Overleg gebruiker:Eden10Hazard

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Crystal Clear app kuser.svg Nuvola apps edu languages.png Archives.png Nuvola apps khexedit.png Crystal Clear mimetype document.png
Gebruikerspagina Overlegpagina Overleg 2012 2013 2014 2015 2016 2017 Gestarte artikelen Bijdragen


Shhht, stilte graag, op deze pagina wordt druk overlegd. Oude berichten kun je terugvinden op Overleg 2015 en Overleg 2016 etc.
Een bericht sturen kun je het makkelijkst via "kopje toevoegen" (naast bewerken). Gelieve je bericht af te sluiten met ~~~~ .

President Reagan holds an oval office staff meeting 1981.jpg

We nodigen je uit voor donderdag 8 maart[brontekst bewerken]

Op 40 plekken wereldwijd!

Je bent van harte uitgenodigd om op 8 maart deel te nemen aan een uniek evenement op de residentie van de Zweedse Ambassade aan de Lange Voorhout 28 in Den Haag. We zullen daar een middag werken aan Wikipedia-artikelen over toonaangevende vrouwen in wetenschap, bedrijfsleven, cultuur en politiek.

Waarom organiseren we dit evenement?
Dit evenement is onderdeel van een internationale #Wikigap actie waaraan 40 (!) Zweedse ambassades deelnemen. De Zweedse regering is de eerste regering in de wereld die een feministisch buitenlandbeleid heeft afgekondigd, waarbij gelijke vertegenwoordiging voor mannen en vrouwen een van de fundamenten is. De gendergap werkgroep werkt al enkele jaren hard aan het verkleinen van de #Wikigap binnen Wikimedia projecten.

Sluit je ook aan?
Jij kunt hier ook bij zijn! Deelnemen aan dit evenement is zowel online als offline (beperkt aantal plaatsen) mogelijk. Een groot gedeelte van de bijeenkomst in Den Haag zal in het Engels zijn. Registreren is een vereiste en kan via dit formulier. Registreer je nu en wellicht ontmoeten we je op 8 maart!

Hartelijke groet,
de gendergap werkgroep
19 feb 2018 15:50 (CET)

P.S. Je ontvangt dit bericht omdat je in het verleden hebt deelgenomen aan schrijfweken over Zweden en/of je hebt aangegeven dat je bijdraagt aan het gendergap project.

Astroschrijfweken 2017[brontekst bewerken]

Op 23-25 februari 2018 vinden de Landelijke Sterrenkijkdagen plaats. Deze vormen de aftrap voor de Astroschrijfweken op Wikipedia van 25 februari - 11 maart. Doe je mee? Zet dan #Astroschrijfweek in je bewerkingssamenvatting, en maak kans op een leuke prijs die beschikbaar is gesteld door de Nederlandse Onderzoeksschool voor Astronomie. Meer weten? Kijk dan op de projectpagina en meld je aan!

Uit- of inschrijven voor deze mailing - Romaine 25 feb 2018 02:47 (CET)[reageer]

De vrouwen die je nooit hebt ontmoet 2018[brontekst bewerken]

Vrouwen op Wikipedia

Op 8 maart zal voor de tweede maal de #100wikiwoman-challenge eindigen, maar niet gevreesd want er komt meteen een tweede uitdaging aan. Vanaf 5 maart tot 9 april 2018 loopt de schrijfwedstrijd "De vrouwen die je nooit hebt ontmoet". Dit initiatief vindt plaats tijdens Women's History Month en wordt ondersteund door Iberocoop. Deze wedstrijd werd voor het eerst in 2015 georganiseerd op de Engelstalige Wikipedia en vanaf 2017 internationaal. De Nederlandse Wikipedia zal voor de tweede maal deelnemen. Tot nu toe resulteerde dit in 3500 nieuwe of bewerkte artikelen. Het doel is het verbeteren van Wikipedia's artikelen over vrouwen. We bedoelen hiermee ook alle artikelen gerelateerd aan vrouwenorganisaties en feministische bewegingen. Dit kan door bestaande vrouwgerelateerde artikelen zo neutraal mogelijk te maken of nieuwe artikelen te schrijven op een zo genderneutraal mogelijke wijze. Er zijn enkele mooie prijzen te winnen, ter beschikking gesteld door Wikimedia Argentinië en Wikimedia Nederland.

Alle informatie en het wedstrijdreglement is te vinden op De vrouwen die je nooit hebt ontmoet 2018

Uit- of inschrijven voor deze mailing - Romaine 5 mrt 2018 05:22 (CET)[reageer]

Themaweken Maand van Verzet 2018[brontekst bewerken]

Hallo Eden10Hazard,

In mei lopen de themaweken van de Maand van het Verzet met als doel om het onderwerp verzet beter beschreven te krijgen met nieuwe artikelen en de uitbreiding van bestaande artikelen. Een jury beoordeelt na afloop de artikelen en kiest daaruit de tien beste artikels.

