurt, betekent niet dat het naar de pagina gaat die jij voor ogen had. Brussel, Antwerpen en Luxemburg zijn allemaal steden, laden en regio's, dus je moet het veel preciezer aangeven dan je nu gedaan hebt. Kijk je de links nog even na? Edoderoo (overleg) 18 nov 2018 16:58 (CET)

Hallo Alessio Vervaeke, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Brol Tour. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Rode raaf (overleg) 18 nov 2018 19:38 (CET)

Let me live[brontekst bewerken]

Hallo Alessio Vervaeke, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Let me live. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Je poging om een vertaling uit het Engels te maken is niet goed gelukt. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Mbch331 (Overleg) 28 dec 2018 20:02 (CET)

Beoordelingsnominatie 7 rings[brontekst bewerken]

Hallo Alessio Vervaeke, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over 7 rings. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Mvg, Verdel (overleg) 23 jan 2019 15:08 (CET)

Bronvermelding[brontekst bewerken]

Hoi, zou je alsjeblieft het eerste kopje van het lemma Wikipedia:Bronvermelding willen lezen? Ik zie dat je bij het artikel Khalid de bronnen zonder daadwerkelijk te raadplegen hebt overgenomen, wat niet de bedoeling is. Met vriendelijke groet, AnarchistiCookie Overleg 11 apr 2019 22:03 (CEST)

Camila (album)[brontekst bewerken]

Hallo Alession, ik las zojuist het artikel ober Camila (album). Het betreft mogelijk een (niet geslaagde) vertaling ergens van. Bevat nog veel Steenkolenengels (zoals het niet bestaande woord "releasde") in de lopende tekst, tevens in de bronnen. Zou je daar nog even naar willen kijken? Ik heb voor nu een wikify sjabloon geplaatst. Zie ook Help:Tips voor het vertalen van een artikel vanaf een andere Wikipedia MVG, Arch (Overleg) 14 apr 2019 20:14 (CEST)

Ik heb intussen het Engels verwijderd uit de tekst, u had er gisteren nóg meer Engels ingezet. Bronnen overnemen? Ook die dienen vertaald te worden. Ik heb niet gecontroleerd of de feiten correct vertaald zijn, m.a.w. controleer die nog even goed. U had enkele bronnen van en.wiki overgenomen, die u beslist niet heeft geraadpleegd. Daar was u enkele dagen ook al op gewezen. Reeds op 30 september 2018 werd u gewezen op vertaalmankementen. Wikipedia berust op vertrouwen. Het is daarom van groot belang eerlijk te zijn over de gebruikte bronnen. Dus: Voer nooit bronnen op die u niet zelf heeft geraadpleegd. Wetenschappelijk verantwoord schrijven, maar verantwoord schrijven in het algemeen, vereist toepassing van het ANNA-principe: Alles nazien, niets aannemen. Dat kan je beter doen via het sjabloon sjabloon:Bronvermelding anderstalige Wikipedia doen. Het sjabloon ziet er als volgt uit: {{Bronvermelding anderstalige Wikipedia|taal=|titel=|oldid=|datum=}}. Dat kan je gewoon onderaan in het artikel plaatsen. Het zou nog beter zou zijn als u vertaalwerk aan anderen over zou laten, zie ook Wikipedia:Vertalen naar het Nederlands. Wilt u perse doorgaan met vertalen zou ik u willen adviseren om eerst artikelen aan te maken in uw persoonlijke kladblok of anders het Sjabloon:Meebezig te gebruiken. Bij veel vertalingen zijn de "botten" van de vreemde taal nog "door het vel heen" te zien: de Nederlandse tekst leest houterig, hij lóópt niet lekker. Eigenlijk is hij nog een beetje Engels, of Duits, of Frans. Dit is makkelijk op te lossen; vertaal de tekst, laat hem een dag liggen, en lees hem dan nog eens over. Kijk daarbij niet meer naar de vreemde taal. Als u nu voelt dat u het eigenlijk anders zou zeggen in het Nederlands, herschrijf uw zin dan. Ik zou u met klem willen adviseren om een coach in schakelen, zie ook Wikipedia:Coachingsprogramma voordat u wederom gaat "vertalen". MVG, Arch (Overleg) 15 apr 2019 09:01 (CEST)
Bij herhaling het verzoek om bronvermelding toe te gaan passen nu op In My Blood (Shawn Mendes), zie sjabloon:Bronvermelding anderstalige Wikipedia. Een vertaling is een afgeleid werk en daarom is het hier wettelijk verplicht om te vermelden dat het is gebaseerd op een werk dat onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen valt. Arch (Overleg) 28 apr 2019 21:33 (CEST)
-PS- Het zou hoffelijk zijn om eens te reageren op de geplaatste opmerkingen door andere gebruikers. Arch (Overleg) 28 apr 2019 21:54 (CEST)

Oei, sorry had deze berichten niet gezien. Is het correct om een Engelstalige bron bij een Nederlandse pagina te plaatsen?

