Overleg gebruiker:Nienkelinde

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Nienkelinde, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van het Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.051.824 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

KroySquare.jpgDirkVE overleg 19 okt 2016 12:45 (CEST)

Bron?[brontekst bewerken]

Hallo Nienkelinde, welkom op Wikipedia. Ik zag net je artikel Fenna Feenstra Kuiper. We proberen hier zo objectief mogelijk te schrijven en niet onze eigen ideeën aan de lezer mee te geven. Kun je verifieerbare en betrouwbare bronnen geven die je opmerkingen "Haar boeken kenmerken zich door ..." en "Haar boeken onderscheiden zich ook door ..." onderschrijven? RONN (overleg) 19 okt 2016 13:16 (CEST)

Hoi Ron, dank voor je welkom! Die opmerkingen baseren zich op mijn persoonlijke expertise, ik zal het objectiever maken/aanpassen. [[Gebruiker:Nienkelinde]

Fenna Feenstra Kuiper[brontekst bewerken]

Ha NienkeLinde, ik zag je artikel Fenna Feenstra Kuiper voorbij komen op het gendergap-project en wilde je alleen maar laten weten dat ik het een mooie bijdrage vind aan de encyclopedie :) Ik heb ook het item op wikidata voor Feenstra Kuiper aangemaakt zodat ze daar nu ook een plek heeft. Ik wil ergens de komende dagen ook (een aantal van) haar boeken daar aan gaan maken. Ik verheug me op je volgende bijdragen! Ecritures (overleg) 19 okt 2016 16:34 (CEST)

"Omdat ik iets te zeggen had"[brontekst bewerken]

Hoi Nienkelinde, misschien ben je geïnteresseerd in het volgende. Naar aanleiding van de tentoonstelling 'Omdat ik iets te zeggen had' over Nederlandse 19-eeuwse schrijfsters organiseert de Gendergap werkgroep een tweedelige Wikipedia workshop in samenwerking met de Universiteitsbibliotheek Utrecht. Zaterdag 5 november is er in de universiteitsbibliotheek in Utrecht een workshop Wikipedia over vrouwelijke schrijvers: interessant misschien voor nieuwe Wikipedianen, maar niet minder voor de gevestigde orde. De Universiteit Utrecht biedt ons, samen met het Huygensinstituut, de mogelijkheid om artikelen te schrijven over schrijfsters uit de 19de eeuw en geven ons toegang tot de bronnen in de bibliotheek. Na afloop zal er mogelijkheid zijn tot het bekijken van oude drukken en handschriften van enkele oude Utrechtse schrijfsters. info vind je hier, Ecritures (overleg) 30 okt 2016 12:00 (CET)

Helaas kon ik niet afgelopen zaterdag, ik ben wel bij de bijeenkomst in april geweest in Atria, wellicht grotendeels hetzelfde? Ik ga kijken of ik wel bij de follow up bijeenkomst kan zijn... Nienkelinde (overleg) 7 nov 2016 09:49 (CET)
Leuk! dan zie ik je daar weer Knipoog, Ecritures (overleg) 7 nov 2016 11:40 (CET)

Marie du Moulin[brontekst bewerken]

Ha Nienkelinde, zou je op het artikel Marie du Moulin nog even kunnen kijken naar de link naar Maria Stuart? Deze link verwijst naar een zogenaamde doorverwijzingspagina. Ik weet niet precies wie de juiste Maria Stuart waar je naar wilt verwijzen ;) Ecritures (overleg) 30 okt 2016 12:08 (CET)

Hoi Ecritures, ik heb het aangepast! Dank voor je opmerkzaamheid. Nienkelinde (overleg) 7 nov 2016 09:43 (CET)
Ik heb een bepaalde extensie op wikipedia en dergelijke linken naar doorverwijzingspagina's worden roze :) Dan is het lastig om ze niet te zien :P Groet, Ecritures (overleg) 7 nov 2016 11:39 (CET)

#100wikiwomen challenge[brontekst bewerken]

100WikiWomen NL.png Hoi Nienkelinde,

op 29 november begint de #100wikiwomen challenge: 100 dagen lang iedere dag 1 artikel over een vrouw online op wikipedia. Samen hebben we dan 100 artikelen geschreven op 8 maart 2017.

