Elke Van Mello

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Elke Van Mello
Plaats uw zelfgemaakte foto hier
Geboren 1 december 1980
Land Vlag van België België
Beroep Actrice
Radiopresentatrice
Televisiepresentatrice
Voice-over
Website
(en) IMDb-profiel
Portaal  Portaalicoon   Media

Elke Van Mello (1 december 1980) is een Vlaamse actrice en presentatrice. Ze was een van de vaste presentatoren van radiozender Joe en speelde als actrice onder meer mee in de komische fictiereeks Auwch op VIER, waarin ze de vrouw van Ben Segers speelt, en een aangepaste versie van zichzelf vertolkt. Ze speelde een hoofdrol in de films Niet schieten (Stijn Coninx) en Cruise Control (Rudi Van Den Bossche).

Radio[bewerken | brontekst bewerken]

Elke Van Mello startte in 2005 als radiopresentatrice bij het toenmalige 4fm en maakte in 2008 de overstap naar Q-music, waar ze tot en met 2010 co-presentator was van de ochtendshow Ornelis & Rogiers. Begin 2011 keerde ze terug naar Joe fm, de opvolger van 4fm, waar ze sindsdien weer haar eigen programma's presenteert. In 2021 stopt ze als presentatrice bij Joe. Sinds maart 2022 werkt ze bij Willy, de digitale rockzender van DPG Media. Na de zomer van 2023 ging ze aan de slag bij digitale radiozender De Tijdloze, de classics-versie van Studio Brussel.[1]

Televisie[bewerken | brontekst bewerken]

Sinds ze radio begon te maken voor de Vlaamse Media Maatschappij, het huidige DPG Media, is Van Mello door de omroep ook ingezet als zenderstem en docustem van zijn verschillende televisienetten. Daarnaast was Van Mello van 2013 tot 2015 een van de vaste gezichten van de digitale televisiezender Libelle Tv.

Filmografie[bewerken | brontekst bewerken]

Externe link[bewerken | brontekst bewerken]