Gebruiker:DimiTalen/Archief/2006

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


Flat UI - compass.png Flat UI - mail.png Flat UI - time.png Flat UI - book.png Flat UI - clipboard.png Flat UI - colors.png

Berlare[bewerken]

Ik zie dat je al vlot bezig bent. Doe zo verder. Ik heb het wapen van Berlare juist gezet in de tabel. Verder zal ik de licentie van het wapen zelf ook nog juist zetten. Nog veel plezier hier op Wikipedia, Zonneschijn 30 apr 2006 14:40 (CEST)

Hoi, Ik zag dat je bezig bent met artikels over Berlare. Ga zo door. Ik wil je er wel op wijzen dat de zeer beknopte manier waarop je de artikels Uitbergen en Gratiebossen gemaakt hebt, indruist tegen wat verwacht wordt van nieuwe artikels (zie Help:Nieuwe pagina aanmaken). Wellicht kun je beter van deze artikels een redirect maken naar Berlare en in dat artikel enige zinnen wijden een de Gratiebossen en Uitbergen. Succes. Ninane 30 apr 2006 22:03 (CEST)

Ondertekening artikels[bewerken]

Kun je de artikels niet meer handtekenen aub. Omdat de artikels vrij bewerkbaar zijn door de hele Wikipedia-gemeenschap wordt dit hier niet geapprecieerd. Groeten, Zonneschijn 30 apr 2006 14:49 (CEST)

Gebruikersboxen[bewerken]

Hoe voeg ik juist die Gebruikersboxen toe? Het ziet er heel leuk uit, maar ik weet niet juist hoe en wat toe te voegen. Dimitri

Lees dit maar eens volledig: Wikipedia:Gebruikersboxen. Hier staat de uitleg over het toevoegen en vele voorbeelden. Je kan ook nog altijd op mijn gebruikerspagina kijken. Dan zou het moeten lukken. Groeten, Zonneschijn 30 apr 2006 15:03 (CEST)

Dankjewel Zonneschijn! Trouwens, mooie gebruikerspagina! DimiTalen 30 apr 2006 15:18 (CEST)

Graag gedaan. Ik zie dat je volop aan het experimenteren bent. :-) Groeten, Smile.png Zonneschijn 30 apr 2006 15:25 (CEST)

PvdW: Ongeldige stem[bewerken]

Beste DimiTalen,
Ik heb je stem in het PvdW Stemlokaal verwijderd, omdat je nog geen twee weken aangemeld bent bij Wikipedia. Een stem moet namelijk voldoen aan die voorwaarde, zie Wikipedia:Portaal_van_de_week/Wanneer_is_een_stem_geldig. Voel je vrij om over een week opnieuw te stemmen.
Groeten, Erwin85 7 mei 2006 15:57 (CEST).

OK, sorry, daar had ik over gekeken. Dankjewel, --Dimitri 7 mei 2006 15:58 (CEST)
Maakt niet uit hoor. Nog veel plezier op Wikipedia! Erwin85 7 mei 2006 16:00 (CEST)

Doorverwijzing[bewerken]

Ik vroeg me eigenlijk af hoe ik een doorverwijspagina maak. Iemand die me kan helpen aub? --Dimitri 11 mei 2006 20:21 (CEST)

Je kan (optioneel) de tekst laten beginnen met de 'code' {{dpintro}} Daarna doe je een < enter > en zet je de doorverwijspagina's onder elkaar, op bijv. de volgende manier (zoals op het artikel Congo):

enzovoort

Vervolgens sluit je af met {{dp}}, waarna dit alles er als volgt uit komt te zien (merk op dat het sjabloon automatisch de titel van het artikel kiest (nu dus DemiTalen), dit voorbeeld is zoals gezegd gehaald van het artikel Congo):

DimiTalen/Archief/2006 kan verwijzen naar:

Groetjes, Ninane 11 mei 2006 23:53 (CEST)

Canyonlands[bewerken]

Hoi DimiTalen, bij het controleren van de nieuwe artikelen kwam ik je artikel Canyonlands tegen. Op zoek naar hetzelfde lemma in anderstalige wikipedia's vond ik op de Engelse wiki een schitterende foto van het gebied. Ik heb 'm in het artikel gezet en de tekst meteen een beetje 'gestroomlijnd'. Ik hoop dat je interessante lemma's blijft toevoegen. Goed bezig! Groetjes DrBorka 12 mei 2006 04:29 (CEST)