Deelnemen & meer informatie · Uit- of inschrijven voor deze mailing - Romaine 1 mei 2018 02:12 (CEST)[reageer]

Beoordelingsnominatie Lijst van Belgische voetballers in het buitenland[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Lijst van Belgische voetballers in het buitenland dat is genomineerd door Vinvlugt. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20180829 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 30 aug 2018 02:01 (CEST)[reageer]

Schrijfweken Friesland 2018[brontekst bewerken]

Vlag Friesland

"It giet oan!"
In 2018 is Leeuwarden/Friesland Culturele Hoofdstad van Europa. Op Wikipedia besteden we hier aandacht aan middels een dubbele lokale schrijfweek over Friesland. Deze vindt plaats van 1 t/m 14 oktober 2018. Doe je mee? Meld je dan aan op de projectpagina en schrijf mee!

Deelnemen & meer informatie · Uit- of inschrijven voor deze mailing - Romaine 2 okt 2018 10:54 (CEST)[reageer]

Fodé Ballo-Touré[brontekst bewerken]

Je schrijft dat hij bij voorkeur als linksback speelt. Bedoel je daarmee dat hij meestal op die positie speelt, of dat hij graag daar speelt? Dit laatste staat er nu. Ik vermoed dat je het eerste bedoelt. Klopt dit? De bronnen geven geen aanleiding voor deze voorkeur, en, misschien speelt hij wel liever ergens anders dan waar hij meestal staat. Niet ondenkbaar, toch? Mvg. Back to the Stars Again (overleg) 16 okt 2018 03:28 (CEST)[reageer]

  • Ik bedoel eigenlijk dat eerste, maar het komt inderdaad over als dat tweede. Ik gebruik dat zinnetje 'speelt bij voorkeur als ...' standaard. Ben het beginnen te gebruiken omdat ik het vaak bij andere voetbalspelers zag. "speelt doorgaans als ..." of "speelt als .." wordt ook vaak gebruikt. Bedankt voor de invraagstelling, ik zal terug overschakelen op "Speelt als .." zonder voorkeur/doorgaans erbij. Mvg E10H msg 16 okt 2018 3:35 (CET)
    • Ik houd zelf altijd 'doorgaans' aan. Als je alleen schrijft 'speelt als', dan lijkt het of een speler daar altijd staat en als je 'bij voorkeur' gebruikt, dan lijkt het net of je de persoonlijke voorkeur van die speler weet. De toevoeging 'doorgaans' is denk ik het makkelijkst te staven, via bijvoorbeeld Transfermarkt, dat bijhoudt waar spelers in wedstrijden opgesteld staan. Flügel-Flitzer (overleg) 16 okt 2018 10:57 (CEST)[reageer]


Artikel SC City Pirates[brontekst bewerken]

Beste Eden10Hazard,

kan u mij tips geven rond het artikel van SC City Pirates? Dit is geen voetbalclub meer, maar een sociaal project. Ik heb zelf niks met het project te maken, een vrijwilliger van het project heeft mij gevraagd de pagina te wijzigen. Maar dit wordt niet geaccepteerd volgende enkele fanatieke Wikipedia gebruikers. Eén van hen heeft uw naam benoemd, kan u mij misschien helpen? Alvast dank om ernaar te kijken, met vriendelijke groet, Merel Tcocapen (overleg) 8 nov 2018 09:34 (CET)[reageer]

Ter aanvulling: hier is de voorgeschiedenis te lezen. Zie ook het net aangemaakte City Pirates. Hopelijk kunnen jullie er samen uitkomen. Mvg, Encycloon (overleg) 8 nov 2018 17:37 (CET)[reageer]

Survey bewerkers Nederlandstalige Wikipedia 2018[brontekst bewerken]

Dit jaar organiseert Wikimedia Nederland voor de derde keer een survey onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Misschien heb je de banner al voorbij zien komen. Er zijn in 2013 en 2015 soortgelijke surveys gehouden. Doel van de survey is om meningen van de bewerkers te peilen (bijvoorbeeld over de werksfeer) en inzicht te krijgen in de samenstelling van de gemeenschap.

Naar aanleiding van suggesties in De Kroeg benaderen we de meest actieve bewerkers persoonlijk om te vragen mee te doen. We zijn erg geïnteresseerd in je mening. Meedoen kan tot 17 december. Hier vind je de link naar de survey.

Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland 7 dec 2018 05:33 (CET)[reageer]

Dubbele lokale schrijfweek: Duitstalige Gemeenschap[brontekst bewerken]

Vanaf maandag 10 tot en met vrijdag 21 december 2018 organiseren we de schrijfweken over de Duitstalige Gemeenschap van België.

