Gebruiker:Skuipers/Archief 2023

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

→ Dit is een archiefpagina. Gelieve hier niets te bewerken, te verwijderen of toe te voegen.

Klik hier om een bericht achter te laten

Gemeentelijke uitslagenkaarten bij verschillende typen Nederlandse verkiezingen[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo Skuipers, Op dit moment is er geen duidelijke lijn v.w.b. het toevoegen van gemeentelijke uitslagenkaarten bij verkiezingsartikelen. Bij TK doen we het wel, bij PS tonen we alleen provinciale uitslagenkaarten en bij Gemeente tonen we helemaal geen uitslagenkaarten.
Ik zou bij de verschillende soorten verkiezingen (TK, PS, Gemeente) willen opteren om meer één lijn te trekken: alleen de uitslagen op het relevante bestuurlijke niveau invoegen. Met dat laatste bedoel ik dan: bij TK alleen de landelijke uitslagen met zetelverdeling (zoals ik nu bij TK2021 heb gedaan), bij PS de uitslagenkaart per provincie en bij Gemeentelijk de uitslagenkaart per gemeente. Dan heb je het juiste relevantieniveau.
Wat vind je van dit idee? Dexy overleg 24 mrt 2023 14:15 (CET)

Hallo Dexy95, Ik ben het helemaal met je eens. Ik heb ook altijd al die provinciekaarten bij TK-verkiezingen etc. een raar idee gevonden. Mijn steun heb je als je hiermee verder gaat - Skuipers (overleg) 24 mrt 2023 15:00 (CET)

Voorne aan Zee[bewerken | brontekst bewerken]

Dag Skuipers, voor bovenstaande artikel zou ik graag een 'Categorie:Burgemeester van Voorne aan Zee' willen hebben voor Peter Rehwinkel. Maar ik weet niet hoe ik dat moet aanmaken en integreren in andere categorieën van Voorne aan Zee. Kun jij mij daarbij helpen?

Overigens heeft Voorne aan Zee nog een infobox plaats in Nederland i.p.v. een infobox gemeente Nederland. De CBS code van Voorne aan Zee is 1992, zie https://www.cbs.nl/nl-nl/onze-diensten/methoden/classificaties/overig/gemeentelijke-indelingen-per-jaar/indeling-per-jaar/gemeentelijke-indeling-op-1-januari-2023. JasperWiki86 (overleg) 1 jan 2023 02:20 (CET)

Hallo Jasperwiki86,
De categoriestructuur heb ik aangebracht, de infoboxwijzigingen nog niet.
Groeten, - Skuipers (overleg) 1 jan 2023 09:02 (CET)
Thnx! JasperWiki86 (overleg) 1 jan 2023 15:47 (CET)

Melding links naar doorverwijspagina's[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Skuipers, bedankt voor uw recente bewerkingen. Een bot heeft geconstateerd dat u hierbij een of meerdere links naar doorverwijspagina's toegevoegd heeft. Meestal gebeurt dit onbedoeld. Het gaat om het volgende artikel:

Het streven is om dergelijke links tot een minimum te beperken: zie Wikipedia:Links naar doorverwijspagina's. Uw hulp is welkom bij het oplossen van deze en andere links. Om links naar doorverwijspagina's een aparte kleur te geven, kunt u de code .mw-disambig { color: #FF0066 } (of een andere html-kleur) toevoegen aan uw common.css. Zie hiervoor ook Wikipedia:Scriptbibliotheek#Zichtbaar maken doorverwijskoppelingen.

Om deze berichten voortaan niet meer te ontvangen, kunt u {{bots|deny=Dpmelderbot}} op uw overlegpagina plaatsen. Dpmelderbot (overleg) 21 jan 2023 17:06 (CET)

Aangepast - Skuipers (overleg) 21 jan 2023 17:16 (CET)

excuus[bewerken | brontekst bewerken]

Ha, ik maakte per ongeluk bewerking ongedaan. Excuus! Dajasj (overleg) 12 apr 2023 09:50 (CEST)

@Dajasj: geen probleem, we maken allemaal in dit werk wel eens een vergissing. Bedankt voor het erop attenderen - Skuipers (overleg) 12 apr 2023 11:44 (CEST)

