Overleg gebruiker:Tranquilian

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Tranquilian, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.061.848 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. Je kunt hier je opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SieBot 10 jan 2010 23:28 (CET)

Verwijderingsnominatie Fabelturen[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Fabelturen dat is genomineerd door Mexicano. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100501 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 2 mei 2010 02:04 (CEST)

Het is niet de bedoeling de tekst weer opnieuw te plaatsen na de verwijdering. Het zal dus opnieuw verwijderd worden. Verzoeken om terugplaatsing kunnen op WP:TERUG, maar dat heeft geen zin omdat het materiaal gekopieerd is: dat is niet toegestaan. Toestemming tot gebruik kan via het mailteam gegeven worden. Groet. — Zanaq (?) 21 mei 2010 16:24 (CEST)
U hebt het artikel nu alweer aangemaakt, ditmaal onder de titel Fabel turen, maar weer met tekst gekopieerd van andere website. Voor de laatste maal, dit is niet toegestaan. Nogmaals aanmaken van dit artikel in copyvio-vorm zal als vandalisme worden gezien. **Man!agO** 21 mei 2010 18:02 (CEST)

Waarschuwing verwijdering mening op verwijderingslijst[brontekst bewerken]

Beste Tranquilian,

Het is niet de bedoeling zomaar iemand zijn/haar mening te verwijderen. Dit heb je namelijk bij mij gedaan omtrent de nominatie van Junior Eurovisie Songfestival 2011. Dit kan gezien worden als vandalisme en kan bij herhaling een blokkering tot gevolg hebben. Hierbij waarschuw ik je dus dit niet meer te doen. M.v.g. Michael 1988 26 nov 2010 10:36 (CET)

Graag hier verder afhandelen, Het is een mening of eigenlijk meer een opmerking. Het is namelijk niet toegestaan om een sokpop te gebruiken of 2x of meer voor/tegen te stemmen (in dit geval 3x tegen). M.v.g. Michael 1988 26 nov 2010 11:00 (CET)
Oke, nu maakt u mij echt boos! Die andere 2 nominaties waren NIET van mij. Ik heb geen idee of dit wel of niet door dezelfde persoon gedaan is, maar wat u nu doet zijn keiharde beschuldigingen gebaseerd op niets!
Het gaat waarschijnlijk om deze bewerking waarbij je commentaar van iemand anders verwijdert, wat niet de bedoeling is. Heeft dus niets te maken met van wie nominaties zijn. Groet. — Zanaq (?) 26 nov 2010 11:20 (CET)
Het commentaar heb ik verwijderd, omdat er nergens bewijzen of bronnen waren vermeld dat dit waar was. Ik had geen idee dat deze melding door een moderator werd gedaan, maar weet wel dat het normaal is op wikipedia om speculaties zonder bronnen te verwijderen. Dat deze regel voor Moderators anders is, verbaasd mij niet, maar dit wil niet zeggen dat ik het ermee eens ben.
De regel is niet anders voor moderators. De regel is dat men andermans commentaar met rust laat. Dit geldt slechts voor overleg, niet om de encyclopedische inhoud. — Zanaq (?) 26 nov 2010 11:26 (CET)
Dus in feite zou ik een willekeurig iemand vandalisme op wikipedia ten laste mogen leggen, zonder dat ik hiervoor bewijzen heb?
Liever niet nee, maar je hebt ook geen bewijs gevraagd. Gebruikelijk is onder een beschuldiging commentaar toe te voegen waarom het ongefundeerd zou zijn, en eventueel bewijs te vragen. — Zanaq (?) 26 nov 2010 11:30 (CET)
Oke, bedankt, dan weet ik dit voor in het vervolg. Voor de duidelijkheid, die andere 2 reacties waren niet van mij, noch iemand die ik kende. Ik neem het gewoon op voor Junior Eurovisiesongfestival 2011, gezien het officieel bevestigd is dat het doorgaat.
Overigens vroeg ik ook niet om bewijs maar gaf ik meer een mening/suggestie. Als ik er bewijs van zou willen hebben dan had ik een sokpopcontrole aangevraagd, maar ik beschuldig u ook niet ervan dat die commentaren van u zijn. Het ging er meer om dat het opvalt dat iemand dezelfde mening met dezelfde opbouw geeft omtrent een nominatie onder een andere (of meerdere) naam (namen). Mijn excuses als u dat verkeerd had begrepen. Overigens een tip om niet meer die istekens (=) te gebruiken maar dubbele punten (:) of sterretjes (*). Bij gebruik van Istekens maak je meteen nieuwe kopjes/subkopjes aan en dat maakt een pagina alleen maar meer onoverzichtelijk (tenminste bij commentaar onder een kopje). Michael 1988 26 nov 2010 11:41 (CET)
Ik moest dit van iemand aan gaan geven (als dat niet duidelijk naar voren kwam), maar ik heb je opmaak van de commentaar aangepast omdat subkoppen nogal onoverzichtelijk zijn. Nu lijkt het zo als of dat ineens over een ander onderwerp gaat. Gebruik in het vervolg niet meer die istekens (=), maar dubbele punten (:) of sterretjes (*). Dit is een stuk overzichtelijker/duidelijker (zie commentaar hierboven). Als je hiet niet mee eens bent kun je het alsnog aanpassen. Michael 1988 26 nov 2010 11:59 (CET)