De Duitstalige Gemeenschap is een van de drie gemeenschappen van België, gelegen tegen de grens met Duitsland en omvat negen gemeenten: Amel, Büllingen, Burg-Reuland, Bütgenbach, Eupen, Kelmis, Lontzen, Raeren en Sankt Vith. Het gebied strekt zich uit van het Drielandenpunt bij Vaals in het noorden tot aan het Drielandenpunt bij Ouren in het zuiden.

Het gebied is helaas nog maar heel beperkt op Wikipedia beschreven. Daarom nodigen we je uit om mee te schrijven over dit gebied en zo deze lacune stukje bij beetje mee te helpen opvullen.

Ook vindt er op zaterdag 15 december in Eupen een edit-a-thon plaats.

Deelnemen & meer informatie · Deelnemerslijst · Insipiratie · Bijdragenlijst · Uit- of inschrijven voor deze mailing - Romaine 10 dec 2018 05:16 (CET)[reageer]

Nieuwe dubbele schrijfweek kerstweken 2018[brontekst bewerken]

Vlag van Luxemburg

Allereerst alvast fijne dagen gewenst!

Honderdtachtig jaar geleden werd België met het Verdrag van Londen (1839) een onafhankelijk land. Daarbij verloor Luxemburg meer dan de helft van haar grondgebied aan België. Laten we door artikelen te schrijven dit land weer groeien, maar dan op Wikipedia, en het op één na kleinste land binnen de Europese Unie op Wikipedia groot maken.

Daarom houden we van 22 december 2018 t/m 6 januari 2019 de jaarlijkse kerstschrijfweken schrijfweken die gericht zijn op dit gebied. Iedereen kan meedoen door te schrijven over Luxemburg en verwante onderwerpen.

Meer informatie, de deelnemerslijst en de bijdragenlijst zijn te vinden op: Wikipedia:Wikiproject/Schrijfweek/Luxemburg.

Deelnemen & meer informatie · Deelnemerslijst · Bijdragenlijst · Uit- of inschrijven voor deze mailing - Romaine 22 dec 2018 03:34 (CET)[reageer]


PS: Vanaf vandaag kun je ook je stem uitbrengen welk project of welke gebruiker een WikiUil zou moeten krijgen voor diens bijdragen aan de Nederlandstalige Wikipedia in 2018. Zie daarvoor op de pagina der genomineerden. - Taketa & Romaine 22 dec 2018 03:34 (CET)[reageer]

Navigatie selectie SC Paderborn 07[brontekst bewerken]

Dit sjabloon is nooit meer bijgewerkt, en kan daardoor niet meer op de spelers worden gezet die in het sjabloon worden genoemd (op 1 a 2 na spelen die elders, of zijn gestopt). Wat zouden we daar mee moeten aanvangen? Sjabloon verwijderen? Ze in een lijstje zetten zodat iemand (lees: niet ik) ze kan bijwerken en juist toepassen? Of gewoon niks, het is immers al vier jaar een rommeltje. Edoderoo (overleg) 23 jun 2019 16:03 (CEST)[reageer]

Community Insights Survey[brontekst bewerken]

RMaung (WMF) 7 sep 2019 02:58 (CEST)[reageer]

Reminder: Community Insights Survey[brontekst bewerken]

RMaung (WMF) 20 sep 2019 21:06 (CEST)[reageer]

Reminder: Community Insights Survey[brontekst bewerken]

RMaung (WMF) 4 okt 2019 18:57 (CEST)[reageer]

Wikiproject voetbal[brontekst bewerken]

Hey Eden10Hazard, ik heb het voetbalproject terug nieuw leven ingeblazen. Zin om hier aan mee te werken? Bart Bartson (overleg) 6 okt 2019 08:43 (CEST)[reageer]

  • Hey Bart Bartson, zal verderzetten waarmee ik bezig ben en zoveel mogelijk artikels aanmaken en rode links opvullen. Mvg E10H msg 6 okt 2019 19:47 (CET)[reageer]

Juan Musso[brontekst bewerken]

Hoi, klik in de sectie "Interlandcarrière" eens op de links "Argentinië" en "Marokko". --Sb008 (overleg) 30 apr 2022 23:41 (CEST)[reageer]

Voor het geval dat iemand de pagina wijzigt voor je dit leest, het gaat om deze versie. --Sb008 (overleg) 1 mei 2022 11:12 (CEST)[reageer]
Hey Sb008. Heb het gepast. Mvg Eden10Hazard (overleg) 2 mei 2022 13:01 (CEST)[reageer]
Mooi, maar het gaat me erom dat je je realiseert dat je voortaan bij een nationaal elftal altijd "(mannen)" of "(vrouwen)" moet toevoegen. --Sb008 (overleg) 3 mei 2022 18:11 (CEST)[reageer]