Melding links naar doorverwijspagina's[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Skuipers, bedankt voor uw recente bewerkingen. Een bot heeft geconstateerd dat u hierbij een of meerdere links naar doorverwijspagina's toegevoegd heeft. Meestal gebeurt dit onbedoeld. Het gaat om het volgende artikel:

Het streven is om dergelijke links tot een minimum te beperken: zie Wikipedia:Links naar doorverwijspagina's. Uw hulp is welkom bij het oplossen van deze en andere links. Om links naar doorverwijspagina's een aparte kleur te geven, kunt u de code .mw-disambig { color: #FF0066 } (of een andere html-kleur) toevoegen aan uw common.css. Zie hiervoor ook Wikipedia:Scriptbibliotheek#Zichtbaar maken doorverwijskoppelingen.

Om deze berichten voortaan niet meer te ontvangen, kunt u {{bots|deny=Dpmelderbot}} op uw overlegpagina plaatsen. Dpmelderbot (overleg) 16 apr 2023 14:51 (CEST)

Predikanten in de Gereformeerde Kerken en Nederlands Hervormde Kerk[bewerken | brontekst bewerken]

  • Beste SKuipers, zoals je wsl wel gezien heb ik deze en deze bewerking ongedaan gemaakt. De Gereformeerde Kerken in Nederland en de Nederlandse Hervormde Kerk zijn in 2004 opgegaan in de Protestantse Kerk in Nederland, maar zijn onderdeel van geweest. De indeling in die categorie veronderstelt dat wel. Vergelijkbaar voorbeeld: de Categorie:CHU-politicus hebben we ook niet ondergebracht bij de Categorie:CDA-politicus. Evert100 (overleg) 21 apr 2023 19:35 (CEST)

Canapé (bridge)[bewerken | brontekst bewerken]

Hoi Skuipers, volgens dit weet jij wellicht wat meer over bridge. Ik zie dat Canapé (bridge) genomineerd voor beoordeling staat. De term lijkt valide, en er zijn complete boekjes over, maar ik begrijp er zelf niets van. Zou jij een blik op dat artikel kunnen werpen? Milliped (overleg) 30 apr 2023 22:07 (CEST)

Hoi @Milliped, je hebt geheel gelijk met je aanname (ik speel al bridge sinds 1955, en nog steeds heel frequent). Ik heb inmiddels op de nominatie gereageerd. Bedankt voor het erop attenderen - Skuipers (overleg) 1 mei 2023 11:30 (CEST)
Dank dank! Milliped (overleg) 1 mei 2023 16:17 (CEST)

Kollum[bewerken | brontekst bewerken]

Hoi SKuipers. Ik heb de categorie voormalige gemeente weer weggehaald. Ik zag wel dat er een gemeente Kollum tussen 1811 en 1816 bestond, maar die bestond uit meer dan alleen het dorp. Ik snap je bewerking, maar heb er wel wat moeite mee om het dorp een voormalige gemeente te noemen. Hoe dit wel op te lossen zie ik ook nog even niet. Wellicht een Kollum (gemeente) aanmaken? Groet, Brimz (overleg) 4 mei 2023 20:24 (CEST)

Samenstelling 2023-2027[bewerken | brontekst bewerken]

Ha Skuipers, ik zag dat je in kladblok bezig was met samenstelling 2023-2027. Het staat je natuurlijk vrij een andere vorm te kiezen, maar ik heb in beginsel al een tabel klaar staan voor de samenstelling 2023-2027. Dus is wellicht dubbel werk.. Zie Gebruiker:Dajasj/Kladblok :) Dajasj (overleg) 8 jun 2023 00:16 (CEST)

Mooi zo. Al weten we nog niet of alle benoemde leden hun benoeming ook aannnemen, en ook niet of ze allemaal al op 13/6 geïnstalleerd worden - Skuipers (overleg) 8 jun 2023 08:46 (CEST)
Nee tuurlijk, heb het ook al moeten wijzigen voor de twee voorkeurstemmen en de BBB'er die niet toetreedt Dajasj (overleg) 8 jun 2023 09:03 (CEST)

Kaartjes kiesdistricten 1888[bewerken | brontekst bewerken]

Zie ook de discussie op mijn OP op Commons - Skuipers (overleg) 5 jul 2023 12:46 (CEST)

Kiesraad[bewerken | brontekst bewerken]

Hoi SKuipers, ik zie dat je de wikipedia voor de Kiesraad af en toe bijwerkt, fijn! Sinds een paar maanden hebben we een nieuw beeldmerk (zie de website). Heb jij rechten om die te wijzigen? Het lukt mij zelf niet.