Idem voor Dead Horse Point. DrBorka 12 mei 2006 04:46 (CEST)
Vandaag heb ik nog een paar van je Utah-artikelen verfraaid. DrBorka 12 mei 2006 13:58 (CEST)
Dankje! --Dimitri 12 mei 2006 18:56 (CEST)

DP National Park[bewerken]

Hoi Dimitri, ik zag net dat je een dp hebt aangemaakt voor National Park. Wat was precies je idee? DP's worden doorgaans gebruikt als een begrip meerdere betekenissen heeft en dan kun je via de doorverwijspagina naar lemma's over die verschillende betekenissen linken. Dat doet National Park niet. Weet je dat er een artikel Nationaal park bestaat? Ik heb daarin zojuist een link naar de National Park Service gemaakt. Ik zou graag van National Park een redirect maken, maar waar naartoe? Naar National Park Service of naar Nationaal park? Ik hoor graag jouw ideeën hierover. Gr DrBorka 13 mei 2006 10:56 (CEST)

Naar National Park Service graag. --Dimitri 13 mei 2006 19:07 (CEST)
Gedaan. DrBorka 13 mei 2006 19:17 (CEST)
Dankjewel! Wat zou ik toch op Wiki zijn zonder andere wikipedianen! Dankje. --Dimitri 13 mei 2006 19:18 (CEST)

Volledige lijst National Parks[bewerken]

Hoi Dimitri, je zult wel denken: daar heb je d'r weer, maar ik las je voornemen om een volledige lijst van National Parks samen te stellen. Het zal ongetwijfeld helpen om daarbij te gebruiken. DrBorka 13 mei 2006 11:44 (CEST)

Ter informatie

Beste DimiTalen/Archief/2006,

Je hebt een of meer afbeeldingen geüpload op Wikipedia. Er is onduidelijkheid over de licentie of herkomst van deze afbeelding(en). Het kan bijvoorbeeld zijn dat auteursrechten worden geschonden, of dat er andere licenties worden gebruikt dan toegestaan volgens het beleid voor gebruik van media.

Op de lijst met te verwijderen afbeeldingen is te vinden over welke afbeeldingen het gaat (kijk in het kopje behorend bij de datum van dit bericht). Daar staat ook een toelichting. Over twee weken wordt de afbeelding verwijderd, tenzij nieuwe informatie wordt toegevoegd die wijst op een toegestane licentie.

Voeg nieuwe informatie alsjeblieft toe bij de afbeelding zelf, en schrijf een korte toelichting op de genoemde lijst.
Het gaat om Afbeelding:Counties of California.gif Gerbennn 3 jun 2006 10:03 (CEST)

Ok, dat begrijp ik, maar bv. afbeeldingen waar (c) onderstaat, mogen die hier op Wikipedia gebruikt worden? En afbeeldingen waarvan geen bron vermeld staat op het web?
--Dimitri 3 jun 2006 11:10 (CEST)
Nee, helaas. De precieze regels kun je nalezen op Wikipedia:Beleid voor gebruik van media. Groeten, Tjipke de Vries 10 jun 2006 21:43 (CEST)

Portaal:Verenigde Staten[bewerken]

Zo moeilijk is het niet om een portaal te maken. Begin gewoon met rondkijken bij de reeds bestaande portalen welke opzet je mooi vind en kopieer die naar je gebruikerspagina. Bijvoorbeeld: Gebruiker:DimiTalen/kladblok. Ik zou je trouwens aanraden om naast Portaal:Portalenoverzicht ook eens te kijken op de buitenlandse wiki's. De Engelse en de Duitse wikipedia hebben bijvoorbeeld veel mooie portalen. Persoonlijk vind ik veel van de portalen op nl.wikipedia wat standaard en hetzelfde. Vervolgens moet je alles net zo lang aanpassen tot je je eigen inhoud en vormgeving hebt te pakken. Sjablonen heb je trouwens in principe helemaal niet nodig voor een portaal. Zo heb ik op Portaal:Filipijnen pas recent een sjabloon ingevoegd (om een automatisch roulerend uitgelicht artikel mogelijk te maken). Wat ook belangrijk is, is een mooi plaatje als banner. Deze zou je bijvoorbeeld zelf kunnen maken met wat mooi foto's (zonder licentie) en een foto bewerkingspakket. Of je vraagt natuurlijk een medewikipediaan in de kroeg. Als je concrete vragen hebt kan je ze altijd stellen. Groeten Magalhães 10 jun 2006 21:45 (CEST)