Heb je zin om mee te doen? Kies dan een datum uit op de projectpagina en zorg ervoor dat jij die dag voor 18.00 uur een nieuw artikel over een vrouw hebt geschreven. Natuurlijk mag je ook meerdere artikelen schrijven tijdens deze 100 dagen. Graag zelfs!

Inspiratie nodig? Kijk dan eens op het (nog superlange) overzicht van gewenste vrouwenartikelen op de gendergap-projectpagina. Doe je mee? :)

Ecritures (overleg) 25 nov 2016 17:49 (CET)

#100wikiwomen challenge: bedankt![brontekst bewerken]

Voor het schrijven van het artikel Aletta Hannemans tijdens de #100wikiwomen challenge

Ha NienkeLinde, bedankt voor je artikelen over Aletta Hannemans en Margaretha van Bancken voor de #100wikiwomen challenge. Leuk dat je de komende weken nog vaker meedoet door nog meer artikelen te schrijven Lach, Ecritures (overleg) 20 dec 2016 17:48 (CET)

Ik wilde ook mijn waardering uitspreken voor de artikelen over Geertgen Wyntges en Jacoba Maria van Nickelen die je ook voor de challenge schreef. Leuk dat je zo'n grote bijdrage levert: ik lees je artikelen met plezier omdat ik zo steeds nieuwe, interessante vrouwen leer kennen. Dank voor je bijdragen, Ecritures (overleg) 17 jan 2017 18:29 (CET)

Link wikidata[brontekst bewerken]

Hoi Nienkelinde, leuk artikel over Geertgen Wyntges. Ik zag dat zij al wel een artikel had in andere talen, Engels en Spaans o.a. Ik heb daar links naartoe gezet. Zou je dat ooit zelf willen doen, dat werkt via Wikidata. In deze edit kan je zien wat ik gedaan heb, het is niet moeilijk als je het eenmaal weet, zie https://www.wikidata.org/w/index.php?title=Q5529917&diff=419137006&oldid=414816448. Met vriendelijke groet, Elly (overleg) 23 dec 2016 14:08 (CET)

Uitnodiging[brontekst bewerken]

Hallo Nienkelinde,

Allereerst een mooie nieuw jaar gewenst!

Zoals je wellicht weet, wordt er ook dit jaar een prijs uitgereikt voor projecten en gebruikers op de Nederlandstalige Wikipedia die een extra blijk van waardering verdienen. Deze prijs heet de WikiUil en staat voor de wijsheid en kennis waar het op Wikipedia om draait. In zes categorieën nomineerden de online Wikipedia-gebruikers wie in aanmerking zou komen voor die prijs. Inmiddels heeft de gemeenschap in een besloten stemming bepaald wie de WikiUilen moeten ontvangen. Over de WikiUilen kun je meer lezen op de volgende pagina: Wikipedia:WikiUilen.

Zoals je misschien weet: jij bent genomineerd voor een WikiUil ter waardering van je activiteit als nieuwkomer op Wikipedia!

Van harte gefeliciteerd met deze nominatie!

Welke gebruikers en projecten daadwerkelijk een WikiUil winnen wordt pas bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de WikiUilen tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in Leiden op zaterdag 21 januari. Omdat je genomineerd bent voor deze prijs, willen we je graag uitnodigen voor deze nieuwjaarsbijeenkomst. Meer informatie kun je vinden op: Nieuwjaarsbijeenkomst 2017.

Als je liever alleen bij de uitreiking van de WikiUilen aanwezig bent, kan dat ook. De prijsuitreiking vindt plaats ongeveer tussen 14:00 en 14:30. Na de uitreiking kan men gratis het Museum Volkenkunde bezoeken en daarna volgt een gratis borrel. Daarnaast is inschrijven om gratis toegang te hebben tot het museum noodzakelijk. Blijf je liever anoniem kun je gerust een pseudoniem invullen: via deze link. Aanmelden kan tot en met 15 januari!

Daarnaast willen wij, als organisatoren van de uitreiking van de WikiUilen ook graag weten of je komt of niet! Kun je dit ons laten weten?

Dank voor je bijdragen aan Wikipedia en we hopen in de toekomst nog meer bijdragen van je te zien!