Terugplaatsen[brontekst bewerken]

Beste gebruiker. Mocht je een verzoek in willen dienen dat een pagina terug wordt geplaatst, dan kan dat hier: WP:TERUG. Pompidom 20 dec 2010 11:04 (CET)

Verwijderingsnominatie Jeugdcircus Tubantino[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Jeugdcircus Tubantino dat is genomineerd door Agora. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20101224 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 25 dec 2010 01:04 (CET)

Naamruimten[brontekst bewerken]

Beste Tranquilian, ik heb deze bewerking, waarbij je de pagina en:User:JesseexD/Junior Eurovision Song Contest 2011 als interwiki-link toevoegde aan het artikel Junior Eurovisiesongfestival 2011, ongedaan gemaakt. Het is namelijk niet de bedoeling om vanuit de hoofdnaamruimte naar iemands gebruikersnaamruimte te linken of te verwijzen. Het is heel belangrijk om deze naamruimtes gescheiden te houden, anders wordt het op den duur een rommeltje. Op dit principe zijn weliswaar uitzonderingen, maar van de hoofdnaamruimte naar de gebruikersnaamruimte linken is per se not done. Zie Help:Naamruimte voor meer informatie. Op de Engelstalige Wikipedia hebben ze de titel "Junior Eurovision Song Contest 2011" trouwens beveiligd (hier), omdat er te weinig betrouwbare informatie over gegeven kan/kon worden. Een interwiki-link naar zo'n pagina zit er dus voorlopig niet in op de Nederlandstalige Wikipedia. Laat het gerust weten als je vragen hebt. Met vriendelijke groet, Mathonius 17 jan 2011 23:18 (CET)

San Marino op het Junior Eurovisie Songfestival[brontekst bewerken]

Beste gebruiker, ik heb je artikel San Marino op het Junior Eurovisie Songfestival voor directe verwijdering voorgedragen omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Denk er ook om dat je geen reclame mag maken, geen auteursrechten mag schenden en dat je altijd objectief moet blijven. Onderteken met vier tildes (~~~~). Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia!. Zie Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20111008, recent al na sessie NE bevonden. Agora (overleg) 2 nov 2011 11:11 (CET)

Ik heb eens bij de pagina van het volwassen Eurovisie Songfestival gekeken en hier werden ook de mislukte pogingen getoond, om te debuteren. San Marino zat er officieel in en heeft zich pas op het allerlaatste moment terug getrokken, nadat de lijst gepubliceerd was. Daarom vind ik, dat deze informatie wél relevant is, anders zal het bij het volwassen festival ook weggehaald moeten worden.--Tranquilian (overleg) 2 nov 2011 11:15 (CET)[brontekst bewerken]

Verwijderingsnominatie Mislukte pogingen om deel te nemen aan het Junior Eurovisiesongfestival[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Mislukte pogingen om deel te nemen aan het Junior Eurovisiesongfestival dat is genomineerd door JZ85. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20111102 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 3 nov 2011 01:04 (CET)