Sinds kort is er voor portaal-beginners een standaardportaal opmaak om het simpeler te maken. Zie Wikipedia:Wikiproject/Portalen/standaardportalen. Michiel1972 10 jun 2006 21:47 (CEST)
Ik dacht aan zoiets: 1. Alleen de sjablonen "vullen", en de titels van de sjablonen wijzigen en dan... zijn we/ben je klaar. Al deci? 12 jun 2006 19:45 (CEST)
Wow ja, dat ziet er idd goed uit. Welja, zoiets kunnen we vast en zeker op poten zetten! Dankje Al. --Dimitri 12 jun 2006 20:01 (CEST)
You're Welcome! :P Al deci? 12 jun 2006 20:06 (CEST) P.S. Evilberry heeft ook veel gedaan, zoals de sjablonen.
DimiTalen, zie Overleg gebruiker:DimiTalen/PortaalKlad. Al cu plecere! 12 jun 2006 20:34 (CEST)

paginavernoeming[bewerken]

Beste, ik heb de pagina Gebruikerspagina:DimiTalen/PortaalKlad die je aangemaakt hebt hernoemd tot Gebruiker:DimiTalen/PortaalKlad ; zo komt het niet als een gewoon artikel in de encyclopedienaamruimte terecht. Ik heb er blijkbaar een knoeiboel van gemaakt, excuses als ik wat gewijzigd heb. MADe 10 jun 2006 22:04 (CEST)

Hetzelfde geldt voor de pagina Gebruikerspagina:DimiTalen/Handtek. Deze heb ik hernoemd naar Gebruiker:DimiTalen/Handtek. -- Ronaldvd 28 jun 2006 19:33 (CEST)

Problemen met afbeeldingslicentie[bewerken]

Hallo DimiTalen/Archief/2006,

Met een of meerdere van de door u geüploade afbeeldingen is/zijn problemen rondom de licentie. Zie de pagina Wikipedia:Probleemlijst afbeeldingen om welke afbeelding(en) het gaat.

Zou u de licentiestatus van deze afbeelding(en) duidelijk kunnen aangeven? Anders zijn wij genoodzaakt deze afbeelding(en) te verwijderen. Zie voor meer informatie Wikipedia:Beleid voor gebruik van media en Wikipedia:Sjablonen voor het aangeven van de licentiestatus van media voor meer informatie.

Voor vragen kunt u terecht op Overleg gebruiker:WebBoy.

Met vriendelijke groeten,

WebBoy Jelte

Ja, ik weet het. Het is een afbeelding die ik zomaar van internet heb gehaald. Ik zal er zo zelf ooit wel eens een maken, maar wat mij betreft mag die weg (als dat gaat). --Dimitri 14 jun 2006 18:20 (CEST)

PvdW: Bedankt voor je stem[bewerken]

Beste DimiTalen,
Bedankt voor je stem. Het portaal Noord-Europa is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Erwin85 17 jun 2006 10:47 (CEST).

Portaal:Egypte[bewerken]

Geweldig! Ik maak wel ruimte vrij: Gebruiker:Al/Portaal:Egypte. Portaal 4 werkt gemakkelijk (zie Portaal:Oceanië en Portaal:Afrika). Vind je het goed? Al vandaag al wat gedaan? 18 jun 2006 20:41 (CEST)

Ja, das wel mooi. Zet jij de pagina op? Dan vul ik verder in? Goed? --Dimitri 18 jun 2006 20:43 (CEST)

Dank voor de ster[bewerken]

Hallo Dimitri, bedankt voor de uitgereikte USA-ster :-) . Het Portaal Amerika ziet er trouwens puik uit, goed werk van jullie drieën!--Kalsermar 22 jun 2006 17:42 (CEST)

Ook namens mij bedankt. Al vandaag al wat gedaan? 22 jun 2006 20:59 (CEST)
Ook ik wil je bedanken voor de ster. --Pelle1 2 dec 2006 21:24 (CET)

Portaal: UNITED STATES [bewerken]

Hey! Ik heb Portaal:Verenigde Staten/Fotovdweek wat veranderd. Zie bewerkingsveld. Hierdoor hoef je de afbeelding niet handmatig te veranderen.