Namens de organisatie van de prijsuitreiking, Taketa & Romaine 9 jan 2017 15:28 (CET)

Hoi Taketa en Romaine,
Lijkt me leuk om bij de nieuwjaarsborrel te zijn en gebruikers eens in het echt te ontmoeten, ik heb me dus opgegeven! Misschien kom ik met vriend.
groetjes Nienke

Nienkelinde 16 jan 2017 12:06 (CET)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[brontekst bewerken]

 1. This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
 2. Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[brontekst bewerken]

De eerste[brontekst bewerken]

ha Nienkelinde, hier de link naar de pagina in mijn gebruikersruimte met op dit moment slechts zes vrouwen die ergens de eerste in waren. Ik zet ze er steeds bij wanneer ik ze willekeurig tegenkom. Je bent van harte welkom om er aan bij te dragen en er iets fatsoenlijks van te maken Knipoog Weet jij of er in het vrouwenlexicon een manier is om artikelen te te tonen van vrouwen die ergens de eerste mee/in waren? Ik heb de vrouwen trouwens chronologisch gerangschikt naar het jaar waarin de prestatie/de aanstelling etc plaatsvond. Ecritures (overleg) 17 jun 2017 12:37 (CEST)

Hoi Ecritures, sorry beetje druk, dus late reactie; wat een leuk lijstje! Evelien van Atria had het erover dat zij ook een lijst heeft, dus misschien kun je die samenvoegen? Volgens mij kun je in het vrouwenlexicon niet specifiek zoeken op 'eersten', behalve door letterlijk op dit woord te zoeken, maar dat levert ook heel veel 'eerste vrouwen van' op. Nienkelinde (overleg) 5 juli 2017 20:35 (CET)
Toch even aan de slag gegaan met de vrouwenlexicon, tot en met de c, levert al een aardig lijstje op...
 • Marie Jeanette Baale (geb. Groningen 17-5-1875 – gest. Amsterdam 22-10-1947), eerste vrouwelijke doctor in de klassieke letteren van Europa, lerares en feministe.
 • Trijntje Alberts, vooral bekend als Trijntje Soldaats (geb. Ezinge 19-1-1749 – gest. Ezinge 5-8-1814), naaister, stond aan de wieg van het eerste Nederlandse sprookjesboek.
 • Elisabeth de Baer, ook bekend als Elisabeth de Boer (gest. na 6-1662), een van de eerste beroepstoneelspeelsters bij de Amsterdamse Schouwburg.
 • Geertruida Catharina Theresia Maria Beliën, (geb. Oirschot 20-11-1902 – gest. Den Bosch 11-6-1966), onderwijzeres, eerste vrouwelijke burgemeester van Nederland.
 • Frieda Belinfante, Frieda de eerste vrouwelijke dirigent van Nederland die voor een professioneel orkest stond.
 • Eva Bendien, Eva (geb. Arnhem 8-1-1921 – gest. Amsterdam 8-3-2000), oprichtster van de eerste galerie voor hedendaagse kunst in Nederland.
 • Ariana van den Bergh, vooral bekend als Ariana Nozeman (geb. Middelburg 1626/1628 – begr. Amsterdam 7-12-1661), eerste beroepstoneelspeelster bij de Amsterdamse Schouwburg.
 • Titia Bergsma, (geb. Leeuwarden 13-2-1786 – gest. Den Haag 2-4-1821), eerste westerse vrouw in Japan.
 • Helena Hendrika Maria de BEUS, bekend als Lenie de Beus (geb. Uithoorn 23-8-1923 – gest. Uithoorn 27-3-2009), directrice transportbedrijf, eerste Nederlandse ‘Zakenvrouw van het Jaar’.
 • Kunegonda Elizabeth Biezeveld, de eerste vrouw met een vaste aanstelling aan de kerkelijke opleiding die onder auspiciën stond van het Hervormd Theologische Wetenschappelijk Instituut (HTWI).
 • Christina Wilhelmina van Bilderbeek, de eerste vrouw die toetrad tot de NSB.
 • Catrien Blaauboer was de eerste vrouw binnen het college van B&W van Deventer, en daarmee de eerste vrouwelijke wethouder van een grote gemeente (niet eerste vrouwelijke wethouder)
 • Agneta Agnes Block was de eerste botanicus in de Republiek die erin slaagde een vruchtdragende ananasplant te kweken.
 • Marianna Boedijn geldt als Nederlands eerste prima ballerina,
 • Corinne Marie Louise Boetzelaer van de eerste vrouwelijke officier bij de Nederlandse Koninklijke Marine
 • Cornelia Arnolda Johanna ten Boom (geb. Amsterdam 15-4-1892 – gest. Orange, VS 15-4-1983), horlogemaakster, actief in het verzet; later evangeliste. de eerste vrouwelijke gediplomeerde horlogemaakster
 • Maria Clasina van Boort Ze was de eerste vrouw in Nederland die haar geld met het poppenspel verdiende.
 • Grietje Bosker (geb. Polder Nieuwland 10-9-1894 – gest. Hippolytushoef 31-4-1991), eerste vrouw die het sluitgat van de Afsluitdijk overstak.
 • Anna Antoinette van Bosse, algologe. kreeg als eerste vrouw in Nederland een eredoctoraat,
 • Johanna Helena de Both, Eerste vrouwelijke hoofdredacteur
 • Anna Margareta von Bragner vermoedelijk de eerste journaliste van Nederlandse geboorte
 • Jacoba van den Brande (geb. Middelburg 4-7-1735 – gest. Middelburg 14-8-1794), eerste directrice van het Natuurkundig Genootschap der Dames te Middelburg. In 1785 werd het Natuurkundig Genootschap der Dames opgericht. Dit ‘Dames-physica’ was het eerste natuurwetenschappelijke genootschap ter wereld dat exclusief voor vrouwen was bestemd. Jacoba van den Brande werd eerste directrice van dit genootschap
 • Maria Johanna de Braun eerste individuele sportster uit Nederland die Olympisch goud behaalde
 • Titia Brongersma een van de eerste Nederlandse vrouwen was die een bundel niet-religieuze poëzie publiceerde.
 • Fenna Diemer-Lindeboom als eerste AR-volksvertegenwoordigster gekozen werd in de gemeenteraadslid van Rotterdam; een jaar later werd Jacqueline Rutgers, de eerste AR-vrouw in de Tweede Kamer.
 • Maria Brigitta Catherina de Bruijn, ( Ria Beckers) eerste vrouwelijke lijsttrekker in Nederland en – na de verkiezingen – de eerste vrouwelijke fractieleider in de Tweede Kamer
 • Johanna Maria Buiteman, vooral bekend als Hanna Hendriks-Buiteman (geb. Den Haag 19-5-1879 – gest. Ubbergen 4-8-1969), politica, eerste vrouwelijke SDAP-raadslid in Limburg.
 • Jacoba Adriana Busken Rond 1771 betrad zij als eerste meisje de Vlissingse Latijnse school, waar zij privaatles kreeg van de rector.
 • Wendelmoet Claesdr., is bekend geworden als het eerste vrouwelijke slachtoffer van de geloofsvervolgingen onder Karel V
 • Marie-Anne Collot Begin 1767 werd zij – als eerste vrouw in Rusland – ‘académicien(ne)’ aan de Keizerlijke Academie voor Schone Kunsten van Sint-Petersburg.
 • Johanna de Corleva eerste vrouwelijke woordenboekmaker in de Nederlanden.
 • Isabella de Correa eerste vrouw die naar het Spaans vertaalde.