Deze pagina is vandaag beoordeeld en verwijderd bij de sessie. Gelieve deze niet oningelogd via 217.123.143.242 (overleg | bijdragen | blocks) of ingelogd via Tranquilian (overleg | bijdragen | blocks) te blijven terugplaatsen. Het is ook beslist niet de bedoeling om een ander artikel zomaar te nomineren als "wraak" of het daarna te verminken. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 16 nov 2011 12:15 (CET)
 • Wat maakt het Junior Songfestival minder songfestival waardig, dan het Eurovisie Songfestival? Het kan niet zo zijn, dat de ene wel kan en de andere niet. Of beide wel, of beide niet! Heeft verder niets met wraak te maken. --Tranquilian (overleg) 16 nov 2011 12:19 (CET)
  • Dat lijkt me een onjuiste conclusie. Er is wel een levensgroot verschil in hoe 'belangrijk' de beide festivals zijn. Mislukte pogingen om aan het 'grote' festival deel te nemen, halen meestal wel de media en zijn vaak omgeven met politieke controverse, en dat kan vermoedelijk van de 'kleine' variant niet worden gezegd. Paul B (overleg) 16 nov 2011 12:22 (CET)
   • Precies, die zijn ook nog in de media terug te vinden. Azerbeidzjan wist ik pas een paar weken terug van en op die manier zou San Marino ook vergeten kunnen worden. Het is een belangrijk onderdeel, dat beide landen tot op het laatste moment bij het Junior Songfestival mee wouden doen en dat mag niet vergeten worden. Ik heb nadat de afzonderlijke pagina's verwijderd werden en alternatief gemaakt en hier veel tijd in gestoken. Vervolgens wordt het afgekraakt en verwijderd door telkens dezelfde mensen. Dit wordt ik wel een keer zat! Ik snap dat een boel Songfestival fans zich ergeren aan het Junior Songfestival, maar dat is geen reden om extra wiki's die de volwassen variant wel heeft voor het Junior Songfestival te verwijderen en weren.--Tranquilian (overleg) 16 nov 2011 12:26 (CET)
Gelieve nu wel op te houden met dat andere artikel te nomineren. U kunt desgewenst wel kort in het hoofdlemma zetten dat land X en land Y in dat en dat jaar op het laatste moment besloten toch niet mee te doen. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 16 nov 2011 12:36 (CET)
    • Het is natuurlijk jammer voor Azerbeidjan en San Marino dat hun deelname niet doorging, maar ik denk niet dat het voldoende media-aandacht of maatschappelijke impact heeft gehad om dat in een afzonderlijk artikel te stoppen. Eén of twee zinnetjes in het hoofdartikel over het Junior Eurovisiesongfestival lijkt me wel genoeg, en daar heb ik het net dan ook ingevoegd. Er hoeft dus niets vergeten te worden, maar hele artikelen optuigen voor twee eenregelige nieuwsfeitjes lijkt me te veel van het goede. Paul B (overleg) 16 nov 2011 12:38 (CET)
Het is ook niet de bedoeling om dan een bewerkingsoorlog op het bijbehorend sjabloon te gaan voeren. Gelieve nu echt op te houden en u te realiseren dat u bijdraagt aan een gemeenschapsproject. Overleg met de andere bijdragers aan deze artikelen en handel enkel bij consensus over gewenste zaken. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 24 nov 2011 10:58 (CET)
Ik ben van mening dat de mislukte pogingen en bijdrage zijn en gezien er bij het volwassen festival een hele pagina aan besteedt is vind ik dat dit de absolute minimale aandacht is die eraan besteedt mag worden. Kom nu a.u.b. niet weer met het media verhaal, want daar wordt ik langzamerhand moe van. Als het een gemeenschapproject is, kan er dan niet opnieuw een stemming beginnen? --Tranquilian (overleg) 24 nov 2011 11:15 (CET)

Armenië op het JESF 2012[brontekst bewerken]

Hoi Tranquilian, waar staat op die Armeense site dat ze volgend jaar mee willen doen dan? Ik heb echt in vrijwel elke hoek gekeken en heb niks kunnen vinden, wel van een Armeense zangeres... maar dat is nog niet het land zelf. Dqfn13 (overleg) 16 dec 2011 19:58 (CET)

 • Er is inderdaad iets verschoven, omdat er een nieuw bericht is verschenen. Beetje slordig van me dat ik dit niet nagecontroleerd heb. Op de link: http://www.eurovision.am/news/browse is dit alsnog te zien, onder het citaat: "To remind, the next Junior Eurovision will take place in the Netherlands, where we will again plunge into an adventure of colors and music." --Tranquilian (overleg) 16 dec 2011 21:47 (CET)
  • Tja, het is een zin... beetje weinig, maar het staat er. Het bijhorende artikel zie ik helaas niet...of laad gewoon niet goed. Dqfn13 (overleg) 17 dec 2011 20:12 (CET)

Laatste waarschuwing[brontekst bewerken]

U gaat na afloop van de beveiliging ervan gewoon door met de bewerkingsoorlog op het sjabloon hierboven - zie hier. Een collega attendeerde me hier zojuist op. Als dit niet ophoudt zullen uw bewerkingsrechten worden opgeschort. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 14 jan 2012 09:18 (CET)

 • Omdat het admin tegen gebruiker is, is het ineens "bewerkoorlog"? Ik kan er niets aan doen, dat het JESC gedeelte wordt beheerd door ESC admins die niets om JESC geven en met standaard excusen komen, dat als het niet in de media is geweest het niet belangrijk is. Het is kleinschaliger, dat ben ik met u eens, maar dat is geen reden om het nieuws dan maar te boycotten. Ik word misselijk van jullie manier van hanteren en ik word ook niet serieus door jullie genomen. --Tranquilian (overleg) 14 jan 2012 09:59 (CET)

Verwijderingsnominatie Nederland op het Junior Eurovisiesongfestival 2012[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Nederland op het Junior Eurovisiesongfestival 2012 dat is genomineerd door ArjanH. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20120326 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 27 mrt 2012 08:56 (CEST)

Er wordt niet meer op de verwijderlijst gereageerd omdat de meeste mensen de lijst uit hun volglijst hebben gehaald. Ik ben daar tot nu toe een uitzondering op omdat ik het vergeten ben. De discussie daar is gesloten, u kunt om terugplaatsing vragen. Veel succes en laat u niet teveel tegenhouden, Dqfn13 (overleg) 12 apr 2012 10:47 (CEST)

Beoordelingsnominatie Junior Dance[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Junior Dance dat is genomineerd door ErikvanB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20130319 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 20 mrt 2013 01:05 (CET)