Mijn vraag: als je nieuws toevoegd aan Portaal:Verenigde Staten/Nieuws, wil je dat dan ook doen aan In het nieuws - Verenigde Staten? Zie anders Overleg portaal:Verenigde Staten. Groet, Al vandaag al wat gedaan? 22 jun 2006 20:59 (CEST)

Etalage[bewerken]

Je moet artikelen zoals Monument Valley eerst aandragen voor stemming op Wikipedia:Etalage/Aanmelding kandidaten voor ze in de Etalage terecht kunnen komen. Ik heb hem dus weer verwijderd. Magalhães 23 jun 2006 14:36 (CEST)

Sorry, wist ik niet. Bedankt. Dimitri 23 jun 2006 15:23 (CEST)

Portaal van de week[bewerken]

Wil je hier nog even naar kijken. Emiel 24 jun 2006 11:13 (CEST)

Ja, srry, blijkbaar een foutje. --Dimitri 24 jun 2006 13:25 (CEST)

Fotogalerij[bewerken]

Mooi in elkaar gezet. Al 5 jul 2006 20:44 (CEST)

Thanks. Dimitri
Noord-Amerika: Zie mijn overlegpagina. Nu waren we bezig met Portaal:Berlijn. Daarna wilden we ermee beginnen. Al 5 jul 2006 21:55 (CEST)
Berlijn is af, dus ik ga nu beginnen aan Portaal:Noord-Amerika. Als je mee wilt doen, meld dat dan ff op de overlegpagina. Al 6 jul 2006 12:09 (CEST)
Wat vind je van dit: Gebruiker:Al/Generiekportaal? Al 6 jul 2006 12:26 (CEST)
Sorry, maar als je een generiek portaalsjabloon gebruikt heb je 'm zo af (Portaal:Noord-Amerika). Je mag 'm wel uitbreiden als je wil (of dingen toevoegen aan gewest, dkb of nieuwe artikelen). Emiel en ik zijn van plan om nog snel een portaal:San Francisco of portaal:New York op te zetten. Omdat je zo'n V.S. liefhebber bent neem ik aan dat je wel wilt meehelpen, dus hierbij deze mededeling. Al 6 jul 2006 17:44 (CEST)
Ja zeer graag! Ik had zelf al gedacht aan een San Francisco portaal, omdat ik er wel wat van weet en er al geweest ben. Ik start er direct mee. --Dimitri 6 jul 2006 19:21 (CEST)
Moet ik een beginnetje maken van SF? Met Portaal 2? Dan kan jij de teksten invullen als je wil, dus doe ik de boxen enz. Al 7 jul 2006 10:08 (CEST)

Portaal:San Francisco en Portaal:New York[bewerken]

Hey Dimitri,

Voor we 2 halve projecten afleveren. Zou je even kunnen zeggen waar je bezig bent met San Fransisco en misschien zou jij mij eerst kunnen helpen met NY, dan help ik daarna wel met SF. Dat lijkt me ook makkelijker, aangezien je al aan gaf dat je nog niet zo veel verstand hebt van de sjablonen, terwijl ik die zo in elkaar zet, aangezien in portaal 2 en de boxen heb ontworpen en nu de andere 3 stedenportalen ook al in elkaar heb gezet. Emiel 6 jul 2006 21:48 (CEST)

Laat maar, NY is alweer af. Ik zal even kijken naar SF. Als je hulp nodig hebt moet je maar roepen. Emiel 6 jul 2006 23:06 (CEST)

Volglijst[bewerken]

Er waren 2 opmerkingen gekomen op de overlegpagina van de fotogallerij van Portaal:Verenigde Staten. Daar heb je nog niet op gereageerd en ik vroeg me af of je wel eens je volglijst gebruikt. Daar komen in ieder geval alle bewerkingen op door jouw aangemaakte pagina's, en ik geloof dat daar dan dus ook de bewerkingen van die overlegpagina op zouden moeten staan. Emiel 6 jul 2006 22:27 (CEST)