We nodigen je uit voor donderdag 8 maart[brontekst bewerken]

Op 40 plekken wereldwijd!

Je bent van harte uitgenodigd om op 8 maart deel te nemen aan een uniek evenement op de residentie van de Zweedse Ambassade aan de Lange Voorhout 28 in Den Haag. We zullen daar een middag werken aan Wikipedia-artikelen over toonaangevende vrouwen in wetenschap, bedrijfsleven, cultuur en politiek.

Waarom organiseren we dit evenement?
Dit evenement is onderdeel van een internationale #Wikigap actie waaraan 40 (!) Zweedse ambassades deelnemen. De Zweedse regering is de eerste regering in de wereld die een feministisch buitenlandbeleid heeft afgekondigd, waarbij gelijke vertegenwoordiging voor mannen en vrouwen een van de fundamenten is. De gendergap werkgroep werkt al enkele jaren hard aan het verkleinen van de #Wikigap binnen Wikimedia projecten.

Sluit je ook aan?
Jij kunt hier ook bij zijn! Deelnemen aan dit evenement is zowel online als offline (beperkt aantal plaatsen) mogelijk. Een groot gedeelte van de bijeenkomst in Den Haag zal in het Engels zijn. Registreren is een vereiste en kan via dit formulier. Registreer je nu en wellicht ontmoeten we je op 8 maart!

