Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Aivingast

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 11 jaar geleden door E85Bot in het onderwerp Beoordelingsnominatie Keti
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop

I.v.m. misbruik van sokpoppen voor het met verscheidene accounts en IP-adressen doorgaan met diverse ongewenste handelingen zoals betwiste wijzigingen in de encyclopedie plaatsen onjuiste wijzigingen doen; vreemde toevoegingen plaatsen; andere gebruikers doorgaand lastigvallen met onzinoverleg en rare awards en tevens een impersonatieaccount aanmaken en gebruiken zijn onderstaande hiervoor gebruikte accounts en IP-adressen geblokkeerd en is het oningelogd bewerken onmogelijk gemaakt. Dit is vastgesteld via een bewerkingenonderzoek met daaraan gekoppeld een uitgevoerde checkuser waarvan de resultante hier te vinden is:

Gebruiker kan indien gewenst eenmalig gebruikmaken van de ontsnappingsclausule, dus enkel werken met het huidige hoofdaccount en beloven af te zien van de vastgestelde ongewenste activiteiten die een goede opbouw van de encyclopedie verstoren en zich beperken tot neutraal inhoudelijk constructief bijdragen aan de encyclopedie. De originele account, Minthe heeft daartoe een niet meegeblokkeerde email- en overlegpaginafunctie. Het is ter bepaling aan de afhandelend moderator of deze een blokkade voor bepaalde tijd gezien de misdragingen toekent. Bij doorgaan met de genoemde detrimentale activiteiten vervalt overigens de ontsnappingsclausule.

Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 27 jul 2010 16:52 (CEST) - Deels leeghalen Terschelling
  2. 8 mrt 2011 18:37 (CET) Flauwigheid op pagina Ik heb iets met prutsers
  3. 6 mei 2011 13:39 (CEST) Persoonlijke info plaatsen op 2 februari
  4. 31 aug 2011 15:18 (CEST) Aanmaken kliederpagina Podgj
  5. 28 mrt 2013 14:57 (CET) Ondanks waarschuwing toch twee keer verwijderen wb-sjabloon van onzinpagina Ak-vragen.
  6. 28 mrt 2013 16:24 (CET) Voor 4de maal nominatiesjabloon verwijderen op pagina Ak-vragen
    • blok - 1 dag
  7. 29 mrt 2013 17:47 (CET) Wegpoetsen onwelgevallige beoordelingsnominaitie op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20130329
  8. 29 mrt 2013 18:10 (CET) Nominatiesjabloon verwijderen op pagina Keti
  9. 29 mrt 2013 18:02 (CET) idem
  10. 29 mrt 2013 18:33 (CET) Nogmaals
  11. 29 mrt 2013 18:33 (CET) Nogmaals
  12. 29 mrt 2013 18:33 (CET) Nogmaals
  13. 29 mrt 2013 18:33 (CET) Nogmaals
  14. 29 mrt 2013 18:33 (CET) Nogmaals
    • blok - 3 dagen

Welkomstbericht[brontekst bewerken]

Hallo Aivingast, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.160.733 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. Je kunt hier je opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SieBot 8 jun 2010 17:35 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie Bird island (Antigua en Barbuda)[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Bird island (Antigua en Barbuda) dat is genomineerd door Michieldumon. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100608 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 9 jun 2010 02:05 (CEST)Reageren

Pantelleria[brontekst bewerken]

Beste gebruiker,

U hebt een tekst toegevoegd aan het artikel Pantelleria. Deze tekst lijkt echter afkomstig te zijn van een andere site: http://home.deds.nl/~geluk/pantelleria.html. Het is niet toegestaan om teksten waarop auteursrechten berusten te plaatsen op wikipedia. Daarom is de door u geplaatste tekst uit voorzorg verwijderd uit het artikel.

Op Wikipedia:Auteursrechten vindt u meer informatie over het beleid van wikipedia ten aanzien van auteursrechten. Hebt u hierover nog vragen, dan kunt u terecht op de HelpDesk.

Met vriendelijke groeten,
MrBlueSky 9 jun 2010 13:12 (CEST)Reageren

Fornells[brontekst bewerken]

Hallo Aivingast, ik heb je artikel Fornells ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Agora 16 aug 2010 13:52 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie Balearen zee[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Balearen zee dat is genomineerd door Vis met 1 oog. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100816 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 17 aug 2010 02:02 (CEST)Reageren

Mok (texel)[brontekst bewerken]

Hallo Aivingast, ik heb je artikel Mok (texel) ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! Sustructu 28 okt 2010 12:08 (CEST)Reageren

Vierde slenk[brontekst bewerken]

Hallo Aivingast, ik heb je artikel Vierde slenk ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! -- RJB overleg 28 okt 2010 18:45 (CEST) PS: hetzelfe geldt voor de eerste, tweede en derde slenk! En in nog sterkere mate voor Lijst van Parken en reservaten in ZeelandReageren

Honingwijzer[brontekst bewerken]

Hallo nieuwe gebruiker, welkom op Wikipedia! Ik zag dat je het artikel Honingwijzer hebt aangemaakt. Ik heb je artikel verwijderd omdat het (in deze vorm) niet geschikt is voor Wikipedia. Ik raad je aan om de conventies door te lezen, daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Denk er ook om dat je geen reclame mag maken, auteursrechten mag schenden en dat je altijd objectief moet blijven.