Neeja, eigenlijk gebruik ik die idd niet... ik zal er eens aan werken. --Dimitri 7 jul 2006 09:31 (CEST)

Portaal:Frisco[bewerken]

Ik heb het invullen voor jou gelaten. Al 7 jul 2006 10:55 (CEST)

Thnx! --Dimitri 7 jul 2006 11:22 (CEST)
Let op dat van San Franciscaan en Uitgelicht (per dag! zie "overzicht") nog maar eentje is aangemaakt! Ik heb nu helaas geen tijd meer, want ik ga zo weg. Al 7 jul 2006 14:43 (CEST) P.S. bedankt voor je compliment hieronder
Graag gedaan, en ik zal dat nu wel aanvullen hoor, ik heb nu wel wat tijd, ik vertrek pas over eu... 1 week (maar dan wel voor een hele maand, dus het portaal:VS zal iemand anders moeten checken). Ik begin er direct aan. --Dimitri 7 jul 2006 14:49 (CEST)
Ik ga voor zes weekies Glimlachende smiley. Misschien als je Kalsermar het systeem uitlegt, doet hij het? Of werk je gwn een beetje vooruit. Al 7 jul 2006 14:54 (CEST)
Welja, dat zal ik doen. Amuzeer je op reis en het beste. --Dimitri 7 jul 2006 14:57 (CEST) Glimlachende smiley

Boekarest[bewerken]

Alleen een vraagje: ik heb de teksten van Portaal:Boekarest ingevuld, hij is af. Ik kan de teksten alleen niet zien. Misschien jij, als andere gebruiker wel? Al 7 jul 2006 13:55 (CEST)

Ja, hoor, ik zie alles. Mooi trouwens. --Dimitri 7 jul 2006 13:57 (CEST)

PvdW: Bedankt voor je stem[bewerken]

Beste DimiTalen,
Bedankt voor je stem. Het portaal Insecten is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Erwin85 8 jul 2006 09:53 (CEST)

Kiekeboe terug!!! --JojoParis 8 jul 2006 21:48 (CEST)

Hehe. Waar hebbe we da al gezien, tot op MSN é.

Gebruikerspagina[bewerken]

Beste, op 15 juli is de Afbeelding:D70s.jpg die op jouw gebruikerspagina stond verwijderd op Commons, wegens het ontbreken van de juiste licentie-info. Nu, ik was via WP:CT de verwijderde afbeeldingen van pagina's aan het halen, en zag dat je een tijdje weg bent. Omdat ik zo'n rode tekst die in de plaats van zo'n missende afbeelding komt niet echt mooi vond staan op je gebruikerspagina voor z'n lange tijd, heb ik deze vervangen door Afbeelding:Nikond70front.jpg. Alvast mijn excuses als dit niet goed is. Normaal gezien vervang ik geen afbeeldingen op gebruikerspagina's, maar omdat het zo'n lange periode betreft heb ik dat hier toch gedaan. Mvg, --Tuvic 17 jul 2006 15:22 (CEST)

PvdW: Bedankt voor je stem[bewerken]

Beste DimiTalen,
Bedankt voor je stem. Het portaal Verenigde Staten is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Erwin85 28 jul 2006 11:25 (CEST)

Wereldgeschiedenis atlas[bewerken]

Hallo! Ik las net dat jij Aardrijkskunde en Geschiedenis probeert te combineren. Ik heb zelf een atlas van de wereldgeschiedenis, genaamd: Atlas van de Wereldgeschiedenis, door John Haywood.

Misschien is dat wel iets voor jou!