Hartelijke groet,
de gendergap werkgroep
19 feb 2018 15:50 (CET)

P.S. Je ontvangt dit bericht omdat je in het verleden hebt deelgenomen aan schrijfweken over Zweden en/of je hebt aangegeven dat je bijdraagt aan het gendergap project.

Beoordelingsnominatie Anna de Vos van Steenwijk[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia.

Het gaat om Anna de Vos van Steenwijk dat is genomineerd door Paul Brussel.

De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20190902#Anna de Vos van Steenwijk en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 3 sep 2019 00:55 (CEST)

Groningse Wikipedianen[brontekst bewerken]

Hoi Nienke,

Wat leuk dat je een schrijfavond in Groningen gaat organiseren!

Ik heb in april daar een zaterdag een schrijfdag gedaan voor Amnesty: zal ik de studenten daar een mailtje sturen voor je? De meesten doen een Engelse studie en komen zelf uit Griekenland, Duitsland, USA, maar in die talen willen we ook artikelen over de Nederlandse en Groningse vrouwen toch? Ciell 21 okt 2019 21:50 (CEST)

Hoi Ciel, dank voor je berichtje! Ik zag inderdaad dat er in april een bijeenkomst in Groningen was geweest, ik woonde er toen nog niet! Super als je de studenten een mailtje wil sturen! Nienkelinde (overleg)

Stine Dutmers[brontekst bewerken]

Dag Nienkelinde, ik heb het bronverzoek herplaatst. Ik zou graag een onafhankelijke en gezaghebbende bron zien voor die mening. Zie ook WP:NPOV. Is de aangeleverde bron "De Verhalen van Groningen?" onafhankelijk en gezaghebbend? Er wordt in ieder geval niet het woord "belangrijk" genoemd, in heel Europa werden boeken overgeschreven, bij "belangrijk" denk ik eerder aan de Gent-Brugse stijl in de boekverluchting. Wel staat er een "aanzienlijke rol" dat imo een heel andere betekenis heeft. Het woord "belangrijk" kan trouwens ook prima weggelaten worden, daarmee komt de zin neutraler over, er veranderd inhoudelijk aan de zin niets. MVG, Arch (Overleg) 1 nov 2019 10:42 (CET)

Intussen heeft iemand anders een puike bron geplaatst, plus nuancering geboden met het vermelding erbij "belangrijkste van de Ommelanden" waarmee de opmerking in een neutrale context staat. MVG, Arch (Overleg) 1 nov 2019 14:03 (CET)
Ik zag het, mooi!

Uitnodiging - doe je mee met de activiteiten rondom Internationale Vrouwendag?[brontekst bewerken]

7 maart 2020 - Aankondiging.jpg

In 2019 heb je een Wikipedia artikel geschreven, een foto toegevoegd aan Wikimedia Commons en/of een Wikidata item aangemaakt in het kader van het gendergap project. Binnenkort viert de wereld Internationale Vrouwendag 2020. Om hierbij stil te staan, organiseren we ook dit jaar extra activiteiten rondom het gendergap project. Doe je mee?

WikiZaterdag in Utrecht

Er is een speciale WikiZaterdag in Utrecht op 7 maart waar je samen met andere Wikimedianen kunt werken aan het vergroten van kennis over vrouwen en vrouw gerelateerde onderwerpen. Je bent van harte welkom om aan te sluiten!

Online meedoen

Maar je kunt natuurlijk ook vanaf een andere locatie online aan de slag. Kijk voor inspiratie eens rond bij de te schrijven artikelen, of bijvoorbeeld bij de uit te breiden artikelen. Onder iedereen die in de periode van 1 tot en met 8 maart een bijdrage doet voor gendergap en dit laat weten op de resultatenpagina, verloten we 1 x 4 toegangskaarten voor het Rijksmuseum.

Meer weten of gelijk inschrijven voor de bijeenkomst in Utrecht? Ga dan naar de projectpagina.

Graag tot ziens! namens de gendergap werkgroep Denise Jansen - Wikimedia Nederland (overleg)

Beoordelingsnominatie Johanna van Egmond[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia.

Het gaat om Johanna van Egmond dat is genomineerd door Jvhertum.

De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20201026#Johanna van Egmond en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 26 okt 2020 23:56 (CET)