Voor verdere informatie en een antwoord op de meestgestelde vragen, zie "Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst?". Als je daarna nog vragen hebt, kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Met vriendelijke groet, Trijnsteloverleg 28 okt 2010 19:40 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie van o.a. Lijst van Parken in Limburg[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. De genomineerde artikelen zijn: Lijst van Parken in Limburg door Kafir, Eerste slenk door Greenday2. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20101028 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 29 okt 2010 02:04 (CEST)Reageren

Auteursrechtenschending De Kluut[brontekst bewerken]

Zie ook:

Beste gebruiker. Hierbij even het volgende:

U hebt pas geleden het artikel De Kluut aangemaakt waarvan de inhoud geheel of gedeeltelijk blijkt te zijn overgenomen uit [1]. Letterlijk overnemen van teksten uit een ander medium is echter alleen toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur of de rechthebbende van de originele tekst. Bij het letterlijk overnemen van teksten loopt u namelijk een groot riscio auteursrechten te schenden. Dit schenden van auteursrechten kan Wikipedia in juridische problemen brengen. Ook teksten in een andere taal letterlijk vertalen naar het Nederlands valt hieronder. Zie ook Wikipedia:auteursrechten.

Dit artikel is om deze reden genomineerd voor verwijdering. Het artikel staat momenteel op de verwijderlijst. Daar kunt u eventueel kritiek kwijt op de nominatie.

Als u het artikel wilt behouden, herschrijf het dan in eigen woorden. Indien u zelf de auteur of rechthebbende bent van de originele tekst en u wilt deze tekst vrijgeven voor gebruik op Wikipedia, dan kan dat door de copyright disclaimer onderaan uw eigen webpagina aan te vullen met de tekst "teksten beschikbaar onder CC-BY-SA/GFDL".

Een andere optie is het versturen van e-mail vanaf een adres dat duidelijk verbonden is met de website of organisatie waar de originele tekst vandaan komt naar OTRS, via het mailadres permissions-nlwikimedia.org. Gebruikt u hiervoor bij voorkeur onze standaardtekst voor vrijgaven: meer informatie hierover vindt u op deze helppagina. Vermeld in de mail duidelijk om welk artikel en welke bron het gaat. Herschrijven van de tekst geniet vaak de voorkeur daar teksten uit andere bronnen meestal niet voor een encyclopedie bedoeld zijn en dus niet de juiste opzet hebben. Teksten op Wikipedia horen altijd neutraal geschreven te zijn. Reclameuitingen, recensies of teksten die één bepaalde mening vertolken zijn per definitie ongeschikt voor Wikipedia. Zo'n tekst kan dus alsnog ongeschikt zijn en verwijderd worden, ook na vrijgave via bovengenoemde procedure. Een nieuw geschreven tekst voor Wikipedia past daarnaast bijna altijd beter qua stijl en opbouw dan vrijgegeven teksten.

Het artikel zal in principe nog twee weken op de verwijderlijst blijven staan. Als na die twee weken de tekst niet is aangepast, en ook geen verklaring is gekomen dat de tekst is vrijgegeven, zal de pagina worden verwijderd. Het kan echter voorkomen dat een moderator besluit het artikel al eerder te verwijderen daar auteursrechtenschending erg gevaarlijk is voor Wikipedia.

Als u nog vragen heeft, kunt u die altijd stellen.

M.v.g. Michael 1988 (overleg) 11 jan 2011 21:58 (CET)Reageren

Verwijderingsnominatie Lijst van Parken en bossen in Amsterdam en omgeving[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Lijst van Parken en bossen in Amsterdam en omgeving dat is genomineerd door ErikvanB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20110113 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 14 jan 2011 01:06 (CET)Reageren

De Zwaan (eiland)[brontekst bewerken]

Hallo Aivingast, een aardige start, maar ik kan het eiland niet vinden, heb je misschien de coördinaten? Dan zoek ik een kaartje, dan weet iedereen waar het eiland precies ligt. groet Japiot (overleg) 4 mrt 2011 21:04 (CET)Reageren

Ik heb iets met prutsers[brontekst bewerken]

Hallo Aivingast, ik heb je artikel Ik heb iets met prutsers ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Agora (overleg) 5 mrt 2011 12:30 (CET)Reageren

Nominatiesjablonen[brontekst bewerken]

Zie ook:

Beste Aivingast,

Het verwijderen van sjablonen waarmee wordt aangegeven dat een artikel voor verwijdering is genomineerd, is pas toegestaan als het betreffende artikel aan de eisen voldoet én als daarvan melding is gemaakt op de lijst Wikipedia:Te verwijderen pagina's. Om het sjabloon van het artikel Ik heb iets met prutsers af te krijgen, kunt u op die lijst met eventuele bezwaarmakers in discussie treden. Het zonder instemming verwijderen van het sjabloon zal als vandalisme worden gezien.