Groeten, The Fly

The Fly 29 jul 2006 21:19 (CEST)

Portalen[bewerken]

Moi DimiTalen, ik zie dat je veel energie steekt in het opzetten van nieuwe portalen, Noorwegen vind ik ook een aanwinst. Alleen een klein adviesje. Je bent nu bezig met Toerisme. Ik zou eerst eens gaan invenatriseren wat voor artikelen er zijn die via dat portaal zinvol ontsloten kunnen worden. Mijn idee, vrijwel nergens op gebaseerd, is dat de inhoud van dit portaal nog al mager zal worden. Wellicht is het daarom verstandig nog even te wchten en eerst te werken aan 'Toerisme-artikelen' Overigens, mbt Noorwegen wil ik af en toe wel eens kijken naar mogelijke nieuwsberichten. Peter boelens 21 aug 2006 19:28 (CEST)

Alleszins bedankt. Ik weet het, maar ik ben zeker bereid hieraan te werken, ik zie het maken van een portaal (op een pré-portaal) als een aanzet en leidraad om te bekijken wat en welke artikels ik moet aanpassen. Het is dan ook nog maar een beginnetje. Maar zeker bedankt. En als je wilt, je mag altijd meehelpen :) --DimiTalen 21 aug 2006 19:30 (CEST)

Afbeelding:Hardrockcafe.gif[bewerken]

Gelieve geen misleidende licentie-informatie te plaatsen bij afbeeldingen. Dit plaatje staat op en: terecht als belast met copyright vermeld. Dan past het niet om het hier als GFDL te uploaden. Überhaupt dacht ik dat we op nl: geen gecopyrighte logo's accepteren, dus ik ga het plaatje nomineren voor verwijdering. – gpvos (overleg) 27 aug 2006 00:24 (CEST)

Lijst liedjes plaatsnamen Californië[bewerken]

Misschien een idee, maar ik wou eerst jouw mening. Eigenlijk staan de liedjes zomaar, kriskras, door elkaar, misschien alfabetisch rangschikken volgens zanger? Nuja, het hoeft niet, maar het zou denk ik handig zijn... Als je het goed vindt zal ik dat dan wel eens in orde brengen. Jolien 29 aug 2006 12:42 (CEST)

Je bedoelt dus dat je de orde (A-B-C-D, San Francisco...) gelijk houdt, maar de lijsten daaronder rangschikt? Ok, goed. --DimiTalen 29 aug 2006 12:51 (CEST) Maar de liedjes die juist onder het kopje met de letters van het alfabet mogen bv. niet gerangschikt worden ergens onder bv. SF, laat die juist onder het kopje staan.

Ok, dankje... Kmaak er meteen werk van Jolien 29 aug 2006 12:56 (CEST)

Portaal:Spaans[bewerken]

Hoe zullen we 't maken? Zoals 'n stad (of Portaal:Auto, of zoals Portaal:Amerika of.... Al 29 aug 2006 22:40 (CEST)

  1. Mening, ik kan er niet bij helpen... Wat ik tof vindt is een portaal zoals dat van Londen. Ziet er totaal anders uit, kleurkeuze is eens totaal anders... Ik weet niet, gewoon, iets wat een beetje origineel is, het is ook het eerste protaal dat over aan taal gaat handelen niet? Dus, het mag al eens anders... (Als dat niet te moeilijk is)Jolien 29 aug 2006 22:50 (CEST)
    • Niet de eerste taal. Zie Portaal:Esperanto. Alleen de stijl (en onderhoud ;)) van P:Esperanto vind ik niks. Als je wil zal ik het zoals London maken (maar wel met kleine wijzigingen, moet tenminste een beetje uniek zijn! ;)). Ik zal een begin maken. Al 30 aug 2006 13:31 (CEST)
    • Ok, sgoed, dankje... Jolien 30 aug 2006 13:39 (CEST)
      • Bijna af, alleen maar invullen. Als je wil kan jij 't doen. Anders doe ik 't later wel. Al 30 aug 2006 14:28 (CEST)
  • Bij Spaanstalige gebieden, nu heb ik er enkel de landen ingeplaatst waar het een officiële taal is, moeten de andere er ook bij? Jolien 30 aug 2006 17:03 (CEST)

Thnks Al! Mooi gedaan, maar even ter info; het bovenste stukje (de titel en die uitgelicht ernaast) vind ik niet zo geslaagd. Kan in die schikking niets veranderd worden? Tis maar een idee, maar tproberen waard, en dan nog een kleinigheid: niet beter "Het portaal Spaans" dan "het Spaans portaal"? --DimiTalen 30 aug 2006 17:58 (CEST) Alleszins al knap gedaan.

