Wikipedia:Misbruikfilter/Verzoekpagina bewerkrechten

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Dit is een oude versie van deze pagina, bewerkt door Bdijkstra (overleg | bijdragen) op 9 aug 2023 om 10:56. (→‎XXBlackburnXx: steun)
Deze versie kan sterk verschillen van de huidige versie van deze pagina.


Verzoekpagina bewerkrechten misbruikfilter
Elke geregistreerde gebruiker kan via deze pagina toegang verzoeken tot de misbruikfilter-bewerken groep. Gebruikers in deze groep kunnen het misbruikfilter aanpassen. Andere gebruikers kunnen op de verzoeken reageren en hun vertrouwen (of bedenkingen) uitspreken. Een bureaucraat zal na een aantal dagen - en mits voldoende steun - het besluit effectueren.
Overzicht beheerpagina's
Gebruikers kunnen via deze pagina ook een verzoek indienen tot verwijdering van de toegang tot de misbruikfilter-bewerken groep bij een gebruiker. Bij voldoende steun door andere gebruikers zal een bureaucraat het besluit effectueren.
Afgehandelde verzoeken kunnen na 48 uur worden gearchiveerd.
Archieven: 1

Nieuwe verzoeken

Verzoeken a.u.b. plaatsen in de volgende vorm, zodat bureaucraten deze snel kunnen afhandelen:

===Gebruikersnaam===
* {{Wikipedia:Misbruikfilter/Verzoekpagina bewerkrechten/link|GEBRUIKERSNAAM INVULLEN}}
Hier je motivatie. ~~~~

XXBlackburnXx

Hallo. Ik zou me met name willen richten op filters die betrekking hebben met het opsporen en tegengaan van spam, LTAs & vandalisme. Als 'crosswiki patroller' hou ik me hier dagelijks mee bezig en denk ik dat ik een positieve bijdrage kan leveren. Ik heb ruime kennis met PCRE (reguliere expressies) en weet hoe het onderliggende systeem werkt.- XXBlackburnXx (overleg) 29 jul 2023 13:35 (CEST)[reageren]

Steun Steun. –bdijkstra (overleg) 9 aug 2023 10:56 (CEST)[reageren]

Afgehandelde verzoeken