Jazeker, deze code {{Bronvermelding anderstalige Wikipedia|taal=en|titel=hier de titel vanaf en.wiki|oldid=|datum=}} kan je onderaan de pagina zetten, wel even de datum en het oldID invullen, oldID kan je vinden als je op het Engelse artikel geschiedenis bekijkt, dan op "vorige" toetst. In de url staat dan een oldID. Succes! Arch (Overleg) 29 apr 2019 10:17 (CEST)

Je veux tes yeux[brontekst bewerken]

Dank voor het artikel Je veux tes yeux. Zou je ergens in de tekst willen vermelden wanneer je het aantal "bekeken" hebt geconstateerd, dat kan in de toekomst oplopen en dan staat het wat vreemd dat wij 18 miljoen keer noteren terwijl er al andere cijfers bekend zijn.Ceescamel (overleg) 20 mei 2019 23:42 (CEST)

Rosalía (zangeres)[brontekst bewerken]

Mijn beste, zou jij nog eens naar Rosalía (zangeres) kunnen kijken? De tekst is op z'n minst kreupel te noemen ("performen") en het aantal bronnen laat ook te wensen over. Kun je hier met spoed wat aan doen? The Banner Overleg 16 jun 2019 21:06 (CEST) Oké

Table Of Fools[brontekst bewerken]

Hallo Alessio vervaeke,

Tot mijn spijt moet ik u melden dat ik zojuist het artikel Table Of Fools ter beoordeling aan de gemeenschap heb voor moeten leggen. Naar mijn idee is de single (nog) niet relevant genoeg voor opname in de encyclopedie. De discussie kan op deze dagpagina plaatsvinden. Mochten er vragen zijn: stel die dan gerust hieronder, dan zal ik ze ook hier beantwoorden. Met vriendelijke groet, Dqfn13 (overleg) 13 jul 2019 14:58 (CEST)

Sjabloon award[brontekst bewerken]

Beste Alessio Vervaeke, ik zag je intussen al tweemaal het sjabloon Sjabloon:Infobox award verkeerd gebruiken. In het sjabloon kun je maar een paar dingen kwijt. "Date", "host", "meeste wins" ... dat bestaat allemaal niet. Als je die invult in het sjabloon, zullen die niet getoond worden. Ik vermoed dat je het overnam van een Engelstalig sjabloon, maar dat werkt hier duidelijk niet. Beter niet meer gebruiken dus. M.v.g., MichielDMN 🐘 (overleg) 23 jul 2019 21:49 (CEST)

Oké, bestaat er een alternatief (zoals bij de Grammy Awards)? 24 jul 2019– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Alessio Vervaeke (overleg · bijdragen) PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

Weet ik niet meteen. Eens kijken hoe andere pagina's het doen best, denk ik. MichielDMN 🐘 (overleg) 24 jul 2019 21:39 (CEST)

Opmerking over Osheaga Festival[brontekst bewerken]

Dag Alessio Vervaeke, zoals u in de geschiedenis kan zien, bevonden zich op dit artikel bovenmatig veel linken naar doorverwijzingen. Ik heb een aantal van deze pagina's gelinkt naar (waarschijnlijk) de artiesten die bedoeld worden. Nu vraag ik me af, hoe relevant zo'n waslijst van artiesten überhaupt is voor de Nederlandstalige Wikipedia? De lange lijst brengt zelfs het artikel uit balans. Waarom niet bescheiden en beknopt zoals op de Duitstalige artikel is gedaan? Het geeft de lezer een prima indruk. Welnu, mijn verzoek aan u is om na het plaatsen even linken na te lopen, of deze niet naar doorverwijzingen linken. Zou u voor nu alsnog even mijn bewerkingen willen nalopen, om te controleren of de linken correct geplaatst zijn? Bij voorbaat dank, MVG Arch (Overleg) 18 aug 2019 11:43 (CEST)

Doorwijzingen oké nu, bewerking i.v.m Duitse pagina kijk ik later nog na.Alessio Vervaeke (overleg) 18 aug 2019 11:58 (CEST)
Thumbs up font awesome.svg
Arch (Overleg) 18 aug 2019 12:20 (CEST)

Infoboxen[brontekst bewerken]

Dag Alessio Vervaeke, ik heb nu al een paar keer overbodig geïmporteerde rommel uit infoboxen verwijderd, zoals vandaag opnieuw. Ik had eerder in de bewerkingssamenvatting een opmerking geplaatst dat het overbodig is om wikicode + afmetingen enz. bij de foto te plaatsen. Als anderen de door u geplaatste artikelen bewerken, lees die samenvattingen. Ze bevatten soms leerzame tips. Daarnaast had je in dit geval tevens rommel vanaf een ander artikel meegeplakt dat hier niet thuishoort. Wat hier wél bijhoort is een bronvermelding andere taal, daar had ik u eerder op gewezen. Nogmaals het verzoek om daaraan te denken. Arch (Overleg) 19 aug 2019 16:54 (CEST)