Ik zal 't proberen te veranderen enne, Jolien, thnx. Ik heb trouwens een voorkeur aan álle gebieden. Al 30 aug 2006 18:53 (CEST)
Titel veranderd. Al 30 aug 2006 19:20 (CEST)
Kkan de aanpassing nofg niet zien maar dat zal door de trage verbinding hier komen. Thnks! --DimiTalen 30 aug 2006 19:30 (CEST)

Spaanstalige muziek[bewerken]

Hallo,

ik heb je artikel Spaanstalige muziek muziek genomineerd voor verwijdering omdat het helemaal leeg was. ik heb in de geschiedenig gekeken en daar stond maar 1 zin in. succes nog verder op wikipedia! Crazyphunk 1 okt 2006 15:05 (CEST)

Ja, ik weet het. Dat artikel was een vergissing; ipv een categorie had ik per ongeluk een artikel aangemaakt. Bedankt. --DimiTalen 1 okt 2006 15:48 (CEST)

Portaal:Nederlands[bewerken]

Thank you very much en Gracias voor het Engelsportaal en de uitbreidingen van het Spaansportaal. Geweldig dat je nu ook een Nederlandsportaal wilt maken! Als je problemen hebt (en anders, als ik nog wat tijd heb) zal ik je voor 100% ondersteunen. Groeten, Al 1 okt 2006 17:58 (CEST)

Ja dankje, maar ik denk nog niet dat dat Nederlands-portaal voor vandaag zal zijn. Ik ben momenteel nog druk in de weer met Spaans. --DimiTalen 1 okt 2006 18:00 (CEST) Gracias.
Al, ik ben zojuist begonnen met het Portaal:Nederlands, het is gebaseerd op het model van Indonesië. Ik ga nu beginnen met invullen, als je wil mag je steeds helpen. :-) --DimiTalen 21 okt 2006 20:24 (CEST)

PvdW: Bedankt voor je stem[bewerken]

Beste DimiTalen, bedankt voor je stem. Het portaal Amerika is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina. Groeten, Erwin85 6 okt 2006 14:55 (CEST)

PvdW: Bedankt voor je stem[bewerken]

Beste DimiTalen, bedankt voor je stem. Het portaal Californië is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina. Groeten, Erwin85 15 okt 2006 18:59 (CEST)

Dit bericht is automatisch geplaatst door Erwin85Bot, zie Gebruiker:Erwin85/Bot/Opdrachten.

PvdW: Bedankt voor je stem[bewerken]

Beste DimiTalen, bedankt voor je stem. Het portaal San Francisco is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina. Groeten, Erwin85 27 okt 2006 11:14 (CEST)

Dit bericht is automatisch geplaatst door Erwin85Bot, zie Gebruiker:Erwin85/Bot/Opdrachten.


Linkfixen Rome[bewerken]

Hallo DimiTalen,

Ik ben hier mee bezig en zag dat er op jouw GP en/of OP minimaal één link [[Rome]] staat die naar de DP Rome gaat. Wil je zo vriendelijk zijn, indien relevant, deze zelf aan te passen, in bv. [Rome (stad)], [Romeinse Rijk], [Vaticaan] of [Heilige stoel]. Zie de DP voor meerdere betekenissen. Alvast bedankt. Algont 3 nov 2006 01:14 (CET)

Geen probleem. --DimiTalen 4 nov 2006 08:18 (CET)

Bedankt[bewerken]

Bedankt voor de tips Dimitalen ;)

ik zal u wel nog vragen stellen als ik er heb:)

Fatih

Da's goed. Het amusement op Wiki! --DimiTalen 17 nov 2006 18:20 (CET)

PvdW: Bedankt voor je stem[bewerken]

Beste DimiTalen,
Bedankt voor je stem. Het portaal Natuurkunde is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Kameraad Pjotr 19 nov 2006 12:49 (CET)

PvdW: bedankt voor je stem[bewerken]

Beste DimiTalen/Archief/2006,
Bedankt voor je stem. Het portaal Spaans is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Kameraad Pjotr 26 nov 2006 18:56 (CET)


Gezondheidstoerisme en Medisch toerisme[bewerken]

Hoi DimiTalen, op het ogenblik is er op Overleg:Toerisme een kleine discussie over het verschil tussen deze vormen van toerisme. Kun jij daar je licht misschien over laten schijnen, omdat je dit onderscheid hebt geïntroduceerd op de pagina. Ik heb wel wat suggesties gedaan, maar echt deskundig ben ik niet. Guusb 26 nov 2006 22:41 (CET)

