Ziggo Sport

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
(Doorverwezen vanaf Sport1)
Ga naar: navigatie, zoeken
Ziggo Sport Totaal
Land Vlag van Nederland Nederland
Uitzendgroep Liberty Global plc
Startdatum 12 november 2015
Omroepsoort Commerciële omroep
Genre Sport
Marktaandeel 0,8% (2016)
Website
Lijst van televisiezenders
Portaal  Portaalicoon   Televisie

Ziggo Sport Totaal is een Nederlandse betaal-tv-dienst gespecialiseerd in sportprogramma's van Liberty Global, eigenaar van kabelexploitant Ziggo. Sinds 12 november 2015 wordt op kanaal 14 het open subkanaal Ziggo Sport Select uitgezonden, exclusief voor Ziggo-klanten. Daarnaast bestaan ook nog de kanalen: Ziggo Sport Voetbal, Ziggo Sport Golf, Ziggo Sport Racing en Ziggo Sport Extra 1.

Aanbod[bewerken]

Op de subkanalen Ziggo Sport Select en Ziggo Sport Voetbal worden in het programma Deportivo United voetbalwedstrijden van onderstaande competites uitgezonden:

Andere Sportevenementen Live op Ziggo Sport Totaal:

Het open kanaal heeft een eigen talkshow, Peptalk, gepresenteerd door Jack van Gelder en Frank Evenblij. Roundup is een programma met Sascha Visser met hoogtepunten van het Spaanse en Engelse voetbal.

Kanalen[bewerken]

Ziggo Sport Totaal heeft thans één open kanaal in volledig HD voor Ziggo-klanten en zes betaalkanalen waaronder twee kanalen volledig in HD. Op het eerste kanaal, Ziggo Sport Select HD, selecteert Ziggo Sport de beste sport van dat moment. Daarnaast zijn er nog drie volledig gethematiseerde kanalen; Ziggo Sport Voetbal HD, Ziggo Sport Golf en Ziggo Sport Racing. Op Ziggo Sport Extra 1 en Ziggo Sport Extra 2 zijn op de piekmomenten ook diverse live sporten te bekijken.

Huidige medewerkers Ziggo Sport Totaal[bewerken]

Presentatoren die ook regelmatig wedstrijden van commentaar voorzien:

Verslaggevers/commentatoren:

Analisten/medecommentatoren (voetbal):

Formule 1:

Externe link[bewerken]