Bedankt, om mee te delen de afmetingen kwamen automatisch naast de foto en ik wist niet hoe ik het moest verwijderen. Alessio Vervaeke (overleg) 19 aug 2019 17:27 (CEST)

Bronvermelding (2)[brontekst bewerken]

Hallo collega, ik zou je (opnieuw) willen wijzen op Wikipedia:Bronvermelding#Basisregel: Voer nooit bronnen op die u niet zelf heeft geraadpleegd. Wetenschappelijk verantwoord schrijven, maar verantwoord schrijven in het algemeen, vereist toepassing van het ANNA-principe: Alles nazien, niets aannemen.
Bij vertalingen, zoals de artikelen Honda Center en The Forum, kun je de bronnen zelf raadplegen en/of gebruik maken van het sjabloon Bronvermelding anderstalige Wikipedia. Je kan de door jezelf geraadpleegde bronnen invoeren met Sjabloon:Citeer web. Met vriendelijke groet, AnarchistiCookie Overleg 24 aug 2019 19:40 (CEST)

Oké, bedankt voor de tip, maar de bronnen komen uit Engelstalige pagina's. Daar staat (bijna altijd) nuttige informatie op. Alessio Vervaeke (overleg) 24 aug 2019 19:46 (CEST)
Begrijp me niet verkeerd, vertalen van een anderstalige wiki is prima en de aldaar gebruikte bronnen zijn vaak nuttig en betrouwbaar, maar het is wel zaak dat zelf te controleren. Ik vermoed dat je dat bij deze artikelen niet hebt gedaan omdat je de citeer-sjablonen niet hebt aangepast (bij de referenties bij The Forum staat bv. Geraadpleegd op August 16, 2014.) Mvg, AnarchistiCookie Overleg 24 aug 2019 21:16 (CEST)
Ik zie dat je het sjabloon voor vertalingen niet gebruikt. Lukt dat niet? Ymnes (overleg) 13 sep 2019 19:42 (CEST)
Wel wat me opvalt is dat de data van bronnen in het Engels blijven staan, deze vertaal ik dan manueel naar 't Nederlands.Alessio Vervaeke (overleg) 14 sep 2019 10:54 (CEST)
In plaats van alle losse referenties mee te nemen, kun je ook eenmalig het Sjabloon:Bronvermelding anderstalige Wikipedia onderaan het artikel gebruiken. Daarmee heb je in een keer de bron verantwoord. Kijk maar eens in de beschrijving van het sjabloon hoe het werkt. Hij lijkt wat lastig, maar als je hem eenmaal doorhebt valt het reuze mee. Ik wil je gerust wat helpen / aanwijzingen geven, als het niet in een keer duidelijk is. Vraag dus gerust. Ymnes (overleg) 14 sep 2019 11:12(CEST)
Bedankt voor de hulp! Heb al eentje toegepast op de pagina Frank Erwin Center. Wil dat dan zeggen dat je sommige referenties naar Engelse pagina's eventueel mag laten vallen, of moeten die er nog altijd verplicht op? Alessio Vervaeke (overleg) 14 sep 2019 11:40 (CEST)
Sommigen doen het wel en anderen (onder wie ik) doen het niet. In principe is het sjabloon voldoende. Succes verder! Ymnes (overleg) 14 sep 2019 11:55 (CEST)

Opmerking over Times Union Center[brontekst bewerken]

Dag Alessio Vervaeke, op 14 apr 2019 heb ik reeds een link achtergelaten over vertalen, heeft u dat wel doorgelezen? Machinevertalingen zijn niet toegestaan. Als ik het artikel op en.wiki door Google Translate laat "vertalen" krijg ik exact hetzelfde resultaat als dat wat u hier gedeeltelijk op nl.wiki plaatste. Het is en blijft uw vertaling. U bent zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van de vertaling; de machine kan dat werk niet doen. Ik heb het artikel voor nu van een wikify sjabloon voorzien. Zou u de volgende keer met het vertalen niet al het werk aan de machine willen overlaten? MVG Arch (Overleg) 28 aug 2019 18:47 (CEST)

Ik kijk het nog eens na. De vertaling was inderdaad nog niet helemaal goedAlessio Vervaeke (overleg) 28 aug 2019 19:01 (CEST)

Let u daarbij vooral even op de referenties AUB? Die bevatten nog Engels, of staat de datum op de Engelse wijze vermeld, bijvoorbeeld: June 10, 2008 ipv 10 juni 2008. Alvast bedankt! Arch (Overleg) 28 aug 2019 19:08 (CEST)

