Overleg gebruiker:Daan0416

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Daan0416, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van het Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.996.224 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
Signature button.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

groeten,
vis ← Oncorhynchus mykiss mid res 150dpi.jpg → overleg 9 nov 2019 23:03 (CET)

Beoordelingsnominatie Bas Maas[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia.

Het gaat om Bas Maas dat is genomineerd door Gekko99.

De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20191129#Bas Maas en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 29 nov 2019 23:56 (CET)

Noord-Brabant[brontekst bewerken]

Beste Daan0416, dank voor je vele bijdragen aan allerlei artikelen die betrekking hebben op Noord-Brabant. Deze week heb je weer belangrijke informatie toegevoegd aan het artikel over de provincie zelf. Ik heb je laatste bewerkingen echter aangepast. Schrik daar niet van: een van de sterke punten van Wikipedia is dat we elkaars bijdragen proberen te verbeteren. Daarmee wordt de waarde van de encyclopedie verhoogd en leren we van elkaar. Enkele punten waar je je mijns inziens nog kunt verbeteren zijn: taal (Desondanks de provincie relatief hoger ligt, stromen drie van de grote rivieren door de provincie is slecht Nederlands}, logica (dezelfde zin is ook onlogisch: juist omdat Brabant hoger ligt stroomt het water erdoorheen naar lagere gebieden), redundantie (Natuurschoon vindt men ook in overvloed in de provincie is een overbodige zin) en structuur (de gedeelten over vissersdorpen en visafslagen bijvoorbeeld passen beter bij Werkgelegenheid dan bij Geografie). Doe je voordeel met mijn adviezen; ik hoop je hier nog vaak te zien. Met vriendelijk groet, Sylhouet overleg 28 jan 2020 17:48 (CET)

Beoordelingsnominatie lijst van evenementen[brontekst bewerken]

Hallo Daan0416,

Tot mijn spijt moet ik je melden dat ik zojuist de Lijst met Noord-Brabantse evenementen ter beoordeling aan de gemeenschap heb voor moeten leggen. Dit heb ik gedaan omdat de lijst naar mijn idee niet in een encyclopedie thuis hoort. Misschien heb je de lijst gemaakt naar aanleiding van de lijst over Breda, ook die heb ik voorgelegd. De beoordeling vindt plaats op deze dagpagina. Daar kan je ook reageren op de nominatie. Uiteraard kan je gedurende de beoordelingsperiode (minimaal twee weken) de lijst blijven bewerken, zodat misschien wel blijkt dat ik ongelijk heb. Mocht je vragen hebben: stel die dan gerust hieronder, dan zal ik ze ook hier beantwoorden. Met vriendelijke groet, Dqfn13 (overleg) 30 jan 2020 14:11 (CET)