Er zijn ook weer wat wijzigingen in de leden geweest: https://www.kiesraad.nl/over-ons/leden-kiesraad. Ik kan dat misschien ook zelf aanpassen maar ik weet niet of dat als 'zelfpromotie' geldt (ik werk als externe voor de Kiesraad). Groet, Eveline Evelineduperron (overleg) 8 sep 2023 10:14 (CEST)

Hallo @Evelineduperron,
Inderdaad houd ik onder meer ook de pagina's over de Kiesraad bij. Ik zal zometeen even Prins vervangen door Bos.
Met betrekking tot het logo: wellicht weet je dat Wikipedia hele strikte eisen stelt aan plaatjes die in de encyclopedie worden opgenomen. Kijk voor het Kiesraadlogo maar eens hier. We plaatsen alleen images waarvan de eigenaar instemt met de voorwaarden. Wellicht is het daarom beter als je zelf een upload doet van het bijgewerkte logo.
Nog een vraag aan jou: heb je enig idee wanneer de database van de website Verkiezingsuitslagen wordt bijgewerkt? Die is nu hopeloos verouderd, de laatste informatie is over de gemeentelijke herindelingsverkiezingen van 2022. Bovendien zijn nu ook de uitslagen van Tweede Kamerverkiezingen van 1917 en eerder niet meer beschikbaar - die waren er vroeger zeker wel; ik heb er meerdere keren gebruik van gemaakt. Heb je een mogelijkheid om ervoor te zorgen dat een en ander weer hersteld wordt?
Als je verder opmerkingen hebt over de manier waarop informatie van en over de Kiesraad op Wikipedia staat, heb je hier een goede ingang gevonden! Laat het maar weten als je wat hebt.
Groeten, - Skuipers (overleg) 8 sep 2023 12:48 (CEST)
Hoi Skuipers, dank voor je snelle reactie en tips. Ik kreeg op mijn privé account ook geen toestemming het logo te vervangen, maar zal even een mailtje sturen vanuit het Rijk dat zij de beeldrechten hebben. Over de Verkiezingsuitslagen database: ik weet dat mijn collega's (team data en technologie) daar heel druk mee bezig zijn, maar wellicht gaat het wat minder snel omdat het voorbereiden van nieuwe verkiezingen ook veel aandacht vraagt ;-) Ik zal het even navragen en laat weten wat ongeveer de planning is. groet, Eveline Evelineduperron (overleg) 8 sep 2023 14:17 (CEST)
Beste @Skuipers, ik heb even nagevraagd bij mijn collega's en de database kampt inderdaad met technische mankementen die mijn collega's zelf niet hebben kunnen verhelpen. Daarom is er deze week een externe partij mee aan de slag gegaan. Hopelijk kunnen ze een aantal problemen (zoals de koppeling met de historische uitslagen) snel verhelpen. De meest recente uitslagen gaan we pas uploaden als we zeker weten dat het goed werkt, dus ik durf niet te zeggen wanneer dat is. Ik kan je tzt wel een seintje geven.
Ik heb ook een vraag aan jou: ik ben zelf bezig met het (laten) vernieuwen van de website www.kiesraad.nl. We zijn op zoek naar een paar vaste gebruikers om te interviewen over hun ervaringen en tips om onze informatie beter te structureren en begrijpelijker te maken. We zouden het heel leuk vinden als je wilt meedenken. Zou je in dat geval je mailadres willen delen? Dan nemen we contact met je op. groet, Eveline Evelineduperron (overleg) 12 sep 2023 12:45 (CEST)
Ha @Evelineduperron, beetje brutaal wellicht, maar ik gebruik ook graag jullie website (en bijbehorende databank). Ik wil dus ook wel meedenken als dat gewenst is. Laat maar weten! Dajasj (overleg) 12 sep 2023 14:42 (CEST)
Ja hoor Eveline, dat wil ik best doen. Laat maar even weten waar ik het naar toe moet sturen - hier vermelden van emailadressen wordt gewoonlijk niet gedaan - Skuipers (overleg) 12 sep 2023 15:34 (CEST)
@Skuipers Top, dank je wel. Dan is het makkelijk om even per mail of telefoon contact op de nemen met mijn collega's van het informatiepunt. Als je mijn naam noemt sturen ze het door.
mijn nanoemt n, dan sturen zij het door. Groet Eveline
https://www.kiesraad.nl/contact
Groet Eveline Evelineduperron (overleg) 12 sep 2023 18:04 (CEST)