Infobox[brontekst bewerken]

Hallo Alessio, ik zag dat je in de Infobox nummer bij het veld Cover verwijst naar een afbeelding, maar de bedoeling is voor een cover van het lied, niet de albumhoes. Je kunt desgewenst ook gebruikmaken van Sjabloon:Infobox single, hier kun je wel bij Cover of Cover-op-enwp een afbeelding voor het nummer opgeven. Ik snap dat het verwarrend is. En wil je graag de categorie op de onderste regel plaatsen? Dank en groet, Verdel (overleg) 5 sep 2019 11:08 (CEST)

Beoordelingsnominatie Liar (Camila Cabello)[brontekst bewerken]

Hallo Alessio Vervaeke, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Liar (Camila Cabello). Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia.

Met vriendelijke groet, Daniuu 6 sep 2019 18:17 (CEST)

Orphans[brontekst bewerken]

Hallo Alessio Vervaeke, ik zag dat je vandaag probeerde om een artikel aan te maken over Orphans van Coldplay. Je plaatste het artikel echter op een al bestaande doorverwijspagina. Dit is niet de bedoeling: deze doorverwijspagina is er niet voor niets, en laat zien dat er meerdere werken zijn met dezelfde titel. Jouw artikel is inmiddels verplaatst naar Orphans (Coldplay). Daarnaast heb ik het ook nog flink op moeten poetsen, aangezien de vertaling nogal krom was ("een Chris Martin"? Zijn er meer dan?). Ik zie hierboven dat je al meerdere verzoeken hebt gehad om je vertalingen nog eens na te kijken voordat je ze plaatst, en ik wil hetzelfde verzoek doen. Tot slot zag ik dat je op Wikidata de items tussen de doorverwijspagina en het nummer had samengevoegd. Dit is helemaal niet de bedoeling, aangezien er op deze manier afwijkende pagina's op een plaats staan. Hierbij dus tevens het verzoek om in het algemeen beter op te letten voordat je wijzigingen doet. Jordyvandebunt (overleg) 28 okt 2019 19:42 (CET)

Brol Tour (2)[brontekst bewerken]

Beste Alessio Vervaeke, omdat ik nog steeds twijfels heb over de encyclopedische relevantie van deze tournee heb ik het artikel nogmaals ter beoordeling voorgelegd. Mvg, Encycloon (overleg) 21 nov 2019 12:38 (CET)

Beoordelingsnominatie Alive and Feeling Fine[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia.

Het gaat om Alive and Feeling Fine dat is genomineerd door VanBuren.

De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20191203#Alive and Feeling Fine en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 3 dec 2019 23:55 (CET)

SZA[brontekst bewerken]

Hoi Alessio Vervaeke. Bedankt voor het aanmaken van SZA. Maar vul je ook nog de discografie in? Trijnstel (overleg) 26 mrt 2020 18:38 (CET)

Ter beoordeling[brontekst bewerken]

Hallo Alessio Vervaeke, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Sunday Best. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Als je een tekst letterlijk vertaald van een anderstalige wikipedia is bronvermelding verplicht (daar bestaat een sjabloon voor) of het voldoet niet aan de licenties. Tevens is het zeker niet de bedoeling dan klakkeloos de bijgevoegde bronnen over te nemen, o.a. de data zijn Engelstalig en dus verkeerd. KroySquare.jpgDirkVE overleg 3 apr 2020 13:36 (CEST)

Ik zie dat je wel meerdere artikels vertaald heb zonder bronvermelding. Gelieve dit in de toekomst te doen door het sjabloon {{Bronvermelding anderstalige Wikipedia|taal=en|titel=|oldid=|datum=}} te gebruiken anders worden deze artikels verwijderd wegens auteursrechtenschending. Ik zie dat je dit al meerdere malen medegedeeld is (zowel bronvermelding als klakkeloos overnemen van bronnen). KroySquare.jpgDirkVE overleg 3 apr 2020 13:40 (CEST)

Toosie Slide[brontekst bewerken]

Hallo Alessio Vervaeke, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Toosie Slide. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia.

PS: de titel die vet is gedrukt is heel naders dan de titel van het lemma. Dat duidt op zijn minst op zorgvuldigheid. Welk van de twee juist is, is nergens uit te achterhalen. Edoderoo (overleg) 24 mei 2020 17:41 (CEST)

Beoordelingsnominatie Ride It (Regard)[brontekst bewerken]

Beste Alessio, op 19 juni heeft collega The Banner je artikel Ride It (Regard) ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd. De reden kun je vinden in het sjabloon op het artikel. De beoordelingsnominatie vind je hier. Zowel The Banner als een bot zijn vergeten jou op de hoogte te stellen van de beoordelingsnominatie. maarten|wpbe|mp 26 jun 2020 07:25 (CEST)