De genoemde sjablonen worden geplaatst boven artikelen die (nog) niet geschikt zijn voor Wikipedia en daarom voor verwijdering worden genomineerd. Dat gebeurt omdat we op Wikipedia enkele eisen stellen aan artikelen, voor wat betreft de inhoud en de lay-out. Nominatie van artikelen dient dan ook beslist niet om uw werk en inzet af te kraken, maar om de kwaliteit op Wikipedia te handhaven én u te stimuleren het artikel in overeenstemming te brengen met wat er op Wikipedia van een artikel verwacht wordt.

Iedereen, waaronder u, heeft tot twee weken na nominatie van het artikel de tijd om het te verbeteren. Indien u het niet eens bent met de nominatie, of er om een andere reden over wilt discussiëren, kunt u dat doen op de lijst Wikipedia:Te verwijderen pagina's. Als u nog vragen heeft, kunt u die altijd stellen.

Met vriendelijke groet, Mathonius 8 mrt 2011 18:41 (CET)Reageren

Verwijderingsnominatie Strijenham[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Strijenham dat is genomineerd door Pauleken97. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20111229 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 30 dec 2011 01:01 (CET)Reageren

Koningin Beatrixpark[brontekst bewerken]

Hallo Aivingast, ik heb je artikel Koningin Beatrixpark ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken je bericht met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! - C (o) 31 dec 2011 15:26 (CET)Reageren

Ak-vragen[brontekst bewerken]

Hallo Aivingast, ik heb je artikel Ak-vragen ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Kleuske (overleg) 28 mrt 2013 14:43 (CET)Reageren

Verwijderen nominatie van verwijderlijst[brontekst bewerken]

Beste Aivingast, dit is dus niet de bedoeling. Als u het met een nominatie niet eens bent, dan kunt u uw commentaar op de verwijderlijst bij de betreffende nominatie plaatsen. Vriendelijke groet, Spraakverwarring (overleg) 29 mrt 2013 18:03 (CET)Reageren

Overigens, handige pagina's om eens door te nemen zijn Wikipedia:Verifieerbaarheid en Wikipedia:Bronvermelding. Over het algemeen geldt: indien iets te onbekend is en er niet eerder over geschreven is, hoort het hier op Wikipedia niet thuis. Vriendelijke groet, Spraakverwarring (overleg) 29 mrt 2013 18:05 (CET)Reageren

Is het zo erg? En anders is het toch lekker een nieuw woord? Of mensen daar over gaan zeuren... Hoe verwijder je trouwens je account spraakverwarring? Doeil, o sorry dat was een spraakverwarring haha

dit is trouwens ook niet de bedoeling. S.v.p. nu mee stoppen, Wikipedia is een serieuze encyclopedie en geen speeltuin. Spraakverwarring (overleg) 29 mrt 2013 18:11 (CET)Reageren

Ik vroeg toch hoe je je account verwijderd? Spraakverwarring

Hallo?? Spraakverwarring Ik vroeg hoe ik mn account kon verwijderen. Wil je hem anders blokkeren voor een jaar? anders zorg ik daar zelf wel voor

Opmerking[brontekst bewerken]

Graag dit account verwijderen svp Wil iemand me blokkeren??

Dat kan niet. Olivier Bommel 29 mrt 2013 18:21 (CET)Reageren

Stoppen[brontekst bewerken]

WIl je nu onmiddellijk stoppen met het weghalen van dat verwijdersjabloon. Als je zo doorgaat word je geblokkeerd. Olivier Bommel 29 mrt 2013 18:35 (CET)Reageren

Dat is juist wat ik wil! kunt u dat voor mij doen voor heel lang alstublieft?– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Aivingast (overleg · bijdragen)
JurriaanH heeft je geblokkeerd voor 3 dagen. Olivier Bommel 29 mrt 2013 18:37 (CET)Reageren
Je kan ook gewoon stoppen met inloggen uiteraard, of beginnen met nuttige bijdragen te doen zodra jouw blokkade is opgeheven. Dqfn13 (overleg) 29 mrt 2013 18:40 (CET)Reageren

Beoordelingsnominatie Keti[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Keti dat is genomineerd door Joostik. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20130329 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 30 mrt 2013 01:10 (CET)Reageren