Melding links naar doorverwijspagina's[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Skuipers, bedankt voor uw recente bewerkingen. Een bot heeft geconstateerd dat u hierbij een of meerdere links naar doorverwijspagina's toegevoegd heeft. Meestal gebeurt dit onbedoeld. Het gaat om het volgende artikel:

Het streven is om dergelijke links tot een minimum te beperken: zie Wikipedia:Links naar doorverwijspagina's. Uw hulp is welkom bij het oplossen van deze en andere links. Om links naar doorverwijspagina's een aparte kleur te geven, kunt u de code .mw-disambig { color: #FF0066 } (of een andere html-kleur) toevoegen aan uw common.css. Zie hiervoor ook Wikipedia:Scriptbibliotheek#Zichtbaar maken doorverwijskoppelingen.

Om deze berichten voortaan niet meer te ontvangen, kunt u {{bots|deny=Dpmelderbot}} op uw overlegpagina plaatsen. Dpmelderbot (overleg) 26 sep 2023 08:59 (CEST)

Peter Nguyễn Văn Hùng[bewerken | brontekst bewerken]

See en:Peter Nguyen Van Hung.


Please create this entry, Thank you!


--2001:B400:E2F8:6E0D:A0CB:7EE8:7E60:3E9B 14 okt 2023 06:28 (CEST)

Melding over artikelen van Torval, PeterKeijsers of Paolingstein[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Skuipers,

Uit onderzoek is gebleken dat vele pagina's die door een gebruiker onder de naam Torval, PeterKeijsers of Paolingstein zijn aangemaakt, niet voldoen aan de normen die op de Nederlandse Wikipedia gelden met betrekking tot verifieerbaarheid. Tijdens een recente stemming is besloten dat deze artikelen uit de hoofdnaamruimte zullen verdwijnen, tenzij iemand duidelijk aangeeft, voor 23 november 2023, dat het betreffende artikel gecontroleerd is, dat wil zeggen dat de feiten gecontroleerd zijn in onafhankelijke bronnen en dat alle opgegeven bronnen zorgvuldig aangeven wat deze worden toegedicht. Omdat jij meerdere van deze artikelen in het verleden bewerkt hebt, willen we jou met dit bericht wijzen op de volgende artikelen op deze lijst:

Als je vindt dat een artikel daadwerkelijk voldoet aan alle eisen, dan kan je dit aangeven op de nalooplijst. Gelieve dan ook het sjabloon bovenaan de artikelpagina te verwijderen.

Alvast bedankt, mede namens Bertux,

RonnieV (overleg) 22 okt 2023 16:07 (CEST)

Beoordelingsnominatie van Tweede Kamerverkiezingen 2023/Kandidatenlijst/Nederland met een PLAN[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo Skuipers, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Tweede Kamerverkiezingen 2023/Kandidatenlijst/Nederland met een PLAN. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Ik heb zojuist het artikel over de partij verwijderd (hier) wegens een gebrek aan relevantie – er is echt niets materieels over de partij te vinden anders dan wat de eigen website vermeld. Relevantie van deze kandidatenlijst is daarmee ook wel erg dubieus. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Met vriendelijke groet, StuivertjeWisselen (overleg) 6 dec 2023 16:44 (CET)