Overleg:Toni Morrison: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geen verandering in de grootte ,  3 maanden geleden
k
 
::::::::::::::::::Als ik [https://www.slavernijenjij.nl/verantwoording-woordgebruik/ hier] kijk - [https://www.slavernijenjij.nl/over-slavernij-en-jij/ niet zomaar een weblogje] én ook gericht op 'de scholen' - lijkt er toch wel wat af te dingen op je bijdrage van 19:46. [[Gebruiker:Encycloon|Encycloon]] ([[Overleg gebruiker:Encycloon|overleg]]) 25 nov 2020 20:15 (CET)
:::::::::::::::::::Toch blinkt ook dat weblog uit in zonderlinge redeneringen. "Het woord slaaf ligt bij sommigen gevoelig, omdat bijna niemand er voor kiest om slaaf te zijn" staat er, maar de notie van zelf kiezen ligt helemaal niet besloten in het woord ''slaaf''. (Zou voor het woord ''gevangene'' dan niet hetzelfde moeten gelden? Niemand kiest er immers voor om een gevangene te worden?.)
:::::::::::::::::::Wat gevoelens betreft: ik krijg een heel slecht gevoel bij het lezen van ''tot slaaf gemaakte''. Wie durft dat gevoel te negeren? [[Gebruiker:Marrakech|Marrakech]] ([[Overleg gebruiker:Marrakech|overleg]]) 25 nov 2020 20:33 (CET)
19.973

bewerkingen

Navigatiemenu