Overleg gebruiker:Mjm1968

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 10 jaar geleden door Gouwenaar in het onderwerp Auteursrechten afbeelding
Hallo Mjm1968, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.853 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. Je kunt hier je opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SieBot (overleg) 10 jul 2013 14:44 (CEST)Reageren

Beste, ik heb uw bijdrage op Wikipedia:Etalage/Aanmelding kandidaten/Aanmeldingen ongedaan gemaakt, omdat dit een tekstdump was waarbij de tekst overgenomen was van een andere website. Daarnaast is de genoemde pagina een noimnatiepagina voor nieuwe etalageartikelen en geen pagina om nieuwe artikelen op aan te maken. Pompidom (overleg) 17 jul 2013 15:05 (CEST)Reageren

Taekwondo Bond Nederland[brontekst bewerken]

Beste Mike, u kunt best hier reageren op deze nominatie waar u vrij bent om te motiveren waarom dit artikel dient behouden te blijven. Mvg DirkVE overleg 17 jul 2013 15:15 (CEST)Reageren

Het artikel bevat louter harde feiten en derhalve hoort het op Wikipedia thuis. Mijn vriendelijke doch dringende verzoek is dan ook om de nominatie om het artikel te verwijderen, direct in te trekken.

Ik heb de tekst overgenomen van het door mij geschreven artikel "Taekwondo Bond Nederland" op Wikipedia.

Mvg, Mike Fox / TBN bestuurslid regio Zuid

In antwoord op uw terugkoppeling[brontekst bewerken]

Welkom op Wikipedia. Uw artikel is op 10 juli genomineerd door Ikkenickdanniet, omdat deze het artikel te promotioneel/reclame-achtig vond. Ik heb het artikel van toen eens doorgekeken, en volgens mij was dat toendertijd inderdaad het geval. Inmiddels ziet het artikel er al stukken beter uit.

Als een artikel genomineerd wordt voor beoordeling, dan blijft dit artikel 2 weken op de beoordelingslijst staan voordat deze wordt beoordeeld door een moderator. Als de moderator het artikel goed genoeg vind, dan haalt die moderator het sjabloon van het artikel. Zo niet, dan wordt het artikel verwijderd. In de tussenliggende tijd kan het artikel worden verbeterd.

U kunt op WP:Wat Wikipedia niet is meer informatie vinden over wat Wikipedia niet is. U kunt op Help:Tips voor het schrijven van een goed artikel kunt u meer informatie vinden hoe u het artikel kunt verbeteren. Als u verder vragen heeft kunt u die stellen op de Help:Helpdesk. Succes!

Sum?urai8? 18 jul 2013 09:16 (CEST)Reageren

 

Trouwens mijn excuses voor het niet op de hoogte stellen van Mjm1968 over de beoordelingsnominatie, ik wist tot voor kort niet dat dat moest totdat MoiraMoira mij daar laatst op wees, dus sorry - Nick (overleg) 18 jul 2013 16:53 (CEST)Reageren

Auteursrechtenschending Taekwondo Bond Nederland[brontekst bewerken]

Hoi. Je artikel Taekwondo Bond Nederland zal meteen verdwijnen omdat het (gedeeltelijk) van elders gekopieerd lijkt, zie het auteursrechtenbeleid. Mocht je de rechten op de tekst bezitten, dan kun je de formele toestemmingsprocedure volgen. Daarnaast (en daardoor) heeft de tekst een niet-encyclopedische stijl, dus vrijgeven heeft geen enkele zin. Groet. — Zanaq (?) 18 jul 2013 21:04 (CEST)

Zanaq, het is MIJN tekst ! Ik ben de eigenaar en beheerder van website www.taekwondoparkstad.nl en ook daar heb ik de tekst ZELF samengesteld. Ik heb de tekst zelf geschreven door diverse boeken over Taekwondo te bestuderen. Het zijn mijn eigen woorden welke ik ook op mijn eigen website heb staan ! Kijk op www.taekwondoparkstad.nl . . . . mijn website ! Het lijkt er steeds meer op dat wanneer mensen gebrek aan kennis over Taekwondo hebben, er meteen een streep doorheen willen halen ! Het zijn feiten welke er staan, niets meer en niets minder.

Nou, bij deze geef ik mijzelf toestemming om MIJN EIGEN TEKST TE GEBRUIKEN !

Ik word onwel van allerlei gezeur dat kant noch wal raakt. Blijf van mijn artikel af en laat het gewoon staan.

Mvg, Mike Fox – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Mjm1968 (overleg · bijdragen) 18 jul 2013 22:04‎ - PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

Niet[brontekst bewerken]

Naar aanleiding van uw jongste toevoeging (en de verwijdering ervan) aan het artikel Taekwondo Bond Nederland is het wellicht een goed idee WP:NIET eens door te lezen, dat voorkomt misschien verdere frustratie. Vr. groet, JanB (overleg) 23 jul 2013 09:27 (CEST)Reageren

Taekwondo Academy Parkstad[brontekst bewerken]

Hallo Mjm1968, ik heb je artikel Taekwondo Academy Parkstad ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken je bericht met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! — Zanaq (?) 23 jul 2013 11:04 (CEST)

Auteursrechten afbeelding[brontekst bewerken]

Beste Mjm1968, je hebt deze afbeelding op Wikimedia Commons geplaatst met de vermelding "eigen werk". Het betreft het logo dat gebruikt wordt door Taekwondo Bond Nederland. Klopt het dat jij beschikt over de rechten op dit beeldmerk. Zo ja, zou je dat dan willen laten vastleggen op de hier aangegeven wijze. Bedenk wel, dat het vrijgeven van dit materiaal betekent dat iedereen, binnen de licentievoorwaarden, dit materiaal mag gebruiken en bewerken ook voor eigen al dan niet commerciële doeleinden. Deze procedure is nodig omdat niet vastgesteld kan worden dat iemand met de gebruikersnaam Mjm1968 de rechten van dit beeldmateriaal bezit. Met vr. groet, Gouwenaar (overleg) 23 jul 2013 15:11 (CEST)Reageren