Bedankt voor je opmerkingen. Guusb 27 nov 2006 21:01 (CET)

PvdW[bewerken]

Hallo DimiTalen,
Ik zie dat je gestemd hebt voor een nieuw PvdW in het stemlokaal. Het is echter de bedoeling om maar 3 keer te stemmen, en jij hebt 4 keer gestemd. Zou je aub één van die stemmen willen verwijderen?
Mvg,
Kameraad Pjotr 29 nov 2006 17:07 (CET)

Sorry, maar die vierde stem zie ik niet hoor. --DimiTalen 29 nov 2006 20:14 (CET)
Ik vrees dat ik een stem dubbel geteld heb (waarschijnlijk iets dat bij het commentaar stond). Sorry daarvoor. Kameraad Pjotr 29 nov 2006 20:37 (CET)
Geen probleem. DimiTalen 27 nov 2006 20:59 (CEST)

PvdW: Bedankt voor je stem[bewerken]

Beste DimiTalen/Archief/2006, bedankt voor je stem. Het portaal Duitsland is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Kameraad Pjotr 3 dec 2006 12:58 (CET)

Oude Rome en Portaal:Latijn en Romeinse Oudheid[bewerken]

Hey,

ik heb gisteren pas je opmerking gelezen ivm. de artikels Oude Rome en Romeinse Rijk in de kroeg. Daarnaast ben ik ook een kijkje gaan nemen op het Portaal:Latijn en Romeinse Oudheid, waarbij ik enkele bedenkingen heb achtergelaten op de overlegpagina. Moest je nog vragen hebben, kan je die ook altijd stellen op mijn overlegpagina.

Evil berry 10 dec 2006 11:14 (CET)

Nowiki[bewerken]

Hallo DimiTalen, ik heb even een <nowiki> aangebracht op je kladpagina, om te voorkomen dat artikel in lijst verschijnt bij niet-bestaande categorieën. Groet, Alankomaat 10 dec 2006 15:14 (CET)

PvdW: Bedankt voor je stem[bewerken]

Beste DimiTalen/Archief/2006, bedankt voor je stem. Het portaal Fantasy is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Kameraad Pjotr 17 dec 2006 20:49 (CET)

Portaal:Oude Rome[bewerken]

Heb je het portaal al gezien dat ik gemaakt heb? Wat vind je ervan. SPQRobin 19 dec 2006 22:53 (CET)

Ik heb het zeker al gezien en ik vind het heel goed. Wel een paar kleinigheden: De kopjes in de rechthoekjes komen niet altijd goed uit op een wat kleiner scherm en de kop zou misschien in het algemeen wat verfijnd kunnen worden. Voor de rest: zeer goed. --DimiTalen 20 dec 2006 17:30 (CET)
Dat de kopjes in een kleiner scherm niet uitkomen, had ik nog niet gezien. Ik zal proberen er een oplossing voor te vinden. De grote titel vind ik zelf ook niet zo goed, maar het is beter als gewoon tekst.

SPQRobin 20 dec 2006 17:59 (CET)


Genocide[bewerken]

Maar Dimitri ik ontken het niet, ma ik zeg ook niet dat het plaatsgevonden heeft hé. ik schrijf in het artikel bij dat het een discussie opwekkende kwestie is tegenwoordig, en dat niet iedereen er mee eens is. Ik ben hier toch neutraler?

Groetjes Antistatique

Ja dat is waar, maar ik wil alleen maar zeggen dat je moet opletten. Het is een gevoelig thema. --DimiTalen 28 dec 2006 10:16 (CET)

PvdW: Stemmen verlopen[bewerken]

Beste DimiTalen/Archief/2006,
In het Pvdw stemlokaal heb je meer dan een maand geleden gestemd voor een portaal. Helaas blijven stemmen maar een maand geldig. Als je wil dat je stem geldig blijft, zul je opnieuw moeten stemmen. Anders worden de stemmen morgen weggehaald.
Groeten, Kameraad Pjotr 30 dec 2006 17:15 (CET)

Oke, danku. --DimiTalen 30 dec 2006 17:49 (CET) Zal ik eens checken.